Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam lett az (47 db)

Tegnap voltam kozmetikusnál az arcom két oldalán kb.4-4 sárga pattanás lett hogyan tüntethetem el őket?

Legjobb válasz: Kozmetikus után jöttek ki? Fura... (csak azért, mert én is kozmetikus vagyok, és még nem találkoztam ilyennel) Máskor is szokott lenni, vagy csak most jött elõ (úgy értem hogy ilyen sárga pattanás)? Korod?

Kozmetikus után jöttek ki? Fura... (csak azért, mert én is kozmetikus vagyok, és még nem találkoztam ilyennel) Máskor is szokott lenni, vagy csak most jött elõ (úgy értem hogy ilyen sárga pattanás)? Korod?
A kérdező hozzászólása: máskor is kijöttek (eddig voltam kb.3x) kinyomkodtam õket de szerintem holnapra megint visszajön egy pár. Mit tehetnék rá hogy gyorsabban eltûnjön? korom:16
Ha van tonikod nyugodtan naponta többször is ecsetelgetheted egy fülpiszkáló segítségével. Ha csak pirosak, és fájnak (gyulladtak) akkor egy kis kamillatea jó rá (azt is ecseteld).

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!

Tegnap voltm nőgyógyásznál mert tegnap + lett a tesztem 8 nap késés után. Csináltunk HCG tesztet vérből az is+ lett. Tehát van baba. Viszont kb.3 hete fáj a derekam. Lehet méhen kívüli terhesség?

A doki még csak éppen egy gombost?fej nagyságú valamit látott.

Legjobb válasz: Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!

Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!
Szia! Gratulálok! A "gombostûfej valami", ha jó helyen van, akkor minden rndben van, s jó helyen van az biztos, mert különben a dokinak szólnia kellett volna, hogy valami gond van. Nyugi ott a baba, ahol lennie kell. A derékfájás pedig a terhesség velejárója, nagyon sok kismamának fáj már az elsõ pillanattól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!!! :)
MEgkérdezhetem, mennyi volt a HCG-d és hányadik dpo-n? Egyébként meg gratulálok :) ))
A kérdező hozzászólása: 8 nap késés után 941, 3 mIU/ml volt. A derékfájásom már kisugároz oldalra és a petefészkeimet is érzem, szurkálnak. Ez ilyenkor természetes?
A HCG-d egyértelmûen terhességet mutat! Nagyon gratulálok! Azért kérdeztem, mert nekem 4 nap késésnél volt 83. Nézták hét napnál is (tegnap), annak ma tudom meg az eredményét. De bárcsak nekem is ilyen jó magas lenne!!! A szúrkálás természetes, a derékról nem tudok nyilatkozni, de ne aggódj, mert azzal csak ártasz! Nyugodj meg, hisz se nem vérzel, se nem semmi, ugyebár, amit én sajnos nem mondhatok el magamról. ma kiderül az UH-n hogy az egy héttel ezelõtti 3mm-es petezsákocskámmal mi lett... És tényleg ne aggódj!!! hisz nincs miért!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a gratulációd és az együtt érzést! Biztos nálad is minden rendben lesz.

Az ovulációs naptár szerint 15-18-a között lesz peteé-m! Nekem tegnap és tegnap előtt mensihez hasonló görcseim voltak, mintha az a pé jele lett volna! Akkor mostmár lehet, hogy nem is fog sikerülni megint?

a görcsök el?tti napokon is voltunk együtt,de félek,hogy már ennyi volt,és hiába fogunk próbálkozni! lehet,hogy most sikerült,de sajnos ennyi csalódás után,már csak negatívan tudok a dolgokhoz állni!!!!

Legjobb válasz: Én a menstruáció elmúlását követõen 2 nappal estem teherbe, szóval ne hagyatkozz a aptárra:) 5-6 napig szokott meglenni. Dia

Én a menstruáció elmúlását követõen 2 nappal estem teherbe, szóval ne hagyatkozz a aptárra:) 5-6 napig szokott meglenni. Dia
ne álljatok le, még legalább pár napig rendszeres nemi élet javallott:) ha meg elõtte is együtt voltatok, akkor miért ne sikerülhetne akár? minden hónap új remény:)
Szia! A spermiumok akár 72 óráig is életképesek, és ha együtt voltatok akkor van remény. Az ovulációs naptár helyett figyeld inkább a hüvelyváladékodat. Ovuláció elõtt nyulos tojásfehérjeszerûvé válik. A "nedves" napok a legtermékenyebb napok. Ja és ha negativan állsz a dolgokhoz nem is fog sikerülni. Sajnos tapasztalatból mondom. Egyszerûen csak szeressétek egymást a pároddal és minden rendben lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: szia! tudom, hogy nem szabad negatívan hozzáállni, mert az nem jó, de még csak 23 éves vagyok, és sajnos rengeteg kellemetlen dolgon mentem már keresztül! ja, és a szomszédaim majdnem mind terhes, és azzal csesztetnek, hogy miért nem megyek el kivizsgálásra! szerintem 6 hónap után még nem is vizsgálódnak!!!
A kérdező hozzászólása: és még annyit kérdeznék, hogy ha már harmadik napja, mensi görcsnél elviselhetõbb görcseim vannak néha-néha, az minek a jele?
Szia! A negativ hozzáállást saját tapasztalatból irtam. Betöltöttem a 36. életévem és túl vagyok több vetélésen, gyermekünk még nincs. Kezdetben nagyon zavart, hogy 10 évvel fiatalabb kismamákkal találkozok, és mindenki azt kérdezi, hogy mikor lesz gyerekünk. Most orvostól orvosig járok és legbelül érzem, hogy sikerülni fog. Ha görcseid és fájdalmaid vannak beszéld meg egy dokival, lehet hogy nagyon egyszerû magyarázata van, de mégis megnyugtatna.
A kérdező hozzászólása: szia! nagyon sajnálom! nekem tavaly volt egy terhességem, és sajnos 11. héten meg kellett szakítani, mert ödémás volt a magzat! azt mondta a doki, hogy 100-ból 1 nõnél fordul elõ. most megint próbálkozunk! neked mit mondtak, hogy mitõl van az, hogy mindig elvetélsz?
Szia! Több vizsgálaton is voltunk amikbõl semmi sem derült ki. Holnap megyünk a 3. genetikushoz /Czeizler Endréhez/ kb 3 hete már vettek tõlünk vért most fogja kiértékelni az eredményt. Ezeket nem azért irtam, hogy félj egy következõ terhességtõl. Mi volt, hogy egy évet vártunk még sikerült teherbe esnem. És igen az orvosok fél év sikertelen probálkozással nem foglalkoznak. Kivéve ha magán dokihoz fordulsz. És meglátod amikor nem számitasz rá akkor fog sikerülni. Szivbõl kivánom, hogy átélhesd Te is az anyaság örömeit. Zs.

Tegnap 15 percenként volt jóslóm olyan 1percig tartottak, pár nappal előtte csak keményedések voltak szintén 15 és 10 percenként. Mikor lesz ebből rendszeres? Nektek mennyi idő után lett az?

Eddig folyamatosan fájt múlt hét hétvége óta lett rendszeresebb. Lehet legközelebb már az igaziak jönnek? Ma megyek dokihoz vizsgálatra és pénteken lesz az els? nst-m.

Legjobb válasz: Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!

Nekem is rendszertelenül kezdõdött, 15-20 percenként volt 35 percenként. Hajnal 3 kor ébredtem erre, és egész nap elvoltam vele otthon, délután már kezdtem erõsebbnek érezni õket, de nem váltak rendszeressé. Este 9 után jött egy jó erõs fájás, majd 10 perc múlva a következõ, ekkor indultunk a kórházba, és már bõ 3 ujjnyira nyitva voltam, 1 kor megrepesztették a burkot, 2 óra 20 perckor megszületett a kisfiam:) Lehet legközelebb már te is a szülõágyon kötsz ki:) Könnyû szülést neked!!!

Tegnap is és ma is +lett az ovuteszutem. Ma reggel voltunk együtt. Akkor ha holnap is együtt leszünk akkor az még jó ugye?

Volt már valakinek olyan hogy több napig + volt az ovutesztje?Tegnap egyforma volt a két csík,ma a tesztcsík egy kicsit er?sebb mint a kontrol csík. Akkor még holnap is legyünk együtt ugye?

Legjobb válasz: Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következõ napon voltunk együtt és sikerült.

Szia! Mi a pozitiv napon és a rá következõ napon voltunk együtt és sikerült.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. még csk nemrég kezdtük el a babaprojectet a párommal és az ovutesztet most próbáltam elõször. A hõmet már mérem két hónapja de azon nem tudok eligazodni.Ti milyen régóta próbálkoztok?
az ovu teszt az ovuláció elötti napokban termelt hormont mutatja ki. vagy is mikor pazitív utánna való napon lesz kb az ovuláció. az lehetséges hogy két napig pozitív. vagy is végül is jokor voltatok együtt, talán ma is ráugorhatnál a férjedre.
Elsõ válasz! Elvileg..nekem 5 napig volt pozitzív , mindennap együtt voltunk és sikerült. Utána már nem voltunk együtt közvetlen. Szóval szerintem, ha pozitív alatt van az együttlét akkor is esélyes.. Szerintem legyetek még együtt párnapot és akkor a tuti. Sok sikert!

Tegnap voltam terhelésesen, 8.5 lett az eredmény, ez nagyon nagy baj? Kiküldött a dokim a Klinikára még egy hasonlóra. Mit kell most tennem?

Legjobb válasz: Szia! Ha a cukorterhelés eredménye ez, akkor azért van egy kis cukrod. Nekem is megállapították, az én eredményem 10-es lett. 160g-os szénhidrát diétát kell betartanom, a 31.hétben vagyok (23hetesen volt a terhelésem ), de eddíg nagyon szépen sikerült betartanom. Gondolom el kell majd menned diabetikai tanácsadásra, és ott majd elmondanak minden fontos információt. De az a lényeg, hogy ne ess kétségbe, fel a fejjel!! :-)

Szia! Ha a cukorterhelés eredménye ez, akkor azért van egy kis cukrod. Nekem is megállapították, az én eredményem 10-es lett. 160g-os szénhidrát diétát kell betartanom, a 31.hétben vagyok (23hetesen volt a terhelésem ), de eddíg nagyon szépen sikerült betartanom. Gondolom el kell majd menned diabetikai tanácsadásra, és ott majd elmondanak minden fontos információt. De az a lényeg, hogy ne ess kétségbe, fel a fejjel!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi egy kicsit félek, nehogy az én hibámból legyen valami baja. És ezt hogy tartod be, miket eszel?
Hát sajna a 8.5 az már magas.Biztos hogy 160gr-ch diétára fogna majd fogni a terhesség hátralevõ részére.Addigis amíg nem mész a klinikára, már most tehetsz annyit, hogy hogy már most elfelejted az édességeket, cukros üdítõket, péksütiket.A többit majd ott elmondják.Nekem a 24.heti terhelésem 8.0lett, azóta nekem is a 160g ch diétát kell csinálnom.Mit mondjak?Az elsõ hét maga volt a pokol, míg nem tudtam, és nem jöttem rá, hogy mit hogyan mivel lehet enni.És persze, mert rettentõ édesszájú vagyok.És persze nagyon féltem attól nehogy inzulint kapjak.De kb 1 hét alatt belerázódtam, szépen kitapasztaltam mindent, és hidd el, ki lehet bírni, és eggyáltalán nem olyan vészes, mint azt sokan hiszik.Csak szépen mindent ki kell majd számolni, és oda kell figyelni.Nem kell megijedni.Én is így voltam az elején.Én is szépen tartom a diétát, a baba pont akkora amekkorának lennie kell, bár én nem hízok semmit, de azt hiszem ez a legkevesebb.Szóval nyugi, semmi gáz... 36hetes szintén diétázó kismama
A kérdező hozzászólása: És miket eszel és hogyan? Pl. reggelid mikbõl áll ebéded vacsid, stb... Segíts kérlek, nem tudom akkor miket is ehetek
Szia! Nekem is ennyi volt a terhelt értéke, éhomim 4.3. Én belgyógyász ismerõsöm segítségével konzultáltam végig, aki azt mondta, hülyeség számolgatni, nem betegségrõl van szó, hanem glükóz - toleranciáról, vagyis az anyagcseremozgásom nem tökéletes, egyensúlyba kell hozni. Ezt úgy tettem, hogy sokszor ettem keveset de értékeset. Igazából ez a lényeg. Nem kell számolgatni, hogy mennyi gramm ez az... Csak nagyon oda kell figyelni: kerülni a cukros ételeket, italokat, teljes kiõrlésû pékárut enni, egyéb pékáru nem, kivéve a vizeszsemle(azt lehet reggelire egyet pl sonkával, margarinnal, citromos teával cukor nélkül!), sok fõzelék, zöldségbõl töménytelen mennyiség, gyümibõl napi max fél kg, kivéve a banán, szõlõ. Tejet naponta fél litert lehet inni, azt is a nap folyamán beosztva...fekete kenyér, abonett kenyér, kétszersült..ilyeneket ehetsz, ha gondolod küldök egy-két hasznos anyagot, amit ha elolvasol és aszerint eszl, nem lesz semmi gond. Kivételeket lehet tenni, pl egy jóízû azteszemamitakarok vacsora a kedveseddel, vagy vendégeskedés... Nyugodtan, ez olyan nyugtató. Aztán visszatérsz a magad kis étkezési szokásaidhoz, amit persze elsõsorban a babácska érdekében fontos! Én is nagyon megijedtem, de megtanultam édességek nélkül tápanyagokban gazdag ételek társaságában élni és ez így teljesen jó volt. Annyi sütit is sütöttem, diabosat persz. Most már 5 hetes a kislányom, semmi gond nem volt, pontosan a kiírt napon szültem röpke egy óra alatt és 3, 3 kg-os volt a baba, aki teljesen egészséges. Szegénykémnek szúrkálták a kórházban az ujjacskáját, mindig nézték a cukrát, de tökéletes volt. Szóval ne ijedj meg, csak táplálkozz okosan. Naponta 3szor egyél, köztesen 2szer csipegessél. SOKSZOR, KEVESET, DE ÉRTÉKESET! Boldogságos babavárást!
Az elõttem író, biztosan diabetológus, ha ilyen okos.Azért mert neki nem lett semmi baj a babájával, MÁSOKAT NE BESZÉLJ LE A DIÉTÁRÓL, MERT UGYIS DIÉTÁRA FOGJÁK FOGNI.Nem akartam ide írni, de nekem is van olyan ismerõsöm aki hasonló felfogással volt, mint te.Na az õ babája nem úszta meg ennyivel.....
de hülye vagy... járj utána, szerintem meg teljesen jól leírta a dolgokat.
m

Én 3 hete voltam lomikbeültetésen, ami pozitív lett, tegnap voltam az első terhes uh-on, az orvos szerint elég kicsi 3-4 mm-es a petezsák, azt mondta, hogy ez mini terhesség. Nem lesz gond?

Azt mondta semmi gond, majd meger?södik, de én egy kicsit aggódom, szerintetek meg fog maradni a babám? Fog rendesen fejl?dni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: ha az orvos aztmondta akkor tuti bisztos.

ha az orvos aztmondta akkor tuti bisztos.
Igy van, ha az orvosod azt mondja, h minden a legnagyobb rendben van akkor hidd el. Gratulalok a babahoz, es vigyazzatok magatokra!!!! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, próbálok nem a rosszra gondolni. Csak azért izgulok, mert szerintem elég furcsán mondta az orvos, hogy hát elég kicsi, meghogy ez tipikus miniterhesség, meg elég sokáig nézegette az uh-on.
Nagyon fontos, hogy higgy a terhességben!!!! Csak a pozitív gondolatok és beszélj már most a picihez. erõsítsd abban, hogy várjátok és egészségesnek kell hogy legyen.
Szerintem nem lesz gond! Hallgass az orvosra! Végtére is õ a szakember! Gratulálok!

Van esély a teherbeesésre, ha tegnap voltunk együtt és ma lett pozitív az ovulációs teszt?

Elvileg ha ma lett pozitív, akkor holnap reggel lesz pé-m.

Legjobb válasz: Igen,van :)

Igen, van :)
igen de azért nem ártana még holnap is együtt lenni. Na meg van amikor nem egy napig pozitív a teszt.
Azért holnap még nem árt együtt lenni, a teszt elõrejelez általában 24-36 órával. Ettõl az esély megvan a tegnapi együttlétbõl is ha elég kitartóak a kisfickók ;)
A kérdező hozzászólása: Sajnos elment dolgozni, úgyhogy több együttlét nem lesz a napokban.:(
Mi lett végül? Lett baba?
A kérdező hozzászólása: Abból nem, de most összejött.:) 4 hetes terhes vagyok jelenleg.
Ez csak arány, nem jelent még semmit. Próbálj meg nyugodt maradni. Mikor lesz a magzatvízvétel? Nem lesz semmi baj!
Pontosan mi lett rossz? Ez a 12. heti ultrahang volt, ahol a nyaki redõt és az orrcsontot nézik? Mikor lesz a magzatvíz-mintavétel?
Nem lesz baj! Az uh-n rendben volt minden? Mennyi volt a nyaki redõ?
Igen, sajnos székeken....:( Mindenképpen írj majd, de mondom a beavatkozás egyáltalán nem nagy ügy, tuti nem voltam bent 2 percnél többet.
A kérdező hozzászólása: Jesszus, jól beszarattál most!:) )Oké meg sem mukkanok!!!Székeken üldögélünk fél kettõig?Igen jó, mondhatom!!Jajj, a a hátam közepére nem kívánom a keddet!Köszi a sok hasznos választ, megírom majd mi volt:) )
...még valami, amnio után egy héttel lesz egy kontroll ultrahang, na ott kérdezz rá a nemére, ott biztosan megmondják. A magzatvízvételen a lehetõ legbunkóbb orvosok vannak, én még levegõt se mertem venni.
...ja, és 3 hét múlva 100 %-ra kiderül a neme!
Szia, nincs ágy, egy közös szobában vannak a kismamák, ahol sok szék van :S Szerintem ne kérdezz rá, mert le fogják üvölteni a fejed, nem fognak ezzel foglalkozni, ez tuti. Nem látod a babát, mert egy elavult hordozható ultrahang lesz ott, de szerintem idõd sem lesz nézegetni, mert 2 perc alatt végzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Ágyat kapok?És közben Te látod a babád?És szerinted megkérdezhetem ott a nemét?Mert eddig még nem tudták megmondani.Mindenképpen megírom mi volt.Szia:)
Csak onnan gondoltam, hogy itt csak kedden veszik le, és a párom nem lehetett itthon, mert külföldön dolgozik. Nem mehet be veled sajnos, csak a váróban várhat. Maga a beavatkozás kb 3 perc, én ennyit voltam bent, utána kb 4 órát kell várni, kapsz ebédet. Jön a genetikus asszony, elmagyaráz mindent, kb fél 2-kor mehetsz haza. Dr. Mika Péter és Dr. Nagy Miklós veszi le a magzat vízet. Ne izgulj, tényleg semmiség, én nagyon féltem tõle. Én az életkorom miatt kértem, nekem jók voltak az eredményeim. Megtudtuk, hogy kislányunk lesz, és egészséges. Minden jót neked, nem lesz semmi baj, majd írj, hogy mi volt. 27 hkm
A kérdező hozzászólása: De igen:) Gyõri vagyok.És Neked milyen lett az eredményed?Bent lehet a párom velem?
Kedves kérdezõ, nem Gyõri vagy véletlenül? Csak abból gondolom, hogy itt csak kedden veszik le a magzatvizet. Nekem is volt, maga a beavatkozás egyáltalán nem fáj, nekem még csak kellemetlen sem volt. 27 hkm
Köszönöm szépen a nyugtatást! :) Megírom majd és szorítok én is nektek!
Halihó. 27. vagyok! Voltam tegnap amnión. Túl sok mindent nem mondtak várjak az eredményre és ennyi. Nálunk bent lehettek a hozzátartozók, apukák és õk látták a monitort. Sajnos én nem láttam semmit a monitorból, csak mondta az orvos, hogy nagyon mozgolódik a picur nem tud hova szúrni. 5-8 perc szenvedés után "elhajtotta" a kicsit az egyik "sarokba" :D aztán megszúrt végre... Most a következõ 3 hét stresszes lesz az biztos. Aggodalom mentes babavárást és kitartást kívánok!
Ügyes vagy, örülök, hogy ilyen "simán" ment! Jelentkezz majd az eredménnyel! :)
Úgy értem a nemével, mert azt is meg fogod kapni a negatív lelettel :)
gratulálok mindenkinek, és örülök, hogy mindõnknek negatív eredménye lett!További jó babavárást!!
A kérdező hozzászólása: Jajj, de jóóóóóó!Örülök neki:) ))))Na, minden jó, ha jó a vége, de ez az izgulás nem hiányzott egyikünknek sem!!!De kibírtuk!!!Boldog Babavárást!:) )
Sziasztok! Na megvannak az eredményeim! :) A baba teljesen egészséges és kislány! :) Köszönöm szépen a sok érdeklõdést! :) Mindenkinek boldog babavárást! :)
ÉLjeeeeeen :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, aranyosak vagytok!:) 27-es most már tényleg ne izgulj, már rég hívtak volna , ha gond lenne!!!Ez biztos!!!Mindenképpen írj majd!És most már nyugodj meg!Nekem is több, mint 3 hét volt a várakozás....muszáj kibírni!Szorítok Értetek!Pussz :)
Itt vagyok! Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! :) Nekem sajnos még mindig nincs eredmény. De mivel még nem telefonáltak ezért már kezdek kicsit megnyugodni, hogy hátha nincsen semmi baj. Így hogy nem hívnak jövõhét kedden (10-én) kell majd visszamennem egy UH-ra utána pedig a genetikára, ahol majd közlik velem a (várhatóan) jó hírt! :) Köszönöm az érdeklõdést! :) Innentõl kezdve nyugodt és békés babavárást kívánok neked! Jövõhéten írni fogok! :) 27-es voltam! :)
Éljen!!! Remélem, mostmár teljes nyugalomban töltheted a hátralévõ heteket. És élvezz ki minden pillanatot, mert biztos lesz, mikor azt kívánod majd, hogy bárcsak kint lenne, de ezeket a napokat nem lehet visszahozni, amiket benn tölt, tudom "terhes" ebben a melegben de élvezd a kismamság minden egyes pillanatát!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek, akinek itt volt hozzám kedves szava és bíztató sorai:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!:) )) Ma meglett az eredmény, és NEGATÍV!!!Annyira örülök, és nélkületek, tuti jobban izgultam volna!!Azt is megtudtam, hogy kisfiú, aminek szintén nagyon örülök, mert kukacost szerettem volna!!:) ))) 27-es Veled mi van?Nem írtál!!!:( Mégegyszer köszönök mindenkinek mindent!Puszi Nektek!!:) )
27es vagyok! :) Mindenképpen megírom az eredményt! Amúgy én nem mertem megkérdezni a nemét. :D Nem is arra koncentráltam ott csak hogy ne kínlódjon már olyan sokat mert nem bírom ki. Örülök, hogy túl vagy rajta pihenj sokat és ne is agyalj úgyis negatív lesz! :) Erre szabad csak gondolni!!! Szép napokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Mindenképpen jelentkezem!:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Te szegény nem irigyellek, de, hogy megnyugtassalak, tudok olyanról, akinek 1:19-hez volt az eredménye és negatív lett a magzatvíz!Fel a fejjel!Nekem 18-án lesz meg az AFP eredménye, kiváncsi leszek, és nagyon bizakodok!!Mindenképpen írd meg, milyen volt a magzatvízvétel.Nekem kedden veszik le.Írj majd!!!:)
Nekem hétfõn kell mennem magzatvízvételre és 1:20 arányom van. A Dawn kórra utaló afp eredményem 0, 09 MoM. Nem számítok túl sok jóra. Mellesleg az uh szerint tökéletes fejlett kisbabám van.
A kérdező hozzászólása: Szia!De ari vagy!:) ) Sajna még nem, majd csak június 12-én veszik le!:((
Csak egyet tudok érteni az elõttem szólókkal: csináltasd meg az amniot, legalább idõben kiderül, ha baj van. Nekem nem csinálták meg (rossz AFP, plexus ciszta, vesemedencetágulat), mert csak a 21. hétre kaptam idõpontot a genetikára, így végigaggódtam a terhességem, a szülõágyon is rettegtem... De végül szerencsére egészséges kisfiam született :) Kitartás és minden jót Neked! 2.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt javasolta az ultrahangos, egyébként ismerem is a csajt biztos jót akar, hogy õ 25 éve mióta a pályán van , magzatvízvétel miatt, nem látott vetélést!És inkább csináltassam meg, minthogy beteg gyereket szûljek!De ezt neked kell eldöntened!:)
Azért ez a kockázat kevesebb, mint az életkori kockázatod, tehát annyira nem rossz, köztes érték, nem?nekem 1:710 a négyes-teszt eredménye, 1, 7 a tarkóredõ, és nagyon gondolkozom, hogy menjek-e amnióra...
7-es válaszoló vagyok, én írtam a másik kérdésedre is :) Szintén Gyõri 23hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, egyébként gyõri vagyok! 4D-vel is megnéztek...Egy kicsit megnyugodtam, remélem nem lesz baj.Köszi mégegyszer.
Sajnos ebben a korban sokkal nagyobb az esély a genetikai rendellenességekre, mint a fiatalabbaknál :( ezért magasabb a kockázatelemzésed értéke is. Viszont a nyakiredõ határérték alatt van, de a normáltól azért vastagabb. Én semmi terhelõt, de megnyugtatót sem tudok neked írni. A magzatvizvétel után okosabbak lesztek. Én azért egy 4D-s specialistával is megnézetném magam, jobb a felbontás és a mérési pontosság is.
Az én dokim azt mondta 3mm alatti érték jó a nyakiredõre, csak a fölött van probléma! Az én eredményem 1, 8mm volt.Nem lesz semmi baj!!
Azért 1:404-hez nem olyan rossz, ezt megemelte az életkorod is. De, szerintem csináltasd meg az amnio-t, és akkor megnyugszol! Hová valósi vagy? Mert Pesten nagyon dícsérik a Hajdú Krisztina doktornõt, Õ szülész és genetikus. Talán Õt is felkereshetnéd. Én is 37 vagyok, nekem is volt márciusba amnio-m. 23hkm
A kérdező hozzászólása: Orrcsont megvan, nyaki redõ 2, 4 mm.
A kérdező hozzászólása: 37 éves vagyok, kombinált teszt volt, azért írtam a vérvételt is.A magzatvízvétel jún.12-én lesz.
"Nekem azt javasolta az ultrahangos, egyébként ismerem is a csajt biztos jót akar, hogy õ 25 éve mióta a pályán van , magzatvízvétel miatt, nem látott vetélést!" Ha arra gondolsz, akire én, az a csaj, profi szonográfus, nagyon jó barátném :) (Kyncs-ben is Õ van) Nekem is mondták itt, hogy nem tudnak példát mondani, hogy ez miatt vetélt volna el kismama.
A kérdező hozzászólása: Macára gondolsz???Duci nagypofájú:) )))Imádnivaló:) )
Szió! Na mizújs? Túl vagy rajta?
A kérdező hozzászólása: Szia !Köszönöm, hogy írtál, remélem nálam is minden ok, csak nehéz kivárni.A magzati szívultrahangot nekem is javasolták, függetlenül a magzatvízvétel eredményétõl.De ebben még nem döntöttem, majd meglátom.Örülök, hogy hasonló az eredményünk és nálad minden rendben, most egy kicsit még jobban megnyugodtam!:) )
Szia! Nekem 1:435 volt, és chorionbiopsia-t csináltak a 15. héten. Hál'Istennek minden rendben és kislány. De! Mivel a tarkóredõ a 13. héten 3mm-es volt, így kaptam idõpontot a Kardiológiai Központba magzat szív UH-ra. Azt mondták, haszns dolog elmenni, mert ha bármi lenne, akkor olyan kórházba küldenek szülni, aminek fejlett a csecsemõ kardiológia osztálya. :-) NE AGGÓDJ! minden rendben lesz!
Az lesz, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Akkor valószínû a szívultrahangot kihagyom.Csak legyen negatív a mintavételem:) )
Ja, egyébként meg nézik a szívét egyébként is, minden uh alkalmával. Az amnio után egy héttel is lesz egy uh, hogy rendben van-e minden a babával, meg utána ott a 19. heti genetikai uh is.
Nem , mert a szívével sincs semmi gond...
A kérdező hozzászólása: És a negatív magzatvízvétel után, megcsináltattátok a magzati szívultrahangot??
Utolsó vagyok, igen Õrá! Nagyon jó barátnõm, imádom, nála jobb szonográfust nem ismerek! Nekem is volt amnio-m, már említettem. Õ is mondta (pedig maguk ellen beszélt a Kyncs miatt..), hogy inkább az amnio-t csináltassam meg, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint Neked is csináltak magzatvízvételt?
Szeretnélek meglérdezni, hogy hány éves vagy? Az UH-on nincs arány vizsgálat, csak a vérvételen. Mi van pontosan a leleteden?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!