Találatok a következő kifejezésre: Tegyük fel, én A faluban (1 db)

EGYSZERÛEN SZÁMOLD KI, HOGY MELYIK VÁLTOZAT ÉRI MEG A LEGJOBBAN.VAGY KÉRDEZD MEG A BÉRLET PÉZTÁROS NÉNIT
én is így járok suliba és összbérletet lehet kérni...
neeeeeem B városban veszel egyet! ha pl A-B távolság 10 km és B-C távolság 15 km akkor B városban kérsz 1 25 km-est és a viszonylat igazolásban pedig az legyn h A-C-ig B-n keresztül. ennyi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elkapott a bkv ellenőr és nem írt fel lakcímet akkor meguszom a pótdíjat?

6

Ha november 11-én jár le az ideiglenes diákom, és csak a lejárat után kapok újat, akkor tudok venni BKK bérletet?

A diákom még nem jött meg ideiglenest használok, távolsági bérletnél már szivattak azzal, hogy 15-én vettem egy hónapig lenne érvényes de 11-ig írta rá az érvényességet mert, hogy addig van ideiglenes diák. Na már most a BKK bérletem 27-én lejár fognak nekem adni havi bérletet, vagy nem?
Abban az esetben ha nem, lenne még1 kérdésem:
eddig amikor vettem bérletet mindig nekem kellett ráírni a diákig. számot, ez mindig így van sosem írják rá ott helyben mikor elkérik vásárláskor? Mert akkor megkérem egy ismerősömet akinek már megjött a diákja, hogy vegyen nekem, és ráírom az én számomat. Hiszen 11-ig érvényes az ideiglenes diák tehát jogosan használom 11-én meg ha még mindig nem jött meg a diákigazolvány, tudok kérni ideiglenest újabb 2 hónapra. Előbb nem adnak új ideiglenes diákot azzal az indokkal, hogy a számítógépes rendszer nem enged újat kiállíani az előző lejárta előtt.

2

Mennyibe kerül Budapestről salgótarjánba egy teljesárú buszjegy/vonatjegy?

2

Budakeszire kőbányáról hogy tudok eljutni? (van BKV bérletem)

6

Hány nap áll rendelkezésemre BKV pótdíj kifizetésére?

Megbüntettek az egyik bkv járaton,mert nem szerepelt a bérleten igazolványszám. Azt mondta az ellenőr,hogy mutassam az akácfában be és 2000Ft értékű pótdíjat kell megfizetnem. Az ellenőr azt mondta, 8napom van,ma viszont arrol tajékoztattak,hogy csak akkor él a 2000 Ft,ha 2 napon belül fizetem be, a harmadik napotól már 16.000 Ft. Kérem válaszoljon,aki volt már hasonló helyzetben!

1

90%-os utazási kedvezmény kártyát ki kap? És hol lehet igényelni?

2

A 40-es BKV busz a Sasadi útra mikor ér a Móricz Zsigmond körtérről? Madárhegyi megállónál szállnánk le, hétfő délután mennénk.

1

Megbüntethet a Volános helyközi buszon az ellenőr október 31. után, ha nem szerzek olyan érvényesítő matricát a diákigazolványomra?

Tavaly érvényesítettem, az iskolában automatikusan hívtak engem meg pár embert, hogy menjünk a diákigazolvánnyal, tesznek rá matricát. Idén nem hívtak, de idén is kell matricát akkor rárakatni nem? És ha nem raknak rá, megbüntethet az ellenőr, ha azzal és a bérlettel utazok?

4

Miért nem tudhatja a lakosság, hogy milyen lesz pl. a Baross tér, ha elkészül valamikor a jövő évezredben?

Mert én itt lakom és akárhogy haladnak a munkálatok, a környék semmilyen mértékben nem kezd civilizált formát ölteni, hanem ugyanugy megmarad háborús övezet alakjában...

És kicsit szánalmas, hogy összesen EGYETLEN képet találni a neten a látványtervről?

Vagy ez Magyarországon ugy megy, hogy az állam fizet, az épitőcég meg azt csinál amit akar? Sőt, nyilvánvaló, hogy egyes emberek nagyon ügyesen zsebre tettek némi pénzt a beruházásra szánt összegekből. Csak ugy jól ügyeskedve, okosan.

16

Miért nem lehetett volna az új Magyar Légitársaságnak az a neve, hogy Malév?

Hallottam, hogy lett volna a Hungarian Word Airlines, utána meg most a Sólyom. Nem értem, hogy mértnem lehetne a neve újra Malév??

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!