Találatok a következő kifejezésre: Tegyem meg elsö lépést, (24 db)

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!

HOGY tegyem meg az elsõ lépést? (L/14)

Van egy fiú aki tetszik és úgy döntöttem megteszem az elsõ lépést. De nem tudom, hogy hogyan. Nem akarok rámenõs lenni, mert az elõzõ barátnõje szószerint könyörgött neki, h járjanak. Nem akarom, h emlékeztessem rá. Mit tegyek? Mit mondjak? Help!

Legjobb válasz: Anyukád nem tanított meg téged, hogy egy nõ sosem kezd ki pasival?:D

Anyukád nem tanított meg téged, hogy egy nõ sosem kezd ki pasival?:D
a lányok nem kezdeményezhetnek, mert akkor felborul az egyensúly és a világegyetem megszûnik létezni
Jól mondják ! :D 15/F
amikor elmegy pisilni menj utána és vallj szerelmet
az elõttem lévõ válaszolóknak üzenném, hogy a mai világban a pasik se kezdeményeznek, úgyhogy szerintem nem baj, ha a csaj kezdeményez múltkor én is erre a döntésre vettem rá magam én úgy csináltam, hogy odamentem hozzá, hogy láttalak múltkor itt és itt és arra gondoltam h tök jó lenne ha jobban megismernénk egymást remélem segítettem egy kicsit sok sikert! 16/L


neked mivel fontos a barátságotok akkor neked kell tenni érte
te bántottad meg, te kell lépj.
A kérdező hozzászólása: de már bocsánatot kértem kérdeztem hogy haragszik e de erre nem válaszolt.akkor is? nem veszi zaklatásnak?
mon el neki hogy fontos meg ilyenek hátha segit (am addig amég nem mondja addig nemnagyon)

Hogyan tegyem meg az első lépést hogy leszokjak a számítógép függőségemről?

Nyilván tudom, abba kell hagyni, de nem ilyen egyszer?. Nem játszom sokat, napi 3-4 óra, de inkább az baj hogy ha otthon vagyok akkor játszani szeretnék csak. Segítsetek: egy elkeseredett 18f

Legjobb válasz: Menj el dolgozni diákmunkára. Csomó jó arccal meg lehet ilyen helyeken ismerkedni aztán csak azt veszed majd észre h nem is akarsz leülni a gép elé ha otthon vagy.

Menj el dolgozni diákmunkára. Csomó jó arccal meg lehet ilyen helyeken ismerkedni aztán csak azt veszed majd észre h nem is akarsz leülni a gép elé ha otthon vagy.
szerintem az lenne a legjobb ha valamilyen hobbit keresnél magadnak amit egy társaságon belül végezhetsz így ha mondjuk egy héten többször is eljársz oda akkor már elfoglaltabb leszel így nem fogsz tudni majd annyit játszani
Szerintem az a legjobb módszer, ha szép fokozatosan próbálsz meg egyre kevesebbet gépezni. Pl.: eldöntöd, h óránként tartasz 10-15 perc szünetet -addig eszel, futsz néhány kört, vagy olvasol valamit, esetleg lemész a boltba stb., aztán egyre kitolod a szünetek idejét! Viszont ne akard rögtön teljesen mellõzni, mert úgy nehezebb! Csak légy mértéktartó és menni fog! Hajrá! ;)
találj valami szórakoztatót az életben érdemes barátokkal programokat szervezni, menj el dolgozni, ha ilyen sok idõd van. ha lövöldözõs játékokkal játszol mehetsz helyette paintballozni 21:50 ez sem biztos hogy nála jó megoldás. az is lehet, egyszerûbb törölni a játékot, vagy korlátozni a netet az jó ötlet, hogy határt szabjon magának, de lehet hog képtelen rá, ha függõ 22:24 felpontozva
Menj el valahova, ne legyél otthon. Keress más elfoglaltságot, stb....
Elsõ lépésnek az is mûködhet, hogy csak "háttérnek" használod a gépet, amikor megy akkor csinálsz valami mást. Pl és takarítok közben, vagy fõzök, esetleg festek. Épp a szobaátrendezés közepén vagyok, és megy a gép. Kezdetnek ez is lehet egy módszer.
sztem vegyél egy halál lassú gépet amin még a az xp sem fut..... sztem eg életre megutállod
Én is ilyen voltam régen... De már rég nem :D Legyél a barátaiddal, amikor csak tudsz... Így kevesebb idõd marad a gépre. Közösségi élet, barátokkal lógás, kiruccanás pl pestre. Szerintem ez a legjobb recept :D Sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Akinek van még tapasztalata légy szíves írjon! :)
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek! Ez kifejezetten hasznos volt és rámutatott a problémámra: A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:24 Kösz!
sportolj, setalj, logj a haverokkal...

Van egy lány aki nagyon, de nagyon tetszik nekem. Csak hát nem nagyon merek közeledni hozzá. Hogyan tegyem meg az első lépést? Bővebben lent.

én 10.-es vagyok, a lány meg 11.-es. Nem merek beszélgetni vele, ha lenne egy kis bátorságom, akkor sem tudnám hogy kezdjem. Hogy mennyek oda hozzá, hogyan szólítsam le? Attól is ,,félek'' hogy ő öregebb nálam. 16/F

Legjobb válasz: szevassz gec--i. mi a helyzet? kérsz egy rágót? jössz ba--ni? kb igy

szevassz gec--i. mi a helyzet? kérsz egy rágót? jössz ba--ni? kb igy
mutasd be nekem, majd en megpuhitom :)
igyál egy vodkát azt nem érzi majd rajtad és lesz bátorságod, amúgy csak lazán mintha haveroddal beszélgetnél a lányok megérzik ki lazán ki félénken olyanok mint a kisgyerekek ha félsz tõlük õk is félnek tõled ha viszont lazán mész és nevetteted is akkor közeledni fog õ is :)

14-15-16 éves fiúk! Ti elvárjátok egy lánytól hogy ő tegye meg az első lépést?

Legjobb válasz: Nem feltétlen de egy kis jelzést vagy hasonlót igen. 16F

Nem feltétlen de egy kis jelzést vagy hasonlót igen. 16F
a mai kisfiúk nõisednek és kényelmesednek...nem kell tõlük sokat várni
Én igen, mert nem kezdeményezek és a közel jövõben szerintem nem is fogok. 17 F
NEM! NEM FOGOK AZ EL NÕIESEDÕ "FIÚK" KÖZÉ TARTOZNI. 16/F
elõzõ vagyok: bocs a caps-ért
Elsõvel értek egyet. Egy mosoly, vagy valami, hogy szabad a pálya :D
2-es, most kérj bocsánatot, amiért beleraktál egy olyan "csoportba" amiben én nem vagyok benne! :D

Ki tegye meg az első lépést? A fiú vagy a lány?

Megismerkedés után, mikor megígéri a srác, hogy facen bejelöl, és majd beszélnek, a lánynak kell utána írni?

Legjobb válasz: Ha a srácot igazán érdekli akkor neki. De édes Istenem, miért azon a nyamvadt facebook-n kell ismerkedni a másikkal. Hívjon el randizni és tá-dá, pár alkalom és már össze is jöttetek. Az a facebook csak elveszi az emberektõl az életbeli kapcsolattartás örömeit. 17/L

Ha a srácot igazán érdekli akkor neki. De édes Istenem, miért azon a nyamvadt facebook-n kell ismerkedni a másikkal. Hívjon el randizni és tá-dá, pár alkalom és már össze is jöttetek. Az a facebook csak elveszi az emberektõl az életbeli kapcsolattartás örömeit. 17/L
Tök mind1, ez már nem a középkor. :D
A fiú
A kérdező hozzászólása: És ha félénk? Bókolt is, meg minden, én végülis semmi megjegyzést nem tettem rá. Annyit mondtam, hogy akkor facen megtalál. Ez megtörtént.
Attól függ ki szólított le kit a legelején, ám ha kölcsönösen szimpik egymásnak akkor bárki írhat, nem kell ezt az ovis te írjál - nem írok szindrómát csinálni.
egyetértek... lehet h a fiú félénkebb, és nem mer kezdeményezni mert már ezerszer pofára ejtették... bátorításként sztem irj neki
A srác, tök mindegy milyen szöveggel, vagy poénkodással, de kezdjen bele:DD
A kérdező hozzászólása: A srác szólított le. Na jó ráírok! :D Elmesélem, mi volt késõbb.
A kérdező hozzászólása: Írtam neki, megkérdeztem hogy van. Egész kedélyes beszélgetés kerekedett, a végén felhívta a figyelmem, hogy majd írjak, mi újság. Ahogy ma beléptem, egybõl érdeklõdött felõlem :)

Hogy tegyem meg az első lépéseket?

Van egy lány aki nagyon tetszik, holnap megyünk sétálni a parkba. Szóval az a lényeg hogy hogy csókoljam meg? Egy padon fogunk majd ülni és ott szeretném, de azt hogy tegyem? Simán hajoljak oda és kész vagy ti hogy csinálnátok? 18F 17L

Legjobb válasz: a spontán megoldás jó

a spontán megoldás jó
Igen, átkarolod, hozzád bújik, odafordul és megcsókolod.
Hát csókolózás közben integess valami ismerõsnek, felejthetetlen lesz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!