Találatok a következő kifejezésre: Tegyük fel, én A (225 db)

Én sem bírom megállni, hogy ne tegyem fel ezt a kérdést így hétfő este. De ezt érti valaki?

...188 cm magasságommal, 80 kg-mal, rövid sötétbarna hajszínemmel, zöld szememmel, kedvességemmel, anti drogosként, van élet célom is, sosem vertem át senkit, edzek rendszeresen, nem vagyok hülyegerek... még is mit mondanak azok a nyominger gyerekek a jó n?knek, hogy utána összejönnek? Én harcolok foggal, körömmel és alig jön össze valami. Egyszer?en nem tudom mi az a varázsszó amivel leveszi a sok nyompec a jó n?ket a lábukról

Legjobb válasz: Lehet az is baj hogy túlzottan próbálkozol. Én például akkor találtam valakit amikor nem is akartam.

Lehet az is baj hogy túlzottan próbálkozol. Én például akkor találtam valakit amikor nem is akartam.
"alig jön össze valami" - azért a semminél több az.....
Hát gyakran nem elég akarni valamit. És van hogy a cselekvés is hiábavaló. De az elsõhöz hasonlóan én is akkor találtam meg a párom amikor egyáltalán nem is kerestem. Ha túlságosan kutat az ember valami után van hogy elsiklik a szeme a lényeg felett s nem veszi észre azt ami egyértelmûen a szeme lelõtt van. Úgy értem ha mindenkiben a párod keresed akkor lehet hogy elsiklasz az igazi mellett aki csak úgy spontán egy napon jött volna veled szembe és egybõl érezted volna hogy õ más. De mivel mindenkiben keresed így benne sem veszed észre.
Két dolgot tudok javasolni. 1. Nézz tükörbe, és próbálj meg a saját kategóriádnak megfelelõ nõt találni vagy az alatt. Az emberek hajlamosak magukat szebbnek látni, mint amilyenek valójában, ugyanakkor a legjobb buxákat akarják pakolni. Ez a leggyakoribb hiba. Persze megfelelõ mennyiségû pénz birtokában a külsõ kompenzálható bizonyos mértékig! 2. Ne nézd le a nyominger gyereket, hanem tanulj tõle. Neki van nõje, neked nincs. ui: Még annyi, hogy a kedvességed ma a fiatal csajoknak, akik jól is néznek ki, és ezzel tisztában is vannak kb annyit jelent mint egy marék almos trágya, nem többet, ha mást nem tudsz mellette felmutatni.

Tegyük fel hogy a rudak törhetetlenek és ennek alapján: -Van egy 10 tonnás teherautónk milyen hósszú rudat kellene rákötnünk az egyik oldalára hogy egy 1 kg-os súlyt rákötve a teherautó feldöljön?

Azért mert:

Legjobb válasz: Vegyük a teherautót egy X szélességû, nem rugózó, egynemû hasábnak. Ennek a tömegközéppontja X/2-nél van, vagyis középen. Ezt kell a hasáb sarka mint tengely körül elforgatni. Vegyük úgy, hogy az acélrúd tömege 0. Lehetne vele számolni, de bonyolult. A hasáb tömege 10000 kg, az ellensúly tömege 1 kg. A hasáb (kocsi) tömege a tömegközéppontban érvényesül úgymond, azaz a kétkarú emelõ (lényegében errõl van szó) egyik felén a táv x/2, azaz a teherautó szélességének a fele. Ez esetben 10000*(X/2) = 5000X hosszú rúd kéne. Például egy 3 méter széles teherautóhoz 7500 méteres (7,5 km-es) rúd kéne, ami Budapesten a Lágymányosi hídtól az Árpád-hídig lógna.

Vegyük a teherautót egy X szélességû, nem rugózó, egynemû hasábnak. Ennek a tömegközéppontja X/2-nél van, vagyis középen. Ezt kell a hasáb sarka mint tengely körül elforgatni. Vegyük úgy, hogy az acélrúd tömege 0. Lehetne vele számolni, de bonyolult. A hasáb tömege 10000 kg, az ellensúly tömege 1 kg. A hasáb (kocsi) tömege a tömegközéppontban érvényesül úgymond, azaz a kétkarú emelõ (lényegében errõl van szó) egyik felén a táv x/2, azaz a teherautó szélességének a fele. Ez esetben 10000*(X/2) = 5000X hosszú rúd kéne. Például egy 3 méter széles teherautóhoz 7500 méteres (7, 5 km-es) rúd kéne, ami Budapesten a Lágymányosi hídtól az Árpád-hídig lógna.
Az elõzõ vagyok: És az sem mindegy mekkora az átmérõje hiszen azonos tömegû rudak is más súlyt nyomnak egy adott ponton eltérõ átmérõ esetén így pl egy 10 centi vastag rúdból lehet h 2x olyan hosszúságú kell mint egy 20 centis rúd esetében Szal ahoz h ezt ki lehessen számítani kell: a rúd átmérõje egy szakasznak pl. 1 méternek a súlya és akkor gondolom a törhetetlenség mellé a hajlást se vegyük bele...
Hiányos az adat.. Nem tudni a rúd "x" szakaszra jutó súlyát. hisz nem mindegy h ez egy kartonhenger vagy egy 10 centi vastag tömör acél rúd....
Jah bocs megint az elõzõ vagyok :D (cskasikerül összeszednem a gondolataimat) gondolom oldalra akarjuk borítani a teherautót ahoz ezt az általad említett 1 kg-os pontossággal ki lehessen számolni kell még a teherautó plató magassága ill. a kerekek közti szélesség is hisz nem mind1 h milyen messze vannak egymástól a kerekek minél magasabb és keskenyebb annál borulékonyabb ill fordítva. És gondolom ne vegyük bele azt h van rugózása és lengéscsillapítója és gondolom tételezzük fel h nem gumikerekeken hanem pl vas kerekeken áll....
hát igen csakhogy ettõl már rég nem fog sajna felborulni.... Ha a rúd hosszabb mint a plató magassága akkor már a 45'-os dõlést követõen a rúd vége leér a földre és egyszerûen megtámasztja. (ha azt vesszük alapul h 45'-os dõlésszögnél borul fel)
Én inkább a súlyponton való átbillentést tekintem felborulásnak, fõleg ha a kamion pl. egy szakadék vagy hegyoldal szélén áll, és a rúd vége nem tud mire feltámaszkodni. Itt ez inkább egy elméleti matekkérdés, szerintem. (Kettõvel ezelõtti voltam a 7500 méteres rúddal.)
én meg a legelsõ voltam most is az vagyok (úgy látszik ezt ketten tárgyaljuk ki:D) egyet értek egy szakadék v egy hív szélén persze h fel tud borulni v inkább onnan lezúgni de egy úton nem hiszem mert feltámaszkodik a rúdra. Ha a realitást és a fizikát teljesen félrerakjuk és csak matematikailag nézzük a dolgot akkor viszont nagyon sok adat és tényezõ hiányzik ahoz h pontos számítást lehessen végezni

Szerintem iukkol a szomszédom. Szerintetek is? Tegyek fel én is nádat?

Van az õ oldalán nád a kerítésnél. És ugye hosszan van, tehát egymás mellé van rakva 3 legalább. És ott a voltam és feltûnõ lett, hogy ahol össze érne a kettõ nád, ott ep van húzva egymástól. De nem mintha a szél elmozditotta volna, hanem mint aki a függöny mögül kukucskal!

Legjobb válasz: Lehet. De mit zavar? Ha nem lenne nád ,akkor az egész telkedet látná " leskelõdés" nélkül is. Rakj fel csak a réshez egy félméteres darab nádat ,az olcsó és hatékony :D Lehet megértené a célzást.

Lehet. De mit zavar? Ha nem lenne nád , akkor az egész telkedet látná " leskelõdés" nélkül is. Rakj fel csak a réshez egy félméteres darab nádat , az olcsó és hatékony :D Lehet megértené a célzást.
Ha már a szomszédod, szóba állhatnál vele, csuda jó dolog ám az embernek barátkozni! Beszélgethetnétek, és meg is érdeklõdhetnéd tõle, mi miatt van az a rés. Nem kell rögtön támadásnak venni, és bármi negatívat belemagyarázni, mert még a végén azt mondják, magadból indulsz ki;-)
új helyre költöztem, szintén ilyen nádkerítés volt. mondtam a felségemnek kérdezze már meg, hogy meséljek valamit a fiatalabb életemrõl mikor afrikában voltam a francia katonaságnál, és miket csináltam. nos elkezdtem mesélni, jó hangosan hogy hallja õ is. hogy fogtunk kígyót, megittuk nyersen a vérét, megettük, meg hasonló finom dolgok. másnap a kapuban találkoztam vele, mikor meglátott, akkora lett a pupillája, mintha szellemet látott volna, és egy hatalmasat köszönt, azóta nem leskelõdik, de még kerül is ha meglát. fõleg mikor utoljára elõadtam, hogy egy évet töltöttem szanatóriumban mert a harctéri ütközetek miatt elborult az elmém, és mindenre lõttem, ami mozgott. még az unokáinak is megtiltotta hogy leskelõdjenek vagy akár a közelembe is menjenek.
Utolsó hozzászóló: ez nagyon jó!:-)
" szóba állhatnál vele, csuda jó dolog ám az embernek barátkozni!" Ó igen, csuda jó dolog egy ketyóssal barátkozni, aki utánad leskelõdik! Hát még ha a beszélgetés közben kiderülne, hogy mondjuk a kérdezõ hölgy délelõttönként rendszeresen egyedül van otthon, és a szomszéd egy szép reggel rátöri az ajtót és megerõszakolja... hát az szuper lenne, bízni kell minden kukkolóban, aki a kerítés mögött téged bámulva onanizál és jó sok személyes dolgot elárulni magadról...
"Szerintem kukkol." Feltételezés. "Sõt szoktam hallani ott kmotoszkálást." Na persze, és is szoktam a saját udvaromban motoszkálni, rendezem a kertet, játszom a gyerekkel stb. "ep van húzva egymástól." Anyukáméknál a kutya hajlította el a nádkerítést, mert egy helyen mindig átdugja az orrát és kémlel valamit. A szövegalkotást és a helyesírást nem minõsítem. De ezek után vicces, hogy a kérdezõ mennyi követõt talált magának, és a szomszéd a kettyós, akirõl meg semmit nem tudunk! Gratulálok, szuper a társadalom! Jó tanács: pesti bunkók maradjanak csak Pesten, ne próbáljanak meg a kettyós vidékiekkel vegyülni. Köszönjük!
"Bunkó pestiek"-mert a vidékiek között ugye, nincs bunkó?
Egyébként meg lehet, hogy tényleg leskelõdik, de lehet, hogy mégsem, ki kell puhatolni, mi a helyzet.
Tegyél a lyukhoz egy pornóplakátot, csak védd fóliával, hogy ne ázzon szét az esõtõl. :) Ha nem kukkol, nincs semmi következmény, de ha kukkol, mindketten jobban jártok. :D
fél megmondani? ne legyél már ennyire naiv...
HADJAD! Helyesírási szótár!)
kezdetnek szerintem elég, ha megtanulsz helyesen írni, aztán jöhet a nõügy amúgy meg mondd meg neki, ha annyira gyötrõdsz
Amíg nem tudsz egy kérdést megfogalmazni érthetõen, inkább ne foglalkozz ilyesmivel!
A kérdező hozzászólása: tényleg elég összevisszaság lett, akkor leírom még egyszer :D ha egy sráccal töltöd az idõdet és tegyük fel be is jössz neki akkor nehezére esik neki kontrollálni hogy pl ne legyen merevedése vagy ilyesmi? Remélem jobb lett (:
Nem nagyon tudják, ha szép lány + kedveskedik + esetleg hozzájuk érsz stb akkor így jártál. :)
Tényleg jól megaszonta. De értem mire gondolt. Igazából, kontrollálni az érzéseit szerintem senki sem tudja, csak a cselekvéseit. Engem, mondjuk nem szokott érdekelni, hogy a lány mit gondol arról, hogy csak azért nem vetem rá magam azon nyomban, mert õ nem szeretné, és nem azért, mert tapintatlan bunkó vagyok, hanem mert, ha ez sértené, vagy rosszul esne a piciny lelkének, valószínû, hogy nem lenne velem kettesben, de akár társaságban is kerülne, tehát, ha felvállalja, azt, hogy beszélget velem, fõleg, ha kettesben, akkor szerintem nekem nem kell kellemetlenül éreznem magam, mert tudom, hogy õ tisztában van azzal, hogy marha mód áll rá a farkam :D
58%-os Válasz idõpontja 18:15 Ezzel arra célzok, hogy, ha engem zavarna az, egy illetõvel kapcsolatban, hogy rám van izgulva, akkor valószínû nem lennék vele kettesben, vagy ha társaságban vagyunk, akkor kerülném. Ha neki meg nem túl kellemetlen, vagy rossz érzés az, hogy nem csókolhat meg, vagy mi egyéb, és engem sem zavar a tudat, hogy izgul rám. Akkor nyugodtan beszélgetek vele
Jó mondjuk lehet bennem van a hiba, de nekem egy sima beszélgetéstõl nem szokott állni a farkam.Ennél kicsit több kell.Ha kicsit több van, akkor meg szerintem nem zavarja.:D
Én már voltam fiúval, és miközben beszélgettünk kettesben (de utcán ültünk egymás mellett), hát neki kezdett felállni...én meg kicsit furán éreztem magam, de nem esett rosszul, viszont õt zavarta, és kérdezte is, h ugye nem zavart, mert õ nagyon cikinek tartotta. De szerintem ebben nincsen semmi rossz. Szerintem erre is a "gyakorlat teszi a mestert" mondás érvényes. Vannak aki jobban, mások kevésbé tudják ezt kontrollálni.

Most mit tegyek? Félek hogy baba van a dologba és én mensinek hiszem, mit tegyek?

Kezdek kétségbe esni, fogamzásgátlót szedek, de sok antibiotikumot szedtem nov végén és dec elején, és lehet hogy ekkor teherbe esetem, a teszt kb mostanra már kimutatná. A méhemnél felvan puffadva és úgy érzem mint ami szét akar pukkanni. Amiért megvagyok ijedve az a 3napja tartó barnázás, általában csak ha megtörlöm pisilés után, de van hogy a bugyim is olyan, ha nem barna akkor krémes fehér.

Legjobb válasz: Mindenképp tesztelj reggel!

Mindenképp tesztelj reggel!
Nem írtad, hogy mikorra kéne megjönnie a menzeszednek.Ha már késik több mint 1 hetet, akkor a tesztnek már ki kéne mutatnia.Legjobb a reggeli vizelet, de egy 10 erõsségû teszttel délután is megcsinálhatod.A barnázás jelezhet menzeszt is.Én a helyedben mindenképpen felkeresném az orvosomat.
A kérdező hozzászólása: A napokban kellett volna megjöjjön, vagy max holnap. Szokott késni. Orvossal az a nagy baj, hogy egyszer kértem hogy vizsgáljon meg és azt mondta hogy NEM, a másik helyen meg nem ultrahangoznak. Gondoltam arra hogy elmegyek oda ahol nemet mondtak nekem, és kitalálok valami olyat hogy 2hete késik meg pozitív lett a teszt, max azt mondja hogy nem is vagyok terhes de legalább megvizsgál.
Csakhogy most még nem látszana semmi az uh-on. Akkor menj, ha pozitív a teszt tényleg.
Nem igazán értem, hogyan utasíthat el egy orvos vizsgálatot.Én az ilyet azonnal lecserélném. Azt írod, hogy a napokban kéne megjönnie.Csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, de szerintem mensi elõjelei, amit érzel.Amúgy a ciklusod hányadik napján voltatok együtt, amikor szerinted teherbe eshettél?
Én..nem értettem a történetet... Miért mondtak nemet? szeretnéd ha megvizsgálnának..én nem hallottam még sosem ilyenrõl, hogy orvos nemet mondjon rá :O
Szia! Valószínû a terhesség.Csinálj tesztet, és írd meg az eredményt:)
Nem tudod, pontosan, hogy mikor kell megjönnie? Még ha szokot is késni, akkor is kéne tudnod a napot. Meg ha fogamzásgátlót szedsz, akkor pontosnak kéne lennie, akkor nem szoktak elõfordulni 2 napos eltérések. Van akinek csak azért felírnak tabit, hogy beállítsa a menszeszét.... Bocsi az offért, csak ezt furcsálltam. A kérdésre válaszolva, szerintem is várj még pár napot, csinálj tesztet, ha negatív, akkor vagy nem vagy terhes, vagy még korai, de akkor még az orvos sem látja az ultrahangon. Úgyhogy a jövõ hetet mindenképp megvárhatod a dokival.
A kérdező hozzászólása: Aki elküldött eleve bunkó orvos, "jó" híre is van erre. 3levéllel szedtem és volt h még akkor megjött amég szedtem volt hogy a szünet végén, ezért nem tudom. Nagyon fáj a hasam, másabb mint mensinél, úgy érzem mintha mindjárt szétmenne az egész méhem, lehet elmegyek veszek most tesztet de szúr az egész. Tényleg nagyon félek, a barnázás miatt:(

A barátommal tervezzük h lefekszünk, de én félek. Tapasztalt a barátom, de nekem ez lenne az első, mindketten szeretnénk már, de én még is félek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezek után ne feküdj le vele. Nagyon nem vagy még kész rá. Hogy mikor leszel az? Mikor már nem rettegsz tõle és nem lesz kérdés, hogy akarod-e.

Ezek után ne feküdj le vele. Nagyon nem vagy még kész rá. Hogy mikor leszel az? Mikor már nem rettegsz tõle és nem lesz kérdés, hogy akarod-e.
ha nem vagy biztos, NE tedd!
ha 18 felett vagy akkor késõbb is félni fogsz... ez természetes ha alatt aakkor gondold át
Várjál még vele, addig ismerkedjetek egymás testével és mûködésével.
lény? mivan? mindenki drogozik?
Kevesebb drog és pia. Több tanulás. Számodra ez a tökéletes recept. Üdv.
A kérdező hozzászólása: De én nem drogozok :(
^^""" Szerintem a sulival ne szenvedj ilyen téren, inkább valami olyan közegben nézelõdj, ahol több hozzád hasonló ember forog. Nehogy már egy pasi miatt ad fel az személyiségedet.
A kérdező hozzászólása: De én nem járok el ilyen helyekre hazajövök a suliból utána tanulok és utána vacsora, fürdés és vége a napnak
Mosolyogj rá kedvesen és legyél nyílt.
Pfff.... Jajj, de buta vagy, kérdezõ...
42
A kérdező hozzászólása: köszi!
:DDD
8 és fél, de ezt te is ki tudtad volna számolni!
Utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Ez tuti:) Orvost kérdeztem:)
Terhes vagy, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Én is ennyit számoltam, de biztos akartam lenni. nem rólam van szó:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!