Találatok a következő kifejezésre: Tegnapra vártam mensit, de (10 db)

Tegnapra vártam, de nem jött meg. Enyhén fájdogál az alhasam, mint mensi előtt, csak nem olyan erős. Ma reggeli tesz negatívot mutatott. Lehet baba?

Legjobb válasz: Szia! En tegnapelottre nem vartam es nem jott azota. Az en tesztem is negativ volt meg ma is!!! Es en sem ertem, hogy miert! Valoszinu, hogy kesobb volt peteeresem! Es nekem is hasonloak a tuneteim...a hasam fajogal egy kicsit. Te tudod, hogy mikor volt peteeresed? De en mar olvastam itt olyat, hogy valakinek csak kb 1 het mulva lett pozitiv a tesztje!:-)drukkolok neked is!!

Szia! En tegnapelottre nem vartam es nem jott azota. Az en tesztem is negativ volt meg ma is!!! Es en sem ertem, hogy miert! Valoszinu, hogy kesobb volt peteeresem! Es nekem is hasonloak a tuneteim...a hasam fajogal egy kicsit. Te tudod, hogy mikor volt peteeresed? De en mar olvastam itt olyat, hogy valakinek csak kb 1 het mulva lett pozitiv a tesztje!:-)drukkolok neked is!!
szia!korán teszteltél.nekem nem várt napján 10-es teszt 20 perc múlva mutatott nagyon halvány pozitívat!csak erõs lámpa alatt látszott.3 nap múlva vettem másik tesztet az már valamivel erõsebb lett.türelem!semmi nincs veszve, nekem is csak a hasam feszült, szurkált.sok sikert!szorítok neked!!

Tegnapra vártam a mensit, de csak nagyon görcsöl a hasam, és picit barnázok. Ez lehet baba, mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szia! Én épp így voltam szombaton. Én is szombatra vártam,semmi; kezdtem örülni,vasárnap semmi,este kicsit híg vérem volt,reggelre semmi,erre hétfõ délelõtt megjött,sajnos! Ne éld bele magad,szorítok hogy baba legyen.

Szia! Én épp így voltam szombaton. Én is szombatra vártam, semmi; kezdtem örülni, vasárnap semmi, este kicsit híg vérem volt, reggelre semmi, erre hétfõ délelõtt megjött, sajnos! Ne éld bele magad, szorítok hogy baba legyen.
A teszt elvileg már kimutatná ha babás vagy. De én is ilyeneket produkáltam és 5 nap kékéssel de sajnos megjött. Hátha te szerencsésebb vagy... SZORÍTOK!!!
késéssel---bocs!

Tegnapra nem vártam a mensimet, de 3. napja barnázok. Reggel sem jött meg, de negatívat teszteltem, Gabriellel. Mi lehet velem? Baba, vagy nem?

Amikor felébredtem, megmértem a h?met, ami 36.8, és elkezdett iszonyatosan szúrni a méhem bal oldala, és elszédültem, miután kikeltem az ágyból. A tüneteim megvannak, de most nem tudom, mit higgyek. Segítsetek!

Legjobb válasz: pár napot várj egy újabb teszt elvégzésével..ami a görcsöt illeti terhesség esetén nem jó jel..nem akarlak megijeszteni, de a méhen kívüli és a vetélés is kb ilyen ájulásszinten fájhat. Azonkívül lehet hogy más miatt késik és pár nap múlva rendesen megjön. Bármi lesz nagyon drukkolok, hogy rendben legyél, de mindenképp orvost javaslok, mert az elszédüléses fájdalom már nem normális tünet.

pár napot várj egy újabb teszt elvégzésével..ami a görcsöt illeti terhesség esetén nem jó jel..nem akarlak megijeszteni, de a méhen kívüli és a vetélés is kb ilyen ájulásszinten fájhat. Azonkívül lehet hogy más miatt késik és pár nap múlva rendesen megjön. Bármi lesz nagyon drukkolok, hogy rendben legyél, de mindenképp orvost javaslok, mert az elszédüléses fájdalom már nem normális tünet.
nem lehet, hogy most van beágyazódás?Sztem is vár egy 4-5 napot és akkor tesztelj megint
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam már beágyazódásra! Remélem az!
Szia! Beágyazódás volt akkor? :)

24-re vártam a mensim, de tegnap "megjött". De hol van egy kicsi hol meg semmiés igen csak halvány piros. Alhasi szurka van! Mi lehet?

Legjobb válasz: Szeretnénk babát! Én egy kicsit reménykedem mert nem a petefészkem fájdogál hanem a méhemben érzek szurkálást! Ez jó?

A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babát! Én egy kicsit reménykedem mert nem a petefészkem fájdogál hanem a méhemben érzek szurkálást! Ez jó?
A kérdező hozzászólása: Tegnap amikor "megjött" a 32. napon voltam. Akkor mitõl késhetett?
Ha nem jön meg úgy, mint szokott, akkor tesztelj! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap alig volt sõt ma is egy tampon elég. Csináljak tesztet?
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!!!!!!
Csinálj tesztet, az a tutti. Bár nekem is volt ilyen, baba meg sehol... Azóta se tudom, hogy mi volt... (elsõ válaszoló)
Megint én: majd írd meg az eredményt :)
Nekem is így kezdõdött minden :) ))) Drukkolok én is!

Október 19-re vártam a mensit, de tegnap este (szeretkezés után) kicsit véreztem. Azóta semmi. Egyáltalán nem védekezünk, a terhesség ellen szól viszont, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Ennek ellenére lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.

Ne izgulj feleslegesen. Azert mert itt az ember ossze-olvas mindenfele terhessegi tunetet, meg nem jelenti azt, hogy te nem lehetsz terhes, csak mert XY-nak mar ilyenkor feszultek a mellei vagy akarmi. Ha ez megnyugtat, nekem valamikor 6-8 hetesen kezdtek el erzekenyek lenni a melleim. En mar a kimaradt menzi elott 4 nappal pozitivat teszteltem, ez egyuttlet utani 10.napon volt. Mindenkinel masok a terhessegi tunetek es van akinel egyik tunet elobb jelentkezik, masnal meg akar csak egy honappal kesobb vagy abszolut nem. Tehat ne keseredj el, ezt probalom mondani. :) En sokszor vereztem terhessegem elso 3-4 honapjaban es sohasem akkor, mikor esedekes lett volna egy menzesz, sot, ultrahangon semmi rendelleneset nem talaltak pedig sokszor azt hittem, hogy elvetelek, megis a lanyom 41+0-nal szuletett.
Miért múlt idõben írsz? Holnap lesz 19-e, még megjöhet a mensid. És egyébként én is így voltam a múlt hónapban, mint most te: Szeretkezés után véreztem kicsit, nem fájtak a melleim, majd rá pár napra megjött rendesen a mensim.
lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Igaz. Azért írtam múlt idõben, mert azt gondoltam, hogy ez a vérzés már a mensi. De lehet, hogy mégsem, mert már nem is vérzek. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl.
Majd ird meg nekunk, hogy ha kesobb mas is olvassa a kerdesed meg a valaszokat, akkor tudja! :) Olyan rosszak a "befejezetlen tortenetek". :( Nem tudhatod, kinek segitenek a valaszok meg a jovoben. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megjött:(

Tegnapra nem vártam a mensit de valami kevés barnázás lett belöle ami mára már el is mult. Terhes lehetek?

Ilyen velem nem szokott elöfordulni,Nekem elsö nap mindjárt be indul a rendes vér és 6 napig meg sem áll.Terhes tüneteim vannak ,és ami a leg furcsább hogy ilyenkor én nagyon szoktam görcsölni most pedig semmi.24-26 naposak a ciklusaim egy hete voltam dokinál minden ok.Akkor most mi lehet velem?

Legjobb válasz: velem is volt ilyen .Talán az izgalomtol.

velem is volt ilyen .Talán az izgalomtol.
Lehetsz babás két-három nap múlva tesztelj és minden kiderül.
Szerintem csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, csak azt nem értem hogy miért nem érem el a méhszájamat , mensinél mindig lent szokott lenni.
Azért nem éred el, mert terhesség esetén fent van a méhszáj. Tesztelj reggel az elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A CIKLUSOM 15DIK NAPJÁN VOLTAM A DOKINÁL AZT MONDTA HOGY 48H BELÜL LESSZ PÉ.EZ A BARNÁZÁS LEHETETT A BEÁGYAZODÁS MIVEL A BARNÁZÁS A 24DIK NAPON VOLT?
A kérdező hozzászólása: BOCSI AZ ELÖBBIÉRT , MINDEN MÁSODIK SZÓ BARNÁZÁS.EGY KICSIT BE VAGYOK ZAVARODVA.

24-re vártam a mensim és tegnap volt egy csepp barnám este. Kezdtem örülni, mert ma úgy voltam vele veszek 1 tesztet, de du. Elkezdtem vérezni! Nem sok de van! Mi lehet?

Nem sikerült a babó? Vagy esetleg holnap vegyek egy tesztet a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!

nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!
A kérdező hozzászólása: Ma elég volt 1 normál tampon.
A kérdező hozzászólása: De az sem lett tele!
A kérdező hozzászólása: Annak én is örülök és egyetértek. Csak most annyira úgy éreztem, hogy sikerült. Most is a méhem környékén érzek olyan fura szurkát!
Ha észrevehetõen kevesebb a vérzésed, vagy abbamarad, csinálj tesztet. Ha holnap rendesen elkezdõdik a menstruációd, nincs értelme tesztelni. Viszont ha kicsit vérezgetsz, de nem úgy mint máskor, akkor tesztelj. Na ezt jól megfogalmaztam...:) Tesztelj.Ne tesztelj.Tesztelj. Tudsz követni?:) )) És írd meg a végeredményt!!! :) ))
ezbben mégnemlehetsz teljesen bisztos azért mert most kicsit késik. van ilyen. majd kiderülde ezek a tünetek kicsit kevesek szerintem
A kérdező hozzászólása: bocsi "mindjárt megjön". Emellé még érzékenyek a melleim, de nem annyira, mint szokott mensi elõtt. Pé. körül majdnem végig együtt voltam a párommal.
Szerintem tesztelj, mert lehet baba is. Nem feltétlenül kell hogy legyen tüneted. Az elsõ igazi tünet amúgy is a menzi elmaradása. Ha csak barnázol attól még lehetsz terhes mert sok nõnél elõfordult. Teszt nélkül 50-50%. Tesztelj majd menj dokihoz! Majd írj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szerda helyett pénteken megjött, de csak három napig tartott. Kb. egy hete rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, felkaptam 5 kg-t, pedig eddig akárhogy próbáltam, nem sikerült híznom, egyfolytában álmos vagyok és a melleim is nagyobbak, keményebbek. Tesztelnem kéne?
Szia. Mindenképp tesztelj!!! Aztán írd meg hogy mi lett!!! Nagyon drukkolok!!!

Tegnapra nem vártam. Nem is jött. A höm 36, 9 de semmi más tünetem nincs. Még csak nem is görcsölök, pedig mensi elött mindig nagyon szoktam. Van még esély babára? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Midstearm, vagy Qupidó teszt.Ezek 10-es erõsségûek.Patikában lehet kapni mindkettõt. Drukkolok!

Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Midstearm, vagy Qupidó teszt.Ezek 10-es erõsségûek.Patikában lehet kapni mindkettõt. Drukkolok!
Most egy érzékeny teszttel! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen aranyosak vagytok!:) akkor szerintem holnap reggel tesztelek mert akkor elvileg magasabb a hcg szint.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem 25ös Midstream-el de -. :( a mensim viszont sehol, a höm tovabbra is 36, 9 reggel, estefelé eddig meg mindig 37, 4 volt. Gyógyszert nem szedek és beteg sem vagyok. Akkor mitöl késik?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!