Találatok a következő kifejezésre: Tegnapra voltam Ma is (101 db)

Kevés az esélye. Peteérésed csak 17-e körül lesz. Akkor is legyetek együtt.

5 hetes kisbabánk szeme sarkán fehér nyálkás valami jelent meg sírás közben. Tegnap és ma is a levegőn voltunk. Árthat a szemecskéjének?

Legjobb válasz: Nagy mennyiségben és folyamatosan jön ez a váladék?Amúgy a kis csípácskájuk nekik ált-ban fehérszerû kis golyócska.Ha több a váladék vidd gyerek orvoshoz, vagy hívd ki házhoz.

Nagy mennyiségben és folyamatosan jön ez a váladék?Amúgy a kis csípácskájuk nekik ált-ban fehérszerû kis golyócska.Ha több a váladék vidd gyerek orvoshoz, vagy hívd ki házhoz.
Szia! Nálunk tegnap is és ma is eléggé fújt a szél, nem tudom nálatok is így volt e, de attól is lehet. Nekünk könnycsatorna elzáródás volt, hát ott már inkább sárgás, és össze is ragad a szeme tõle. Boldog babázást! :o)
Szia. Ha nagyon váladékozik, akkor lehet, hogy huzatot kapott.ha csk keve´s, az a csipájuk.Töröld le kamillás vattával.nekünk segített.2 napig töröltem a lányom szemét, .és elmúlt.nem kell egyböl az orvoshoz, orvose´rt szaladni.Akkor vidd el, ha a váladékoza´s nem múlik, ill.a baba nyugtalan, sír. 15hetes kislány anyukája.
Sima forralt, lehûtött vízzel, steril gézlappal töröld le neki. Ha nagyon váladékozik, mutsd meg a gyerekorvosnak.

Ma reggel voltam ultrahangon, a doki azt monda, kb. 24h óra alatt bekövetkezik az ovuláció. Tegnap voltam együtt a párommal. Ma is legyen akció? Mit tegyek hogy növeljem az esélyeket?

Attol félek hogy esetleg nem termelödik elég cucc.

Legjobb válasz: Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.

Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.
A kérdező hozzászólása: köszi én is igy gondoltam csak annyira meg örültem a petémnek hogy azt se tudom mit kezdjek vele.


Tegnap volt valószínűleg peteérésem. Mert ma reggelre ugrott fel a hőm. Tegnap este voltunk is együtt. Még ma is akciózzunk?

Legjobb válasz: Hàt èn ilyet mèg nem hallottam. A tùl gyakori szexel (a napi vagy a napi több ) az a problèma ,hogy a spermiumok minôsègènek a rovàsàra mehet. Az inszem utàn is javasoljàk mèg plusszba az otthoni együttlètet is ,tehàt nem gondolom,hogy "ki mosnàk" a spermiumok a megtermèkenyített petèt. Szerintem nyugodtan lehet mèg ma is pròbàlkozni.

Hàt èn ilyet mèg nem hallottam. A tùl gyakori szexel (a napi vagy a napi több ) az a problèma , hogy a spermiumok minôsègènek a rovàsàra mehet. Az inszem utàn is javasoljàk mèg plusszba az otthoni együttlètet is , tehàt nem gondolom, hogy "ki mosnàk" a spermiumok a megtermèkenyített petèt. Szerintem nyugodtan lehet mèg ma is pròbàlkozni.
Meg még holnap is! Ha belegondolsz nem nagy fáradság és nemes célod van. Nem? Akkor ne gondolkodj! Mi is 5 napig túráztunk és így sikerült. Peteérésem pedig az elsõ nap jelentkezett, de hogy az volt-e jó vagy az 5., azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Ma még tudunk együtt lenni de holnap már nem mert a párom dolgozik.Köszike a gyors választ.
Ha tegnap együtt voltatok, és reggelre lett peteérésed akkor én ma már nem akcióznék, mert a hímivarsejtejk 48-72 óráig termékenyítõképesek, viszont ha túl sok a bekerült sperma ( a többszöri szex ) a kicsorgó váladék elsorja az esetleg megtermékenyült petesejtet és nem tud megtapadni.
Az elözô vagyok .A kimosàst az elsodràsra èrtettem.

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája
Szerintem legyetek együtt ma is. De a tegnapi is jó lehet.
Mindenkép ma is és holnap is!!
Igen legyetek ma is együtt!

Tegnap pozitív volt az ovutesztem és tegnap előtt is. Ma negatív. Egész héten együtt voltam a párommal és ma is ezt tervezzük. Ez segíthet a teherbeesésben?

Legjobb válasz: Igen! Állítólag az utolsó pozitív és az elsõ negatív nap a legtutibb! Bár azt is mondják hogy a sperma 72 óráig képes ott várakozni... Elméletileg az utolsó pozi teszt után 12-24 órával van a tüszõrepedés! Odaszorítok! Elméletben nekem jól megy, de még nem jött össze. Drukk!

Igen! Állítólag az utolsó pozitív és az elsõ negatív nap a legtutibb! Bár azt is mondják hogy a sperma 72 óráig képes ott várakozni... Elméletileg az utolsó pozi teszt után 12-24 órával van a tüszõrepedés! Odaszorítok! Elméletben nekem jól megy, de még nem jött össze. Drukk!
szerintem ne csak tervezgessetek, hanem csináljátok sûrûbben, mert igaz, hogy a sperma KÉPES várni, de nem biztos, hog ténleg meg is teszi. ha a párod egészséges minden nap képes egészséges mennyiségû és minõségû spermát termelni, hogy megtermékenyítsen.
Nagyon jó az idõzítés, de baba sajna nem biztos, hogy lesz. Minden hónapban, ha jókor vagytok együtt és minden rendbe van mindkettõtõknél akkor is csak 20% az esély a teherbeesére.

Az baj, ha már tegnap is együtt voltunk meg ma is? Ma van a tuti pém.

Tegnap este vettem észre egy kis átlátszó nyólós folyást és együtt is voltunk. Ma viszont nagyon sok van és ma is voltunk együtt. Nem gyengítettük el a katonákat azzal, hogy tegnap is szeretkeztünk? Már ez a 11. hónapunk.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.

Szerintem nem baj. Mis így voltunk együtt. Nekem ovu teszt mutatta a peteérést. aznap voltunk együtt, meg elõtte nap. Két hetes a babánk. Mi is nagyon sokáig próbálkoztunk. Minden jót nektek.
Nem baj! A kiskatonák akár 3 napig is elélnek odabent! Szerintem tökéletes idõzítés!:)
nem hogy nem baj, így kell, egy egészséges párnak naponta szex mellett van a legnagyobb esélye a babára, ha esetleg most nem is jön össz, akkor a köv. hónapban is ugyanígy csináld, amúgy meg szerintem összejött mi is így csináltuk 15 hetes vagyok.

Masodik nap, hogy az ovulacios teszt pozitiv, tegnap egyutt voltunk a parommal, ha ma is egyutt leszunk, akkor kisebb lesz az esely, hogy terhes maradjak, vagy jobb ha csak holnap? Ezekben a napokban naponta egyutt voltunk!

Legjobb válasz: Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!!!!!

Tegnap is és ma is +lett az ovuteszutem. Ma reggel voltunk együtt. Akkor ha holnap is együtt leszünk akkor az még jó ugye?

Volt már valakinek olyan hogy több napig + volt az ovutesztje?Tegnap egyforma volt a két csík,ma a tesztcsík egy kicsit er?sebb mint a kontrol csík. Akkor még holnap is legyünk együtt ugye?

Legjobb válasz: Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következõ napon voltunk együtt és sikerült.

Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következõ napon voltunk együtt és sikerült.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. még csk nemrég kezdtük el a babaprojectet a párommal és az ovutesztet most próbáltam elõször. A hõmet már mérem két hónapja de azon nem tudok eligazodni.Ti milyen régóta próbálkoztok?
az ovu teszt az ovuláció elötti napokban termelt hormont mutatja ki. vagy is mikor pazitív utánna való napon lesz kb az ovuláció. az lehetséges hogy két napig pozitív. vagy is végül is jokor voltatok együtt, talán ma is ráugorhatnál a férjedre.
Elsõ válasz! Elvileg..nekem 5 napig volt pozitzív , mindennap együtt voltunk és sikerült. Utána már nem voltunk együtt közvetlen. Szóval szerintem, ha pozitív alatt van az együttlét akkor is esélyes.. Szerintem legyetek még együtt párnapot és akkor a tuti. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!