Találatok a következő kifejezésre: Tegnapelőtt volt ovulációm de az (2 db)

Tegnapelőtt volt az ovulációm de az ébredési hőm még mindig 37, 2 (hüvely) számban a nyelvem alatt pedig csak 35, 7. Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az a lényeg, hogy a ciklus 14. napjáig alacsony a hõmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után a hõmérséklet 37-37,5 C és csak a menstruáció elött 24-48 órával szokott csökkeni a hõmérséklet. Én azt javasolnám, hogy 1 hónapon keresztül ugyanazon a helyen mérd.

Szia! Az a lényeg, hogy a ciklus 14. napjáig alacsony a hõmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után a hõmérséklet 37-37, 5 C és csak a menstruáció elött 24-48 órával szokott csökkeni a hõmérséklet. Én azt javasolnám, hogy 1 hónapon keresztül ugyanazon a helyen mérd.
Figyi tudom nehéz felfogni, de ha ennyire erõlteted , hoyg mindenhol méregeted magad-hidd el a baba is ezért nincs , mert erõlteted.Kapcsolj ki kicsit ne méregess és sztem hamarabb fog jönni, mint gondolnád.Sok sikert hozzá:)
szia csaj! te nem ismersz, de én tudok rólad egy két dolgot. nem értem miért fontos ez a második gyerek neked ennyire. az nem jó ok, hogy azért, mert közöset akarsz a mostani pasiddal, holott õ ezt nem is akarja ennyire. 21 évesen miért akarsz két gyermekes anyuka lenni? inkább a tanulással foglalkozzál. 8 általánossal nem fogsz sokra jutni. vissza kellene menni dolgozni, mert a másik már két és fél éves és persze nem vennének fel sehova?? a mai világban már lassan a két diploma is kevés.... én jót akarok... tanuljál inkább....

Ovuláció előtt pár napig van nyúlós nyákom. Azt gondoltam a deréktáji fájdalom miatt, hogy tegnapelőtt ovuláltam, de még tegnap is nyúlós volt a nyákom, ma meg egy kicsit krémes. Tegnapelőtt voltunk együtt, tegnap nem. Ez jó lehet?

Ovuláció után nem szárazság jön? Mi ez a krémes folyás?

Legjobb válasz: a nyúlós nyák napján voltatok együtt szerintem az jó volt úgy.a mostani krémes-nyúlós nyák lehet még a maradék spermával kevert nyák is.semmi jelentõsége nincs a nyáknak mert minden nõnél más az állaga ovulációkor.Miért nem csinálsz inkább ovutesztet a nyák figyelgetés helyett?Ja és szerintem ma is legyetek együtt:)

a nyúlós nyák napján voltatok együtt szerintem az jó volt úgy.a mostani krémes-nyúlós nyák lehet még a maradék spermával kevert nyák is.semmi jelentõsége nincs a nyáknak mert minden nõnél más az állaga ovulációkor.Miért nem csinálsz inkább ovutesztet a nyák figyelgetés helyett?Ja és szerintem ma is legyetek együtt:)
Nekem meg 5 napig volt ilyen nyúlós nyákom. Úgy hogy én sem tudom hogy most hogy is van ez. De úgy látszik mindenkinél máshogy van ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!