Találatok a következő kifejezésre: Tegnapra nem a (3481 db)

Tegnap írtam a férjemmel kapcsolatban? Olvasd el szükség lenne megint jó tanácsokra. Tegnapi kérdésem címe:tegnap-este-derult-ki-kiakadtam. (bocs nem engedi a linket) Megint lenne kérdésem?

Ott tartottam hogy tegnap este még lelkiismeret furdalása volt.Viszont mikor hazajött munkából közölte,hogy az exet jól leb.szta és azon szörnyülködtek a férfi munkatársaival együtt,hogy mennyire bunkó ez a n? mert egy kisgyerekes családapára hajtott rá.!!!

Legjobb válasz: Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Sok szerencsét Kérdezõ, neked és a kisfiadnak is!
A kérdező hozzászólása: 15:34 igazad van nyeregben érzi magát én is igy látom. Vagy álomvilágban él, mindig azt hangoztatja, hogy mi sosem megyünk szét. :S tipikusz oroszlán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 15:33 én is gondoltam arra hogy megint külön leszünk és lehet ezt kihasználja.Hááát...meglátom hogy mit csinál :S Legalább megkönnyiti a döntést ha igy alakulna. 15:40 köszi a sztorit jót nevettem, tényleg egy idióta lehetett az a pasi (is). Utolsó:Sajna lehet hogy igazad van de ha nem keres akkor legalább el van döntve mit lépjek. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, költözz el. Egy-két hétig még keresgél, telefonál, aztán úgy elfelejt benneteket, mintha sosem léteztetek volna. Beleveti magát a szabad életbe, közben mindenkivel sajnáltatja majd magát, hogy egy gerinctelen nõ (exe) tönkretette a csodás családi életét. Hát õ már nem tud mit tenni, elbulizgat, hogy addig se érezze a fájdalmat. Persze, mindenki õt fogja sajnálni, hogy egy ilyen félreértés miatt elhagytad. Hiába viszed õt pszichológushoz, a jellemét (jellemtelenségét) nem tudja kicserélni senki.
a párterápia a ti esetetekben annyiból mindenképp hasznos volna, h egy teljesen kívülálló 3. fél szembesítené õt a dolgaival, méghozzá a te jelenlétedben. kérdéseket tenne fel, h mit miért csinál, miért így reagál, miért nem érzi magát felelõsnek, miért az exet akarja nevetségessé tenni ebben a helyzetben, stb. Magyarán rá lenne kényszerítve, h igazat mondjon, átgondolja a saját szerepét ebben a sztoriban és elismerje, h hülyeséget csinált, majd pedig hülyén s gyáván reagált a saját hülyeségére. neked magától nem tenné meg mindezt, mert hülyére vesz és játssza a hülyét, de egy szakember elõtt nagyon is szorongatva érezné magát. te még mindig szereted ezt a pasit, nem könnyû helyzet, meg is értem, h reménykedsz. akkor viszont most kell minden tõletek telhetõt megtenni, h ne romoljon tovább a helyzet. akkor talán még menthetõ lesz. de hallod, ámulok. egy kicsit arra az estre emlékeztet engem, amit egy barátnõm mesélt (és bocs az offért, de annyira ide illik): Vera járt egy pasival, akivel egy helyen dolgoztak, csak úgy mint Vera barátnõje, Eszter (mármint õ is ott dolgozott). egy szép napon Eszter szólt Verának, h "te, figyelj már, nagyon kínos nekem ez az egész, de a pasid csapja a szelet és randira hívott engem". Mire Vera: "azta, tedd már meg, h megbeszélsz vele egy találkát és majd együtt várjuk, h ne tudja kimagyarázni magát". így is lett. Eszter a megbeszélt helyen és idõben, pasi megérkezik hozzá. mire egy sarok mögül Vera odalép hozzájuk és kérdõre vonja a pasit. Mire a pasi: "Vera, te kémkedsz utánam? nagyot csalódtam benned, h képes voltál ilyet tenni! nem is vagyok benne biztos, h érdemes volna folytatni a kapcsolatunkat így, h részedrõl nincs meg a bizalom" muhahaha! uakkora f..kalap, mint a férjed, bocs a kifejezésért...
szerintem akár megis mondhatod neki telefonon vagy személyesen teljesen korrekten, hûvösen hogy elköltözöl.Legalább látja hogy komoly vagy és komolyan is gondolod.egy kicsit ettõl megijedne, nem?ha látja a határozottságodat!mert így most azt látja hogy nem tudod mit akarsz és úgy érzi ettõl magát hogy nyeregben van.Vedd át az írányítást.
szerintem is nagyon jó ötlet :) amolyan hidegzuhany, ami talán felnyitná a szemét, hogy basszus, ez a nõ nem viccel, még a végén elhagy!!!....hátha ettõl észhez tér és visszakapod a "férjed"...persze az is elõfordulhat, hogy ezt a pár napot õ is mással tölti, amolyan kihasználom a helyzetet, úgysem vagyok szem elõtt....mert így Te sem tudod õt szemmel tartani :( kemény meccs :(
Az elköltözés mindenképp jó ötlet pár napra.
A kérdező hozzászólása: Hajlok arra hogy pár napra elköltözzem, persze bejelenteni nem fogom.Majd kiderül mennyire fontos neki a család.
A kérdező hozzászólása: Döntésképtelen vagyok gondolom észrevettétek, meg egy jó nam marha is, ennek azaz oka hogy régebben nem ilyen volt, és én bízom abban hogy hátha megint olyan lesz.Lehet hogy csak magamat álltatom.De ezaz egyetlen ok amiért még hezitálok.
Hát ez nagy változás a tegnaphoz.... kicsit éretlen a férj, nemde? Valahogy most én sem látom nagy esélyét a higgadt elõremutató beszélgetéseknek, ha meg tudod oldani a külön költözést, az nagyobb bajt nem okozhat. De a múltkor õ ment el egy hétre, nem? Hova, olyan rövid idõre albérlet sincs!
Ugye, nem írsz teleregényt? Tegnap megírtuk a véleményünket a helyzetrõl. Az nem sokat segít, hogy te minden nap leírod, hogy mit tesz a férjed és a segítsgénket kéred és mi minden nap megírjuk ugyanazt. Ha ennyire nem tudsz boldulni és nem mersz önálló lenni, akkor mégis mit vársz a kapcsolattól? A férjed mellé akart d--ni, de a csaj miatt nem jött össze. Erre hazakullog és elhordja a világot mindennek és ha ló nincs, szamár is jó alapon most te is jó vagy? Nem jött be a nõnél, és sértett férfiúi önérzetében azt elhordja mindennek - aki ilyen ember, az szerinted téged minek tekint? Aki [email protected]ázza a nõket, az elõbb-utóbb minden nõt lek&rváz. Még nem adtad be a válópert? A tegnapi után azt gondoltam, hogy már ma reggel postáztad.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy az utóbbi napokban próbál kedveskedni, ablakot pucol, mosogat stb. Csak néztem amikor megláttam a széken ahogy az ablakokat sikálja.De csak szánni tudom, ahogy belegondolok, hogy mennyire teper, hogy maradhasson.De nem fog neki menni, mert beláttam, hogy nem való õ nekem, nem illünk össze. Ráadásként a saját szülei sem bírják elviselni, szerintem ez mindent elmond róla.Engem és a gyereket támogatják, de õt nem fogják ezt mondták nekünk. Üdv mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a jó tanácsokat és a biztatást, jókívánságokat. Igen a fiam az elsõ mindig is az lesz, persze arra törekedni fogok, hogy az apjával is eleget legyen együtt :) A férjem nem fog tudni manipulálni mert már döntöttem véglegesen. Átbeszéltem édesanyámmal, barátokkal és igy sokkal könnyebb. A válási papírokat már kitöltöttem, szerencsére nem kell az õ beleegyezése, sem az aláírása. Nyavalyog persze de ez már nem hat meg, sokáig filóztam nem tudtam dönteni, DE most már lenyugodtam és tudom mi a jó nekem és a kisfiamnak.Az elmúlt hét olyan nagy csalódás volt nekem fõleg a viselkedése miatt, hogy már nem is bánt annyira a szakítás.Szinte kiábrándultam belõle. Köszönöm a válaszokat. Minden jót nektek.
Hidd el jól döntöttél, de ezt nem most fogod igazán érezni/látni/tudni, hanem egy kis idõ elteltével.....szerintem gyorsan kárpótol majd Téged az élet, csak tényleg ne engedj neki újra, amíg még nem megy el onnan, de ne is hagyd, hogy kibújjon az elköltözés alól!!! Nem baj, ha nem látja be, az már valóban az Õ baja, Te helyesen cselekszel! Kitartást és majd azért írd meg, hogy mikor sikerül végre egyedül maradnod....Sok sikert az új élethez :)
Tisztelt kérdezõ, már az elõzõleg kiírt kérdésedre válaszoltam, illetve leírtam a velem történteket, talán ez kicsit tanulságosabb, hogy miként viselkedik egy férfi, aki még szereti a nõt, és visszakarja kapni.Az én uram sem egy tipikus romantikus fajta sõt, a sok sok év alatt a fél kezemen megtudom számolni, hányszor volt igazán romantikus, de viszon a viselkedése amikor elhagytam az mindent elárult róla, hogy mégiscsak egy szerelmes kiskölyök, akit most elhagytak, és mindenáron visszakar szerezni. Tisztelt kérdezõ, ha a párod csipetnyi is tisztelte volna a veled eltöltött idõt, akkor nem az lett volna az elsõ dolga egy hét külön töltött idõ után, hogy visszaédesgesse az exét, és ráadásul miután tõle kosarat kapott még õt állítja be idiótának, meg hülyének. Abba már belegondoltál, ha az ex nem mond nemet, hol tartanátok?!Mivel nagy valószínüséggel a te urad megcsalt volna.Ezt már átgondoltad?!Gondolkodj inkább ezen, hogyha nem kapott volna kosarat, most éppen egy olyan emberrel akarsz kibékülni, aki mindenféle gondolkodás nélkül megcsalt volna.Nem tartom okos döntésnek, hogy visszamész illetve hogy együtt maradtatok.Csak magadnak okozol plusz szenvedést, akár évekre is.És ha van gyerek esetleg neki is.Fõleg hogy te mondtad soha többé nem fogsz megbízni benne.Akkor mi értelme is van?! Tudom milyen amikor valakit nagyon szeretünk, és rettenetesen ragaszkodunk hozzá.de hidd el a te esetedben az a legjobb dontés, ha most kilépsz ebbõl, és pár hónap alatt túljutsz rajta, és elkezdheted az életedet elõlrõl, ami még boldog is lehet.Vele illetve csak szenvedni fogsz, hol a bizonytalanságtól, hol a féltékenykedéstõl.neked megéri, egy olyan embert visszafogadni, aki az nagy bajban elmenekült, és még hátba is akart szúrni?!Tényleg megéri?!A szerelem nem ez.Szeretheted, de nem kell ezmiatt vele élned és neked szenvedni matta, mert õ ilyen.A szerelem elmúlik, és hidd el te fogod a legjobban bánni pár év múlva, hogy rá vesztegetted az idõdet, mert vártad, hátha olyan lesz mint régen.Õ meg persze hogy játsza a Janit ahogy írtad, hiszen még ezek után is mellette vagy, és a párjának mondhat téged.És elárulom ott magában mosolyog is ezen. Sajnálom hogy így alakult az életed, kívánom neked legyen erõd, elhagyni õt, és kezdeni új boldog életet.
A kérdező hozzászólása: Oké rendben irok. :)
en szemely szerint szivessen kovetnem a fejlemenyeket :) ) ird meg mi lett a vege oke?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az õszinte választ. Hasznos volt minden egyes szó.:) Már másképp látom én is a dolgokat.
csak helyeselni tudok az elõttem szóló szavait igaza van, én is nehezen, de változtattam, én kerültem padlóra ettõl, de felálltam, új életet kezdtem és a sors egy olyat adott helyette, hogy összeteszem a két kezem...
A kérdező hozzászólása: Az anyjáékhoz költözött addig. Köszönöm a választ mindenkinek.
attól függ hogy te mit szeretnél?ha szereted még mindig akkor ugy sem fogod tudni elküldeni. akkor valahogy mentsétek meg a házasságot, párterápia, stb. a különköltözés meg talán arra jó hogy átgondold Te mit akarsz!illetve õ is talán elgondolkodik. Persze ha megint megtenné ezt akkor egyértelmû hogy nincs sok jövõtök együtt...de ha szeretitek egymást egy kicsit is, akkor még valahogy rendbehozható.. Kérdés hogy mit akartok?át kell gondolni hogy van e értelme...
Itt nincs más tennivaló, mint közölni a pasival, hogy valóban menthetetlen a kapcsolat, mától annál próbálkozik, akinél akar. Hülyének néz téged, semmibe sem vesz. Még elvárná, hogy te bizonygasd, dehogynem apukám, meg fogok bízni benned, hogy is gondolhatod. Mindezt EGY nap után! Mondd meg neki, hogy valóban nem bíznál már benne soha, még ha az elõzõ mocskosságát meg is tudtad volna bocsátani, a mostani pitiáner viselkedését semmiképp. Félreismerted õt, ez egy gerinctelen alak. Nem kell itt pár napokra költözni, ki kell dobni a francba. Soha nem leszel boldog mellette, kutyába sem vesz téged.
sztem megint hülyíteni akart.
Én azt tenném amit írtál, elmennék pár napra, és döntse el végre hogy kellesz még neki, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Én szomorkodom itthon, miközben õ a csajt szidja hogy bekavart a házasságunkba.Nagyon jól esne egy bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam elmegyek a gyerekkel pár napra szüleimhez és nem veszem fel neki a telót, sõt nem is szólok hol vagyunk.Vagy ez durva? Amugy tényleg nem tisztel senkit még a saját anyját se.Velem eddig jó volt és jó apa, de pár hónapja már változott a viselkedése.
Elso vagyok. A nonek koszonheto, hogy a ferjed nem lepett felre. Nem bantastt, hanem koszonetet erdemelne. Sztem. A ferjed egy rohadt nagy barom. Aheltett, hogy azzal torodne , hogy helyre hozza a kapcsolatotokat es orulne, hogy nem csinalt meg nagyobb baromsagot. Azon van kiakadva, hogy nem ment el vele? Hihetetlenul nevetseges....
Annak dacára, hogy nyilván nem kedveled most túlzottan az exét sem, azért ugye mégiscsak egy nõ, akit õ anno társául választott. Most õ tepert a csajnál, erre így beszél arról anõrõl... Akarsz te lenni a következõ, akirõl ilyeneket mond?! Mert aki az egyik exét ennyire tartja és tiszteli, az a következõt is így fogja...
ácsi-ácsi! Miért is a nö a hibás mert nem tudsz bizni a férjedben?Oda két ember kellett nem csak a nö.Nem olvastam a tegnapit, esetleg ha belinkelnéd. Egyébként egy jó tanács--- ne engedd magadhoz közel egy ideig kicsit bánkódjon már hogy mit tett te meg legyél kicsit kitartó pár napig.
A kérdező hozzászólása: De ugy történt kedves elsõ ahogy mondod.Most mégis õ hepciáskodik. Ezért gondolom hogy nem normális. Kedves második tényleg nem tisztel senkit szerintem is igy van.Szerintem szégyelli a csajt a többi pasi elõtt ezért játsza az eszét.
Alapvetõen senkit nem tisztel a pasid, és ennyit siekrült aférfi kollégákkal kisütnie a munkahelyen, hogy elkerülje az otthoni "hisztit". (Nagy idézõjelek közt... ;) Ez az elsõ benyomásom.
a férjed komplett idiótának néz téged. Azt hiszi, h egy ilyen nyilvánvaló hazugságot, csúsztatást lenyomhat a torkodon. azon is elgondolkodnék, ahogy a nõkkel bánik. rányomul a volt csajára, az kiadja az útját (rajta nem múlott volna, h újra összegabalyodjon vele, a nõ volt észnél), most meg mindenféle normálatlan idiótának állítja be. jól látod, a férjed szánalmas alak. a helyedben elgondolkodnék, h érdemes-e folytatni egy ekkora kaliberrel, mint õ. ötlet: mondd meg neki, h elég gyenge próbálkozás volt, de te átlátsz a szitán és nagyon gyorsan fejezze be a hazudozást. mások feketítése helyett vállalja a felelõsséget a tetteiért, mert már így is nagyon rezeg a léc, ami kettõtöket illeti
A kérdező hozzászólása: Van valami a hülyitésben, de nem jön össze hiába szeretné.Ugy próbálj beállitani hogy nem történt semmi az egész félreértés. Gondoltam arra is hogy féltékennyé teszem, persze meg nem csalom. Vissza akarok valahogy vágni, mert ugy érzem megalázott és nem valami bûnbánó.Bebeszélte magának hogy nem õ a hibás és igy megnyugodott.
A párterápia jó gondolat (lehet)...
szerintem egy pár napja költözz el a gyerekekkel..persze ha megoldható.. Egy kicsit a férjed is elgondolkozik hogy mit mûvelt és rájön hogy talán bocsánatot kellene kérnie...illetve igy legalább nem szeditek szét egymást, nem a gyerekek elött. Egy kicsit ha külön mentek, attól még nem kell elválni, szakítani...csak egy picit te is és õ is higgadjatok le egyedül. Gondolkozzatok el hogy mit szeretnétek, mit változtassatok a kapcsolatban és egy kis idõvel ha már nyugodtan meg tudjátok beszélni a dolgokat és belátja hogy hibázott akkor tis meg tudsz neki bocsájtani... sokszor az ment meg egy házasságot ha a két fél külön költözik egy picit, mert ha együtt laknak továbbra is akkor csak marni fogják egymást és sosem beszélik meg a dolgokat...szerintem..ez csak egy tanács
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nagyon jókat irtok.Én nem pontoztam le senkit sõt csak a zöldre tettem :) Elvagyok keseredve de hát ezt már irtam. Azt tudom, hogy ha elválok maga alatt lesz ezért nem értem hogy miért játsza akkor most a janit. Ráadásul szégyelli is a nõt mások elõtt, elõttem is ezért próbál magyarázkodni a haverjainak. Párterápiát javasolt régebben, de én akkor nemet mondtam.Ezek után van még erre szükség? Talán ha egy idegen rávilágitana akkor elgondolkodna. Egyébként a saját anyukája azt javasolja már egy ideje hogy vigyem el pszichológushoz.
Dehogy üvöltöztem, csak bekapcsolva maradt a caps lock, mert túl gyorsan írtam :) bocsi
Köszönöm szépen, de azért üvöltözni nem kell...
BOCSI, EZ UTOLSÓ ELÕTTINEK SZÓLT, MERT MIRE MEGÍRTAM, MÁR NEM Õ VOLT AZ UCCSÓ :D
UTOLSÓ, ÖRÜLÖK, HOGY A MAI KIEGÉSZÍTÉSSEL TE IS BELÁTTAD, HOGY EZ A FÉRFI NEM ÉRDEMLI MEG EZT A NÕT, ÉS BÁR EGY NÕ LEHET IDÕNKÉNT HISZTIS ÉS HÁRPIA, DE NEM CSAK AZ Õ DOLGA , HOGY "LEÜLJÖN" A HÁRPIASÁG HELYETT MEGBESZÉLNI, HANEM A FÉRJÉ IS, HOGY HA GOND VAN OTTHON A FELESÉGGEL, AKKOR SZÓLJON ERRÕL NEKI, HOGY "TE ASSZONY, ELVISELHETETLEN VAGY, NÉZZ MAGADBA VAGY ELVESZÍTESZ", NEM UTÓLAG AZZAL TAKARÓZNI, HOGY BOCS, DE HÜLYE VOLTÁL, ÉN MEG JÓ "SZÓRA " VÁGYTAM HELYETTEM, EZÉRT MÁSNÁL KERESTEM!!!!
Felesleges ido pocseklas lenne vissza vagni. Attol meg a ferjed nem fog eszhez terni. Felnott ferfi es nem kepes vallalni a tetteit. Csinalt egy jo nagy kaksi godrot amibol ahelyett hogy mielobb kimaszna megprobal masokat is belerantani. Mindemelett teged abszolut hulyere vesz. Az exet meg elmondja, lejaratja a semmiert. Ne haragudj de a ferjed nem ferfi hanem egy pocs!
Az elõzõ kérdésnél én még azt írtam, hogy egy esélyt megér, elvégre külön voltatok akkor és nem is történt semmi. (Le i slettem pontozva, pedig szerintem az akkori ismereteim szerint egy házasság, család élete még ennyit megér.) Mostmár azt kell mondjam, tényleg rezeg a léc... ha nem már hullik...
Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)

Minimális barnázással mennétek orvoshoz? Tegnap töltöttem a 12. hetet, tehát tegnap volt a 3. elmaradt mensim. Előzőleg nem volt semmi barnázás, csak tegnap egy pici, éjszaka semmi, ma is eddig egy icipici.

Hasam fáj, mint mikor meg akar jönni, de ez az el?z? terhességemnél is így volt, sokat fájt, de szerencsére minden rendben volt. Duphastont szedek egy régi vetélés miatt. A dokimat telefonon nem lehet elérni.

Legjobb válasz: Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.

Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát kamuzni tényleg nem kamuzok. Amúgy megint itthon vagyok, reggel bementünk, kiderült, az ügyeletes orvos rosszul tudta a dolgok menetét. Este kell visszamennem, akkor teszik fel a lamináriát és holnap mûtenek. Amikor 3 éve volt a spontán vetélésem, a kórteremben volt egy lány, aki pont ugyanígy járt, mint én, õt is aznap mûtötték, pedig már egy hete tudta, hogy elhalt a baba. Engem is megdöbbentett akkor, hogy egy halott embrióval mászkált egy hétig, de azóta tudom, hogy így szokták. Ha nincs vérzés és görcs, akkor inkább kivárnak valamennyi ideig, hátha megindul magától és akkor minél kevésbé kell mesterségesen megbolygatni a dolgokat, mert olyankor több kárt tudnak tenni, én így tudom.
20.37-nek nem azt mondom hogy kamuzik a kérdezõ de nekem is meghalt 10 hetesen a babám és átszervezték miatta a rendet mert az abortuszosok helyére tettek be és két órán belül megoperáltak. debr. klinikán lehet hogy helyfüggõ de én beparáztam volna hogyha egy már nem élõ embrióval a testemben kellett volna még várnom napokig. csak ezért kérdeztem...
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. :(( Carmen22, ez miért lenne kamu? Ha nincs erõs görcs és vérzés, bizony nem mûtenek meg rögtön. Egyik barátnõm is így járt, mikor észrevették, hogy nem él a baba, rá 3 napra mûtötték.
Egyrészrõl nagyon sajnállak de ki is vagyok akadva... hetekkel ezelött elhalt a baba és hétfõn müt? ez kamu? engem hogy kiderült meghalt a baba 2 órán (!!!)belül megoperáltak.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.Fel a fejjel.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még délelõtt bementünk az ügyeletre, sajnos nem él a baba, valamikor hetekkel ezelõtt elhalt. Ha nincs különösebb gond, hétfõn kell visszamenni, akkor lesz a dokim és õ megcsinálja a mûtétet. Köszi a válaszokat!
nekem 3* volt barnázás az elsõ harmadban, mind a háromszor bementem az ügyeletre. Szerintem te is menj be, drukkolok
én azonnal ügyeletre mennék! fõleg, hogy volt már 1 vetélésed! remélem minden okés!!!!
Szerintem is, menj be az ügyeletre mindenképpen.
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled! Fel a fejjel!! nemsokára biztosan sikerül! nekem is volt vetélésem, és bár elfelejteni soha nem lehet, de talán egy másik baba feledteti az ember fájdalmát! Minden jót!
az elsõ levél után már biztonságos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Még a második levelet sem kellett volna megvárni, már az elsõ levél közben biztonságos lett volna amúgy. De a betegtájékoztatóban is le van írva egyébként, hogy mikorra fejti ki a hatását. A mai fogamzásgátlók nagy része, amennyiben a vérzés elsõ napján kezdi el szedni az illetõ, már az elsõ szemtõl kezdve védelmet nyújt. Azt a 2 hetet vagy 1 hónapot csak a biztonság kedvéért szokták mondani, de igazából korábban is kifejti már a legtöbbje a védekezõ hatást.
A maximális hatás már rég megvolt, ettõl még lehet probléma, de igen, igen: 0, 1%...
Akinek rendezett 28 napos ciklusa volt, mielõtt elkezdte szedni a tablettát (menstruáció elsõ napjától) annak a 3.hét végén már biztosan véd a gyógyszer. Én ennek ellenére mindig kivártam a 4 hetet. Azután már csak annyi a kockázat, amennyi fenáll alapból, ha tablettával védekezik valaki. Egy apró megjegyzés (nem kötekedésbõl): Ha tablettát szedsz, akkor nem menzeszed van, hanem megvonásos vérzésed.
A kérdező hozzászólása: és ha csütörtökön veszem be az ucsót attól még pénteken, szombaton lehet, ugye?:)
Nem késõ, mindent bele. :) )
Nem. Neked tüszõrepedés utáni harmadik napi együttlétbõl van fiam:) Csak azt mondják, ilyenkor nagyobb az esélye a fiúbabának.

Tegnap ivartalanították a kutyámat, tegnap ivott szépen, de ma már nem akar :S enni eszik. Van okom aggodalomra?

Nem rég hoztam fel lementem vele eü sétára 1x pisilt 2x leguggolt pisilni de nem pisilt láttam mert van még hó. Ez nagy baj? Sokat pihen, nem látszik rajta hogy rosszul lenne, de aggódom. Túl reagálom? Vagy tényleg baj lehet?

Legjobb válasz: Nem baj, hogy nem iszik, majd fog, ha szomjas lesz. Szuka vagy kan? Kap fájdalomcsillapítót? Hagyd pihenni, nincs semmi baja.

Nem baj, hogy nem iszik, majd fog, ha szomjas lesz. Szuka vagy kan? Kap fájdalomcsillapítót? Hagyd pihenni, nincs semmi baja.
Ilyenkor még fáj neki, ha bármit kell csinálnia azzal a testrészével. A pisi/kaki is sok izmot igényel, és még fáj neki.
Amúgy is még tél van, kevesebbet isznak a kutyák. Van olyan, hogy az én kutyám télen egy napig semmit nem iszik, egy kortyot sem. Inni fog majd õ is, ha hiányolja a vizet. :)
A kérdező hozzászólása: Tudom :) csak a mûtét miatt eszik azt hogy a széklete lágy legyen és ne legyen neki fájdalmas.
Akkor érthetõ, hogy nem kívánja annyira a vizet. Viszont arra vigyázz, hogy ha csak konzervet eszik, az nem tesz jót a fogainak. Ha csak keményet vagy csak puhát rág, az nem jó. Elvileg vegyíteni kéne, hogy egészségesek legyenek a fogacskák. :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk kontrollon, és mondta a doki hogy konzervet eszik annak 80%-a víz, úgy hogy ha szomjas lesz inni fog. :) Köszönöm mindenkinek a választ :)
Normális, nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jaj így már kicsit megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Szuka kutyus. A mûtét után kapott 24órás fájdalomcsillapítót de mára már nem adott. Tegnap fel is hívtam az orvost azt mondta hogy nem kell neki, de ha úgy látom hogy fájdalmai vannak akkor adhatok neki reggel és este 1db algopyrin-t.
Akkor nem szóltam. :)
Akkor várj még 3 napot.
Ha késik akkor már nyugodtan tesztelhetsz akár mindennap is, amig meg nem jön, vagy pozi nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Várnék is meg nem is. Késik, az jó jel, de PCOs vagyok, szóval ilyenkor semmi sem biztos:( A ciklusom 17. napján volt ovum, akkor voltunk együtt, meg másnap ( a férjem külföldön dolgozik). Én ugy gondolom, mutatnia kellene már, holnap lesz a 31. nap. Volt már valaki hasonló cipöben?
Nekem szerdán kellett volna nem megjönnie, és még nem jött meg tesztjeim negatívak, remélem nincs semmi gond, sajnos nem használtam ovu tesztet, így nem tudom pontosan mikor volt, legutóbb 20-án voltunk együtt, gondolkodom, hogy elmegyek dokihoz, mert csak "úgy nem szokott késni"!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Hasonló cipöben járunk, nekem is szerdán kellett volna megjönnie. És mi is 20án voltunk együtt utoljára! :) Drukkolok!

Miért van az, hogy tegnap nem is jöttem fel ide, és ma mikor bejelentkeztem, több pontom volt, mint a tegnapi amit megjelenített utólag?

Nem törték föl, az 100%. Amúgy nem zavar :D csak kíváncsi vagyok. Lehetséges az, hogy azon a napon, ami éppen kikerült a 30 napból mínusz pontokat kaptam és az most hozzáadódott vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Attól még pontozhatnak téged,ha nem vagy fent...

Attól még pontozhatnak téged, ha nem vagy fent...
havonként pontoznak

Tegnap volt peteérésem! Ha ma együtt leszek a barátommal, de tegnap nem tudtunk, csak az előtte levő 3 napban, van esély babára?

Most nagyon megéreztem a peteérést,mert nagyon fájt a mellbimbóm és a hasam is görcsölgetett.Bár a kalkulátor 22.-ére írta,de tegnap lehetett,mert tegnap éreztem nagyon!Remélem összejön a baba!!

Legjobb válasz: Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Nem tudtam tegnap megnézni a Rejtély c. filmet. Le lehet tölteni valahonnan, vagy meg lehet nézni valahol online?

Legjobb válasz: ***** Még csak az elsõ 4 rész van itt fenn, de nem sokára felrakják majd az 5.et is, ami tegnap volt. Sztem legkésõbb holnap fenn lesz. Pár óránként nézz rá az oldalra. * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Még csak az elsõ 4 rész van itt fenn, de nem sokára felrakják majd az 5.et is, ami tegnap volt. Sztem legkésõbb holnap fenn lesz. Pár óránként nézz rá az oldalra.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!