Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam ma pedig (21 db)

Menstruáció ideje alatt felmehet az ember súlya valamennyivel létezik az? Tegnap 49 voltam ma pedig 49.7 alig ettem ma!

Legjobb válasz: a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció

a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció
Így van. Menstruáció alatt vizet tart vissza a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Mi lehet ez, tegnap együtt voltunk a párommal, ma pedig olyan bizsergető érzést érzek a hasam alján és pici szurkálásokat is?

Nem ettem semmi olyat amit?l fájna a hasam,még két hét múlva kellene megjönnie.Tegnap el?tt volt az ovulációs napom,és tegnap voltunk együtt a párommal.Volt már vkinek ilyen, vagy ehhez hasonló problémája?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod, hogy az ovu napod tegnapelõtt volt? Lehet, hogy éppen ma... és akkor attól szurkál. Vezetsz hõgörbét? Vagy csak abból gondolod, hogy ÁLTALÁBAN mikor szoktál ovulálni? Mindenesetre ha arra gondolsz, hogy esetleg a babát kellene érezned, hát még biztos, hogy nem. 6-7 nap, mire egyáltalán leér a méhedbe, utána további 2-3, mire beágyazódik. Remélhetõleg ovulációd volt, és akkor ma ismét mindent bele! Szurkolok!

Mibõl gondolod, hogy az ovu napod tegnapelõtt volt? Lehet, hogy éppen ma... és akkor attól szurkál. Vezetsz hõgörbét? Vagy csak abból gondolod, hogy ÁLTALÁBAN mikor szoktál ovulálni? Mindenesetre ha arra gondolsz, hogy esetleg a babát kellene érezned, hát még biztos, hogy nem. 6-7 nap, mire egyáltalán leér a méhedbe, utána további 2-3, mire beágyazódik. Remélhetõleg ovulációd volt, és akkor ma ismét mindent bele! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszike:-)

Kimaradt egy szem fogamzásgátló szombaton együtt voltam a párommal és közben elkezdtem vérezni, tegnap is vérzett ma pedig folyás volt, de véres! Pedig csak 5nap mulva kéne megjönnie a szünetben. A kimaradt gyógyszer miatt van h kimaradt és bekavart?

ha kimarad egy szem akkor ugy tudom annyi történik h egy nappal korábban jön meg.nem ilyesmi:S

Legjobb válasz: Nem, ha abbahagyod, akkor jön meg. Ha nem veszed be, akkor úgy veszi a szervezeted, hogy már bevetted az arra a hónapra való adagot, és készen állsz menstruálni.

Nem, ha abbahagyod, akkor jön meg. Ha nem veszed be, akkor úgy veszi a szervezeted, hogy már bevetted az arra a hónapra való adagot, és készen állsz menstruálni.

Tegnap elment a nyákdugóm és derék +hasi fájásaim is voltak rendesen, ma pedig csak levert vagyok, kemény a hasam, de nem fáj semmim. Mikor szülök végre? 39 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ babánál aznap ment el a nyákdugó mikor szültem, a második babámnál, pedig két nappal elõtte. Én úgy tudom, hogy ilyenkor már csak 2-3 nap van vissza a szülésig, de olyat is hallottam, akinek egy héttel elõbb elment már, de az ritka. A derék, és hasi fájdalmak, keményedés már a szülést jelzi, én is éreztem a derekam mindgyik babámnál szülés elõtt. Hamarosan a kezedben tarthatod a picikédet, könnyü szülést kívánok, és nagyon jó egészséget! :)

Szia! Nekem az elsõ babánál aznap ment el a nyákdugó mikor szültem, a második babámnál, pedig két nappal elõtte. Én úgy tudom, hogy ilyenkor már csak 2-3 nap van vissza a szülésig, de olyat is hallottam, akinek egy héttel elõbb elment már, de az ritka. A derék, és hasi fájdalmak, keményedés már a szülést jelzi, én is éreztem a derekam mindgyik babámnál szülés elõtt. Hamarosan a kezedben tarthatod a picikédet, könnyü szülést kívánok, és nagyon jó egészséget! :)
Szia! Nekem 34 hetesen ment el a nyákdugóm, azóta elég sûrûn vannak keményedéseim, és derékfájás is. Én mondjuk még nem akarok szülni, de azóta már eltelt 2 hét és még egyben vagyok:)

Régen nem fociztam és tegnap voltam edzésen (első edzésem) és a végére nagyon elfáradtam, ma reggel pedig azt tapasztaltam, hogy a bal vádlim fáj?

Illetve nem az, hogy fáj, hanem olyasmi mint hogyha izomláz lenne, de az eddigi izomlázaim nem voltak ilyenek, lehetséges, hogy meghúztam?

Legjobb válasz: Valszeg keményebb volt mint amit eddig csináltál és keményebb izomláz. Ha meghúzódtál volna ilyen nyúló csipõ érzés lenne.

Valszeg keményebb volt mint amit eddig csináltál és keményebb izomláz. Ha meghúzódtál volna ilyen nyúló csipõ érzés lenne.
A kérdező hozzászólása: csípni nem csíp, de húzódik kicsit :)
Jobb esetbe csak egy erõs izomláz ez ellen egyél egy kanál szilvalekvárt. tényleg hat! rosszabik esetbe meghúzódtál az nem múlik el gyorsan.
A kérdező hozzászólása: hát, most már annyira nem fáj, szerintem csak egy erõsebb izomláz, köszönöm a válaszokat! :)
Ilyenkor még csak hüvelyi ultrahanggal szokták nézni, csak azzal látni, hasi ultrahanggal csak 12. héttõl. Igen, van remény.
Drukkolok neked! 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenképpen írok, ma is meg hétfõn is. Fél 5 re megyek este megírom mit mondtak!
Én az elsõ hozzászolóval nem értek egyet, h. csak hüvelyivel szokták nézni. Én 5. hetesen voltam és hasin nézett meg a doki, akkor még csak petezsák volt, a szív a 6-7. hét körül alakul ki, a 7. hétre hívott vissza, hasin nézett szintén, és látta a szív hangot meg amit kell. De ez én voltam, nem megijeszteni akartalak. Remélem minden rendben lesz.
Nekem egyszer sem néztek hüvelyi uh-val, 6+6 naposan volt hasi uh-val szívhang. De ha már voltál és akkor rendben volt, most azért már látnia kellett volna, tényleg jobb, ha másik dokihoz is mész.Drukkolok, hogy ne érjen keserû csalódás! 39 hetes kismama
írd meg mindenképp. furcsa.
Drukkolok neked! A kisfiamnál egyáltalán nem csináltak hüvelyi uh-t, pedig elõtte volt egy méhen kívüli terhességem, és gyönyörûen látszott már 6 hetesen is, 8 hetesen már szívhang is volt. Viszont a kislányommal 17 hetesen begörcsöltem és egy olyan dokihoz kerültem, aki bevallottan egyáltalán nem értett az uh-hoz. Már elõre szólt, de azért lemérte a babámat. A combcsontja 27 hetesnek felelt meg, a feje a korának a hasa is valami bõdületes nagy volt. Mondta is, hogy felejtsem el amiket mért. Remélem, hogy te is csak egy ilyen hozzá nem értõ dokihoz kerültél és rendben van a babád!
izgatottan várom a fejleményeket! :(
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi ultrahanggal megnézte ez a másik orvos. Csak az üres petezsák volt! Szerdán megszakítják a terhességem mert a szervezetem nem fogta fel hogy elhalt a terhesség és nem lökte ki... :( Majd Idõvel megpróbáljuk újra. Köszönöm azoknak akik drukkoltak. Sajnos nincs mit tenni... :(
21.vagyok! nagyon nagyon sajnálom! kis szünettel újra próbálkoztok majd és beköltözik a babóca, ne aggódj! mielõbbi testi és lelki jobbulást kívánok! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy :) Várunk most egy jó darabig mert most mind a kettõnknek fel kell ezt dolgozni. Nagyon beleéltük magunkat hogy baba lesz. Ráadásul a páromnak benn kell lennie a mûtéten mert németben vagyunk és én nem beszélek németül. Nem tudom ott is mit fog átélni szegény. De kicsit késõbb újrapróbálkozunk, mert már tudjuk hogy tényleg szeretnénk babát :) Köszönöm még egyszer azoknak akik szorítottak. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok :)
Nekem is hasi UH volt 8 hetesen, ekkor már szépen látszódott a szívmûködés és a baba is. Sose hallottam olyat, hogy 9 hetesen ne lenne szívmûködés, hiszen az már a 6. héten megindul.
Drukkolok, írj mndenképpen
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm! Én még reménykedem! Majd ma kiderül.
Nem emlékszem pontosan, hogy nekem hogy volt. De két héttel fiatalabb a terhességem a menstruációs számításhoz késõbb. Két héttel késõbb fogant. Rendszertelen ciklusaim voltak, nekem sem láttak semmit elõször, másodjára petezsákot, harmadjára már volt szívhang! És hüvelyivel vizsgáltak! Tehát amikor azthittem, hogy már 9 hetes vagyok, még csak 7 hetes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Úgy megvagyok ijedve. Az orvos egybõl azzal jött, hogy vérrel távozni fog a baba. De nincs semmi panaszom nem fáj a hasam, az émelygés is megvan. Nem értem...
hüvelyi ultrahanggal kellett volna néznie, ott látszódott volna akár a jóhír akár a rossz a másik dokinál ragaszkodj a hüvelyihez ja és tényleg van úgy, hogy 9 hetesen 7 hetes vagy, mert nem ciklus közepén fogant, szóval reménykedj és pihenj sokat a hétvégén
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy jártam én 7 hetes terhes voltam 2010.jan.ban.A nõgyógyászom azt mondta , hogy 5 hetesen már látszódnia kellene az embriónak, 6 hetesen szívhangnak kéne lennie. nekem meg csak a petezsák látszott az is szabálytalan alakú ovális volt babszem forma helyett.Annyit mondott a doki, 2lehetõségem van vagy spontán elvetélek mert ki foglya lökni a szervezetem vagy ír beutalót és megszakítják a terhességet. :( Az utóbbit választottam.Nem lett volna egészséges a babánk ha késõbb meg is jelent volna a petezsákban, azt mondta a doki.2010 áprilisban ismét terhes lettem, az elõzmények miatt veszélyeztetett terhes! 2011.jan végén egészséges kisfiunk született! Szerintem 9hetesen ha még nincs embrió, se szívhang akkor ez: MOLLA TERHESSÉG.(Nekem is ez volt)
köhöm, nekem hasival néték 6 hetesen és láttak petezsákot, benne embriót is. Szívhangot ugyan nem, de ha mondjuk 8 hetesen mentem volna, akkor lehet, hogy láttak volna azt is. Csak azért írom, mert nem igaz az, hogy hasival nem lehet ezeket látni... Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj! Te meg ne izgulj!!! Majd írd meg, hogy mi volt!
Nekem is hasival nézték a 6.héten, és petezsákot már láttak.8.héten volt hüvelyi UH-m.
Szerintem egy 9 hetes terhesség már hasi UH-gal is egyértelmûen látszik, nemcsak hülvelyivel. Ha valóban biztosan 9 hetes a terhesség, akkor ott már kell lennie szívhangnak. Azt nem is értem, hogy nem látta a babát sem. Korábban látta? Mikor volták elõtte orvosnál? Ha nincs szívhang ennyi idõsen, az baj. Én is elmennék a helyedben másik orvoshoz.
Miután a baba 'segítséggel' fogant, 4 hetesen már hüvelyi úton nézték, petezsák volt, 6.héten már pulzált. Van olyan, hogy pl. 7.héten látszódik, tehát késõbb. Nem tudom, szeretném azt írni hogy van remény, de nem tudom hogy van-e, de tényleg, ahogy írták elõttem, írd meg, hogy mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: Egy hónappal ezelõtt voltam akkor látszott a baba, 5-6 hetesre mondta, egy másik orvos, de az most szabadságon volt. Szívhang nem volt de azt mondta hogy az még korai is lett volna. Azóta nõtt, ezért mondta ez a újabb orvos, hogy már kéne lennie szívhangnak.
Na, akkor így már elég faramuci a helyzet... :S Ha 1 hónapja volt embrió, akkor most is lennie kéne, mert bár van olyan felszívódik, de szerintem akkor a petezsák sem nõ. Mondjuk az is igaz, hogy az uncsimnak az üres petezsák is nõtt, de mégsem lett benne semmi. A lényeg, hogy most tényleg csak egy orvos tudja megmondani, hogy mi van, mindenképpen menj másikhoz. A hüvelyi tényleg pontosabb, nekem 5 hetesen a hüvelyi uh csak üres petezsákot mutatott, két héttel késõbb szintén hüvelyin már az embrió is látszódott, pulzált is és ezután csak a 12. héten nézték, akkor már hasival, de akkor már teljesen babaformájú volt a gyermekem! Nagyon szorítok neked!!!!
szia! tegnap még csak néztem a kérdéseid-válaszaid, de nem akartam károgni. én ugyanígy jártam novemberbe. missed ab -küret :( 9 hetesen már látszani kell hasi ultrahangon is. akkor csak azzal tudtam vigasztalódni, hogy nem volt egészséges és jobb ez így. nekem 11.héten vették ki és kb.6-7 héten hallhatott meg és a szervezetem tartotta, nem lökõdött ki magától (jól begyulladt körülötte a méhem azonnal mûtét után bika adag antibiotikumot kaptam) de most már itt dobog a babánk szíve és minden rendben van vele. pár hónap és boldog kismama leszel megint. :)

4-én volt peteérésem, 3-án és 5-én voltunk együtt. Tegnap 1-2 csepp rózsaszínes pecsételést tapasztaltam, ma pedig kissé barnás. Elképzelhető, hogy babát várok? Eddig soha nem éreztem ilyet (belső megérzés) alig bírok magammal, hogy ne teszteljek.

Ciklusom 29 napos. Eddig ilyen időben nem volt pecsételésem, csak vérzés előtt 3 nappal.

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,az adja meg a biztos választ.Bár én úgy jártam,hogy tavaly (az orvosi számítás szerint) jan.17-én estem teherbe,és februárban attól még ugyanúgy megjött.Volt ám meglepetés! :)

Vegyél tesztet, az adja meg a biztos választ.Bár én úgy jártam, hogy tavaly (az orvosi számítás szerint) jan.17-én estem teherbe, és februárban attól még ugyanúgy megjött.Volt ám meglepetés! :)

Csütörtökön megjött a menzeszem pénteken nagyon görcsöltem rosszul voltam remegtem nagyon sok vér volt tegnap alig valami ma pedig szinte semmi. Miért van ez? Vajon valami baj van?

Legjobb válasz: Nem volt valami fizikai megterhelés? Olyankor gyorsabban, nagyobb mennyiségben és sokszor fájdalmasabban távozik a vér. Olyan, mintha 2 nap alatt túl lennél azon, ami amúgy tovább tart.

Nem volt valami fizikai megterhelés? Olyankor gyorsabban, nagyobb mennyiségben és sokszor fájdalmasabban távozik a vér. Olyan, mintha 2 nap alatt túl lennél azon, ami amúgy tovább tart.
énis így vagyok. általában beveszek jó erõs fájdalomcsillapítót és akkor azt az 1-2 napot, amíg rossz kibírom. énis remegek, görcsölök meg ilyenek. még nem voltam vele dokinál, de érdemes lenne elmenned, emrt lehet egy mióma is, ami elég sok nõnek van, teljesen jóindulatú, de megnehezítheti a menstruációt.

Tegnap nagyon ideges voltam egész nap, ma pedig elkezdett szúrni a bal oldalam úgye nem lesz baj?

Eddi még ilyen szúró fájdalom nem volt

Legjobb válasz: Nekem mindig a jobb oldalomon szur be de nagyon fajdalamasan...en szerintem a levego szorult ugy be valahova mert mozdulni sem tudtam..Lehet neked mas szurka..14 hetes vagyok

Nekem mindig a jobb oldalomon szur be de nagyon fajdalamasan...en szerintem a levego szorult ugy be valahova mert mozdulni sem tudtam..Lehet neked mas szurka..14 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megírni hogy 9 hetes vagyok. Köszi a választ.
A bal oldalad melyik részén, mert ha lent, akkor lehet a petefészked, vagy lehet hogy tényleg a levegõ szorult be. Nekem is szokott szúrni még a lapockámba is a levegõ miatt is. Szóval nyugi. Ha nagyon nem múlik, azért mutasd meg dokinak. 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem éles szúrás hanem olyan tompa, és teljesen a bal oldalról a derék felõl érzem.
Az is lehet hogy veséd, pl. felfázás, vagy meghúzódott a derekad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!