Találatok a következő kifejezésre: Tegyem meg elsö lépést, vagy (7 db)

Tegyem meg én az elsö lépést, vagy inkább felejtsem el?

A baràtom nem volt hozzàm öszinte és mikor szàmonkértem szakitott velem!Azt hiszem szerelmes vagyok belé de még soha nem mondtam neki!Valljam be most és akkor lehet hogy kibékülünk,vagy nem éri meg utànna futni igy hogy ö hazudott nekem és végül még ö volt az is aki szakitott!Hagyjam inkàbb,és probàljam elfelejteni?Köszönöm vàlaszaitokat!

Legjobb válasz: Mi történt? Írd le ami valóban történt, hogy tudjunk segíteni. Miben hazudott?

Mi történt? Írd le ami valóban történt, hogy tudjunk segíteni. Miben hazudott?
Szerintem felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: O tagadja , de azt hiszem nem az igazi nevét adta meg , és mikor ràkérdeztem azt mondta hogy "te tiszta hüje vagy"!Akkor miért forditott hàtat nekem és ugy sugta oda egy régi ismerösének a nevét!? Több mint gyanus nekem ez az egész!
3 Mi van? nem értem..

Tegyem meg az elsö lépést, vagy vàrjak?

2 éve együtt élek egy férfival.eleinte minden szép volt.ma kb 3 honapja megvàltozott minden.nem beszélgetünk,nem sétàlunk gyütt soha(ö külön,én külön)

Legjobb válasz: Próbálj vele leülni beszélgetni, lehet h egész más áll a dolgok hátterében lehet h vsak munkahelyi probléma. Mindenesetre vigyél a kapcsolatotokba egy kis újítást!!!!

Próbálj vele leülni beszélgetni, lehet h egész más áll a dolgok hátterében lehet h vsak munkahelyi probléma. Mindenesetre vigyél a kapcsolatotokba egy kis újítást!!!!
Szerintem üljetek le este és beszéljetek errõl, hogy mi a probléma, miért viselkedik így veled.Ha meg valóban elmúltak esetleg az érzelmek, ez derülne ki a beszélgetésbõl, akkor lehet tovább kéne lépned.(De lehet más van).Egy beszélgetést megér.Az, hogy õ meg "öreg"lenne 30 évesen a sétához, meg hasonlók, az hülyeség.Ennyi idõs korban is el lehet menni sétálni, össze lehet bújni stb.Ez inkább kifogásnak tünik...Ha meg úgy látod, hogy nem változik semmi beszélgetés után, akkor meg lépj tovább, szerintem akkor már nincs mire várni.
Néma gyereknek anyja se érti a szavát... Ha nem beszélget veled, akkor nem is tudjátok meg soha, hogy mi a probléma! Így nem lehet élni két embernek egymás mellett. Valószínû, hogy már sajna nem szeret téged, és csak megszokásból van veled, mert ahogy írtad, ha pakolni akarsz, egybõl visszatart. Ez azt jelenti szerintem, hogy egyedül se akar maradni, meg egyúttal nem is érdekli, hogy mi van veled. De azért az jó, hogy van tiszta, vasalt ruhája, meg fõtt kaja az asztalon, nem? Ne hagyd, hogy kihasználjanak, ha meg nem akarja elmondani, mi a baja, akkor hagyd ott. Nagyon fiatal vagy még, hogy egy ilyen kapcsolatban élj, fõleg nem gyereket szülni... Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy van valakije. Ha nem nagyon akar a szemedbe nézni és kerül, akkor tuti. De én is azt mondom, hogy le kell ülni megbeszélni, és akkormind a ketten tisztán láttok ez ügyben.

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)


kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!
neked mivel fontos a barátságotok akkor neked kell tenni érte
te bántottad meg, te kell lépj.
A kérdező hozzászólása: de már bocsánatot kértem kérdeztem hogy haragszik e de erre nem válaszolt.akkor is? nem veszi zaklatásnak?
mon el neki hogy fontos meg ilyenek hátha segit (am addig amég nem mondja addig nemnagyon)

Ki tegye meg az első lépést? A fiú vagy a lány?

Megismerkedés után, mikor megígéri a srác, hogy facen bejelöl, és majd beszélnek, a lánynak kell utána írni?

Legjobb válasz: Ha a srácot igazán érdekli akkor neki. De édes Istenem, miért azon a nyamvadt facebook-n kell ismerkedni a másikkal. Hívjon el randizni és tá-dá, pár alkalom és már össze is jöttetek. Az a facebook csak elveszi az emberektõl az életbeli kapcsolattartás örömeit. 17/L

Ha a srácot igazán érdekli akkor neki. De édes Istenem, miért azon a nyamvadt facebook-n kell ismerkedni a másikkal. Hívjon el randizni és tá-dá, pár alkalom és már össze is jöttetek. Az a facebook csak elveszi az emberektõl az életbeli kapcsolattartás örömeit. 17/L
Tök mind1, ez már nem a középkor. :D
A fiú
A kérdező hozzászólása: És ha félénk? Bókolt is, meg minden, én végülis semmi megjegyzést nem tettem rá. Annyit mondtam, hogy akkor facen megtalál. Ez megtörtént.
Attól függ ki szólított le kit a legelején, ám ha kölcsönösen szimpik egymásnak akkor bárki írhat, nem kell ezt az ovis te írjál - nem írok szindrómát csinálni.
egyetértek... lehet h a fiú félénkebb, és nem mer kezdeményezni mert már ezerszer pofára ejtették... bátorításként sztem irj neki
A srác, tök mindegy milyen szöveggel, vagy poénkodással, de kezdjen bele:DD
A kérdező hozzászólása: A srác szólított le. Na jó ráírok! :D Elmesélem, mi volt késõbb.
A kérdező hozzászólása: Írtam neki, megkérdeztem hogy van. Egész kedélyes beszélgetés kerekedett, a végén felhívta a figyelmem, hogy majd írjak, mi újság. Ahogy ma beléptem, egybõl érdeklõdött felõlem :)
Kényelmi okokból! Kimarad az elindítási macerából.
Hogy átpasszolja neked a felelõsség labdáját és õ moshassa kezeit, mindenki és maga elõtt is ártatlanul forgathassa szemmeit, hogy "nem volt mit tenni, a feleségem beadta a válópert".
Hány évesek a gyerekek?
Adjátok itt a hülye tanácsokat, hogy negatív pont.. jesszusom. Add be a válópert nyugodtan, elhúzni nem érdemes mindezt büszkeségbõl. Meg fogod kapni a gyerekeket, (hacsak nem vagy bizonyíthatóan katasztrofális szülõ vagy nem laksz kukában), az apa meg láthatási jogot kap. Az osztozkodást meg lehet békésen, megegyezéssel, lehet tételrõl-tételre. Rajtatok áll. Minek ezt elhúzni?
Talán mert õ nem szeretne igazán, de ha te megteszed az elsõ lépést, azzal "felhúzod" és haragból õ is képes lenne válni.
Azért mert egy kényelmes lusta herevere. Úgy van vele, hogy indítsd el te az egészet, ügyvéd, illeték, paprirok... majd õ meg aláirogatja meg mittom én és akkor kész. iszonyatosan el van az állóvizben gondolom már évtizedek óta.
Azért mert akkor a te hibádból mondják ki a válást és ez a késõbbiekben(anyagiak, gyerekek)negatív pont neked.
Tehát görény...akkor én is azt mondom hogy válj mert így tényleg jobb lesz a gyerekeknek is... De mindenképp csak akkor add be a válópert ha már minden kötél szakad!
Akkor mire vársz? Add be a válópert és el van intézve.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek benne. Remélem hasznos volt.
Azért hogy te legyél a bûnbak a gyerekek szemében nem õ. A férfiak szeretik a kényelmes megoldásokat és kihúzni magukat a gyermekek megvetõ pillantása alól. Így õ marad a rendes apuci te pedig az aki szétdúlja a családot.
Biztos, hogy válni akartok? Ezek nehéz, súlyos doolgok, de nem reménytelenek. Talán õ nem akar válni, és reméli, hogy Te sem. 100%-os vagy benne?
Nem mindegy az neked? Mert lusta.
A kérdező hozzászólása: 22.02.: Hogy milyen az Apa? 47 éves, ledolgozza a 8 óráját, hazajön és elõ a felessel és a borral. Ezzel számára megszûnt a világ. Hétvégén itthon van, szekálja a családot, néha van pár kedves szava. Hogy milyen vagyok én: különösebben semmilyen, de tudom hogy ebbõl a fizetésbõl nem lehet megélni, én a napi meló /bejelentett/ mellett, éjszakába is járok vendéglátóba dolgozni, megpróbálok mindent elõteremteni a gyerekeknek, van hiteles autónk amivel ugyan én járok, de lehet?? hogy én is fizetem, saját házunk van, ami a nevemen van, és nekem van nagyon-nagyon elegem ebbõl. Neki minden úgy jó ahogy van, ha van pénzünk akkor is jó, ha nincs akkor is oké. Õt nem igazán érdekli. Nekem ez túl sok így 38 évesen. NEKTEK mi a véleményetek errõl????
-Aki megkérdezte hány évesek- Következõ kérdés:Milyen az Apa? Ha nem tudom milyen az apa, a feltett kérdésre nem lehet válaszolni, Így hogy tudom hány évesek a gyerekek és nem tudom milyen õnagysága azt mondanám hogy(sajnálom)de kegyetlenség lenne elválni, a gyerekek miatt...ilyen fiatalon... Azt sem árt tudnom hogy miért váltok?Elmúlt a szerelem?Meguntátok?Vagy akkora görény lett hogy nem lehet elviselni?Vagy csak egyszerûen rühellitek egymás képét? _Bocsánat hogy bombázlak-
eloszthattok-bocsi
Azt hogy ki adja be a válást nem számit a vagyoni elosztásba, és gyerek elhelyezésben sem, itt csak az a különbség hogy aki beadja az fizeti a válás beadásakor a pénzt ( ami elhanyagolhato ahoz amit esetleg eloszthattoka ), tárgyaláskor teljesen egyenjogu a dolog mindenben.
Olyan meg már régen nincs, hogy valakinek a hibájából mondják ki a válást - az itételben csak az áll, hogy "a házasság helyrehozhatatlanul megromlott". Annak sincs jelentösége, hogy ki adja be a válópert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 19.30. Akkor várjam meg míg Õ lép?
A kérdező hozzászólása: A gyerekek 15 és 7 évesek.
Eddig is mindent te intéztél. Õ nem vesz részt ebben a házasságban. A megszüntetésében sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!