Találatok a következő kifejezésre: Tegnapelőtt este de nem (3 db)

Baba és irány a doki.Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szerinted, ha a 12, 16, 18 napon megszakítással voltunk együtt, a 21-en "becsúszott", akkor melyik nap lehetett? Inkább a 21-e ugye, mert ha elõbb lett volna, akkor már nem csak halvány lett volna a csík? Ja, és a gyógyszert is 3 hónapja hagytam abba, azóta 31, 22, 29 napra jött meg. Köszi!
Szerintem bármelyik idõpont lehetséges, mert van akinek 6 hetes terhesen is halványka a 2. csík, szóval... Ugye neked mindegy is melyik nap fogant...
Bármelyik nap lehetett. A csík sokáig lehet halványka. Viszont, babád lesz, úgyhogy irány a doki! Gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mindegy... :( Esetleg privi?

Tegnapelőtt páfrány, tegnap buborék, ma páfrány. Ilyenkor mi van? Tegnap este voltunk együtt a férjemmel, de csak holnap este lehetünk megint. De most nem értem, hogy mi van.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!

Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!
egy vetélés és 11 hónap próbálkozás után, amikor már nem mértem hõt, nem számoltam mikor kell együtt lenni, pozitív lett a teszt. Tuti van valami abban, hogy nem szabad túl sokat foglalkozni ezzel. Én már rég a fiók mályére süllyesztettem a ovu tesztet, a mikroszkópokat. Marha nehéz, de talán érdemes lazítani.
Úgy gondolom, hogy ez a "mindent megteszek, hogy baba legyen" érzés teljesen normális, és valszeg ezen át kell esni. Én is kipróbáltam mindent, aztán magamtól átestem azon a ponton, hogy minden reggel elsõ dolgom a hõmérõt a számba dugni. Meg láttam, hogy a párom sem tud mit kezdeni ezzel a látvánnyal, így utólag nem is csoda:) Errõl az oldalról letiltottam magam szándékosan. Pedig a 4 barátnõm közül 3 lett babás mialatt nekünk nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek, és ez a kis lélek hozzám akar jönni, csak kereste a megfelelõ alkalmat. Egy éve meggondolta magát, remélem most marad velünk.
ja és a dec, 4. 17.11-es válaszoló voltam.
Reggeli "szûz" nyálból nézted mindig?
A kérdező hozzászólása: Igen. Ugyanabban az idõben is. Hõm. tegnapelõtt 36, 1, tegnap 36, 5, ma 36, 1. Ezekben a napokban van peteérésem, de mikor? 8 hónapja várjuk a babát, de nem akar jönni. Most meg végképp összezavarodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is nektek! Eléggé érzékeny vagyok és nagyon kétségbe tudok esni amikor megjön a NEM várt. :( Bíztam ebben az "izé"- ben. De most tanácstalan vagyok.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de amint azt már sokan kérdezték, hogy lehet lazítani? A férjemmel már iszonyatosan vágyunk egy kicsire. Nálunk nagyon jó helye lenne.
Szia! Tényleg fontos, hogy ne stresszeljétek magatokat. Nem mondom, hogy fölösleges az ovu teszt és tárai de nem ez a legfontosabb hanem , hogy szeressétek egymást és szeretkezzetek-egymásért és ne csak azért mert babut szeretnétek. Sok sikert kívánok.

Tegnap este pozitív volt az ovu teszt, de sajna nem tudtunk együttlenni. Ha ma együtt leszünk az még jó? Tegnapelőtt és előtte is elég sok sűrűbb folyásom volt. Az baj?

De tegnapel?tt mikor együtt voltunk teljesen "kiszáradtam". Pedig napközben meg folyásom volt. Mi mért van?

Legjobb válasz: Ha ma bepotoljátok,hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz,sokszor nem jelent semmit.

Ha ma bepotoljátok, hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz, sokszor nem jelent semmit.
Ha tegnapelõtt együtt voltatok, és esetleg tegnap volt peteérésed, akkor nagy esélyed van a babára. Azért ma még mindent bele :-)
A kérdező hozzászólása: Csináljak ma is ovu tesztet? a "kiszáradás" mitõl lehet?
A poztív ovuteszt utáni negatív napon is együtt kell lenni! A pozitív után 36 órán belül várható a peterés! Úgyhogy hajrá! A folyás meg kit érdekel. :) Én végig száraz voltam, tojásos nyálka sem volt, azt hittem, nem is volt peteérésem, aztán abban a hónapban pozitív lett a terhességi teszt!
A kérdező hozzászólása: Na boldog lennék, ha összejönne!!! Rajtunk nem fog múlni:-)
A kérdező hozzászólása: azaz nagyon boldog lennék!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!