Találatok a következő kifejezésre: Tegnapra voltam de semmi. Ma (12 db)

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)

Nem kaptam meg a down szűrés eredményét, miért? Azt mondták tegnap hogy ma sms-ben küldenek egy kódot, de semmi! Tegnap voltam vérvételen. Aki volt ilyen vizsgálaton megírná hogy neki mikor küldték el?

Legjobb válasz: Nekem anno egy hétfõn vették le a vért, csütörtökre ígérték az SMSt. Pénteken kaptam meg délelõtt, és aznap fel is hívtak. Ne izgulj! Kombinált vagy integrált?

Nekem anno egy hétfõn vették le a vért, csütörtökre ígérték az SMSt. Pénteken kaptam meg délelõtt, és aznap fel is hívtak. Ne izgulj! Kombinált vagy integrált?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.kombinált, neked milyen volt??
Kombinált tesztem volt. Dec. 1-én vették le a vért és 16-án kaptam meg a kódot sms-ben. Meg is lepõdtem, mert nekem pl senki nem is említette, hogy kapok majd ilyen sms-t! :) Szerintem ne aggódj, hamarosan neked is megjön! Ha baj lenne, akkor szólna idõben! Minden jót!
Elsõ vagyok, nekem az integrált volt, így kombinálthoz nem tudok hozzászólni :)
Szia, én voltam a kombinálton és az integrált teszten is, kb. 1 hét múlva kaptam meg az sms-t, ami alapján megnézhettem az eredményeket. Szerintem ne aggódj, biztosan megkapod, de úgy tudom a dokid is.Oda meg úgy is menni kell. Az egyik sms-t kétszer is megkaptam. Szóval ott is emberek dolgoznak.....
Van görbéd? Fent van a hõd?
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy fent van e a hõm???
A reggeli ébredési hõmérsékletedet méred? Ha igen, annak magasabbnak kell lenni, mint az alaphõnek.
A kérdező hozzászólása: Máshogy nem lehet megtudni, hogy terhes vagyok e??
Egyébként reggelibõl megpróbálhatsz tesztelni.:) Szorítok:)
Úgy értem reggeli vizeletbõl.


Mára nem várom a menzimet. Reggel még mindig 36, 9 voltam. Tegnap reggel óta barnázgatok, de semmi egyéb. Mikor kell leesni a hőnek, ha megjön?

Legjobb válasz: nem tudom a hõ mikor hova esik, de már napok óta ilyeneket írnak, hogy két nap barnázás után megjött. Ebbõl tudok kiindulni, sajnos úgy hogy neked is megjön..talán mégsem és akkor tesztelhetsz , várj két napot.

nem tudom a hõ mikor hova esik, de már napok óta ilyeneket írnak, hogy két nap barnázás után megjött. Ebbõl tudok kiindulni, sajnos úgy hogy neked is megjön..talán mégsem és akkor tesztelhetsz , várj két napot.
Szia! Én soha az életemben nem barnáztam mensi elõtt, csak mióta babatervezés folyik. Szóval szerintem is meg fog jönni, de ne legyen igazam.Én is mérem a hõmet, de az nem mérvadó, mert mások vagyunk. És szinte minden hónapban néhány tized fokkal másabb a magas és a kevés is. Ha késik akkor tesztelj, de ha megjön se csüggedj. Mert a jövõ hét végén már peteérés közeli leszel. Szóval ismét van esély rá. Tudom ez nem vigasztal, de hidd el jön majd a baba. Én is már sok ilyen mélyponton túl vagyok. És most hétvégén megint pém lesz.Kitartás. És sok sikert
szia! En ugyanigy vagyok!Ma nem kellene megjonnie.Az en hom is 37.1 volt reggel!!!! Ha ma semmi sem lesz akkor holnap tesztelek!Nekem tegnap volt egy picike nyalkas barna a betetemen ma pedig ugyanugy de csak a papiron pisiles utan!!!! szerintem ha ma nem jon meg a biztonsag kedveert varj vasarnap vagy hetfo reggelig es tesztelj!!!! Szoritok!Remelem egyikunknek sem jon meg!!!
A 3. valaszolo vagyok! A ho ha jol tudom menszi elott 12-24 oraval elotte esik le par tizeddel!
Nem hiszem hogy megfojtotta õket.:D Lehet h valami betegséggel születtek.. nem tudom. :S
edd meg te õket
enni, inni kell adni a hörcsögnek, mert különben a kishörsögökbõl pótolja a hiányzó dolgokat, És ez nem vicc, az Agyban nagyon sok a vitamin, azért eszik meg legtöbbször.
A kérdező hozzászólása: Normális kérdésre nem lehet normális választ adni? Hol írtam olyat hogy nem kaptak enni meg inni? Vagy hogy meg ette volna az anya õket? Én inkább arra gondoltam hogy esetleg meg fojtotta õket. Ott volt mindegyik.
A kérdező hozzászólása: Edd meg te a tiédet te barom. Ha nehezedre esik segíteni keress más szórakozást.
arany hörcsög? ha igen akkor az anya és az apa tehette nekem is így lett még velem is agresszívak voltak
Nem. Honnan, mibõl láthatta volna? :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezért kérdeztem. Mert õ azt mondta szerinte nem fog megjönni.
Szia! Én a kérdésedet sem igazán értem, mert ha tegnap a doki egy 26 mm-es tüszõt látott akkor még nem volt peteérésed, a tüszõ még nem repedt meg, mert akkor sárgatestet kellett volna látnia, tehát most lesz peteérésed, ami után 12-14 nappal következik a mensi tehát addig van még kb. két heted, az orvos honnan láttná ilyenkor hogy nem fog megjönni, mint ahogy azt sem tudja, hogy összejön-e a baba? Én voltam mensi elõtt hasi UH-on két nappal de a doki csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, ami mensihez is vezethetett volna, de baba lett.

Ma kellene, de még semmi! Tegnap voltam bicajozni, és néha úgy fájt a hasam lent. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Az attól függ,hogy hány éves vagy...Lehet,hogy nemsokára meg fog jönni,vagy ilyesmi

Szia! Az attól függ, hogy hány éves vagy...Lehet, hogy nemsokára meg fog jönni, vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: 28 vagyok.
Akkor nem tudom bocsi:S
A kérdező hozzászólása: Valószínü, hogy a beágyazódás miatt volt, mert már 9 napja késik:)

Ma vagyok a 34. napon. Tegnap a ciklus.hu szerint meg kellett volna jönnie. Együtt voltunk a férjemmel, és utána rózsaszínes-barnás cucc folyt ki belőlem, de azóta semmi. Mi lehet ez?

A ciklusom 27 és 37 nap között mozog, és Jónás naptár szerint 11-én volt a "megfelel?" nap. Ez a rózsaszínes cucc, tuti nem peteérés, szerintem nem beágyazódás, akkor mi? Picit megijedtem.Ja, két napja csináltam tesztet, és sajna neg.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.

Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Én is teljesen tanácstalan vagyok. Én sem érzem magam babásnak, de múlt hónapban amikor 12 napot késett, szinte minden tünetem megvolt, és aztén megjött. Mellem fáj, de mensi elõtt is szokott, úgyhogy passz

A teszt (Easy) amit tegnap csináltam pozitív lett. De ma voltam dokinál és ő nem látott semmit, az ultrahangon se. Egy hét múlva kell visszamennem. Nincs semmi féle rosszulétem, ma vagyok a 36-ik napon. Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami

Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami
Szerintem csinálj mégegy tesztet. Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, mint gondolod, és ezért nem láttak semmit. Hogyha az is pozitív akkor szerintem baba van a dologban.
Elöszõr én 7 hetesen mentem el az orvoshoz.Elõtte pár héttel nekem is pozitív volt a tesztem.Tapintásra még akkor sem érezte 7 hetesen rendesen, de uh-n már látszodott a terhesség.Várj még kicsit, és utána tesztelj újra és menj orvoshoz megint.Lehet még nagyon korai volt és azért nem látszodott semmi.
Nekem is így volt, nagy volt az öröm, de a doki úgy elkeserített, mert már évek óta próbálkoztunk, hogy csak na. Két hét múlva mentem vissza, akkor voltam 5 hetes terhes, ma már fél éves a lányom. Szóval, szerintem tuti baba, csak még nagyon korai a terhesség. De vegyél egy másfajta tesztet is, csináld meg azt is, ha az is pozitív lehet örülni.

Ma kezdtem a 37. hetet, és tegnap fájt a derekam, görcsöltem, bekeményedett a poci. és ezt eléggé sűrűn csinálta. Ma voltam NST-n de nem mutatott semmit. Mit tegyek? Hamarosan szülni fogok?

Van valaki velem egy cip?ben?

Legjobb válasz: Én szerdán leszek 36 hetes,de nekem is már görcsölget a hasam,fõleg éjjel éreztem szerintem az idõjárás is közrejátszhat. Nem sokat aludtam pláne hogy 30 percenként wc-re rohangáltam:)

Én szerdán leszek 36 hetes, de nekem is már görcsölget a hasam, fõleg éjjel éreztem szerintem az idõjárás is közrejátszhat. Nem sokat aludtam pláne hogy 30 percenként wc-re rohangáltam:)
Szia, én is ma kezdtem a 37.hetet:) !Eddig teljesen panaszmentes volt a terhességem.Pénteken egész nap midjárt megön érzésem volt és keményedtem egész nap.Szombaton du 4 órától este 9 folyamatos keményedésem volt, menszi szerû érzés nélkül.Vasárnap bementem az ügyeletre, megvizsgált a dokim, mindent rendben talált, azt mondta ez ilyenkor már normális, és ha jönni akar a picurka nem tartjuk vissza.De hozzá tette szerinte még nem szülünk, csak készülõdik a szervezetem a nagy napra...Éjszaka megint keményedtem, enyhe menszi szerû érzésem volt, aztán elmúlott.Gondolom az is közre játszik hogy a magnéziumot sem szedem 1 hete, meg az idõ...Ma voltam nst-n, minden rendben volt!Ne aggódj, pihenj sokat!Még legalább1-2 hetet húzzunk ki!Fõleg mert a héten költözködünk, és a baba szoba még nincs kész!
Én is ma kezdtem a 37. hetet, de eddig leszámítva a rossza alvást és a diétát nincsen semmi. Néha keményedek, mikor éjszaka forgolódom, de nem jellemzõ. Múlt héten már vot egy ctg-m, de nem mutatott semmit, gondolom, mert nincs, holnap megyek megint.
Én 36 hét négy napos vagyok. Nekem is görcsöl elég rendesen a pocim, és esténként menzsi szerûen fáj is. Meg nyilallást is érzek a hólyagomnál. A babám 3040 gramm, és a tüdeje is kifejlõdött már, a beleiben látszott a széklet, úgyhogy már igencsak készülõdik:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!