Találatok a következő kifejezésre: Tegnapra nem és nem is (608 db)

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. Csináltam 10-es érzékenységű tesztet, a tegnapi negatív, a main mintha látnék valami nagyon halvány 2. csíkot. Nem kéne már erősebbnek lennie, ha baba van a dologban?

Id?n belül is láttam, id?n túl pedig még jobban kivehet?. Azért sem értem ezt az egészet, mert amikor a lányommal voltam terhes, ilyenkor már egyértelm? pozitívat teszteltem. Az utolsó menzeszem dec13-án volt, peteérésem pedig 29-30 körül. Szerintetek? Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.

Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.
Lehet, hogy késõbb estél teherbe, mint ahogy számolod. Csinálj még egy tesztet két nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma, de tök halvány az is.
Akkor itt az ideje, hogy orvoshoz menj. :)

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. De később volt a pé es, mikorra várjam? Mikor teszteljek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Most késõbb volt PÉ ahogy a ciklusodon látszik,és mindig a PÉ-hez kb 14.napon szokott megjönni. Nem ért vmi stressz vagy bármi szokatlan ebben a hónapban,hogy hosszabb lett a ciklusod? Szerintem a Pé utáni 15.nap körülj tesztelj,ha addig se jön meg. Persze lehet az is,hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu a vonalat és elõbb volt PÉ-d,mert ott a 16napod körül is volt egy hõ leesésed. Drukkolunk hogy minden OK legyen!!! Írj a fejleményekrõl!

Most késõbb volt PÉ ahogy a ciklusodon látszik, és mindig a PÉ-hez kb 14.napon szokott megjönni. Nem ért vmi stressz vagy bármi szokatlan ebben a hónapban, hogy hosszabb lett a ciklusod? Szerintem a Pé utáni 15.nap körülj tesztelj, ha addig se jön meg. Persze lehet az is, hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu a vonalat és elõbb volt PÉ-d, mert ott a 16napod körül is volt egy hõ leesésed. Drukkolunk hogy minden OK legyen!!! Írj a fejleményekrõl!
A görbe szerint még csak 6-7 napja volt peteérésed ha jól látom. Akkor viszont még van egy heted a nem vártig. Szerintem még várj a tesztel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Nem ért semmi különös ebben a hónapban.

Lehetek még babás? Tegnapra nem vártam. Nem is jött. A hőm 37 fölött napok óta, viszon ma este csináltam egy tesztet és csak egy csík.

Pregimax teszt volt és elötte vacsoránál elég sokat ittam és csak egy órát vártam az utolsó wc-zés után. Szerintetek van még remény??

Legjobb válasz: Köszönöm a bíztatást!! Sajna nemrég elvesztettem egy terhességet és ami miatt nagyon bizonytalan vagyok az az, hogy annál szinte egybõl kimutatta..és nagyon pozitiv lett a teszt. Tudom ám, hogy minden terhesség más. ÚÚÚÚgy izgulok :).

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást!! Sajna nemrég elvesztettem egy terhességet és ami miatt nagyon bizonytalan vagyok az az, hogy annál szinte egybõl kimutatta..és nagyon pozitiv lett a teszt. Tudom ám, hogy minden terhesség más. ÚÚÚÚgy izgulok :) .
persze :) hajrá!
A nem várt körüli napokban reggel érdemes tesztelni.
Szia! Ebbõl még lehet babóka:D Reggeli vizeletbõl tesztelj és ha az is negatív akkor se add fel, mert a teszt sem 100% mutatja ki a terhességet.Szorítok!!!!
Szia! Én a nemvárt után 6 nappal mentem orvoshoz és mék akkoris azt mondta hogy nincs semmi, de én is csináltam elõtte tesztet ami neg. lett.Azt mondta a doki hogy fiatal terhes lehetek még és csináltatott vért és vizeletet.Az már kimutatta a frankót.Tehát ne add fel.
szia mi lett veled azóta?kérkek ird meg
Lehet de a teszt már biztosabb lenne, mint mi :) Tesztelj már kimutatná, ha valóban késik! Drukkkolok!
Lehet de sajnos lehet menszesz elõjele is!!!Én úgyanígy vagyok!Mikor tesztelsz?
És még nem teszteltél???!!! Jól bírod:) )) Máskor nem szoktak fájni a didkóid? Mert ha nem, akkor igencsak megestél!!! Spuri egy gyorstesztért!!!:)
A kérdező hozzászólása: Még nem akarok tesztelni, mert volt augusztusban egy missed ab-om.Várok még egy pár napot, nem akarom beleélni magam.De köszönöm a válaszokat.
Ird meg kérlek a teszt eredményt. Drukkkkkolokkkkk.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem egy pozitívat.!
Jujj gratulálok!!!! :) )) De jó hogy megírtad :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

Mara nem vartam, es nem is jott meg, tegnap elott es tegnap a 10-es erzekenysegu teszt jol kiveheto halvany pozitiv, ma reggeli 25-os meg total negativ, kedjek aggodni? Nem kellet volna erosodjon>

Legjobb válasz: Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.

Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.
a 25 ös teszt két és félszer olyan erõs mint a 10es... Az még nem fogja megmutatni. a 10es igen :)

Tegnap telepítetem be a halaimat van 2xifóm 8neonom 2 algaevőm és 2kis garnélám. A 2algaevő elbújt és nem is jött elő tegnap óta, mi lehet az oka?

lekapcsolom a világítást akkor teljesen megelevednek ez normális?

Legjobb válasz: Egy kicsit megvannak ilyedve az új környezettõl majd megszokják

Egy kicsit megvannak ilyedve az új környezettõl majd megszokják
Az algaevõk szeretnek elbújni. Nekünk van az akváriumban több kis cserép alagút, szeretnek oda bebújni. Õk lent vannak az akvárium alján, csak néha látjuk az akvárium falára tapadva. Mindig megállapítottuk, hogy mekkorát nõttek. Egyébként hatalmasra megnõnek ezért elég a kettõ, és sokáig élnek. A neonok is hosszabb életûek, sajnos a xifók nem annyira. Garnélám nem volt soha.

Tegnap masztiztam és sikerült is, de közben folyamatosan azon görcsöltem, hogy nehogy benyisson közben anyám (pedig erre kicsi volt az esély, mert éppen az elõtt feküdt le), ez nem baj? Ettõl még sikeresnek mondható a maszti és nem lesz bajom? 30/f

Szüleimmel élek, mind2en itthon vannak mindig, mivel már nyugdíjasok, és én csak este tudok masztizni (újabban elég hetente 1x...) miután lefeküdtek, mert akkor "tiszta a levegõ", de akkor is benézhetnek (pl. ha anyám kijön WC-re...), mivel nem lehet bezárni az ajtókat és kopogni sem szoktak ha benéznek, ezért idegeskedek közben ezen... Persze próbálom mindig úgy idõzíteni, hogy a legkisebb esélye legyen annak, hogy felkelnek pl. WC-re (a lefekvésük után csinálom nem sokkal...), de idõnként még ígyis szoktam ezen izgulni, mint ahogy tegnap is...

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem leírni, hogy leginkább csak pornóra szoktam masztizni szgép elõtt (ha lefeküdnék aludni, már nem kéne tartanom attól, hogy a szüleim bejönnek...), de mivel még látják hogy fent vagyok és ég a villany is meg a gép is világít, ezért félek ettõl...

A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem leírni, hogy leginkább csak pornóra szoktam masztizni szgép elõtt (ha lefeküdnék aludni, már nem kéne tartanom attól, hogy a szüleim bejönnek...), de mivel még látják hogy fent vagyok és ég a villany is meg a gép is világít, ezért félek ettõl...
A kérdező hozzászólása: No ma megint volt maszti, és közvetlen az elélvezés után azonnal azon idegeskedtem, hogy rámnyitnak (kell ahhoz egy kis idõ még elélvezés után, hogy ne "bukjak le"...) De akkor ezek szerint ettõl nem lehet bajom? Csak mert hétfõn egy számomra nagyon fontos és drága nap lesz (egy nagy élmény...), és nem akarok emiatt ezen izgulni, mert az akkor elrontja az élményt... :S
mekkora loser vagy! 30 évesen mit ellenõriznek a szüleid? Mi az hogy nem lehet bezárni az ajtót? nekem hasonló problémám volt 15 évesen, kb:2 napig, utána vettem egy rigli zárat, 3perc alat felszereltem, és ciao rámnyitás.
Hidd el nem lessz semmi baj ha anyád benyit:1 harminc vagy ez szerintem normális 2 ha benyit akkor legalbb hamar elélvezel mert tudod h ott van 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdemi válaszokat, valamelyest megnyugodtam, ment a zöld kéz!
Most végigolvastam az egészet a gyereket ne vedd sértésnek, tényleg egy gyerekre számítottam felnõtt ember vagy testi szükséglettel, ezt a szüleid is pontosan tudják nyugodtan recskázz bármikor csak csukd be az ajtót ha anyukád benyit, õ lesz nagyobb zavarban, és legközelebb nem nyit be, vagy kopog ha mindig becsukod az ajtót amikor csinálod, pontosan tudják, hogy most magányra vágysz de természetesnek fogja venni, hiszen valahogy megszülettél te is, és egy felnõtt embernek, de akár egy 12 évesnek is van már szexualitása, szexuális igényei szal ne szégyelld ezt
az egy dolog hogy 30 évesen szülõkkel élsz, ennek számos oka lehet, akár gazdasági is, de hogy azon parázol, benyit-e anyu, és hogy ettõl lesz a bajod? kb egy 11-12 éves szintjén állsz szellemileg kb egy gyerektõl vártam volna egy ilyen kérdést de a kérdésedre válaszolva, nem, nem lesz semmi bajod, sõt így izgalmasabb is, nem? ha meg nem akarod hogy anyu bejöjjön amikor recskázol, zárd be az ajtódat, ha nincs kulcsod, mert anyu eldugta, akkor támaszd ki az ajtót vmivel. de csak ha befelé nyílik. ha kifelé akkor megszívtad meg recskázz a kádban, az is csuda izgalmas. fõleg ha van a fürdõszobajtón zár.
A kérdésedre érdemi válasz: testi bajod nem lesz attól, hogy ezen görcsölsz, lelki annál inkább. De ahogy olvasom, amit írtál, pszichiátriai kezelés alatt állsz, szóval a te helyzeted sokkal bonyolultabb, mint egy egészséges ember esetében. Jobbulást!
már most bajod van, ez nem fog rontani a helyzeten tovább.
A kérdező hozzászólása: Nemrég, de esetleg a kérdésemre is kaphatnék érdemleges választ?
a helyzet még rosszabb, mikor voltál utoljára pszichológusnál vagy pszichiáternél?
A kérdező hozzászólása: Nem, az a legnagyobb bajom, hogy ettõl az izgulástól maszti közben lesz e valami bajom?
Ez most komoly? Harminc éves vagy? Tehát még egyszer? Harminc? És ez a legnagyobb bajod a fenti szituációban, hogy rádnyitnak maszti közben?
13:51 Ilyen korán ittál, hogy ezt a kérdést humorosnak tartod? Hát elég nagy handicap-ed van, az tuti. És nem a mszti miatt LOL

Baratommal tegnap volt meg az elso de nem vedekeztunk. Nem is terveztuk es mar meg is bantuk. Nem tartott sokaig es nem is ment belem de en azota gorcsolok a mehemnel es hanyingerem van. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: ezeket csak bemagyarázod ugynais terhesség még nincs is ennyi idö után. Ettöl függetlenül van rá esély hogy besikerült de nem sok mivel nem ment el beléd. Máskor mindenképp védekezzetek. A fogantatás mentének pedik olvass utána. Mi hányadik napon történik stb.

ezeket csak bemagyarázod ugynais terhesség még nincs is ennyi idö után. Ettöl függetlenül van rá esély hogy besikerült de nem sok mivel nem ment el beléd. Máskor mindenképp védekezzetek. A fogantatás mentének pedik olvass utána. Mi hányadik napon történik stb.
akkor minek gyömöszölte be? Ennyire akarta?
Ez nem tervezés kérdése. Ha már elég nagyok vagytok szexelni, akkor felelõsséget vállalni és gondolkozni is legyetek elég nagyok. Ha tegnap voltatok együtt, ma még simán elmehetsz esemény utáni tablettáért - vagy vállald az abortuszt, esetleg a gyereknevelést, gondolom ezeket se tervezted. Van esélye annak, hogy terhes leszel, valamint annak is, hogy a barátod egy vadállat volt és szétnyomkodott téged belül, emiatt fáj a méhednél. Legközelebb legyen agyatok, mert ilyen hozzáállással nemsokára becsúszik a baba, és az senkinek sem lenne jó. Nem mentség, hogy "nem terveztük", mert annyi önuralommal kéne rendelkeznetek, hogy ha nem volt nálatok óvszer, akkor nem dugja be, csak pettingeltek.
A kérdező hozzászólása: en eroltettem..
Akkor nem jól mondták el.
14 nap múlva tesztelj... 1 nap után még nem vagy terhes, az egy hosszabb folyamat, tudod a megtermékenyüléshez idõ kell, akár 10 nap is, mire a spermium megtermékenyíti a petesejtedet.
Van rá esély hogy teherbe ess az elõváladéktól, de ennek valami 0, 099% az esélye (pontosan nem tudom, de azt hiszem az 1%ot sem éri el)amit jelenleg érzel még biztosan nem a terhesség tünetei hisz azok csak késõbb jelentkeznek. Ha sokat görcsölsz rajta simán beképzelheted magadnak ezt hívják állterhességnek, ilyenkor görcsölhet a hasad lehet hányingered sõt még a menszeszed is késhet, mivel fejben elhitetted magaddal hogy terhes vagy. Nyugodj meg, és legközelebb védekezettek :D
A kérdező hozzászólása: #17/17 koszonom ettol valamivel konnyebb:) )
De ha mégis gyerek lesz, az indián neve legyen Nuku Gumi. XD
A kérdező hozzászólása: nekem elmomdtak de ezt nem terveztuk..
#3
Mielõtt szexelsz, olvasd el hogyan kell csinálni és mik a következmények.
2* ez hulyeseg, szerintem minden anya a lanyanak, minden apa a fianak elmondja amikor abba a korba van, hogy ha lesz baratod v baratnod vedekezzetek. en azt ajanlom, fogamzasgatlot ne szedj mert csak tonkre teszi a szervezetedet, foleg ha meg fiatal vagy (ugy 16-20 evre gondoltam) egyszerubb felhuzod a palid csavkulcsara a kottont es minden problema meg van oldva.
nem 24 centis töcskölõvel kellene kezdeni.
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok a baratom 17. Tudjuk hogy mit hogy kell de most nem terveztuk..tudjuk hogy felelotlenseg volt de mindketten hibasak vagyunk..
Mert mi a baj a 24-es töcskölõvel?:D A pasimé 23 cm, és TÖKÉLETESEN elégedett vagyok vele! Amúgy kérdezõ, nem valószínû, hogy terhes lettél, sõt, ezek a tünetek koraiak, ahhoz képest, h 2-3 hét után szoktak csak jelentkezni...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a normalis valaszokat
semmi, de ha a tudatlan tövig nyomta, akkor attól fájhat a méhénél.
# Ez nem igaz, nem minden szülõ mondja el a gyerekének...sajnos. Még korai, de simán lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: mekkora poen.___.

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok és eddig soha nem volt menstruációs problémám, nem volt fájdalmam és normális mennyiségű is volt. Tegnap miután megjött nagyon fájni kezdett a hasam tájékán, és nem is éreztem túlzottan jól magam, szédültem nagyon. De eg

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok és eddig soha nem volt menstruációs problémám, nem volt fájdalmam és normális mennyiségű is volt. Tegnap miután megjött nagyon fájni kezdett a hasam tájékán, és nem is éreztem túlzottan jól magam, szédültem nagyon. De egy idő után elmúlt és meg is nyugodtam, hogy nincs semmi baj. Este viszont elég sok mennyiségű vér távozott és nagyon megijedtem, hogy mi lehet a baj. Azóta érzem, hogy még mindig fáj kicsit a hasam. Ez normális? A barátommal rendszeresen élünk nemi életet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek nem utalnak kóros elváltozásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek nem utalnak kóros elváltozásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tegnap kivertem es nem nagyon jott speerma. Masodjara is megprobaltam de ekkor mar a makkom kiszaradt masnapra ke piros erzekeny sebb lett a makkomon mit tegyek? Megoldhato ez orvos nelkul is?

Aki valaszol annak megkoszonom

Legjobb válasz: Elöször is jó volna tudni a korod.Mégis mi várható .Ennek tudatában lehetne valamit is mondani .

Elöször is jó volna tudni a korod.Mégis mi várható .Ennek tudatában lehetne valamit is mondani .
Ha nem gyullad be, akkor nem kell orvos. A gyulladás csökkentõ kenõcsökrõl nem fogok információt nyújtani... :) És ameddig nem gyógyul meg, hanyagold a hokit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!