Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam hetes 2 (23 db)

Tegnap voltam 12 hetes uh-on. CRL:61, 8 mm, BPD:24, 2 mm, NT: 2, 4 mm JÓk ezek az értékek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ezek voltak a 12. heti adataim: CRL:63 mm BPD:24 mm NT: 1,6 mm Van itt egy oldal ami nekem mindig segített, hogy kb. mik a jó méretek! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Vigyázz a babádra! 32+5 hetes kismami

Szia! Nekem ezek voltak a 12. heti adataim: CRL:63 mm BPD:24 mm NT: 1, 6 mm Van itt egy oldal ami nekem mindig segített, hogy kb. mik a jó méretek! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Vigyázz a babádra! 32+5 hetes kismami
Szia! Én is a héten voltam 12hetes ultrahangon. Az én értékeim: CRL: 5, 1cm BPD: 1, 97cm NT: 1, 24cm. Szerintem teljesen jók a méretek, nem minden baba fejlõdik ugyanúgy. Ne izgulj!

Tegnap voltam a dokinál, 29 hetesnek kellett volna lennem napra pontosan, de azt mondta a doki, hogy a buksija alapján csak 27 hetes 2 napos vagyok. Idáig is le voltam maradva 2 héttel, csak nem vették észre a dokik?

Ideáig minden rendben volt,minden ultrahangom stimmelt,napra pontosan követték egymást.4D sen is voltam,ott is stimmeltek a hetek,napok.Tegnap voltam a dokinál,29hetesnek kellett volna lennem napra pontosan,de azt mondta a doki,hogy a buksija alapján csak 27hetes2napos vagyok.Most akkor az én babámnak kisebb a feje,mint az átlag 29heteseknek,vagy 2hetet idáig tévedtek az orvosok??

Legjobb válasz: szerintem nem tévedtek és biztos nem csak a fejecskéje kisebb hanem az egész baba de nem baj én is levagyok maradva 1 hétel de még a szülésig sok van most megpihent egy kicsit de majd behozza ha gond van szólnak nem kell aggódni

szerintem nem tévedtek és biztos nem csak a fejecskéje kisebb hanem az egész baba de nem baj én is levagyok maradva 1 hétel de még a szülésig sok van most megpihent egy kicsit de majd behozza ha gond van szólnak nem kell aggódni
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, azt elfelejtettem leírni, hogy a combaja 29hetesnek felelt meg.
Velem ugyan ez volt, de igazabol EN meg negyon az elejen vagyok. Az utolso mensim elso napja szerint mar 10 /betoltott/hetesnek kene lennem de az orvos a baba meretebol 9 hetesnek mondott. Nekem biztos nem a kozepidoben fogant meg a baba, es a mensim is eleg ossze -vissza volt mostanaban. Szerintem ne izgulj, nincs semmi gond, ha baj lett volna az orvosod biztosan mondta volna, es ugy van ahogy az elottem iro is mondta, minden kisbaba a sajat utemeben fejlodik. Ne izgulj, ha nem tudsz megnyugodni keress fel egy masik orvost, es ott ugyis kiderul, h minden oke, de legalabb magad is menyugszol. 9 hetes kismama
nekem megmérte szülés elõtt a doki a baba fejét és ráírta a papírra: 10 cm, mehet szülni. Szüléskor derült ki, hogy a baba 11 cm. Örülhetek hogy aránylag simán kifért. Azt azért sose felejtem el, hogy mennyire elsápadt a dokim, mikor a csecsemõsnõvér megmondta neki, mekkora a babó feje :S Szóval ennyit a mérésekrõl. Nõvéremet félidõtõl idegesítette a dokija, hogy kicsi a gyerek. Még a papírjára is ráírta, retardált. Erre szült egy 3100 g-os fiút, 37 hétre. Ha végig hordja, kb. 3, 5 kiló lehetett volna. Kérdem én, miért volt ez kicsi?????

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!

Tegnap voltam 2. uh-on. Csinált a doki rákszürést is. Nemrég vettem észre, hogy barnás folt van a bugyin. Ez nagy baj? Aggodom! 9 heteske

Legjobb válasz: szia mikor a kisfiammal terhes voltam nekem is csinált az orvosom és felkészített rá,hogy lehet hogy egy picit vérezni fogok,ami nem baj mert hamar el fog múlni! Ne izgulj nem lessz semmi baj!! Gratula a babóhoz! 8 hetes kismama

szia mikor a kisfiammal terhes voltam nekem is csinált az orvosom és felkészített rá, hogy lehet hogy egy picit vérezni fogok, ami nem baj mert hamar el fog múlni! Ne izgulj nem lessz semmi baj!! Gratula a babóhoz! 8 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!! Neked is gratulálok!!
Rákszûrés után én is barnáztam 1-2 napig, de szólt elõtte a doki, hogy ez lesz, ne aggódjak! Üdv

7 hetes vagyok, tegnap voltam védőnőnél meg kikérni a beutalókat. A doki aki a beutalót adta egyfolytában azt mondogatta, hogy túl korán mentem még. Tényleg várnom kellett volna? Ma megyek 2. uh-ra, lesz már szívhang?

Legjobb válasz: Szia! Igen korán mentél. Bár az elsõ babámmal én már 5hetesen orvosnál voltam! Nekem is azt mondta a doki, túl picike még, nem látszik csak a petezsák. 8hetesen rendelt vissza még egy UH-ra és akkor adta ki a papíromat is, ekkor már látszik a szikhólyag, a szídobogás. Ezután írhatja csak le, hogy valóban ott egy icipici élet van. Ne aggódj, csodás lesz látni a szívdobbanásait! Mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok, úgy 6-7 hetes lehetek, de csak a jövõ héten megyek elõször dokihoz. Mondjuk már alig várom! :))) Nagyon szép babvárást nektek!

Szia! Igen korán mentél. Bár az elsõ babámmal én már 5hetesen orvosnál voltam! Nekem is azt mondta a doki, túl picike még, nem látszik csak a petezsák. 8hetesen rendelt vissza még egy UH-ra és akkor adta ki a papíromat is, ekkor már látszik a szikhólyag, a szídobogás. Ezután írhatja csak le, hogy valóban ott egy icipici élet van. Ne aggódj, csodás lesz látni a szívdobbanásait! Mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok, úgy 6-7 hetes lehetek, de csak a jövõ héten megyek elõször dokihoz. Mondjuk már alig várom! :) )) Nagyon szép babvárást nektek!
Igen korai, a 10-11 héten kell menni a terhesgongozóba. ( 9 hetes kismama)Nekem a jövõhéten kell mennem.
Ne törödj vele mit mondott :D én a 6.héten voltam elsõre uh-n a babát is látta sõõt azt is hogy van mellette egy haematoma igaz szívhangot nem hallgatott de azt õ látja, hogy élõ terhesség-e!jó babavárást üdv 25.hetes kismama
Szia! én is pontosan 7 hetes voltam, amikor elõször dokihoz mentem. Elmondtam, hogy valószínüleg terhes vagyok, 2 tesztet is csináltam. Megnézett uh-on, már látszott a terhességem, volt szívhang is, és mondta, hogy 7 hetesek vagyunk. Azonnal kiírt minden beutalót: a védõnõhöz, labor, ekg. A 10 hétre kellett ezeket elintéznem, akkor mentem vissza hozzá. Ja, és nem fogadott orvos. Úgy tudom ez orvos-függõ, mindegyik másképp csinálja. Az a lényeg, hogy megvannak a beutalók... Minden jót!
A kivétel: a dokim azt mondta, hogy elég lesz az afp eredménye után elmenni a védõnõhöz, mert ugyis csak .... beszélnek. Azt mondta a dokim, hogy a jó afp után már 90%, hogy szülünk. Szerintem , ha babás vagy, akkor bármikor mehetsz védõnõhöz, kiskönyvért stb. Mindenki maga dönti el. A dokik nem igazán szeretik a védõnõket!!! 7 hetesen már lesz szívhang is, ne aggódj! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-n és láttam ahogy ver a szíve...majdnem bõgtem. Nem is érdekel már, hogy korai volt-vagy sem...most kis idõre lehiggadtam. Köszi a válaszokat!

Ez még nem a szülés, ugye? Esetleg csak front? 35+2 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam orvosnál, baba jól van, áramlás tökéletes, magzatvíz ok, méhszáj: 3000. Tehát elvileg minden ok.

De: éjszaka alig aludtam a keményedések miatt, amik eddig nem voltak ennyire sokszor érezhet?ek. Derékfájás, menzis érzés egyenl?re nincs, inkább csak olyan húz-a-derekam érzés. Fekve is, ülve is, felállva meg aztán pláne keményedek. Manócska jól mozog, s?t kimondottan intenzíven. Hívjam fel az orvosomat? Most fekszek, pihenek, de kipróbálom a meleg zuhanyt, hátha hatásos. Magnéziumot napi 3x2-öt szedek.

Legjobb válasz: Szia! Mintha magamat olvasnám csak azzal a különbséggel hogy nekem már jóslóim is voltak+mensis érzésem is van.Nekem a dokim pihit és szintén 3*2 magnét mondott.A méhszáj megrövidült de zárt.Kitartást már nem sok van hátra.Jön a front állítólag.Ja és nekem fáj már mindenem ezek mellé. Én ma töltöttem a 35. hetet és jó lenne a jövõhétig kihúzni. Minden jót! Ja és szerintem egy telefont megér az hogy megnyugodj.Lehet azt mondja a doki menj be megnéz és akkor legalább lát õ is.

Szia! Mintha magamat olvasnám csak azzal a különbséggel hogy nekem már jóslóim is voltak+mensis érzésem is van.Nekem a dokim pihit és szintén 3*2 magnét mondott.A méhszáj megrövidült de zárt.Kitartást már nem sok van hátra.Jön a front állítólag.Ja és nekem fáj már mindenem ezek mellé. Én ma töltöttem a 35. hetet és jó lenne a jövõhétig kihúzni. Minden jót! Ja és szerintem egy telefont megér az hogy megnyugodj.Lehet azt mondja a doki menj be megnéz és akkor legalább lát õ is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap megjártam a kórházat, mert elment a nyákdugóm. Fájásokat mutatott az nst, de nem rendszereseket. Közben a zárt méhszájból 1 ujjnyira nyitott lett. Remélem azért még kedd szerdáig kihúzzuk, hogy apa is itthon legyen.
szia, nyugi még semmit nem jelent az hogy nyitva is vagy meg hogy elment a nyákdugó, persze minden terhesség más, nállam már 2 hete elment a nyákdugo és szintén nyitva vagyok 1 ujjnyira viszont se fájások se semmi.Sajnos ha igy haladunk hogy nem tágulunk és egyebek császározni fog a dokim 19-max 20.-án.hiába van beilleszkedve a babuci.mi is bennt voltunk multhéten vasárnap mert azthittem szivárog a magzatviz de nem igy hétfön haza is jöhettem, könnyü szülést kivánok mindenkinek, 39h kismami
Nekem az elsõ kópiám után (40. hét) minden nap jött ilyen barnás nyálkás izé. Doki azt mondta, hogy ez oké ilyenkor. 40+6-ra szültem.
a méhszájvizsgálat nem okoz ilyet, kérdezd meg az orvost
Ha görcsölsz is hozzá, akkor tutira tágulásos vérzés. Könnyû szülést:) 10 hkm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ! :)

Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?

Mindenki írja, hogy 6hetesen érdemes el?ször menni, mert addigra van szívhang. De nekem nem volt. :( Azt mondta az orvos, hogy szép, szabályos petezsák, benne egy 6hetes embrióval, szívhang még nincs. :(

Legjobb válasz: Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km

Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km
nekem sem volt 6 hetesen, szintén 8hetesen hívtak vissza, akkor már dobogott a kicsi szíve:) 5hónapos baba anyukája:)
Szia! Nekem is csak 7hetesen volt szívhang, a barátnõmnek meg 8hetesen! Nyugodj meg! 2hét múlva, mikor megint mész, addigra már láthatod, ahogy pulzál a kis szíve!
lehet késõbb szivhang ha a petezsák szabályos mert általában az eldeformálodik össze esik ha baj van..akkor van aggodalomra ok már ha 2 hét mulva se lesz szivhang..de addigra a petezsák se szabályos lesz szerintem ha ez történne. de ne gondolj ilyenre a pozitiv hozzá állás sokat számit.
Én is így jártam, ne idegeskedj! 6 hetesen szabályos petezsák, ennyi volt a papíron, még embrióról sem volt szó. 2 hét múlva kontrollon, 8 hetesen élõ embrió (természetesen szívhanggal). Semmi gond nem lesz, ne félj! :) 28 hetes km
Én 5+5 naposan voltam és szintén csak szabályos petezsák volt, benne semmi, még szíkhólyag sem látszódott, pedig én is pont középidõben ovuláltam. Tehát nyugodj meg, 2 hét múlva már lesz szívhang!
Én úgy gondolom, hogy inkább menjen el az ember már 6 hetesen és legfeljebb 2 hét múlva kontroll, minthogy esetleg méhen kívüli legyen a baba, aztán már csak arra eszméljen valaki, hogy szétrepedt a petevezetéke. Az egyik ismerõsöm most tesztelt pozitívat, de a 10 héten megy csak orvoshoz. Bátor ember, nem mondom!
Itt sokan írják, hogy 6 hetesen mennek, és nincs semmi... 7-8 hetesnél hamarabb teljesen felesleges elmenni.
Szia! Én a tegnapelõtti, 11:50-es vagyok. Tegnap este voltam dokinál, és megállapította a terhességet. Látott egy szép szabályos petezsákot, meg szikhólyagot, de embrió még nem volt benne. Azért megnézte a modern kütyüével, h. van e szívhang, de értelemszerûen nem volt. Nekem pont 2 hét múlva kell visszamennem. Remélem akkor már lesz baba a hasamba! Majd megírom, h. mi volt, ha te is! :)
A kérdező hozzászólása: Szia, gratulálok! Én 19-én megyek pont két hét múlva, vagyis már csak 13 nap múlva :D:D Természetesen megírom, hogy mi volt, érzem, hogy minden rendben van, megnyugtatott sok kismama! :) Neked is addigra már látni lehet a babót biztos! Nekem mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: :D Azért reménykedem benne, hogy csak max ketten vannak :D Nagyon nagy kihívás lenne ha mégtöbben lennének :) )))))
Nálunk csak egy petezsák volt, mégis ketten vannak. :-) Szóval nálad akár még 3an is lehetnek! :-) Utolsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat, mostanra teljesen megnyugodtam! :) Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó babázást! :) Utolsó elõtti majd írd meg, hogy neked mit láttak, várom a híreket! :) Utolsónak üzenem, hogy az uh képen a doki nekem is mutatott még egy petezsák szerü vmit, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy van benne baba, és kisebb is. Szal még nálunk is kiderülhet két hét múlva, hogy ketten vannak-e :) )) Sok boldogságot nektek!
A lányommal sem volt még szívhang ilyenkor, most 18 hós nagylány. Most a második terhsségemnél 5+5 hetesen csak szabályos petezsákom volt. Csak 3 hét múlva kellett visszamennem, alig mentek a napok. Aztán 8+3 hetesen kiderült hogy ikreket várok, 16 és 18 mm-esek voltak akkor. Most már 21 hetesek vagyunk Sok boldogságot!
Óóó pedig már úgy beleéltem magam, h. holnap ha megyek uh-ra, akkor már lesz szívhangja a picimnek.:( De h. mire fel izgultam, azt nem tudom, mert még csak holnap 5+6 napos leszek.:) Holnap este megírom, h. mi volt!:)
én 5+3 hetesen voltam elõször, akkor még nem volt szívhang.6+3 hetesen pedig már volt.de ez teljesen változó.valakinek csak 7-8 hetesen van.
egy jó tanács: onnantól kezdve hogy babás vagy csak arra gondolj hogy minden rendben lesz ! nem kell arra gondolni hogy mi van ha.... ez felõrli majd az idegeidet hogy minden vizsgálat elõtt idegeskedj. a terhességem elején én is aggodalmaskodtam aztán az orvosom nyugtatott meg és onnantól kezdve nem paráztam. most jön majd hogy néhanapján megszûnnek a terhességi tünetek akkor aggódsz azon hogy minden rendben van-e. és aztán a terhesség közepén ott van egy hosszú idõszak talán 8-10 hét amíg nincs uh vizsgálat és akkor is csak agyalsz hogy minden rendben van-e. én úgy voltam vele hogy minden rendben lesz és olyan jó nyugodt voltam ( a babám is az lett ) úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz !
Én is szeretnélek megnyugtatni! április 16-án lettem terhes (ez szinte biztos) és június 10-én csináltak uh-ot. Csak petezsák látszott. 2 hét múlva mentem megint és a doki nézett egy nagyot, mert keze, lába feje nõtt és közölte velem, hogy ez legalább 10 hetes. Szóval az elsõ uh papíromon még az utolsó mensi dátuma is nagy kérdõjellel volt feltüntetve, aztán ráírták a rendes terhességi kort az utolsó mensitõl számolva 10+5 hét. Valamiért az elején nehezen indult fejlõdésnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Boldog babavárást! És a lényeg egészséges fiam született.
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy én azért mentem 6 hetesen, mert én a méhen kívülitõl féltem nagyon. És tudni akartam, hogy jó helyen van-e a baba. Ahogy látod, Nálad is. Szóval ennek örülj most :) És 2 hét múlva lesz szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mikor fogant, mert 1x voltunk együtt márciusban :) ) Pont annyi idõs babás vagyok, mint amennyinek kell lennem, csak a szívhang idegesít. :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon remélem, hogy minden okés lesz. :)
Nekem sem volt szívhang.... De mivel volt embrió így én csak 11 hetesen mentem a következõre, persze már volt szívhang:) 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam! :) ) Én is így voltam vele, hogy jobb tudni, hogy mi van odabent, hol van, jó helyen van e stb. Elõbb nem akartam menni, mert azt olvasgattam, hogy 6hetesen érdemes elõször. :) Ezek szerint plsu egy hetet még várnom kellett volna. De legalább tudom, hogy jó helyen van a drága. :) )
Szia, én 5hetes 6naposan voltam elõször (ami majdnem 6 hét), nekem sem volt még akkor szívhang. 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden okés volt :)
Szia! Egyik gyerekemnél sem volt szívhang 6 hetesen. Az elsõ késõbb fogant, a 2. pont középidõben, mégsem látszódott csak a petezsák. Nyugodj meg, legközelebb már látni fogod a kis villogást! :) Egyébként nem mentél így sem fölöslegesen, mert a méhenkívülit rögtön ki is zártátok, így emiatt nem kell már idegeskedned!
Szia!5+4 naposan voltam, és akkor még nekem sem volt.8 hetes voltam amikor visszarendelt, és akkor már dobogott a pici szive.34 hetes kismami
Ne idegeskedj. Nekem 6+2-n nem volt még szívhang, hanem csak szabályos petezsák. Visszarendeltek 2 héttel késõbbre, azaz 8+1-nél volt szívhang. Lehet hogy az UH gép sem a legfejlettebb Nálatok, vagy bármi miatt is lehet, hogy még nem volt szívhang. Picike türelem. Azért csak 2 héttel késõbbre rendeltek vissza, hogy addigra már biztosan érezhetõ legyen. Vigyázz magadra, ne idegeskedj, minden rendben lesz. 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam ma az ultrahangon, vert a kis szíve, és hallottam is. :) Nagyon ficánkolt a drága, mozgatta a kis kezeit, lábait, mutatta a doki. Hála a jó égnek minden rendben van. 8+3hetes vok. Most már megnyugodtam, de van még 3-4hetem a kritikus 12.hétig, azt még túl kell élni, de érzem, hogy minden rendben lesz. :) Sok sikert nektek is, boldog babavárást! :)

Tegnap voltam dokinál, 5 hetes 4napos terhességet állapított meg. Szivhang még nem volt de 11 mm szabályos petezsák és benne 2 mm szikhólyag. Ez megfelelő? Hasonló korú kismamik nektek milyen méretek voltak?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Szia! Gratulálok! Itt figyelemmel tudod követni a méreteket. Ha a doki mindent rendben talált ne aggódj! A méreteteket tekintve a 12 hétig minden baba egyformán fejlõdik, függetlenül attól, hogy késõbb mekkora baba lesz belõlük.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Szia! Gratulálok! Itt figyelemmel tudod követni a méreteket. Ha a doki mindent rendben talált ne aggódj! A méreteteket tekintve a 12 hétig minden baba egyformán fejlõdik, függetlenül attól, hogy késõbb mekkora baba lesz belõlük.
Szia! Gratulálok! Nekem is 11 mm-es volt a petezsák az 5. héten. A hetediken pedig már a baba volt 11mm-es, és szívmûködés is volt. Vigyázz magadra! 15 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!