Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshet-e a (11 db)

Teherbe eshet e a lány ha szűz de a fiú az elmenése előtti másodpercben helyezi be a péniszét?

Legjobb válasz: igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.

igen, amiket mondtál, nem konstellálnak azzal, hogy vki szûz-e vagy már nem.
Jól értem: a fiú a szûz lány hüvelyébe helyezett pénisszel élvez el? Ha jól értem, akkor igen, teherbe lehet esni. A szûzhártya gyengécske baktériumoktól véd, de nem óvszernek felel meg.
De hova helyezi be? A szájába, a gumiba, gatyájába, kulcsjukba?
A szûzhártya behelyezés után már nem véd semmitõl mivel át lett szakítva. De a szûzhártya egyébként sem zárja le a hüvelyt. Az csak egy gyûrûszerû hártya ami max. szûkíti a bejáratot. A leírtak ideális körülmények a megtermékenyítéshez.
4. válasz: Szerinted? Majd biztos a konnektorba!

Kedves Doktor Úr! Az előváladéktól teherbe eshet-e a nő? Hány százalék az esély rá? Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Teherbeesés ilyen módon is előfordulhat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Teherbeesés ilyen módon is előfordulhat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Az előváladéktól teherbe eshet-e a nő? Hány százalék az esély rá? Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Teherbeesés ilyen módon is előfordulhat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Teherbeesés ilyen módon is előfordulhat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az alábbi eset alapján, ami tegnap történt, teherbe eshet-e a barátnőm?

Tegnap nem bírtunk magunkkal és egymásnak estünk, noha fényes nappal volt, és bármikor ránk nyithattak volna a szülei. Így aztán takaró alatt hátulról történt meg a dolog (nem análisan, félreértés ne essék). Mi mindig dupla gumival védekezünk, f? a biztonság, de miután elélveztem, és elkezdtem kihúzni, akkor vettem észre, hogy épp csak a makkomon van már csak az óvszer. Miután elélveztem ? még játszadozott velem kicsit, úgy, hogy benne voltam, és mikor kihúztam, szerintem akkor történhetett, hogy lecsúszott, gondolom az összeszorított combjai miatt. Attól félünk, hogy nehogy bejuthatott némi "dolog"... Úgy gondoljuk, hogy nem, hiszen mikor benne voltam, még ha játszadozott is, miután elmentem, akkor elvileg nem csúszhat le a gumi (annyira még nem mentem össze), valszeg csak a kihúzáskor, de nem vagyunk biztosak benne... Van egyfajta gyógyszere, amit két napon belül kell bevenni, ha gond lenne, és megakadályozná a terhességet, de nem vagyunk biztosak a dologban. A gyógyszer drága (nem mintha sajnálnánk a pénzt ilyesmire), csak egy szem, és nem tudjuk, milyen hatással lehet, ha mégsincs gond...

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet gond. Velem sokkal neccesebb helyzetek is voltak együttlétek során. Párommal néha sajnos felelõtlenek voltunk egy idõben. Nem lett belõle gond, viszont most már odafigyelünk. Szerintem kb. esélytelen hogy ebbõl baj lesz, a tabletta.

Szerintem nem lehet gond. Velem sokkal neccesebb helyzetek is voltak együttlétek során. Párommal néha sajnos felelõtlenek voltunk egy idõben. Nem lett belõle gond, viszont most már odafigyelünk. Szerintem kb. esélytelen hogy ebbõl baj lesz, a tabletta.
A gyógyszerre nem tudok mit mondani, lehet terhes, ha úgy gondoljátok menjetek el nõgyógyászhoz. Viszont azt nem bírom felfogni ki talált ki ekkora b.romságot hogy két gumi egyszerre. Egyel nem lett volna semmi gond és még élvezetesebb is lett volna.
2 gumit soha ne használjatok, mert a kiszakadás veszélye a triplájára nõ kb. a 2 gumi hamar kikezdi egymást a dörzsöléstõl és 1 pillanat alatt elszakad. a 2 gumi 10szer rosszabb mint az egy gumi. nemistudom honnan szedtétek ezt a baromságot. ha a sperma ottmaradt az óvszerben akkor nemlesz terhes a barátnõd.
jó hülyék vagytok. csak egy óvszert szabad használni, mert ha kettõ van akkor kialakul köztük a surlódás és könnyebben szakadnak. és úgy kell kihúzni a farkadat hogy közben a tövénél hozzáfogod az óvszert. váááh a szex nem gyerekeknek való.
A kérdező hozzászólása: Jól van na, én is lehetek béna... pontosabban nem kéne, mert akkor baj lehet belõle. Nem tudtam, hogy nagyobb a lyukadásveszély két gumi esetén, de ezentúl akkor nem használunk kettõt. Bár ez szerencsére eddig még nem okozott problémát. Fogamzásgátló tablettát meg nem szed barátnõm sajna (?). Mindenesetre köszönöm a válaszokat, jobban odafigyelünk ezentúl. Csak a hirtelen ijedtség mindkettõnk részérõl...
A kérdező hozzászólása: Ja, igen, úgy szoktam kihúzni, hogy fogom, most is úgy akartam, csak valahogy nem sikerült, ezért gondoltam, hogy az összeszoruló combok miatt csúszhatott le - már bocs, hogy ilyen részletekbe menõ vagyok...
Ha még jársz erre kérdezõ, mi lett a vége? 72órás tabletta? Terhes lett a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Nem, szerencsére semmi probléma nem történt.

Teherbe eshet-e az aki sexelt, de a gumi kiszakadt és a sperma egy picit az eakuáció kor bejutot a vaginába ugy 2-max 4 cm re? A fogamzásgátlot 1 nap mulva vette be attol teherbe eshet még? (a fogamzás gátlo 72 orás)

A barátnömmel sexeltünk gumival az kiszakat, és 2-3 cm re szentem max 4cm re benmaradt és egy kicsi szentem bele ment a többi kivüre és én be nyultam és probáltam valahogy kiszedni valahogy belöle ettöl teherbe lehet esni? És 1 napra rá be vette a fogamzásgátlot akkor teherbe eshet?

Legjobb válasz: Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.

Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen fiuk lányok a segitséget még sem lett terhes meg jött neki idöbe söt még 1 nappal elöbb ugy h Happy minden leg közelebb meg majd vigyázunk köszönöm széépen még 1x a tanácsokat nagyon sokat számitottak nekem az elmult napokban tiszta ideg baj voltam de most már zsiráf minden köszi sziasztok hello :) )) :) )))))99
igen, a fogamzásgátlótól, már sokan ESTek teherbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a komikat nagyon rendesek vagytok meg nyugtato és remélem h igazatok lesz :) am a 12 éves-es szöveg irojának 16 éves vagyok már nem 12 és ugy volt ahogyan irtam semmi nagyitás vagy eltorzitás nem volt benne semmilyen szinten és am meg lehet h nevetséges meg minden de 1.szerintem ha te ebbe a helyzetben lennél akkor te is ilyen ratyin fogalmaznál nem tudod elképzelni h mit élek át cask kicsit gondolj bele h 16 évesen ebbe a helyzetbe esnél te nem igy reagálná dolgokat2. érthetöen akartam leirni h meg értsék és ugy komizzanak 3. kiváloan tudok beszélni hidd el nagyon jol mennek az idegen szavak is cask nem akarom használni mint már mondtam h érthetö legyek velös tömör kicsit drasztikus de nah am köszi neked is már ha volt benne valami jo ság :) ) köszi mindenkinek :) )) aranyosak vagytok :) )
Amint már elõttem is leírták, ha bevette az esemény utáni(72órás) tablettát, akkor nagyon pici az esélye, hogy tehes legyen!Ne idegeld magad ezen ennyire, de legközelebb legyetek óvatosabbak!
Mármint esemény utáni tablettát vett be?
Kérdezõ! Nagyon vicces dolgokat tudsz leírni. Ez a szárazra törlés nagyon érdekes, szerintem amit leírtál a fantázia mûve. Lehetsz vagy 12 éves.
Ebbe fogsz beleõrülni tesó :) Lazíts egy kicsit!
A kérdező hozzászólása: jaa tuti amiatt és sajnálom is nagyon rosszul érzem magam miatta.de amikor már a kezemmel kicsit probáltam bejutni és ugy ki nyomni belöle a spermát sokszor csináltam és mindig töröltem a kezemet is utánna anyi sorszor csináltam h szárazvolt abszolute a lány már belöröl ez jo jel?
Ha bevette 72órán belül a sürgösségit, akkor nagyon-nagyon pici az esélye, hogy terhes legyen a barátnõd. Az meg tök mindegy, hogy teljesen van bent a fütyid, vagy csak kicsit, amikor ejakulál, elég egy spermium (ami nem kézzel fogható) ahhoz hogy megtermékenyítse a nõt.
Nagyon jól tetted, hogy ittál, de valószínû az miatt bénáztál.
Nem csak akkor eshet teherbe de mivel bevette a gyógyszert, ezért kicsi az esély nagyon. Majd várjatok pár napot és utána teszt
A kérdező hozzászólása: és csak akkor eshet teherbe ha a méh szájnál van a himvesszö és akkor történik meg az eakuláció ezzel bejut a sperma?és az nem elöny ha egy kicsit ittam is rá a sex elött?
6.2826%
Nagyon kicsi az esélye. Jól jártatok el
A kérdező hozzászólása: de kb mennyi az esélye annak mert én nagyon meg vagyok ilyed ve a barátnömnek is mondtam h ha haza megyen (a sex után kb 20-30 perc mulva)akkor fürödjön meg vagy alaposan mossa meg légyszi segitsetek könyörgöm :SSSS
Ennek örülök és köszi az infót:)

Teherbe eshetett-e a baratnom, ha hasznaltunk ovszert, de magomles utan nem alltunk le mivel az erekcio fenn maradt es folytattuk a sexet de csak misszionarus pozban nehany percig? A sperma kondom also reszen kiszivaroghat-e es ettol teherbe eshet?

Legjobb válasz: Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?

Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?
kilyukadt? ha igen, lehet terhes. ha nem, akkor nem az. magától nem szivárog ki, ha meg mégis, akkor nevezzétek David Copperfieldnek a gyereket
Hát minimum, hogy a neve az legyen :) Amúgy valszeg nem lesz terhes :)

Aktus közben éreztem hogy nemsokára el fogok menni, de még nem jött el az a pillanat, viszont mikor kivettem a péniszem a lányból akkor már kjött valami belőle. Konkrét orgazmus nem volt. Ilyenkor eshet-e a lány teherbe?

Nagyon fontos lenne a válasz mert apasági tesztet akar csináltatni, és most nincs felesleges 40ezer Ft-om rá. Másik kérdés pedig az hogy kötelez?-e elvállalnom a teszt végrehajtását. Hivatalos "szerv"-t?l nem jött papír vagy ilyesmi ami utasítana rá, kizárólag a lány kérte... Eddig.

Legjobb válasz: Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.

Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.
Az elõváladék lehetett, amiben van spermium, amitõl teherbe eshetett a csaj. Apasági tesztet elrendelheti a bíróság, ha hozzájuk fordul. De ha semmilyen hivatalos szerv nem szólít fel, és te nem vállalod el a tesztet, akkor nem tudja megcsináltatni. De szerintem felesleges a teszt, ha akkor amikr fogant baba, csak veled volt a lány, mert akkor tuti tõled van. Ha meg nemcsak veled volt, akkor is simán lehet tõled a gyerek.
Ha nem vagy rá hivatalosan kötelezve, akkor nem kell magadat alá vetni, de ha szétmentetek, esetleg gyerektartási per lesz belõle, akkor megcsináltatják.A gyerek egy éves kora után lehet megcsinálni.Viszont, ha kiderül, hogy te vagy az apa, akkor visszenõleg is kifizettetik veled a gyerektartást. Amúgy simán teherbe eshetett a lány.Még tabival is meg lehet babásodni, nemh megszakítással.
Símán lehetsz te az apa. Szerintem jobban jársz, ha belemész a tesztbe, mert bírósági úton is kikényszerítheti. Egyezzetek meg, hogy ha kiderül, hogy nem te vagy az apa, akkor õ fogja fizetni a tesztet, ha pedig te, akkor fele-fele. Te nem szeretnéd tudni, hogy tiéd-e a baba? Mert ha igen, akkor felelõsséggel tartozol érte, de cserébe sok örömet fog neked okozni. :)
Ha csak feltételezed, hogy terhes lett a lány, akkor mire fel akar apasági vizsgálatot csináltatni. Véleményem szerint vagy nem most esett teherbe tõled, vagy nem te vagy az apa. Egyébként ami folyt belõle az egy olyan nyálka, mint amilyen neked az elõváladék. Ez segíti helyükre találni a spermákat. A mai világban bárhogy teherbe lehet esni, még védekezés mellett is. Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él nemi életet. Én azért a helyedben végiggondolnám a kapcsolatot a lánnyal. Sok sikert, és kívánom, hogy olyan eredmény szülessen, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A lány feltételezi hogy tõlem van a baba, én visszagondoltam a kapcsolatot és csak ez az egy alkalom jutott eszembe ami miatt esetleg tõlem lehet. Természetesen szeretném tudni hogy az enyém-e, de nem tartom valószínûnek. Az eset kb. 2 évvel ezelõtt történt és akkoriban úgy tudom nem én voltam egyedül vele (ezért sem vagyok biztos benne hogy enyém a baba). Válaszotokat nagyon köszönöm.

Szűz csaj teherbe eshet-e ha a bugyijára rácsöppen az ondó?

Legjobb válasz: Azért azt megszabad kérdezni, hogy ugyan hogy képzelted el az esetet? Hátha nem annyira meghökkentõen nagy baromság, mint amilyennek így elsõre látszik.

Azért azt megszabad kérdezni, hogy ugyan hogy képzelted el az esetet? Hátha nem annyira meghökkentõen nagy baromság, mint amilyennek így elsõre látszik.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` Az agyadat nem kell félteni mindenesetre, azzal már nem történhet semmi rossz.
Ne hagyd, hogy oda csöppenjen!!! Nyeld le az összeset!!!
22:26- nak igazat kell adonom..., sajnos így van...
igen, igy is van esélye..
Dehogy. Sem szûz, sem szexuálisan aktív ember nem eshet így teherbe.
A szûz lányoknak még bugyijuk sincs!
kétszer is
azonnal menj nõgyógyászhoz, általában a tinédzserek 70% így esik teherbe! KÉRJ SEGÍTSÉGET!!!!!! AZONNAAAAAAL!!
persze
Figyu ha az ondo levegohoz er akkor kb 1-2 per alatt elveszti erejet ha meg bugyiba esik akkor az be is szivja az ondot. Persze nem tudom hogy mennyi ido volt a csoppenes es a bugyifelhuzas kozott. De nem nagyon valoszinu hogy a spermanak meg van ereje eljutni a mehedig foleg nem az hoy meg meg is termekenyitsen! Nyugodj meg nagyon kicsi ra az esely:) de maskor jobban vigyazz merr van ra azert esely!
tegnap 23:50 Áhá, és mint a tejüzembe Téged is befognak, mint a tehenet, aztán egy cupp...és jön is a fejés..vágom:D Bocsi:D...
kerdezo... ha ennyire felsz a gyerektol, akkor semmilyen formaban ne erintkezz a masik nemmel...... ennyire egyszeru. hasznald az agyadat is, ne csak a kezedet... ez volt eddig a leghulyebb kerdes, amit olvastam. es a kerdesbol itelve nem lehetsz tobb 12-nel.
tudom h igy van :) értem én csak még mindig ezen a kérdésen csodálkozom.. meg a választ is értem csak h kb azt is elhiszi h ki kell mennie a szobábol ahhoz h ne legyen terhes lool..
kedves elõttem író , eltaláltad hisz a spermabankban légmentesen zárják az ondótartályokat, folyékony széndioxidban vagy nitrogénben hûtik... ne kötözködj mert ez így van, ilyen helyen dolgozom mint medikus, köszi csocsi 26/f
uisten mennyit röhögtem a válaszokon.. de h lehet h vki ekkora hülyeséget kérdezzen? uram isten XDD hát én annyit szakadtam ezeken h pl menj ki a szobábol XDD
21:09 Ha a sperma elhal a levegõn, szerinted spermabankban hogy tárolják? Vákumban? Akkor oszd az észt, ha van is..
21.44 hát neki nem esett le. itt fõ hülye emberek írkálnak:D de sajnos hülye kérdésre, sajnos hülye válasz várható..õ meg ha nem érti a poént...sajjjjjjnálom ;) és elég lett vna beírnia google-be!!!!!!
SEMMI ESÉLYE SINCSEN ANNAK HOGY TEHERBE ESTÉL. NYUGODJ MEG
Már az is elég veszélyes, ha a légtérbe kerül a g*ci, olyankor inkább menj ki a szobából.
nem, csak akkor ha a hajára!!!
Igen, sajnos megeshet....vigyázz, mibe ülsz bele.
hát anyukám, neked már 5-ös ikrek fejlõdnek a hasadban. De tudtad, hogy így még elvetetni se lehet? szomorú az élet...
Igen, teherbe lehet esni szûzen, semmi köze hozzá. Viszont egy csepp ondótól még nem fog történni semmi, ez szinte biztos.
hát...nemsemmi. Gondolj bele, milyen lesz szûzen gyermeket szülni.
1 csepp ondóban is több millió ivarsejt lehet.. de nem hinném, h igy gond, lesz, de lehetséges, minden esetre..
jajj istenem hogy lehetnek itt ekkora barmok te jó ég-.- hogy lenne már terhes gondolkozzatok el egy picit a csöppnyi agyatokkal. 1. a sperma levegõvel érintkezve elhal. 2. hogy a f*szomba csuszna fel az a szerencétlen 2-3 csepp sperma a hüvelyébe?-_- ész.
Az utolsónak...Neked nem esett le??Hülyeséget válaszolnak a kérdezõ írtó hülye kérdésére...Gondolom hogy tudják hogy ez nem lehetséges, de fájt nekik hogy van aki tud kérdezni ekkora baromságot...
Nem, így k*rvára nincs esélye, ezerbõl egy se.
22:48 vagyok. Bocsi, igazad van, nem néztem utána eléggé. De attól még igaz, hogy nem hal el rögtön.. Azért valamennyi idõ kell ahhoz neki. Pl. azt nem lehetne megoldani, hogy a sperma egyáltalán ne érintkezzen levegõvel..

Teherbe eshet-e attól a barátnőm, ha az un. előnedvemből a gumi külső oldalára kerül kissebb mennyiség, mondjuk a gumi felhuzása közben az ujjaimról?

Legjobb válasz: szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

Nagyon fontos! Szúz csaj eshet e teherbe ha belelövök a hüvelyébe?

csajommal akcióztunk de ő még szűz és még azis akar maradni mer van neki álandó pasija neki akarja adni majd. először leszopott én meg összefröcsköltem őt szereti az ilyeneket. a második fröcskölésnél a makkommal dörzsöltem a csiklóját s véletlenül belelőttem a pi nájába a kicsi lukon át. azt mondta érzi h elég mélyen csurog az ondó. most fél és sír. ugye nem lesz semmi baja?

Legjobb válasz: Pistike! Már megint csúnyát álmodtál!

Pistike! Már megint csúnyát álmodtál!
Nem arra írják hogy fake, hogy teherbe eshet, hanem arra, hogy ez egy kitalált kérdés.
Honnan szeditek, hogy szûz lány nem eshet teherbe ha sperma kerül a hüvelyébe?
halott lesz, ha belelõsz, nem terhes.
vigyázz nehogy vissza lõjjön!
hú de értelmes valaki, azt a!
Igen, lehet terhes. És nõgyógyászhoz kell mennie felíratni az esemény utáni tablettát, mert azt nem adnak csak úgy a gyógyszertárban.
Csajod de neki van pasija?:D a kis ri banc :D Te meg id**ta:) )
Xd
A kérdező hozzászólása: nem kamu kérdés kérlek segítsetek mert már voltunk a gyógyszertárba de nem akarnak adni és a nõci azt mondta hogy elég borsos lesz eaz ára!
Ha ez igaz, készítsd a tartás díjat te nyomorék. Ha fake..akkor erre vered?:D
IGEN de szerintem kamu
Láttam hasnolót a fakequestions.com on
fake
Legközelebb a fejetekbe lõjjé!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!