Találatok a következő kifejezésre: Tegnapelőtt voltam a (43 db)

Ovuláció előtt pár napig van nyúlós nyákom. Azt gondoltam a deréktáji fájdalom miatt, hogy tegnapelőtt ovuláltam, de még tegnap is nyúlós volt a nyákom, ma meg egy kicsit krémes. Tegnapelőtt voltunk együtt, tegnap nem. Ez jó lehet?

Ovuláció után nem szárazság jön? Mi ez a krémes folyás?

Legjobb válasz: a nyúlós nyák napján voltatok együtt szerintem az jó volt úgy.a mostani krémes-nyúlós nyák lehet még a maradék spermával kevert nyák is.semmi jelentõsége nincs a nyáknak mert minden nõnél más az állaga ovulációkor.Miért nem csinálsz inkább ovutesztet a nyák figyelgetés helyett?Ja és szerintem ma is legyetek együtt:)

a nyúlós nyák napján voltatok együtt szerintem az jó volt úgy.a mostani krémes-nyúlós nyák lehet még a maradék spermával kevert nyák is.semmi jelentõsége nincs a nyáknak mert minden nõnél más az állaga ovulációkor.Miért nem csinálsz inkább ovutesztet a nyák figyelgetés helyett?Ja és szerintem ma is legyetek együtt:)
Nekem meg 5 napig volt ilyen nyúlós nyákom. Úgy hogy én sem tudom hogy most hogy is van ez. De úgy látszik mindenkinél máshogy van ez.

Tegnapelőtt elment a babám, 8 hetes voltam, tapasztalat?

Aki átélte ezt: nektek is nagy alvadt vérdarabok (jó nagy diónyi darabok) távoztak? És olyanok, amik tele voltak erezettel? Az a placenta lenne?

Legjobb válasz: Szia Nagyon sajnálom!!! Nekem is volt egy diónyi nagyságú véres darabka nem szeretném részletezni mi volt benne. És voltak kisebb vérdarabok stb 8 hetes voltam az orvos annyit mondott szinte teljesen kiürült a méhem de a biztonság kedvéért bevisznek a mûtõbe hogy semmi ne maradjon bennem.3 hónap múlva újra terhes lettem 25 hetes kismama

Szia Nagyon sajnálom!!! Nekem is volt egy diónyi nagyságú véres darabka nem szeretném részletezni mi volt benne. És voltak kisebb vérdarabok stb 8 hetes voltam az orvos annyit mondott szinte teljesen kiürült a méhem de a biztonság kedvéért bevisznek a mûtõbe hogy semmi ne maradjon bennem.3 hónap múlva újra terhes lettem 25 hetes kismama
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt, és átérzem mert októberben engem megmûtöttek, mert elvetéltem. Nekem görcseim és erõs vérzésem volt. Szinte minden távozott belõlem is, de biztos ami biztos megmûtött a doki. Azt mondta ez fontos mert biztosnak kell lennie abban hogy tiszta a méhem. Azt mondják sokan hogy egy ilyen mûtét után hamarabb sikerül újra a baba. Persze vannak kivételek, akiknek a mûtét után is kell jó pár hónap mire újra sikerül áldott állapotba kerülni. Én a férjemmel most próbálkozhatok csak újra. Mûtét után két mensit meg kellett várnunk. Szorítok neked hogy minden rendben legyen. Ha mégis mûtenének ne aggódj! Sok sikert!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.De nehogy azt mondd, hogy nem mentél orvoshoz!!!Vetélés után mindenképp szükség van egészségügyi kaparásra.Nem fogsz érezni belõle semmit.De ne kockáztass, hogy valami gond legyen, és esetleg emiatt nem lehessen babád.
második vagyok... remélem minden rendben lesz, és nem kell mûtétre menned. És kívánom, hogy minél elõbb sikerüljön egy egészséges bébi:-)
Szia, szerintem ne reménykedj, hanem menj el orvoshoz. Ez nem játék. Én júliusban jártam így, igaz nekem a doki megmondta csütörtöki napon, hogy úgy néz ki meghalt a baba, de azért menjek el egy genetikai UH ra köv héten. Hát hétvégén elkezdett belõlem ömleni iszonyatosan a vér. Ha nem készülök fel rá lelkileg, hanem hirtelen jön, tuti sokkot kapok. Belõlem is jöttek az alvadt vér darabok, de rögtön hívtam anyuékat és vittek kórházba. Ezzel nem szabad játszani. Akár el is vérezhetsz. Velem nagyon goromba volt a doki, és mondtam neki, hogy ne szórakozzon velem, inkább hazamegyek mint hogy õ hozzám nyúljon, erre közölte, hogy jó, rendben, de akkor tuti elvérzek. Nem tudom belõled milyen mennyiség jön, de sürgõsen menj el orvoshoz. Én 5percenként cseréltem a betétet, mire a háztól a korházba értünk teljesen átáztam és a combomon folyt már.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen hamar összejött! :) Nem akarok túl kíváncsinak és tolakodónak tûnni, de érdekelne, hogy mi volt abban a diónyi darabban (hogy számítanom kell-e valamire), illetve hogy habár ürültél, mégis kaparni kellett? Mert én nagyon reménykedek, hogy megúszom... Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: rettentõen sajnálom, borzasztó lehetett.. :( Én hívtam már a dokimat, õ is mondta, hogy ha nagyon erõsödne a vérzés, akkor azonnal kórház, de nekem mensi erõsségû. Hétfõn pedig megint hívom és mindenképp megyek kontrollra. De kedves, hogy aggódsz :) Csak reménykedek, hogy megúszom a mûtétet... És tegnap meg tegnapelõtt voltak görcseim meg nyomásszerû fájdalmaim, de mára szerencsére elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Orvosnál voltam pont, mikor elkezdtem vérezni, mert csak barna folyásom volt még aznap reggel, de azért elmentem. De õ nem a szülészem, hozzá fogok menni jövõ héten. Mindenképp megyek, mert ilyen dolgokkal nem lehet szórakozni! Köszönöm az aggódást, nagyon kedves vagy!
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. velem májusban történt, mi 10 hetesek voltunk:( csütörtökön voltam orvosnál, másnap reggel már meg is csinálta a mûtétet. Én nem véreztem. Szerintem , téged is megmûtenek, az a biztos, így biztos, hogy rendesen kileszel "tisztítva" Én áprilisra várom a babámat:) :) Remélem neked is hamar összejön a babóca.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szerencsére bízom a dolgok jó alakulásában! És ha ehhez kell a mûtét, akkor kell.. Mindenkinek nagyon boldog babavárást! :)

Igaz, hogy abortusz után sokkal könnyebb teherbe esni? Sokat hallottam, és olvastam ezt.Azért lenne fontos, mert nekem 6hete volt egy ab.-m, egy hete együtt voltam a párommal, meg tegnapelőtt is, de vigyáztunk.Mennyi esélyem van ilyenkor?

Az el?váladéktól tudom hogy teherbe eshetek,de igy mennyi esélyem van rá? Ma a petefészkem jobb oldalt nagyon minimálisan picit szúrt.

Legjobb válasz: Szia! Velem megtörtént.Mármint augusztusban volt egy vetélésem.Rá 2 hétre együtt voltam a férjemmel és rögtön terhes lettem.Most vagyunk 8 hetesek és remélem minden rendben lesz Vele! Úgyhogy minden lehetséges! Üdv.

Szia! Velem megtörtént.Mármint augusztusban volt egy vetélésem.Rá 2 hétre együtt voltam a férjemmel és rögtön terhes lettem.Most vagyunk 8 hetesek és remélem minden rendben lesz Vele! Úgyhogy minden lehetséges! Üdv.
Szia!Az elsõ válaszoló vagyok. Igen én úgy lettem terhes.De köztudott, hogy az elõváladék is tartalmaz spermát. Nekem a vetélés után már nem jött meg a menszim-terhes lettem-
A kérdező hozzászólása: szia. de ti ugy voltatok együtt hogy el is ment benned.Nem? Nekem csak elõváladék jutott:-)
A kérdező hozzászólása: ja, és a mensim még nem jött meg.nem tudom mikorra várható pontosan.
A kérdező hozzászólása: értem.gratula a babához, és sok szerencsét hozzá:)

Lehetek terhes ha, már január 9 után nem szedtem a fogamzásgátlót, és tegnapelőtt voltunk együtt a barátommal, elment de félek h spermiumos maradt a pénisze mert utána újra voltunk együtt. Terhes lehetek ettől?

na most nekem febr.9én kéne h megjöjjön, mennyi az esély h terhes vagyok, lehetek? :S:// ha beveszek egy 72 órás tabit az gáz? Utána még tudok szedni fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.

Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.
bocs.. terhes:) ja a 72 órás meg még gázabb!!!! teljesen tönkre fogja vágni a hormonjaidat! valószínû hogy nemvagy terhes, de ha az lennél akkor íy jrtál:) )
ez a lehetõ lerosszabb döntés volt!!! ha tablettát szedsz és 1 hónapig nincs szex de tudod hoy utána lesz és folytatni akarod a szedését akkor nagyon nagy hülyeség abbahayni!!! ennél már csak az rosszabbha " ma nem szexelünk ezért nem vettem be tabit , ugye nem leszek terges?? " , szerencsétlen.
Tudod mi kell a terhességhez? Hogy élõ spermiumok jussanak a hüvelyedbe. Tehát az elsõ kérdést te is meg tudod válaszolni, ha már a szexhez ilyen érett vagy. Az, hogy mennyi az esélye ennyire nem könnyû kérdés. Szerintem 28, 3%, biztos van aki ennél többet fog mondani, mások pedig kevesebbet. Nyilván szex közben eszedbe se jutott, hogy mibõl lesz a gyerek, ugye?
Használtatok gumit, vagy hogyan védekeztetek?
1 hónap kiesés miatt mi a jó francért hagytad abba? amúgy meg, ha nem szeded, nyilván teherbe eshetsz. Komolyan, nem tudok veled mit kezdeni, annyira hülye a fajtád.
A 72 órástól meg majd jó eséllyel szõr nõ a hasadon és a melleden... számolj azzal, hogy annak vannak mellékhatásai rendesen.
Ha nem védekeztetek, nagy eséllyel lehetsz terhes. Én azt mondom, hogy inkább most egy 72 órás tabletta, mint késõbb egy abortusz. De az eseményutáni tabi után szerintem várj 2-3 hónapot a fogamzásgátló tablettával, addig is védekezzetek gumival!
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy azért hagytam abba mert neki közben volt egy vakbélmûtéte és konkrétan a doki mondta h legalább 1 hónapig nem kéne, hogy szexeljünk, de hát tudjátok... és lényeg a lényeg h egy hülye vagyok, mert lehetett volna annyi eszem h azt mondom h húzzon fel gumit:( ebben én is hunyó voltam... na mindegy, hát akkor mit csináljak? tabi vagy nem tabi?még mindenképpen szeretnék ezek után ha együtt maradunk fogamzásgátlót szedni és ezért félek, ha most beveszek egy 72 órásat akkor sanszos h nem tudok madj tabit szedni:S ötlet???
72 órás tabi minden esetben gáz. A hatása is, meg az oka is, amiért be kéne venned. Amúgy nem értem miért hagytad abba a fogamzásgátló szedését, ha még szedni akarod késõbb? Amúgy ha rajtad kívül ment el, akkor nem hiszem, hogy az "ottmaradt" spermiumoktól lehet bármi zûr.
Nos... Lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek. Viszont tabletta abbahagyása után három lehetõség van: - Vagy azonnal visszaáll a peteérés, és normális idõben megjön a menzesz. Ebben az esetben ti pont a várható peteérés közelében voltatok együtt (hát ehhez aztán külön csak gratulálni tudok). - Vagy könnyebben teherbe esik a nõ, mert a hormonok felszabadulnak a gátlás alól. - Vagy jó pár hónapig nincs is menzesz, olyan jól összekavarja a dolgokat. Szerintem fogamzásgátló után nem szabadna bevenni a 72 órást, és 72 órás után egy jó darabig nem szabadna újrakezdeni a fogamzásgátlót. A legjobb amit tehetsz, hogy elhúzol orvoshoz, megkérdezed, hogy mi legyen.
Tökéletes, hajrá! :)
Az az egy csepp vér amirõl beszélsz? -nekem ma olyan van. Szorítok neked is
A kérdező hozzászólása: Igen!Én is szorítok Nektek!Csak azért kérdeztem, mert úgy tudom hamarabb jobb, de hátha jó lesz így!Mert mi van ha csak 12 óráig él a petesejt?Na mindegy, csak jó lesz

Ha ma van peteérésem és együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt is a párommal, akkor növelhetem az esélyét a babának, ha még ma este is együtt leszünk, vagy utána már nem érdemes próbálkozni?

peteérés

Legjobb válasz: nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!

nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig együtt vagyunk, amikor lehet, de ha nem peteérés körüli idõben, akkor hiába várom a babát... :) izgulok, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam peteéréskor már felesleges együtt lenni, mert mire feljutnak a spermiumok, már késõ.
2 naponta való együttlét jo mert mozgékonyak a spermák és tudnak várakozni is 24-48 órát
Én tuti nem hagynám ki a mai napot sem :)
A kérdező hozzászólása: én sem fogom..:) még csak az elsõ próbálkozás lesz, tudom, hogy alig 20% esélyem van rá, hogy sikerül, de reménykedem..:)

Terhes lehetek? Tegnap+tegnapelőtt voltam együtt a párommal, ma meg megött.

Legjobb válasz: Biztosan nem. Nem tudom hány éves lehetsz,de olvasgass a neten.....

Biztosan nem. Nem tudom hány éves lehetsz, de olvasgass a neten.....
Nem lehetsz terhes, de sokat kell még tanulj, utána olvass.
elviekben valóban nem lehet terhes, de ilyenkor mindíg eszembe jut anyósom esete, mikor orrvérzés miatt elment dokihoz aki nõgyógyászhoz küldte, és annak ellenére hogy az elõzõ 4 hónapban és eközben is meg volt neki, +állapították hogy 4 hónapos terhes.nyilván ez nagyon ritka, de nem lehetetlen hogy attól hogy megjött még terhes légy.

Tegnapelőtt együtt voltunk a barátommal, de nem ment el, viszont attól tartok, mi van ha terhes vagyok. Ha holnap reggel elmegyek sürgősségi tablettáért akkor még nincs késő... érdemes?

Legjobb válasz: Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.

Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.
Ha nem védekeztetek, akkor érdemes elmenned 72 órás tabiért, ha még nem szeretnél babát, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
Attól is függ a menstruációd után mennyivel történt, már mint ha közép idõben (vagy elõtte)voltatok együtt, akkor talán nagyobb az esély a teherbeesésre, ha viszont esedékes lenne rövidesen a mensid (kb.1 hét múlva) akkor már nem vagy fogamzóképes. Amúgy én is úgy tudom hogy 72 óráig lehet ezt az esemény utáni tabit bevenni!
A kérdező hozzászólása: a menstruáció elmúlása utáni második napon történt. Akkor is inkább tabletta?
MIndenképp ha nem akarsz babát. Mi sem védekeztünk, nem ment el, és 2 hónapja született meg a kisfiunk. Bár én nagyon örülök neki, te nem biztos, hogy szeretnél még babát.
Az elõzõ terhességemnél mesi után egy nappal voltunk együtt, úgy lett a baba! Jobb ha beugrasz a dokihoz!

Mikor teszteljek? Tegnap és tegnapelőtt voltunk együtt a párommal. Ma szurkál a hasam.

Sziasztok! Tudom hogy várnom kellene a nem várt menziig, de szerintetek tesztelhetek pár nap múlva? Nagyon szeretnénk babát, eddig nem jött össze, és nagyon türelmetlen vagyok. Szerintetek? Köszi a válaszokat el?re is!!!

Legjobb válasz: Szerintem még korai lenne, inkább várd meg a mensi idejét. Drukkolok!

Szerintem még korai lenne, inkább várd meg a mensi idejét. Drukkolok!
nem lenne jó még most teszelned, hiszen még csak tegnap és tegnap elõtt voltatok együtt. Mikor kellene megjönnie? Nem lehetsz ennyire türelmetlen!
Szia! Mivel a megtermékenyités után kb 5-7 nap mire megtörténik a beágyazodás és a beágyazodás után 3 napra mutat valamit egy jó teszt. Szóval mindenképpen várd meg a mensi elmaradását, és ha nincs elég hgc a szervezetedben akkor is neg. lesz a teszt. Ha kisbabát szeretnél légy türelmesebb!!! Hiszen ha gyermeked lesz Vele is türelmesnek kell lenned. Kitartás és drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, alapjában nagyon türelmes vagyok, csak most nagyon izgulok hogy legyen baba, persze várok még... de aki nagyon szeretne babát és egy ideje próbálkozik, az tudja hogy mit érzek! Egy nap is éveknek tûnik :)
SZia! En megertelek, enis nagyon vartam a babucit, es nagyon turelmetlen voltam, de vard ki a mensid napjat. Es ne akard gorcsosen a babucit, mert ugy nehezebb, tudom, hogy konnyu mondani, de meglatod, ha lesz olyan honap, amikor nem annyira koncentrallsz ra, osszejon. Bar lehet, hogy mostis sikerult. Kitartast kivanok neked! 14hetes kismama
Teljesen megértelek, de nincs értelme tesztelned, úgyis negatívat mutat, arra meg nincs szükséged, hogy elkeseredj. Várd meg legalább az aktuális mensi idejét! Még akkor is lehet, hogy nem mutatja ki a teszt. Nekem csak 6 hetes terhességet mutatott ki.
Szerintem ne izgulj ennyire! Várd meg amíg késik! Én azon az elméleten vagyok, hogy inkább egy nem várt mensi, mint egy nagtív teszt! Attól nagyon el lehet keseredni! Legalább is én nagyon el szoktam keseredni, ezért én mindig várok! Remélem ebben a ciklusban nem jön meg nekem sem!
Igaz, még egy kicsit várnod kellene a teszteléssel, de azért drukkolunk nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Pár nap van még a mensziig. A mellemet érzem, a derekam fár és szurkál a hasam. Ez jó jel? Jövöhéten tesztelek. Remélem nem jön meg!

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Tegnapelőtt múlt el a menstruációm. A tegnapi, illetve mai napon együtt voltam a barátommal. Mindkét együttlét után enyhe vérzésem jelentkezett. Az együttlét során fájdalmat nem éreztem, csak a második alkalom elején. M

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Tegnapelőtt múlt el a menstruációm. A tegnapi, illetve mai napon együtt voltam a barátommal. Mindkét együttlét után enyhe vérzésem jelentkezett. Az együttlét során fájdalmat nem éreztem, csak a második alkalom elején. Még soha nem tapasztaltam ilyet. Szűzhártya nem lehetett, mert már 4 hónapja élek szexuális életet. Mi okozhatta a vérzést? Lehetséges, hogy azért volt, mert előtte nem sokkal még menstruáltam, vagy van okom félni valamitől? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni. Előre köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Biztosat nem tudok így mondani, de nagy valószínűség szerint ártalmatlan dologról van szó! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Biztosat nem tudok így mondani, de nagy valószínűség szerint ártalmatlan dologról van szó! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!