Találatok a következő kifejezésre: Tegyem meg elsö (140 db)

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
kezdeményezz nyugodtan! mennyi idõsek vagytok?
Ha nincsen még kialakulóban semmi köztetek, akkor egyszerre megismerkedhetsz mindkét fiúval is, csak egyelõre ne ígérj egyiknek sem semmit, amíg el nem döntötted magadban hogy melyiket választod párodnak.Csak utána tegyél ígéretet, ha biztos vagy az érzelmeidben. Ha lehet, ne okozz fájdalmat senkinek és ne is játszadozz.
Ismerkedtek. Majd elválik a randikon, már ha eljuttok addig...
A kérdező hozzászólása: egy hét múlva(jövõ héten találkozunk ):) ) de közbe meg ismertem még egy fiút..nem rég szakított barátnõjével :) )tegnap is mikor beszéltünk és ment el akkor mondta(facebookon beszéltünk)h csók meg h ha leszel holnap és én is akkor írok.vagy lehet fordítva..kacsintós smiléket ír..ezek jó jelek??vagy csak barátság és kész ??
Na, volt valami? :D Mesélj ha lesz! ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )
soha nem ciki ha egy lány kezdeményez, akkor a srác látja hogy bevállalós vagy és ki mered nyilvánítani a gondolataidat.:) próbálj rá sokat mosolyogni, ha vissza mosolyog valószínûleg bejössz neki.:)
Beszélj vele facebookon :D vagy ha van ask fme akkor azon irjál neki :D
bökdösd Facen! viccet félretéve lehet, hogy tényleg jó ötlet, plusz találkozzatok, beszélgessetek! több tippem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi :) )
keresd a társaságát , mosolyogj felé stb. nem olyan nehéz
Facebookon beszéltek egymasal?
passz :/
A kérdező hozzászólása: valami tipp h hogyan lépjek felé?:$
ebben a korban teljesen jó
jó... én örülnék neki
A kérdező hozzászólása: vagy sok ez a két év???szerintem nem..
A kérdező hozzászólása: én15 õ17..
Szemezz vele!!

Mit tegyek? Kisfiam első osztályos, már egy hónapja tart a suli, de Õ még minden reggel sír, hány, nem akar menni, de amint beül az iskolapadba mintha elvágták volna.

Engem már teljesen kikészít, nem tudom mit csináljak! Kérlek adjatok tanácsot!!!!!

Legjobb válasz: Nem tudsz mit tenni ezzel. A lényeg, hogy ne lássa rajtad, hogy kivagy (tudom, könnyû mondani), mert akkor még inkább zsarol érzelmileg. Elõbb utóbb kinövi ezt a gyerek. Én is ilyen voltam, hónapokig cirkuszoltam az elsõ osztályban, pedig bent tényleg jól éreztem magam. Ennek már jó pár éve, de anyukám még mindig úgy emlékszik vissza erre, hogy menniyre borzalmas volt az iskola kezdés. Nem tudom mire volt jó ez, emlékszem én még az öcsémet is próbáltam behülyíteni, hogy csinálja ezt a cirkuszt.

Nem tudsz mit tenni ezzel. A lényeg, hogy ne lássa rajtad, hogy kivagy (tudom, könnyû mondani), mert akkor még inkább zsarol érzelmileg. Elõbb utóbb kinövi ezt a gyerek. Én is ilyen voltam, hónapokig cirkuszoltam az elsõ osztályban, pedig bent tényleg jól éreztem magam. Ennek már jó pár éve, de anyukám még mindig úgy emlékszik vissza erre, hogy menniyre borzalmas volt az iskola kezdés. Nem tudom mire volt jó ez, emlékszem én még az öcsémet is próbáltam behülyíteni, hogy csinálja ezt a cirkuszt.
Szegényke...nagyon sajnálom, meg téged is. Próbálj meg az Õ fejével gondolkodni, és mondd ki hangosan neki, hogy mit érezhet minden reggel. Pl.: tudom, hogy nagyon nem szeretsz iskolába menni, mert csúfolnak a társaid amiért sírtál az elsõ napon. Remélhetõleg már senki nem emlékszik erre, csak neked rossz emlék ez. Próbáljunk meg reggelente nevetni, vidámnak és boldognak lenni, mert ezt a jókedvet észre veszik rajtad a többiek is, és többé nem kell már sírnod, félned, hogy kinevetnek.Meg hát Te is tudod, hogy mikor már ott vagy az iskolában, magától is elszáll a rosszkedved ..stb. stb. Ezen kívül reggelente elõzd meg, és kezdj el rögtön magadról beszélni hangosan mondjuk a férjednek , de a gyerek füle hallatára, hogy " Jaj, annyira nincs kedvem ma bemenni dolgozni, mert múltkor mindenki rajtam nevetett amiért kiborítottam a kávémat az asztalra, és nagyon el voltam keseredve, szégyelltem magam. Na de mind1, remélem mára már el is felejtették, mert nincs más választásom, be kell mennem dolgozni." Remélem valamelyik beválik:) sok sikert, és kitartás!!!
Én is mindig sírtam reggel... "Anyu fáj a hasam, a fejem a torkom" mindig volt valami, csak ne kelljen suliba menni. Persze egy idõ után már gyanús volt anyunak, aztán maradt a sírás reggelre, hogy nem akarok menni. Az okom az volt, hogy az osztály legrosszabb gyerekét ültették mellém, és mindig piszkált, elvette a cuccaimat, meg amúgy is utáltam korán kelni. Anyu hiába kérte a tanítónéniket, 6.-ig a srác mellett ültem, volt is a szüleink között konfliktus emiatt. A tanárok szerint mellettem legalább kicsit visszafogta magát. Az nem számít, hogy én hogy indultam minden reggel iskolába, vagy hogy idegileg kikészülve mentem haza már 10 éves koromban is. Mindenképpen járj utána a dolgoknak, annak is hogy kik nem hagyják békén, és ne hagyd annyiban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is remélem, hogy hamar rendbejövünk:)
Óóó, sajnálom! Jó hogy kiderült, így tudtok tenni ellene. Szívbõl remélem hogy minden rendbe jön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Azért sír minden reggel, mert szivatják az elsõ nap óta, amikor elõször sírt.
Azt elmondja a kisfiad hogy miért nem akar menni? Nem vagyok a dolgok túldrámázásának a híve, de az indokaira érdemes odafigyelni. Az is jelzés értékû, ha nem akarja megmondani miért nem akar menni, pedig látod rajta hogy van valami. Ebbõl a szempontból tényleg segíthet a szakember. Elég durva dolgokat hallottam már az általános iskolákban a kicsik "szivatásáról", a nagyok sokszor extrém dolgokat csinálnak "poénból". Szerencsétlen kicsik pedig nem mernek szólni. Ismerõsöm családjában történt ilyen és csak késõn derült ki, amikor már komoly fizikai és lelki sérülés lett a dologból. Szóval én azt mondom nagyon oda kell figyelni, alaposan körül kell járni a témát. Inkább 100x feleslegesen, mint hogy egyszer ne vegyétek észre hogy tényleg baj van.
Sztem szakembertõl is kérj tanácsot, õ abban is segít, h mit tegyél, és hogyan kezeld.
Sajnos képes:( csak persze õket még nem a rossz szándék vezérli mint a felnõtt embereket.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is erre gondoltam, de egy ekkora kisember képes érzelmi zsarolásra? Kicsit morbid az egész...
Hát nem is normális az iskola rendszer hogy 7-8 éves gyerekeknek hajnalban fel kell kelniük készülõdni... Járnának inkább délelõtt 11 re!! Reggel lehet a legjobban aludni!! A korai kelés kimerítõ!! Felnõttként is utálom nem is kelek fel 9 nél elöbb soha!! Azt meg ne kérdezzétek mibõl élek! Titok!

Van valami megoldás? Mit tegyek meg van hosszabitva a hajam. Azt mondták eredeti humán haj amit feltettek nekem, először amikor megfogtam nagyon puha volt, de első hajmosás után olyan volt mint a vattacukor vagy egy seprű.

Nagyon zavar, de nagyon hosszú és nagyon szép lenne, ha nem lenne ennyire eltöredezve. Tudok valamit tenni hogy puhább, igazibbnak t?njön?? vagy tudtok esetleg valamit javasolni?

Legjobb válasz: Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni,próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?

Akkor jól átvágtak....ha elsõ mosás után seprû lett. Szerintem nem nagyon lehet már rajta segíteni, próbálj meg valami jó balzsamot rátenni vagy pakolást hátha attól jobb lesz!Miért nem mész vissza reklamálni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos lenne nekem hogyha valaki tudna valami megoldást irni nekem. elõre is köszönöm
Semmit sajnos. Ha nem megbízható helyen eredeti és épp ezért drága európai hajat raktak fel neked akkor így jártál. Lehet az emberi haj is, indiai vagy ázsiai, de azok csak addig puhák míg nem mosod meg egyszer. Mivel azok a hajak mindenféle vegyi kezeléseken mennek át, hogy eladható legyen bevonják ilyen fényes viasz-vagy mi réteggel, és akkor puha, meg fényes. Aztán megmosod, ez a réteg lejön róla és b a sz h a t o d. A megoldás az, hogy leszedeted és elmégy megbízható helyen felvarratni drága európai hajat, mert azt akár évekig is visszarakathatod nem fog egy-két hajmosás után tönkremenni, tehát hiába drága jobban megéri.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. mindenféle balzsamot megprobáltam már.. hát nem attól vásároltam aki felrakta nekem, hanem az interneten. lehet hiba volt, képen szépnek tûnt. nem tudom mért de multkor hajmosás, megszáitás után kiprobáltam milyen ha kivasalom és édekes módon puhább lett. lehet leégettem róla azokat az eltöredezett hajvégeket.. csak érdekességképen irtam.

Első alkalom lesz mindkettőnknek, ezek közül melyiket tegyem meg?

Mindkett?nknek ez lesz az els?..

Legjobb válasz: megnyugtatlak az elsõ alkalom nem lesz hosszabb 10percnél, elõtte legyen hosszú az elõjáték, hogy jól felizguljon, ha nem akarsz elmenni hamar akkor te kevesebbet...aztán elõször finomat tedd be és óvatosan, aztán lendületesen, ahogy õ szeretné és akkora talán nem is fáj neki, már 2.ra sem fog ha mindent jól csináltok... azután meg egyre jobb mint bármikor a szex

megnyugtatlak az elsõ alkalom nem lesz hosszabb 10percnél, elõtte legyen hosszú az elõjáték, hogy jól felizguljon, ha nem akarsz elmenni hamar akkor te kevesebbet...aztán elõször finomat tedd be és óvatosan, aztán lendületesen, ahogy õ szeretné és akkora talán nem is fáj neki, már 2.ra sem fog ha mindent jól csináltok... azután meg egyre jobb mint bármikor a szex
Amíg nem voltál még nõben, ne mondd azt, hogy nem fogsz elmenni!:D
Vicceset kérdezel:) De nyugodj meg, az elsõ alkalom közel sem lesz 30 perc, az még a gyakorlottaknál is sok:) Nekem az elsõ 4 perc volt, plusz az elõjáték:D Neked sem lesz hosszabb, hidd el:) Amúgy egy átlagos aktus idõtartama (behatolástól az orgazmusig) tapasztalt férfiaknál is csak 3-13 perc:) A párodnak sem attól lesz orgazmusa, hogy 1 óráig szenvedtek egymáson, közben folyik az izzadtság mindenhol:D Hosszabb elõjáték, ne durr bele bumm módjára, és aktus elõtt használd az ujjaid (max 2), ez tágítja, illetve rugalmasabbá teszi a hüvelyét, könnyebb lesz a behatolás:) Csak nyugodtan élvezz bele abba a gumiba:) 23/F
tedd be, de lassan, fokozatosan. tedd be 1 reszet es kezdj el mozogni ugy h kozben nem mesz melyebbre. es fokozatosan hatolj bele. igy nem lesz olyan fajdalmas. utana mar mehet abban a tempoban ahogy jonak erzitek. es hidd el, olyan izgatott illetve felizgatott leszel, h nem lesz nehez elmenni.:p
Sokan írtok arról, hogy nyugotan menyjen el abban a gumiban.. hát ... ha nem szexelt még, az óvsezr feltevésében sem biztos hogy profi, és egy ici-pici légbuboréktól is jöhet a baba... ha kipukkasztja az óvszert. Az elsõ szex hosszúságáról meg... kinek mennyi.. és sztem ha óvatosan csinálja, és nem kapkod, az elsõ sem fog fájni a lányak. Nekem sem fáj...és a behatolás utáni kis romantikát gyorsan dobtuk az izgalom hevében:$ szal... ha lánynak jó, akkor azt csináltok , meg addig amíg akarjátok meg bírjátok, az óvszerrrel meg óvatosan, nem árt ha van egy 72órás tabi otthon.
váó akkor az én pasim egy isten:D jo sokáig birja ezek szerint a drága : mi általában háromnegyed vagy 1 orát szoktunk szexeleni. suváppá de még milyet:D

Hogyan tegyem meg az első csókot?

Lécci segítsetek, mert tanácstalan vagyok, hogy hogy tegyem meg. És abban segítsetek, hogy hol, mikor stb..

Legjobb válasz: Pároddal, adott helyen és idõpontban.. és jönni fog magától az egész, hidd el, elején én is be voltam parázva és neten keresgéltem, hogy hogyan is kell... aztán az elsõ csókom szájrapuszikból alakult ki Oo

Pároddal, adott helyen és idõpontban.. és jönni fog magától az egész, hidd el, elején én is be voltam parázva és neten keresgéltem, hogy hogyan is kell... aztán az elsõ csókom szájrapuszikból alakult ki Oo
haha, én is neten keresgéltem:D:D jó az ilyenekre visszaemlékezni:D nyugi, nem kell aggódni, úgyis majd jön magától:) ha meg elsõre nem olyan lesz, mint ahogy elképzelted, nem kell pánikba esni, majd belejössz:)
Szia =) Hány éves vagy ? :O Én 15/L és nekem holnap reggel ha minden igaz, elcsattan életem 1. normális csókja :$ mert elõzõ barátomnál észre se vettem h csókolózunk =/ És sztem semmiképpen ne parázz, az a legrosszabb, vagyis ezt mondják :D Szal csak nyugodtan, engedd h vezessen, utána csak belejössz ;) :D Sztem majdnem mind1 hol történik, de lehetõleg ne ott ahol 100-an vannak, mert akk arra fogsz koncentrálni...:S Jah és Neked is Sok Sikert =)
Ha fiú vagy:Hát...simogasd meg a haját fogd meg az egyik kezeddel az arcát nyisd ki a szádat hajloj elõre egy picit és ha ki nyitja a száját dugd átt a nyelvedet finoman! Ha lány vagy:...hagyd h a fiú fezesen.... Mind a 2 nem elsõnek szájra puszival kezdjétek utána jöhet a nyelves! A lányok nagyon bírják a nyelveset!!
kicsit Offolok! :$ nem minden lányszereti fõleg nem tapasztalatlan fiúkkal... nekem az elsõ egy elég báéna sráccal volt, azóta nem merek smárolni. szal csak óvatosan :)
Szia!A lényeg, hogy ne aggódj, hogy-hogy fog elsülni!Én is féltem akkor amikor még nem csókolóztam, hogy majd el fogom rontani az elsõt...stb. És az, akitõl az elsõ csókot kaptam (amit õ nem is tudott, hogy nekem az volt az elsõ), egybõl megjegyezte, hogy milyen jól csókolok. Szal ez csak meglepetés volt számomra, mert nem hittem volna, hogy ilyen jól sikerül. Szóval ne aggodj!Ott majd jön magától és ügyes leszel!:)
Nekem elég érdekes volt az elsõ csókom :D fogadásból fél percig kellett csókolóznunk... :P aztán valahogy nem hagytuk abba :D a fél percbõl lett vagy másfél :D naon jó volt!
szval megcsaltad mond meg neki ha már félre mentél , honnan tudjam hogy kivel maradjál? nekem tök m1
Az elsõ lánnyal szakíts, hadd találjon olyat, aki nem alázza meg. A másodikkal meg legyetek boldogok. Vagy nekem mindegy.
Mond meg a csajodnak hogy 2 éve nem szexeltetek ezért már félreléptél... és h ez így nemjó.
amugy hány éves vagy?

HOGY tegyem meg az elsõ lépést? (L/14)

Van egy fiú aki tetszik és úgy döntöttem megteszem az elsõ lépést. De nem tudom, hogy hogyan. Nem akarok rámenõs lenni, mert az elõzõ barátnõje szószerint könyörgött neki, h járjanak. Nem akarom, h emlékeztessem rá. Mit tegyek? Mit mondjak? Help!

Legjobb válasz: Anyukád nem tanított meg téged, hogy egy nõ sosem kezd ki pasival?:D

Anyukád nem tanított meg téged, hogy egy nõ sosem kezd ki pasival?:D
a lányok nem kezdeményezhetnek, mert akkor felborul az egyensúly és a világegyetem megszûnik létezni
Jól mondják ! :D 15/F
amikor elmegy pisilni menj utána és vallj szerelmet
az elõttem lévõ válaszolóknak üzenném, hogy a mai világban a pasik se kezdeményeznek, úgyhogy szerintem nem baj, ha a csaj kezdeményez múltkor én is erre a döntésre vettem rá magam én úgy csináltam, hogy odamentem hozzá, hogy láttalak múltkor itt és itt és arra gondoltam h tök jó lenne ha jobban megismernénk egymást remélem segítettem egy kicsit sok sikert! 16/L
neked mivel fontos a barátságotok akkor neked kell tenni érte
te bántottad meg, te kell lépj.
A kérdező hozzászólása: de már bocsánatot kértem kérdeztem hogy haragszik e de erre nem válaszolt.akkor is? nem veszi zaklatásnak?
mon el neki hogy fontos meg ilyenek hátha segit (am addig amég nem mondja addig nemnagyon)

Nem merek lépni, ő sem lép. Szedjem össze magam és tegyem meg az első lépét, vagy hagyjam a fenébe inkább?

Már ez a 2. alkalom,hogy ez el?fordul. Mikor észrevettem, hogy bámul az a bizonyos helyes fiú, és ránéztem, hirtelen elpillantott.Ez többször is lejátszódott,kicsit közelebb mentem hozzá,épp úgymond mögötte álltam, csak egy kicsit távol..Akkor meg látszott,hogy a szeme sarkából figyel engem.Azon görcsöltem,hogy mi lenne ha már végre odamennék hozzá?De bevillantak elém a képek,hogy befogok égni,ekkor,akkor,biztos hülyének néz,ha egy idegen csaj odamegy hozzá,biztos van barátn?je és a többi.Addig addig ezen görcsöltem,míg fel nem állt és el nem ment beszélgetni valamilyen hapsikhoz,aztán néhányszor összeakadt még a tekintetünk,de elindult és haza ment.. Nem tudom,hogy leszek-e olyan szerencsés,hogy legközelebb is összefutok vele.:S De ha mégis leszek olyan szerencsés,szerintetek mit tegyek,hogy ne égjek be,de jól jöjjek ki a helyzetb?l?:S

Legjobb válasz: nem halsz bele, se te, sem õ ha odamész hozzá kezdeményezni valami bárgyú indokkal... legrosszabb esetben még mindég ott van az õszinteség

nem halsz bele, se te, sem õ ha odamész hozzá kezdeményezni valami bárgyú indokkal... legrosszabb esetben még mindég ott van az õszinteség
Akkor is lehet barátnõje, ha nem tudsz róla. Nem attól égsz be ha odamész, hanem attól, ha nem. Ó de sokadik ilyen kérdés... És siessél, mert nemsoká lövi a Skynet az atomot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!