Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam a (1133 db)

Tegnap voltam a 9. dpo-n. Elég erõs menzi szerû görcseim voltak és nagyon fájt a derekam. Lehet, hogy a beágyazódást éreztem?

Egyébként az lehetséges, hogy a beágyazódás mégjobban megemelje a hõt? Volt már így valaki, hogy beágyazódás után még fentebb ment a hõ?

Legjobb válasz: Igen, nekem. Megemelte 36,7-rõl 36,9-37,0-ra. Az alaphõm 36,3. Drukkolok!

Igen, nekem. Megemelte 36, 7-rõl 36, 9-37, 0-ra. Az alaphõm 36, 3. Drukkolok!
Pont így volt a lányomnál! :) Türelem, pár nap és kiderül. (Jóóó, tudom, hosszú az a pár nap, én is épp erre várok ;-) )
A kérdező hozzászólása: Remelem :-). Akkor en is drukkolok :-)
Nekem össze vissza van meg, hol 30 hol 36napra. 11en kellett volna megjojjon , teszt akkor Nega, tegnap nagyon gorcsoltem, de semmi. Pe utan voltunk együtt ha akar jönni a teso had jöjjön alapon. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem azota megjott. :( De majd ebben a honapban, remelem. :)

Tegnap voltam a dokimnál, mert úgy éreztem szivárog a magzatvíz, megvizsgált közölte hogy minden rendben. Ma éjszaka megint csak 3 bugyit cseréltem mert folyamatosan jött belőlem egy vízszerű valami. Ha nem magzatvíz akkor mi lehet?

39 hetes kismama

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos

Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat én is így gondolom, mert azért 32 évesen pontosan el tudom dönteni hogy folyásom van, vagy a magzatvíz szívárog. Amúgy elég alaposan megvizsgáltak, de úgy gondolom hogy ez nem normális és azóta is folyik valami vízszerû belõlem!
Állítólag a gyógyszertárban, vagy DM-ben lehet olyan tesztcsíkot kapni, ami jelzi a magzatvizet. Elszinezõdik.
Ez a bizonyos betét már sokszor volt itt téma és sokan írták, hogy ált. a patikákban nem lehet kapni.Én a neten olvastam, hogy a sima lakmusz papír is elszínezõdik a mvíztõl.
Szia Én feltétlenül addig járnék a doki nyakára amig normálisan meg nem néz ....azért sztem az ember meg tud különböztetni folyást magzatvizet és pisit egymástól... Amig bent voltam én a picivel a korházba 2 eset is történt ott...1ik: 40.hétben lávõ kismama 2 napig panaszkodott h folyik szintén a doki lekezelte azzal h nem folyik semmi bizti folyás vagy pisi...és meg is szülte mert teljesen elfolyt neki.... a másik 24.hétben lévõ 1 gyerekes anyuka 2 hétig panaszkodott h folyik a magzatvize lekezelték mindig ugyanazzal a 2 okkal mint a másikat....és szereztek vmi tesztet aztán kiderült h tényleg magzat viz....24 hetesen....és sajna azonnal ki kellett venni a picit mert alig volt már viz....sajnos nem tom h túl élte e a csöpség de mondták h igy van esélye....de ha hamarabb észre vették volna tudtak volna neki tüdõ érlelõt adni és ugy 80% lett volna az esélye.... egyszóval a dokik leszarják h te mit mondasz azt hiszik h õk okosabbak... és menj vissza h még mindig ez van és kész!!!!!

38 hetes terhes vagyok és tegnap voltam a dokinál, azt mondta hogy bő ujjnyira vagyok nyitva. Ez mit jelent? Mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Szia.Én 11 nappal ezelött voltam egy újnyira nyitva 37 hetsen és 2 naposan.Holnap töltöm be a 39 hetet és egyben vagyok.A doki csak pénteken vizsgál,így nem tudom mennyit tágultam azóta.Anyám 3 újnyira volt nyitva,mikor benfogták a kórházban,hogy bármikor szülhet.Egy hétig csak volt,mire megindultam.Viszont van aki zárt méhszájjal kezdi a vajúdást.Erre nem lehet adni sajnos.Sok már tuti nincs vissza,hamarosan a karjaidban lesz a kis törpi.:)

Szia.Én 11 nappal ezelött voltam egy újnyira nyitva 37 hetsen és 2 naposan.Holnap töltöm be a 39 hetet és egyben vagyok.A doki csak pénteken vizsgál, így nem tudom mennyit tágultam azóta.Anyám 3 újnyira volt nyitva, mikor benfogták a kórházban, hogy bármikor szülhet.Egy hétig csak volt, mire megindultam.Viszont van aki zárt méhszájjal kezdi a vajúdást.Erre nem lehet adni sajnos.Sok már tuti nincs vissza, hamarosan a karjaidban lesz a kis törpi.:)
Én a fiamnál már órák óta keményen vajúdtam, és még csak 1 újjnyira tágultam, ezért nem is vettek komolyan. Mikor 9 óra kemény iszonyatos kínok után végre jöttek volna a tolófájások, lecsesztek hogy még nem nyomhatok, mert csak 4 ujjnyira tágultam, szuszogjam el az ingert. Könnyû volt mondani! Aztán még fél órát kellett kínlódnom, mire végre nyomhattam. Utána már gyors volt. Ezért én örülnék ha már most elkezdenék nyílni, hátha rövidebb lenne! Reméljük te könnyebben szülsz! Sok sikert! 37 hetes kismama
Szia énis 38 héttõl nyitvavagyok 1 ujjnyira.Most meg lassan 41 hetes leszek, de semmi.Pénteken akarnak már szülést indítanni, de még nem biztos.kiakarom harcolni még a hétvégét magamnak.Könnyû és gyors szülést kívánok!!!!

Nem túl nagy? Tegnap voltunk a dokimnál és a 32. heti UH adatai a babánknak: BPD: 89 mm, THQ: 86 mm, AC:259, a súlya: 2200-2300 gr! Nektek ennyi idősen mekkora volt a babátok és milyen adatokkal születtek meg?

Köszi a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Szia! Én pénteken voltam 32. heti Uh-n. Az én adataim: BPD:88mm, AC: 271mm, FL: 61mm, súlybecslés: 2124g. Én is megnéztem az internetes "átlagokat", és mindegyik oldalon mást találtam. Biztos nem lesz kicsi babánk! De én azt mondom, inkább nagyobb, mint kisebb...

Szia! Én pénteken voltam 32. heti Uh-n. Az én adataim: BPD:88mm, AC: 271mm, FL: 61mm, súlybecslés: 2124g. Én is megnéztem az internetes "átlagokat", és mindegyik oldalon mást találtam. Biztos nem lesz kicsi babánk! De én azt mondom, inkább nagyobb, mint kisebb...
Szia! Itt meg tudod nézni az adatokat: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

Tegnap voltam a dokinál, 29 hetesnek kellett volna lennem napra pontosan, de azt mondta a doki, hogy a buksija alapján csak 27 hetes 2 napos vagyok. Idáig is le voltam maradva 2 héttel, csak nem vették észre a dokik?

Ideáig minden rendben volt,minden ultrahangom stimmelt,napra pontosan követték egymást.4D sen is voltam,ott is stimmeltek a hetek,napok.Tegnap voltam a dokinál,29hetesnek kellett volna lennem napra pontosan,de azt mondta a doki,hogy a buksija alapján csak 27hetes2napos vagyok.Most akkor az én babámnak kisebb a feje,mint az átlag 29heteseknek,vagy 2hetet idáig tévedtek az orvosok??

Legjobb válasz: szerintem nem tévedtek és biztos nem csak a fejecskéje kisebb hanem az egész baba de nem baj én is levagyok maradva 1 hétel de még a szülésig sok van most megpihent egy kicsit de majd behozza ha gond van szólnak nem kell aggódni

szerintem nem tévedtek és biztos nem csak a fejecskéje kisebb hanem az egész baba de nem baj én is levagyok maradva 1 hétel de még a szülésig sok van most megpihent egy kicsit de majd behozza ha gond van szólnak nem kell aggódni
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, azt elfelejtettem leírni, hogy a combaja 29hetesnek felelt meg.
Velem ugyan ez volt, de igazabol EN meg negyon az elejen vagyok. Az utolso mensim elso napja szerint mar 10 /betoltott/hetesnek kene lennem de az orvos a baba meretebol 9 hetesnek mondott. Nekem biztos nem a kozepidoben fogant meg a baba, es a mensim is eleg ossze -vissza volt mostanaban. Szerintem ne izgulj, nincs semmi gond, ha baj lett volna az orvosod biztosan mondta volna, es ugy van ahogy az elottem iro is mondta, minden kisbaba a sajat utemeben fejlodik. Ne izgulj, ha nem tudsz megnyugodni keress fel egy masik orvost, es ott ugyis kiderul, h minden oke, de legalabb magad is menyugszol. 9 hetes kismama
nekem megmérte szülés elõtt a doki a baba fejét és ráírta a papírra: 10 cm, mehet szülni. Szüléskor derült ki, hogy a baba 11 cm. Örülhetek hogy aránylag simán kifért. Azt azért sose felejtem el, hogy mennyire elsápadt a dokim, mikor a csecsemõsnõvér megmondta neki, mekkora a babó feje :S Szóval ennyit a mérésekrõl. Nõvéremet félidõtõl idegesítette a dokija, hogy kicsi a gyerek. Még a papírjára is ráírta, retardált. Erre szült egy 3100 g-os fiút, 37 hétre. Ha végig hordja, kb. 3, 5 kiló lehetett volna. Kérdem én, miért volt ez kicsi?????

Tegnap voltunk a fodrásznál az alapból dús és alúl göndör hajamat levágták. Nagyon zavar, hogy már begöndörödött mit tegyek?

A fodrász azt mondta, hogy ha bezsárítom sokáig egyenes marad ahhz képest már most, 1 nap alatt kész széna kazal. :( nagyon el vayok keseredve mert hiányzik a régi hajam.

Legjobb válasz: Szóval szeretnéd visszanöveszteni?:)

Szóval szeretnéd visszanöveszteni?:)

Tegnap voltam a Róbert Károly magánklinikán.1 éve nem akar megjönni magától a menstruációm, akkor hagytam abba a fog. Gátlót. Szerintetek?

Kell végeztetni petevezeték átjárhatósági vizsgálatot,azt mondta a doktor úr hogy egyenl?re annyit lát hogy a méhemen van egy kis benyomódás(valószín?leg így születtem),és hogy a petefészkekba kis fekete pontokat lát.Valakinek volt hasonló?

Legjobb válasz: Nekem is hasonlo problemaim voltak 17 eves koromtol. Injekcio kurat kaptam azert, hogy megjojjon. A petefeszkemen volt egy ciszta, amit mindig "lekellett" pungalni stb. Egyszoval teljesen belefaradtam, s aztan jottek a verzes kihagyasok, vagy a tul sok verzes. Aztan eljutottam a gyogynovenyekhez, a csalantea es a cickafarkfu tea segitett ezeket rendbe hozni. Most mar nagyon sok ismerosomnek is segitettek ezek a teak. Ulofurdoket is lehet ezekbol kesziteni, azoknak is vannak gyogyito hatasuk, es igy elkerulheted az orokos korhazba jarast!

Nekem is hasonlo problemaim voltak 17 eves koromtol. Injekcio kurat kaptam azert, hogy megjojjon. A petefeszkemen volt egy ciszta, amit mindig "lekellett" pungalni stb. Egyszoval teljesen belefaradtam, s aztan jottek a verzes kihagyasok, vagy a tul sok verzes. Aztan eljutottam a gyogynovenyekhez, a csalantea es a cickafarkfu tea segitett ezeket rendbe hozni. Most mar nagyon sok ismerosomnek is segitettek ezek a teak. Ulofurdoket is lehet ezekbol kesziteni, azoknak is vannak gyogyito hatasuk, es igy elkerulheted az orokos korhazba jarast!
Szia! Gyanítom PCOS-ed van. Ez policisztás ovárium szindróma. A pcos-szindroma.hun találsz információkat róla. Ha van túlsúlyod, hullik a hajad, patis vagy, nem jön meg, kellõképpen jobban szõrösödsz illetve a petefészkeidben ciszták vannak, akkor ez a problémád. Nagyon szívesen segítek neked. Nekem is ez a bajom. Elérhetõségeket, jó szakorvost tudok ajánlani. Ez nem nõgyógyászati probléma, hanem endokrinológiai. Érdemes egy terheléses inzulint csináltatnod, és erõs diétára mozgásra fognod magad, még ha nem is vagy túlsúlyos. Tényleg valami kérdésed van írj itt választ és emailben megbeszélhetjük. Sajnos nagyon sok nõ szenved ettõl :(((
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.Az 1. válaszadónak:nincs túlsúlyom, viszont eléggé pattanásos lett a bõröm azóta hogy nem szedem a gyógyszert.Majd mennem kell petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, csak hát elég drága.Te voltál ilyenen?Mire számítsak?Fáj?Ezektõl függetlenül lehet babám??
Szia! Nem voltam átjárhatóságin. Nem is tervezek menni. Remélem segít az amit a doki felír. Én holnap megyek endokrinológushoz, a már megcsinált IR vizsgálattal és valószínûleg felírja a metet ami rendbe fog hozni. Lehet babád persze, de szerintem mindenképp csináltass egy terheléses inzulint, diétázz (no cukor, fehérliszt) és ha IR-ed van irány egy endokrinológus.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a válaszokat.Ma voltam az orvosomnál aki endokrinológushoz küldött, a vérvétel kimutatta hogy a pajzsmirigyemmel van probléma.Dr.Jakab Csillát ajánlotta.Nem tudom hallottál e róla?Amúgy a pajzsmirigyem 5.260 .0.465-4.680 a jó. Az endokrinológusnál mire számítsak?Köszi hogy segítesz.
Tabletta abbahagyása után a menstruáció olyan esetekben szokott rendszertelen lenni, ha túl fiatalon kezdted el szedni. Vagyis, még mielõtt beállt volna a szabályos ritmusod (ami egyénenként eltérõ). És, az agyalapi mirigyed kicsit most nem is tudja mit kell csinálnia, mert egész eddig diktálták neki... Ajánlom az AVIVA tornát. Nekem bevállt.

Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"színű v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Mitől lehet ez? Talán beágyazódás?

Gyermeket szeretnénk régóta.A ciklusaim rendre 28 naposak.Ebben a ciklusban a 15-odik napon egy kis barnás pötyizés volt(épphogy).Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"szín? v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de hát még csak a 21-edik napomon vagyok.A mellem sem fáj, pedig jó 1 héttel menszesz el?tt már majd leszakad.

Legjobb válasz: Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)

Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)

Tegnap voltam a Dr-nőnél. Mivel, hogy kövér vagyok igy egyböl leállitott az elevitröl+a magneb6-rol. De miért?

azt mondta,hogy maximum 12-kl lehet hizni én 14-hetes vagyok és már 6-kl-hiztam tudom,hogy gáz de szerintem az elevittöl mert nem eszek olyan sokat.és még azt is mondta,hogy elég szép nagy a baba a hasamba a 3d-adott egy fénképet a babárol és azt mondta,hogy alig tudta a képbe bele illeszteni a babát mert nagy a hossza ami nem baj csak szerintem ö is az elevitt?l lett ekkora kis herkules.azt is mondta,hogy diétázak zöldség+f?tt hus,1-db rozsos zsemle egész napra,semmi édesség meg szénhidrált.volt már valaki hasonlo helyzetben??????

Legjobb válasz: Szia nem az elevittõl hízol. Azt szedd nyugottan. Én is nagy súlyal keztem a terhessséget (100 Kg) és végig szedtem az elevitet és mégis csak kilenc kilót híztam. Abból is az utolsó hónapban négyet.Terhesség után mikor kijöttem a klorházból kevesebb voltam mint elõtte.A vitamin kell a babának. Az étkezést fogd vissza inkább. Könnyû rá fogni a vitaminra. Amúgy a vércukor szinted miatt is inkább az étkezésre figyelj oda jobban.Ne fogyózz csak nézd meg mit eszel.De lehet hogy te ez elején hízol többet és a végén már nem fogsz annyit hízni.Ez azért ritka.Nekem se lehetett látni még a 4D ultrahangon sem de attól gyönyörü baba lett belõle.Akkor én is elvoltam kenõdve de most már csak nevetek egyet rajta.

Szia nem az elevittõl hízol. Azt szedd nyugottan. Én is nagy súlyal keztem a terhessséget (100 Kg) és végig szedtem az elevitet és mégis csak kilenc kilót híztam. Abból is az utolsó hónapban négyet.Terhesség után mikor kijöttem a klorházból kevesebb voltam mint elõtte.A vitamin kell a babának. Az étkezést fogd vissza inkább. Könnyû rá fogni a vitaminra. Amúgy a vércukor szinted miatt is inkább az étkezésre figyelj oda jobban.Ne fogyózz csak nézd meg mit eszel.De lehet hogy te ez elején hízol többet és a végén már nem fogsz annyit hízni.Ez azért ritka.Nekem se lehetett látni még a 4D ultrahangon sem de attól gyönyörü baba lett belõle.Akkor én is elvoltam kenõdve de most már csak nevetek egyet rajta.
Szia! Én 135kg-ról kezdtem a terhességet. Most 27. hétbe járunk 13kg híztam. Sajnos nagy súlyról kezdtem de így alakult. Nekem az orvosom Femibiont ajánlotta és szedek Magne-B6ot is mert keményedek és vasat. Engem a védõnõ piszkál ilyeszget! Császáros leszek cukros stb. Hozzá teszem a cukrom jó!:-)) Boldog vagyok hogy babánk lesz és viszonylag hamar teherbe estem fél év. Sokan évekig küzdenek, hogy babájuk legyen. Azt tanácsolom ha mész UH-ra egyél elõtte csokit. Én is azt szoktam csinálni. Boldog babavárást kívánok! És Kellemes Ünnepeket! Judit
Szia!Én 35. hetes vagyok és már 17 kilónál tartok. A dokim azt mondta, mikor rákérdeztem, hogy nem gond, csak nehezebb lesz leadnom...:-)
Szia! Nekem is azt mondta a doki, s a védõnõ is hogy diétázzak, ne egyek annyit, ne szedjem az elevitet, mert 30. héten 20 kilónál járok. Cukrom még a minimumot sem éri el, a vérnyomásom ok, a doki azt monta nincs gond, csak amiatt szeretné ha nem hízna sokat az ember, mert utánna nehéz leadni. De én is ugyan ilyen ütemben híztam mint te. Ha zavar, s rosszul érzed magad miatta, akkor próbálj kicsit másabb "diétás" kajákat enni, ha pedig jól érzed magad a bõrödben, s úgy gondolod le tudsz majd fogyni, akkor ne aggódj.
Jaj az utolsó vagyok, még vmi folsavat meg vérképtõl függõen vasat természetesen kell szedni külön de a többi vitamint a legjobb ha természetes úton viszed be, és ha tartod a diétát sok zöldséggel gyümivel husikkal, akkor be is fogod vinni ezt a mennyiséget!
Hát azért az nem véletlen hogy a komplex vitaminkészítményeket mûtétek után is felírják roboráló szerként, mivel meghozza az étvágyat. Csecsemõknek és kisgyerekeknek is szoktak felírni multivitamint ha nem híznak semmit, vagy eléggé. Szóval azért valami igazsága lehetett a dokinõnek. Mondjuk a Magneb6 leállítását nem értem, mert az csak jó lehet görcsölés ellen. Sajnos akinek amúgy is lassabb az anyagcseréje az terhesen se ehet meg bármit bármikor:( Tudom, nehéz, én is túlsúlyos vagyok, terhességet is plusz súllyal kezdtem. És mikor az ember terhes még extrábban nehéz nemet mondani arra amit megkíván (mert én se a salátát meg a sovány husit kivántam sajna:) )) Mondjuk azért ez a fõtt zöldség, fõtt hús 1 db zsemle...ez nagyon nagyon meredek...Ettõl úgy el lehet ájulni hogy csuda.. Szóval szerintem csak annyi kellene hogy tartasz egy 1500 kcal-os diétát, amibe azért belefér szénhidrát is meg gyümölcsök stb. És sajnos ez nem ijesztegetés hogy a nagyon nagy súly fájásgyengeséggel járhat a szülés során, és akkor császárra is sor kerülhet. Ez bizonyított tény. Persze mindig vannak kivételek szerencsére akik hipphopp megszülték a babát simán nagyobb súly ellenére is:) Nagyon drukkolok neked, és azért ne hagyd hogy megkeseritse ez a kaja téma teljesen az egész várandósságot! Jó egészséget nektek!!:)
Nagyon oda kell figyelned az etkezesre! 14 hetesen 6 kilo SOK! De meg nem keso! En normalis sullyal kezdtem a terhesseget, most 28 hetes vagyok es 12 kg-ot hiztam. Az orvos cseszeget, en probalok odafigyelni az etkezesre (mivel hizekony vagyok, ha nem figyelnek oda, szerintem +30 kg-ig meg sem allnek). Nem kell ehezned, reggel edd meg a zsemledet tejjel (1, 5%), delelott gyumi, delben valami hus (nagyon keves krumpli, teszta), estere meg zoldseg vagy joghurt stb..... Edessegnek en sokszor puddingot csinalok edesitovel. Amugy en sem szedek terhes vitaminokat (kulfoldon elek), a doki csak vasat es folsavat szedet velem. Ne keseredj el! De a legfontosabb az odafigyeles (nem csak az esztetikai szempontok miatt). En is utalok raallni a merlegre a dokinal, de ha nem cseszegetne, elszaladna velem a lo, az biztos.
Jól tetted, szedd csak, nem attól leszel vékonyabb. Próbálj egészségesen táplálkozni, de ne koplalj semmiképp és ami mozgásból jólesik, az sem árt. Tegyél kényelmes, hosszú sétákat, jó levegõn, az neked és a babádnak is sokat jelent. És csak pozitívan, az ösztöneidre hallgatva, megbízhatóbbak azok bármilyen dokinál. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok és én is kivánok nektek Boldog karácsonyt és szép baba várást!
A kérdező hozzászólása: ja meg még azért voltam szonorú mert néztük a babát 3d-és a kis fejével bevolt fordulva és nem láttuk az arcát.hiába mozgatott a dr-nõ nem mutata.és most ez nekem fáj remélem, hogy minden rendben van a ki arcával
Igen, jól tetted.Kellemes ünnepeket és szép babát kíván az elsõ hozzá szóló.(a csoki nekem is segített az ultrahangon)
Szia! Én elevitet 12 hetes koromig naponta szedtem, azóta heti 1-2 szemet.A vérképeim jók lettek.Én 17 kilónál tartok 35 hetesen, a dokim azt mondta a babának nem árt, alkat kérdése.Diétázni szerintem nem túl okos dolog.Legfeljebb ha nasizol fogd vissza, meg a kelt tésztát!Ismerek olyat/tesóm/aki folyamatosan szedte az elevitet mégis épp hogy 2 kiló feletti volt a baba.Egézséges legyen, az a lényeg!
A kérdező hozzászólása: vettem elevitet és szedem.jól tettem??????
A kérdező hozzászólása: voltam a gyógyszertárban és vettem elevitet vagyis kaptam a férjemtöl úgy döntötünk, hogy szedem.ártani nem ár inkább diétázom.jól tettem??????,
Szerintem a vitamint azt ne hagyjad abba, arra szükség van, és éhezni sem kell. Engem is diétára ítéltek a 26. héten mert nagy a gyerek. Addíg összesen 6 kg-ot híztam. Ne aggódj, egyél mindent, ami jól esik (normális keretek között). Ami neked jó az a picinek is. Boldog babavárást, és szép ünnepeket.
Szia!Ezekkel a súlyproblémákkal engem is kikészítenek.Az elsõ babóval 18 kg-ot híztam, a 2.-al 25 kg-ot, most várom a 3.-at, 30 hetes vagyok és 16-17 kg már rajtam van.Az orvosom persze jól le is dorgált.Szigorú diéta meg ilyenek. Vérnyomásom, cukrom, vizeletem, mindenem jó.Mégis veszekednek az emberrel.A elsõ és a 2. gyerkõc után is másfél, két éves korukra visszafogytam a terhesség elõtti súlyomra.Remélem ez így lesz a 3.-nál is.:) )) Addig amíg minden eredmény jó, nem tudom miért kell a hízás miatt a kismamákat ledorgálni.

Baj van? 34 hetes és 5 naposak vagyunk, tegnap voltam a védononél, aki megijesztett. Itt Angliában csak méroszalaggal merik a hasat, azt mondta ugyanakkora, mint 31 hetesen, lehet h nem no a baba. Elkuldott uh ra pénteken, de félek

Legjobb válasz: Ja,28 hetesen voltunk uhn,minden rendben volt,meg a 31. heten is,most is hallottam a szivecskéjét,csakhát nem nott a hasam,a baba fejjel lefelé van es kedden oldalt volt a popsija

A kérdező hozzászólása: Ja, 28 hetesen voltunk uhn, minden rendben volt, meg a 31. heten is, most is hallottam a szivecskéjét, csakhát nem nott a hasam, a baba fejjel lefelé van es kedden oldalt volt a popsija
Szerdán repesztenek nekem burkot, ha addig nem jönne ki, mert berögzõdött az agyukba, hogy pici a baba. (2800g, én 2500g-mal születtem...) Szóval úgy látom, nagy parájuk ez a dolog itt. (Én vagyok Coventrybõl) Mi volt az UH-n??? Mit mondtak?
A kérdező hozzászólása: Koszike szépen csajok:) Jó tudni, h ien sokan vagyunk nem is nagyon messze:) Rem. minden oké, holnap kiderul, de nem érzem h baj lenne.Nagyon boldog babavárást és oromteli babázást nektek:)
Sziasztok! Jo kis csapat gyult ossze! :) Szinten Anglia, E London, Hatfield. En 35 hetes vagyok es nekem meg soha nem merte le a midwife a pocim, csak megtapogatja. Nekem sincs nagy hasam, de azt mondta a holgy ne aggodjak es se vagyok nagy termetu, teljesen normalis a babam. Nemreg voltam otthon a 30. heten mentem ultrahangra, ott meg azt mondtak hogy 400! g-mal nagyobb a baby mint az atlag. Mindent osszefoglalva, szerintem ne aggodj, nem lesz semmi baj. Aki esetleg a kozelembe lakik es van kedve ismerkedni, nyugodtan irjon privit. :) 35 hetes kismami
sziasztok, en is angliabol!!!!norwich!en meg csak az elejen tartok 8 hetes terhes vagyok!meg nem sikerult eljutnom uhra, mivel csak okt.10 re volt idopont!akkor 13 hetes leszek!angliaban van magandoktor, mert en mar tudni szeretnem minden rendben van-e?bocsi hogy igy kerdezgetek.....puszi
Ne aggódj, engem is most küldtek UHra (én USA), mert picike a hasam, 35 hetesen csak 28 cm a méh mérete, erre kiderült hogy a babám legalább egy héttel nagyobb a koránál. Ha sokat mocorog és eddig minden rendben volt, nem lehe semmi baj. boldog babavárást nektek.
Szia! Én Coventrybõl vagyok, 39 hetes. Nos, ugyanez volt nekem is, a midwife rámhozta a frászt, hogy kicsi a babám. Ne foglalkozz vele, azóta feszt UH-ra járok, de egy rendes orvos megmondta, hogy mérõszalaggal ilyenkor már nem lehet lemérni a babát és csak találgatnak. Ne félj, semmi baj nem lesz, meg itt nekik egy 3 kilós baba kicsinek számít...
E/K London, kulvarosban:-) picit messze vagy tolem:-)
ne aggodj, minden rendben van:-) ugy mennek meg UHra en is..20. het korul voltam utoljara:-(
A kérdező hozzászólása: Kozép Angliában, Birminghamtol 1óra.Te?:)
A kérdező hozzászólása: Az én pocim is kicsi, kb mint a tiéd:) A kis drágámat én is érzem, mozog o nagyon is sokat meg rugdos:) )néha már fáj:) REm. minden rendben lesz, mert belehalnék ha baja lenne:(
merre fele laksz?:-)
az elozo vagyok. azt meg elfelejtettem, hogy amikor mar ilyen nagy a babo, akkor csokken 1 picit a magzatviz mennyisege, hogy legyen helye a babanak. nekem nagyon pici a pocakom, mindenki 6honaposnak tippel.en 33 hetes vagyok, nekems em nott sokat az elmult par hetben, de a rugasokat es a mozgast egyre erosebben erzem:-) es kezd egyre kenyelmetlenne valni, meg ilyen kicsi pocival is. szerintem ez annak a jele, hogy nincs semmi gond, novekszik a bebi. szerintem veled sincs semmi gond, UH nelkul szerintem keptelenseg megmondani, hogyb nott -e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Nekem mérte a 28. héttol, csak azt nem értem, hogy mondhat ilyet, mikor a baba nem biztos hogy kinyújtózva fekszik, attól még nohet, ha a hasam nem is sztem.Boldog babavárást neked is itt kinn:)
Szia!! En is Angliaban elek:-) nekem a midwife-om meg sosem merte a hasam. Nincs min aggodnod, a pocakodnak nem muszaly nolnie, fo az, hogy a bebid nol
A kérdező hozzászólása: Minden rendben az uh szerint, rendesen no a baba ahogy kell, 2500g most 35 hetesen, nagyon megnyugodtam. Te szegénykém, ezek hulyék?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!