Találatok a következő kifejezésre: Tegnapelőtt este de (9 db)

Ha ma van tüszőrepedésem, de csak tegnapelőtt este votunk együtt, mennyi eélyem van? Annyi nincs sajnos ugye, mint ha tegnep este szeretkeztünk volna? A mai nap mennyire esélyes? Mert én ugy tudom hogy ovu elötti napok a legjobbak?

Legjobb válasz: az ovu elõttiek a legjobbak, hogy legyen ideje a katonáknak felúszni...:D de még a mai sincs veszve, nembeszélve a tegnap elõttirõl, mivel több napig is várakozó stádiumban tudnak lenni a katonák... szurkolok, kb két hét és kiderül:D (bár tudom ez a legnehezebb)

az ovu elõttiek a legjobbak, hogy legyen ideje a katonáknak felúszni...:D de még a mai sincs veszve, nembeszélve a tegnap elõttirõl, mivel több napig is várakozó stádiumban tudnak lenni a katonák... szurkolok, kb két hét és kiderül:D (bár tudom ez a legnehezebb)
Úgy olvastam errõl, hogy ovu elõtt 2-3 nap, az ovu napja, s utánna 24 óra, az amikor sikerülhet a baba. Ma van ovud, akkor a ma este még jó lehet. A tegnapelõtti sincs veszve, mert a hímivarsejtek 2-3 napig is életben maradnak, s várnak a petesejtre:-)A mai naptól számítva kb. 14 nap múlva már csinálhatsz tesztet, de jobb lenne inkább még 3-4 napot várni, bár az esetek nagy%-ában a nemvárt napján már halványan mutatja a teszt.
Szerintem jó lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!!
Úgy tudom, hogy ovu napján tõrténõ közösülésbõl 33%, ovu elõtti nap 31%, ovu elõtt két nappal 27%, ovu elõtt 3 nappal már csak 14%, ovu elõtt 5 nappal 10% az esély a terhességre. Ovu utáni napon szeretkezve az esély a terhességre gyakorlatilag 0%, hiszen ekkorra a poetesejt már elhal, nem megtermékenyíthetõ. Nektek tehát alig kisebb az esélyetek, mint ha az ovu napján szeretkeztetek volna. :-) És jól tudod, az ovu elõtti napok az esélyesek.

Az utobbi időben volt nap hogy 2 cigit is elszívtam de szinte egyik nap se cigizek! Tegnapelőtt este lementem a barátommal és elszívtunk 1 cigit! De mikor egyszer beleszívtan kisé megszédültem. Mi ennek az oka? Talán sikerült letüdőzni?

Ez most azt jelenti hogy sikerült letüd?zni? Mert eddig csak simán szívtam és nem tüd?ztem le.. de megtudtam hogy ha nem tüd?zöm le akkor szájrákot kaphatok! Szóval mi volt ez a pillanatnyi szédülés? Amúg nem vagyok függ? és nem is tervezem! Csak hébe hóba elszívni egyet....

Legjobb válasz: szájrákot akkor is kaphatsz, ha letüdõzöd. értelemszerûen akkor is éri a szájnyálkahártyádat. ha hébe-hóba szívsz el egyet, akkor nagy bajod nem lehet tõle. de a legtutibb, ha egyet sem.

szájrákot akkor is kaphatsz, ha letüdõzöd. értelemszerûen akkor is éri a szájnyálkahártyádat. ha hébe-hóba szívsz el egyet, akkor nagy bajod nem lehet tõle. de a legtutibb, ha egyet sem.
Én dohányos vagyok/igaz nem erõsen/de ha nem gyújzok rá egész délelõtt akkor én is szédülök az elsõ szál elszívásánál, nem tudom miért lehet de az biztos hogy letüdõzted.Ha nem vagy dohányos inkább ne szokj rá mert lemondani rólla nagyon nehéz.
több oka is lehet.. [én is bele szoktam néha szédülni, pedig "nagydohányosok" közé tartozok..] a legvalószínûbb, hogy erõs volt a cigi neked. milyen fajtát [márka+szín] szívtál?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! a cigi amit szívtam kék multi volt... az erõs lehetett?.. de amúgy pontosan hogyna kell letüdõzni? mert ugye szájrák ígyis úgyis felléphet de ha nem tüdõzöm le könyebben.. ha meg letüdõzöm akk meg tüdõrák szal.. ördögi kör.. de azért pontosan hogyan is kell letüdõzni?
Úgy, hogy veszel egy nagy levegõt, aztán meg kifújod. Semmi extra. Szerintem a szédülés oka a füstben lévõ szén-dioxid ami miatt hiretelen lecsökken a vérben az oxigén szintje mert a CO2-t köti meg helyette.
Az egyik ok, amit az elõzõ is írt a széndioxid, de méginkább a szénmonoxid. De az igazi szédülés az a nikotintól van. Ez azoknál lép fel, akik nincsenek még hozzászokva ehhez a droghoz(méreghez).
A nikotin nagyon jótékony vegyület, csak nem nagy mennyiségben, amennyit egy dohányos elfogyaszt!
Baba és irány a doki.Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szerinted, ha a 12, 16, 18 napon megszakítással voltunk együtt, a 21-en "becsúszott", akkor melyik nap lehetett? Inkább a 21-e ugye, mert ha elõbb lett volna, akkor már nem csak halvány lett volna a csík? Ja, és a gyógyszert is 3 hónapja hagytam abba, azóta 31, 22, 29 napra jött meg. Köszi!
Szerintem bármelyik idõpont lehetséges, mert van akinek 6 hetes terhesen is halványka a 2. csík, szóval... Ugye neked mindegy is melyik nap fogant...
Bármelyik nap lehetett. A csík sokáig lehet halványka. Viszont, babád lesz, úgyhogy irány a doki! Gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mindegy... :( Esetleg privi?
Ez normális. Sok nõnek van minden nap folyása.

Tegnapelőtt páfrány, tegnap buborék, ma páfrány. Ilyenkor mi van? Tegnap este voltunk együtt a férjemmel, de csak holnap este lehetünk megint. De most nem értem, hogy mi van.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!

Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!
egy vetélés és 11 hónap próbálkozás után, amikor már nem mértem hõt, nem számoltam mikor kell együtt lenni, pozitív lett a teszt. Tuti van valami abban, hogy nem szabad túl sokat foglalkozni ezzel. Én már rég a fiók mályére süllyesztettem a ovu tesztet, a mikroszkópokat. Marha nehéz, de talán érdemes lazítani.
Úgy gondolom, hogy ez a "mindent megteszek, hogy baba legyen" érzés teljesen normális, és valszeg ezen át kell esni. Én is kipróbáltam mindent, aztán magamtól átestem azon a ponton, hogy minden reggel elsõ dolgom a hõmérõt a számba dugni. Meg láttam, hogy a párom sem tud mit kezdeni ezzel a látvánnyal, így utólag nem is csoda:) Errõl az oldalról letiltottam magam szándékosan. Pedig a 4 barátnõm közül 3 lett babás mialatt nekünk nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek, és ez a kis lélek hozzám akar jönni, csak kereste a megfelelõ alkalmat. Egy éve meggondolta magát, remélem most marad velünk.
ja és a dec, 4. 17.11-es válaszoló voltam.
Reggeli "szûz" nyálból nézted mindig?
A kérdező hozzászólása: Igen. Ugyanabban az idõben is. Hõm. tegnapelõtt 36, 1, tegnap 36, 5, ma 36, 1. Ezekben a napokban van peteérésem, de mikor? 8 hónapja várjuk a babát, de nem akar jönni. Most meg végképp összezavarodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is nektek! Eléggé érzékeny vagyok és nagyon kétségbe tudok esni amikor megjön a NEM várt. :( Bíztam ebben az "izé"- ben. De most tanácstalan vagyok.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de amint azt már sokan kérdezték, hogy lehet lazítani? A férjemmel már iszonyatosan vágyunk egy kicsire. Nálunk nagyon jó helye lenne.
Szia! Tényleg fontos, hogy ne stresszeljétek magatokat. Nem mondom, hogy fölösleges az ovu teszt és tárai de nem ez a legfontosabb hanem , hogy szeressétek egymást és szeretkezzetek-egymásért és ne csak azért mert babut szeretnétek. Sok sikert kívánok.

Csak 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót (Április, Május, Június), de június közepén abba is hagytam. Mára van ovum, és tegnapelőtt meg tegnap este is együtt voltunk a párommal. Összejöhet már ebben a hónapban a babo?

Legjobb válasz: Igen, mert bár lassan ürül ki a szervezetbõl de a három hónap nemvalami sok, hogy raktározódjon. Nekem is így lett egy gyönyörû kisfiam. (mondjuk én azért hagytam abba 2év után mivel kiderûlt tüdõembólia veszélynek vagyok kitéve miatta.)

Igen, mert bár lassan ürül ki a szervezetbõl de a három hónap nemvalami sok, hogy raktározódjon. Nekem is így lett egy gyönyörû kisfiam. (mondjuk én azért hagytam abba 2év után mivel kiderûlt tüdõembólia veszélynek vagyok kitéve miatta.)
A kérdező hozzászólása: És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?

Lehetséges, hogy esti vizeletből full negatív a teszt, de mégis van baba? Tegnapelőtt kellett volna megjönnie

x epil tesztet csináltam az el?bb.tudom,h jobb lett volna reggel tesztelni,de már mindegy

Legjobb válasz: Legyél egy kicsit türelmesebb. Pár nap csúszás elõfordulhat. Szorítok neked, bár nekem most nem jött össze :(.

Legyél egy kicsit türelmesebb. Pár nap csúszás elõfordulhat. Szorítok neked, bár nekem most nem jött össze :(.
Lehetséges, de sajnos az is, hogy nem terhesség miatt nem jött meg. Én ilyenkor szintén x-epillel szintén este szép pozitívat teszteltem. Szorítok, hogy mégis baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem baba :-(((
A kérdező hozzászólása: de köszönöm a szurkolást!
Tripper.
Már 14 éves kor elõtt, kiskorodban is berugtál?
A kérdező hozzászólása: mentem a dokihoz õ azt mondta semmi bajom kiskoromba is volt ijenem akkorse volt semmi.. hétfõ meek kadiologiára
Attól még nem fog megártani neked ha ellátogatsz a kradiológiára szerintem...
A kérdező hozzászólása: köszi de már jólvagyok.. nemérzem olyan roszul magamigy megfogok halni ?
Erre szokták volt mondani: "aki legény este, az legyen legény reggel is." Aki meg fostos, az ne igyon. Gondolom, a szívednek meg betettél. De rá se ráncs, mert beültetnek szívritmus szabályzót, és abba csak az elemet kell cserélni, havonta.
A kérdező hozzászólása: 2 napja van ez lefeküdtem felkeltem megszédültem kimentem megmértem a vérnyomásom 140/90/148 tényleg anyi volt ma mértem 107.77.78 de még mindig fáj a szivem egy kicsit
A hasmenés alkohol után, nekem is szokott lenni hasmenés. Sztem ez a dehidratáció miatt van. Amugy a vérnyomás lehet probléma. A vérnyomásod alapbol is magas? Am én csak azt nem vágom, hogy te részegen kajra le tudtad mérni a vérnyomásod? :D
A kérdező hozzászólása: nem nemfogok inni se de nagyon félek h valami bajom lehet.. menyi idõ mulva gyogyulok meg ? alig alszom. fogyozok és ézem h gyorsan ver a szivem
14 per 98 148 Valamit itt elírtál... gondolom 140/98. És a pulzusod 148 volt?? Az tényleg nagyon sok... Még másnaposan nem mértem a vérnyomásom, gondolom erre még rátett a front is. Azért nem árt majd meg az a kivizsgálás... És az sem, ha legközelebb nem iszol
Talán nem bírod a piát.Vigyázzál mit iszol és mennyit.
A kérdező hozzászólása: nem. xd akkor felküldtek nyiregházára hogy kivizsgálják a szivemet. néha beleszúr és kicsit fáj is infartus gyanus ?:/

Tegnap este pozitív volt az ovu teszt, de sajna nem tudtunk együttlenni. Ha ma együtt leszünk az még jó? Tegnapelőtt és előtte is elég sok sűrűbb folyásom volt. Az baj?

De tegnapel?tt mikor együtt voltunk teljesen "kiszáradtam". Pedig napközben meg folyásom volt. Mi mért van?

Legjobb válasz: Ha ma bepotoljátok,hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz,sokszor nem jelent semmit.

Ha ma bepotoljátok, hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz, sokszor nem jelent semmit.
Ha tegnapelõtt együtt voltatok, és esetleg tegnap volt peteérésed, akkor nagy esélyed van a babára. Azért ma még mindent bele :-)
A kérdező hozzászólása: Csináljak ma is ovu tesztet? a "kiszáradás" mitõl lehet?
A poztív ovuteszt utáni negatív napon is együtt kell lenni! A pozitív után 36 órán belül várható a peterés! Úgyhogy hajrá! A folyás meg kit érdekel. :) Én végig száraz voltam, tojásos nyálka sem volt, azt hittem, nem is volt peteérésem, aztán abban a hónapban pozitív lett a terhességi teszt!
A kérdező hozzászólása: Na boldog lennék, ha összejönne!!! Rajtunk nem fog múlni:-)
A kérdező hozzászólása: azaz nagyon boldog lennék!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!