Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam dokinál, (109 db)

6h kismama vagyok tegnap voltam dokinál és azt mondta hogy 18mm a petezsák és szikhólyagot is látott de még a szive nem pulzál 2-3mm embriót látótt szerintetek ez jó? Vagy megint nem lessz már belőle semmi?

július 7-én volt meg a mesesem és 28 naposak a ciklusaim.köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Nekem Július 6.-án volt az utolsó mensim. Múlt hét pénteken voltam dokinál 5+3 naposan láttuk a petezsákban a szikhólyagot és a pár mm-es babánkat akinek már pulzált a szívcsöve! Nekem 26 napos ciklusaim voltak. 6+2 h kismama

Szia! Nekem Július 6.-án volt az utolsó mensim. Múlt hét pénteken voltam dokinál 5+3 naposan láttuk a petezsákban a szikhólyagot és a pár mm-es babánkat akinek már pulzált a szívcsöve! Nekem 26 napos ciklusaim voltak. 6+2 h kismama
a 8. hét kicsit pontatlan, az már elég késõn van...
A szívhang a 8. hétig jelenhet meg. De egyébiránt szerintem ha van szikhólyag, petezsák már jó jel! A méretek még ilyenkor "kicsik" de napok alatt is sokat nõnek odabent.
Én is tegnap voltam dokinál, nekem júli 6 az utolsó mensim.A petezsákom 15x9 mm, babaméretet nem írt rá, de szívhangot igen 120/min.Ne izgulj, pár nap, és már te is fogod látni a pulzálást.Én is már nagyon várom, kedden megint megyek, mert sajna a méhem mellett cisztám is van, úgyhogy kedden remélem már én is fogom látni :)
A kérdező hozzászólása: én meg pénteken megyek megint remélem akkor ár ketyeg a kis szive köszönöm a biztató szavakat.
Július 6-án volt nekem is az utolsó mensim. 15. nap inszem, és 6+2-n 4mm-es embrió, de a szívét még nem lehetett látni csak hallani. Lehet neked késett 1-2 napot az ovoud? A 2-3-mm-es méretbõl ítélve. Szorítok.
Szia, habár én nem vagyok kismama(csak anyuka)de nekem az elsõ ultrahangon nem irtak rá szívhangot, csak ennyit irtak a papírra:egy 11 mm-es petezsák látható.Szóval lehet hogy valahol rá írják és valahol nem.Nem kell egybõl a rosszra gondolni.
szia, ennyi idõsen nekem sem volt szívhang, de rá 3 hétre-9hetesen már másfél cm-es volt a kicsi, és volt szívhangja is:-) Nyugalom

Hétvégén pozitívat teszteltem. TEgnap voltam dokinál. Méhnyálka 12-13 mm. Sárgatest megvan, ciszta nincs. Ezeken kívül még semmit nem látott az orvos. Két hét múlva kell visszamennem. Akkor leszek betöltött 6 hetes. Ez így rendben van?

Elegend?t látott? MÉg lehet, hogy meg is fog jönni?

Legjobb válasz: Én a nem várt napja után 4 nappal voltam dokinál, akkor egy 6mm-es üres petezsákot láttunk. Akkor lehettem kb 4 hetes, pár napos. 6.héttõl már ott lesz a baba is, és a szívhangja is :) Drukk. Ja, és vért nem vett? Nekem egybõl levették, és már aznap tudtam, hogy a hcgm 3000 fölött van.

Én a nem várt napja után 4 nappal voltam dokinál, akkor egy 6mm-es üres petezsákot láttunk. Akkor lehettem kb 4 hetes, pár napos. 6.héttõl már ott lesz a baba is, és a szívhangja is :) Drukk. Ja, és vért nem vett? Nekem egybõl levették, és már aznap tudtam, hogy a hcgm 3000 fölött van.
Elõször nekem se talált semmit, egy hétre rá petezsák, még egy hétre rá meglett a babuka szívhangja is. Türelem, sok sikert 7+0 kismama
A kérdező hozzászólása: ÓÓ tényleg neked sem látott semmit? s aztán minden okés volt? Ez egy kis reményt ad. Nem volt vérvétel. Magán rendelésen voltam az esti órákban.ott nincs lehetõség erre.
Csak nem hiszel nekem. Akkor mostmár hiszel a többi válaszolónak? A nem várt menzi után 7-10 nap múlva lát bármit is az uh. Hamarabb nem. Nem azért mert nincs ott, hanem mert még olyan pici, hogy nem látszik. Az én Pöttyöm 5 mm-es volt az elsõ UH-n, de elõször ezt is alig találta a doki, pedig akkor nekem már 1 hete késett. Két hét múlva petezsákot fog látni és talán szívhangot is. De van akinek a szívhang is csak a 7. héten mutatható ki. Ez attól is függ, hogy hamarabb fogant-e, vagy késõi peteérés volt-e. Nyugodj már meg barátném és légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Oké, igazad van:-)))) De annyira aggódom! És rossz, h semmt nem tudok tenni többet!
Én nekem így jött meg. Este szexeltünk, reggelre megjött. Akkor én még csak 6 hetes voltam.
Nyugi nem lesz semmi baj! Ha nem mulik el hivd fel az orvost vagy menj be a korhazba hogy nezzenek meg. Amig nem ver addig ne aggodj! 9 hetes baba mea eleg nagy.
Bocsi 8 hetes.
Nekem amikor barnáztam, nem engedte a doki a szexet, mert nem tudni, mivel árthatunk a babónak. Sztem mindenképpen lásson doki, pihenj sokat és egy kicsit hanyagoljátok a szexet. Biztosan nem lesz baj, de jobb az óvatosság.
Szia! Nekem is volt/van barnázásom, de mivel az ultrahang szerint a Pici rendben van (szívhang is van), így azt tanácsolta, szedjek Panangint, és a szexet hanyagoljuk kb. 1 hétig. Amúgy 6 és fél hetes vagyok most.
A kérdező hozzászólása: Mi is hanyagoltuk a szexet. Csak tegnap annyira boldogok voltunk hogy minden rendben van, hogy nem birtuk tovább! :) Gondoltam egy ovatostól nem lesz baj! És tessék... :( Már megint aggódhatok!!! Gratulálok a babáitokhoz! Sok boldogságot!!!


Tegnap voltam dokinál elvileg 5 hetes és 2napos voltam, de még nagyon halványan látszódott a petezsák. Jövőhéten megyek vissza. Ez normális? Elvileg már rendesen látszódnia kellene.

Legjobb válasz: ne izgulj! én 5+3 naposan voltam, 3mm-es volt a petezsák! kaptam róla fotot is, de ha nem mutatja meg,nem is láttam volna,h mit kell nézni! 19 hkm

ne izgulj! én 5+3 naposan voltam, 3mm-es volt a petezsák! kaptam róla fotot is, de ha nem mutatja meg, nem is láttam volna, h mit kell nézni! 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Én is kaptam róla képet, meg az van ráírva, hogy 0, 33cm gondolom az a petezsák lehet.
NE AGGÓDJ! Ez annyira függ az ultrahang minõségétõl is! Gratulálok! Biztos nincsen semmi gond.
Nincs olyan, hogy halvány petezsák. Vagy látszik, vagy nem, de halvány? A halványság az inkább a gép minõségétõl függ, nem ad semmi információt a kicsirõl. A lényeg, hogy látszik. Ne izgulj, minden rendben lesz.
Az elején én is így voltam. UH 5. héten, majd UH 6.héten, s akkor már szívhang is volt és szépen látszott minden. :) Ne izgulj!
Szia, én ma töltöttem a 7. hetem, tegnap voltam UH-n és nálam csak egy 9 mm es petezsákot látott, szerintem késõbb foganhatott, elég rendszertelen a menzim! Ebben bízok! Elõzõ héten meg semmit sem láttak!!!Jövõhéten megyek vissza!
A kérdező hozzászólása: köszi, a ciszta okozhat magassabb hõt? Gondolom igen
Én a menszi kimaradása után 4 nappal teszteltem pozitívat és pár nap múlva mentem dokihoz. Vmelyik oldalon volt egy cisztám , de közben babás is voltam! Nekem a dokim anno azt mondta, hogy gyakran alakul ki ciszta a terhesség elején, ami általában gond nélkül felszívódik. Így is lett! UH-n már csak a babóka látszott, a ciszta eltûnt! Én a helyedben tesztelnék pár nap múlva, mert simán lehetsz terhes csak esetleg azt még nem tudta az orvos kitapintani. Minden jót!
Szia! Én úgy hallottam, hogy a petefészek ciszták okozhatnak téves pozitív tesztet, de mivel a hõd is fent van, nem tudom. Mindenesetre elmennék egy másik dokihoz is a helyedben! Remélem segítettem!
Magasabb hõt is okozhat illetve pozitív terhességi tesztet. Sajnálom. Remélem hamar kikezelnek.
A kérdező hozzászólása: nagyon sajnálnám ha nem lenne baba. ja és clostyt szedtem
13.42-es vagyok Ezt találtam egy "orvos válaszol" oldalon : "Az esetek egy részében a petefészekben a kilökõdött petesejt tüszõjének a helyén ciszta alakul ki. Valószínûleg az Ön esetében is ez a helyzet. Ezek a ciszták általában csak mérsékelten növekednek a hormonhatások változására és a lepény kialakulása körüli idõben elmúlnak: ez a 12-14 hét körülre tehetõ. Ennek megfelelõen a javaslatom az - és ez az általam követett gyakorlat - hogy az ilyen cisztát kéthetente a terhességgel együtt ultrahanggal megnézzük, és ha nincs nagyfokú növekedés, békén hagyjuk. Százból 98 eset gond nélkül megoldódik. Ha növekszik, akkor - tapasztalatom szerint úgy 10 cm fölött - szóbajön a mûtéti megoldás - majd úgy a 16. hét után. Húszéves praxisomban eddig kettõ (!) fordult elõ." Dr. Nagy László
A kérdező hozzászólása: a doki azt mondta, hogy 2 hét múlva menjek vissza uh-ra hátha lesz ebbõl baba
A ciszta miatt lehet magas a hõd, de simán lehetsz terhes ciszta mellett! A baba állítólag elnyomja a cisztát!Sok sikert! És halkan gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!
Szia! Szerintem ma este vagy éjjel be fog indulni a dolog! :-) Kitartást és jó egészséget nektek! :-)

Baj lehet? 14 hetes vagyok, tegnap voltam dokinál, a babával minden rendben, viszont a méhszájamon látott valami elváltozást! Csinált rákszűrést, és most az eredményre kell várni. Járt igy már valaki?

Legjobb válasz: Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami

Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami

31 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál 2210 a méhszáj. Soka kell feküdni, de van két pici gyerekem. Hasonló helyzetben lévő kismama? Meddig húzta, mi történt?

Legjobb válasz: Az elsõ gyerekemmel az utolsó 6 hétben már 3 ujjnyira nyitva voltam. Aztán meg kellett indítani a szülést, mert túlhordtam :))) A másodikkal hasonló volt a helyzet, persze pihenni semmit sem tudtam, mivel csupán 16 hónap van a gyerekek között. Õ majd 3 héttel korábban jött (igaz így is nagy gyerek volt), de nem volt semmi gond. Csak a szülés volt nagyon gyors (kb 10 perc)

Az elsõ gyerekemmel az utolsó 6 hétben már 3 ujjnyira nyitva voltam. Aztán meg kellett indítani a szülést, mert túlhordtam :) )) A másodikkal hasonló volt a helyzet, persze pihenni semmit sem tudtam, mivel csupán 16 hónap van a gyerekek között. Õ majd 3 héttel korábban jött (igaz így is nagy gyerek volt), de nem volt semmi gond. Csak a szülés volt nagyon gyors (kb 10 perc)
Szia! Nálam is így volt, de a doki azt mondta, hogy mivel a 2. babámat várom, ez "természetes". Pihenni nem tudtam, mert kislányom 18 hónapos volt akkor, és igazi kis örökmozgó! :-)Szóval pihenés semmi! A kismanónk végül 2 héttel elõbb érkezett, de azért, mert elkezdett szivárogni a magzatvíz...és 19 óra múlva megzületett 2. kislányunk a 38. héten! :-) Csak nyugi, ne aggódj feleslegesen, a szexet kicsit pihentetni kell, szedjél MagneB6-ot, és nem lesz semmi gond! :-) Boldog Babavárást! :-)

Tegnap voltam dokinál, 5 hetes 4napos terhességet állapított meg. Szivhang még nem volt de 11 mm szabályos petezsák és benne 2 mm szikhólyag. Ez megfelelő? Hasonló korú kismamik nektek milyen méretek voltak?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Szia! Gratulálok! Itt figyelemmel tudod követni a méreteket. Ha a doki mindent rendben talált ne aggódj! A méreteteket tekintve a 12 hétig minden baba egyformán fejlõdik, függetlenül attól, hogy késõbb mekkora baba lesz belõlük.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Szia! Gratulálok! Itt figyelemmel tudod követni a méreteket. Ha a doki mindent rendben talált ne aggódj! A méreteteket tekintve a 12 hétig minden baba egyformán fejlõdik, függetlenül attól, hogy késõbb mekkora baba lesz belõlük.
Szia! Gratulálok! Nekem is 11 mm-es volt a petezsák az 5. héten. A hetediken pedig már a baba volt 11mm-es, és szívmûködés is volt. Vigyázz magadra! 15 hetes kismama

33 hetesek vagyunk, tegnap voltunk dokinál és a mérésék alapján 2500 gramm a kisfiam, mekkora növekedésre számíthatok a szülésig?

A doki azt mondta, hogy nagy baba lesz .

Legjobb válasz: Neked hasonló méretû a babád, mint az enyém. 28 hetesen voltam 4d-s uh-n és akkor volt 1500 gramm, a placentám még nullás volt. Nekem azt mondták, hogy a következõ hetekre nyugodtan számolgathatok heti 250grammos növekedést, tekintve, hogy rendesen kapja a babám a táplálékot a placenta állapota miatt, tehát most kb mi is 2500 grammnál járhatunk. Statisztikai diagramm alapján nekem 4000-4100 grammos születési súlyt dobtak ki, de ez azt feltételezi, hogy a placentám nem kezd el rohamosan öregedni, aminek következtében a baba növekedése is lassulna, illetve kihordom végig. Sok minden történhet, történik ott bent, mivel én sem vagyok kicsi (178 cm), így én nem is gondoltam, hogy kisebb babám lesz. De tény, hogy könnyebb lenne egy 3500 grammos babát megszülni, mint egy négy kilósat...

Neked hasonló méretû a babád, mint az enyém. 28 hetesen voltam 4d-s uh-n és akkor volt 1500 gramm, a placentám még nullás volt. Nekem azt mondták, hogy a következõ hetekre nyugodtan számolgathatok heti 250grammos növekedést, tekintve, hogy rendesen kapja a babám a táplálékot a placenta állapota miatt, tehát most kb mi is 2500 grammnál járhatunk. Statisztikai diagramm alapján nekem 4000-4100 grammos születési súlyt dobtak ki, de ez azt feltételezi, hogy a placentám nem kezd el rohamosan öregedni, aminek következtében a baba növekedése is lassulna, illetve kihordom végig. Sok minden történhet, történik ott bent, mivel én sem vagyok kicsi (178 cm), így én nem is gondoltam, hogy kisebb babám lesz. De tény, hogy könnyebb lenne egy 3500 grammos babát megszülni, mint egy négy kilósat...
Ugyanígy vagyok. 32 hetes + 6 naposan (pontosan tudom, mikor fogant a baba) 2400 grammra saccolta a doki, amin ki is akadtam rendesen ugyanis sajnos még mindig faros. Több mint egy héttel nagyobb a számítottnál. Érdekes, mert az elsõ babám egy héttel mindig kisebb volt. Óriásbébink lesz? :) Mondjuk én nem szeretném, mert szerettem volna természetes úton szülni, de így?! :(
Szia! nekem 33 hetesen 2520gramm volt a babám és a doki azt mondta az adott terhességi kornak megfelel de azt nem mondta hogy olyan nagy baba lenne!én mondjuk örülök hogy nem pici a babám mert szerintem hamarabb is fog érkezni!már most olyan jósló fájásaim vannak hogy azt hiszem mindjárt megszülök!lehet a te babócád se marad bent 40 hétig azért ekkorák a méretei!de inkább nagyobb legyen mint kisebb!amugy én kislányt várok!boldog babavárást üdv:35 hetes kismama
Szia!Az biztos, hogy nagy babád lesz.Nekem 31hetsen volt1450g.Pedig még csak most kezd el igazán növekedni a babod:) 32hetes kismami
Szia! A hátralévõ idõben hetente átlagosan 200-250g-ot fog hízni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remélem azért nem lesz túl nagy mert én természetes úton szeretnék szülni. Boldog baba várást mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!