Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltunk hetes lányom (3 db)

Tegnap voltunk csípőszűrésen.6, 5 hetes lányom csípőjével nincs gond, viszont azt mondta a doki, hogy a lábfeje beljebb áll, mint kellene, ezért tornáztassam. Ez nagy gond?

37. hétre született a pici, lehet ez is az oka a befelé álló lábfejnek? Hogy még 3 hétig pociban lett volna, összegörnyedve?

Legjobb válasz: Ez nem nagy baj. Mi is ugyan így voltunk. Az én babám 9 hetes. Azért alakult ki, mert elöl fekvõ lepényem volt és hátra hajló méhem, ezért kicsi volt a hely a babucinak, aki viszont nagy volt. Tornáztad úgy, hogy a mutató és a hüvelyk ujjaddal megtámasztod a bokáját és kifelé hajlíthatod neki. Én minden pelenkázáskor csinálom 30-40 szer mindegyik lábacskáját. Plusz a csípõjét is tornáztatom biztos ami biztos alapon. Sok sikert. T.

Ez nem nagy baj. Mi is ugyan így voltunk. Az én babám 9 hetes. Azért alakult ki, mert elöl fekvõ lepényem volt és hátra hajló méhem, ezért kicsi volt a hely a babucinak, aki viszont nagy volt. Tornáztad úgy, hogy a mutató és a hüvelyk ujjaddal megtámasztod a bokáját és kifelé hajlíthatod neki. Én minden pelenkázáskor csinálom 30-40 szer mindegyik lábacskáját. Plusz a csípõjét is tornáztatom biztos ami biztos alapon. Sok sikert. T.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál. Nekünk is így kell tornáznunk!

12 hetes terhes vagyok tegnap voltam ultrahangon szerintetek ezeken a képeken látszik, hogy fiú vagy lány lesz?

http://kepfeltoltes.hu/view/130416/img037_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.

Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.
Én ezekrõl a képekrõl még nem tudom egyértelmûen megmondani a nemét. A doki nem mondott semmit?
Nem igazán látom, a második kép valóban fiús, de lehet akár térde is:-) Amúgy elsõ babád? Nagyon ragaszkodnál egyik vagy másik nemhez? Nekem 2. babám, de nemigen ragaszkodom egyik nemhez sem.Párom dettó.Lányunk van amúgy.Tegnap voltunk 12 hetes uh-n nekünk is mondták van valami nyúlvány, és a doki kérdõn mondta "lehet hogy fiú?"
Szerintem itt mi laikusok ezt nem tudjuk megmondani neked. A fejét, testét ki lehet venni.
Nálam a 12 hetesen már azt mondta a doki, hogy fiúgyanús de még nem merte biztosra mondani akkor-18 hetesen már egyértelmûen látszott, hogy igaza volt:) 38hkm
A kérdező hozzászólása: Igen az elsõ babám és nem ragaszkodok, hogy fiú vagy lány legyen.Csak kíváncsiság. Azt mondta a doki, hogy nem nagyon tudja még megmondani a nemét.
lányra tippelek
3x voltam kismama és nekem egyszer sem tudta megmondani a doki 12hetesen, hogy fiuk-e vagy lányok. Mondta is, hogy ne kérdezzem, mert nem akar találgatásokba bocsátkozni. :) Pedig olyan dokinál voltam akinek nagyon tuti 4D uh-ja volt. És 18hetesen mindháromszor kiderült, hogy kisfiuk lesznek!! :) ) Nagyon örültem mindháromszor! Én nem tudom a Te képeid alapján, hogy ki lakhat a pocakodban. :) Én csak a fejét és a kis testét tudom kivenni-mást nem! :) Gratulálok a kicsihez!

Tegnap voltam 4D-n, azt mondták fiú. 16 hetes vagyok. Előfordulhat, hogy tévedtek a baba nemét illetően 4D-n és fiú helyett lány lesz?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is azt mondták,hogy fiú lesz 16 hetesen,de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét,mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az,de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)

Szia!Nekem is azt mondták, hogy fiú lesz 16 hetesen, de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét, mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az, de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)
Szia. Nekem is 16 hetesen 4D-n mondták elõszõr, hogy fiú. Megfestették a köldökzsínórt, hogy elkülöníthetõ legyen. Azóta is fiúnak látja minden uh-os doki. Úgy tudom, hogy lányt nem szoktak fiúnak nézni, de fordítva elõfordul, tehát, hogy azt mondják lány és fiú lesz. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Mi a 11-ik heti 4D-s Uh óta tudjuk, hogy kisfiúcskánk lesz! :) Bizonyítékunk is van, mert a képeken is jól látni és azóta is így van.Eddig én is csak olyat hallottam, hogy "lányból lett fiú". Boldog babvárást! Üdv:15 hetes kismami
szia! mi tuti biztosak voltunk benne, hogy kislányunk lesz!! minden jóslat, megérzés erre utalt. a 17.héten 4D-azt mondta a doki fiú! 18.héten is fiúnak látták. elmentünk a 25. héten is, hátha eltûnt az a valami....de nem tûnt el, sõt hatalmas lett:) apa nagy örömére:) azóta el sem tudnék lányt képzelni magunknak. pedig az volt minden ágyunk! sok sikert és egészséget kívánok! üdv:28.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!