Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam Vért (31 db)

Tegnap voltam vért adni. (? )

És most az ismerőseim, barátaim azt mondják, hogy hős vagyok. Ez csak szerintem túlzás? Elvégre mással nem igazán tudok segíteni: nincs miből adakoznom, ezért "csak" a véremet tudom adni. Csak szerintem természetes, hogy akkor elmegyek vért adni?

Legjobb válasz: Én is mentem, de vérszegány vagyok, így júniusig nem adhatok. :S Mellesleg 47 kiló, de az ott lévõk felõl simán adhattam volna, mert csak félvállról megkérdezték: "Van 50 kiló?" - de mérleg, ilyesmi, ááá, dehogy!

Én is mentem, de vérszegány vagyok, így júniusig nem adhatok. :S Mellesleg 47 kiló, de az ott lévõk felõl simán adhattam volna, mert csak félvállról megkérdezték: "Van 50 kiló?" - de mérleg, ilyesmi, ááá, dehogy!
> Ez csak szerintem túlzás? Szerintem is túlzás. :) > Elvégre mással nem igazán tudok segíteni: nincs mibõl > adakoznom, ezért "csak" a véremet tudom adni. Ha erõs a géped adományozz processzoridõt. http://boinc.berkeley.edu/ http://hu.wikipedia.org/wiki/Boinc http://users.atw.hu/kiemc/boinc.htm Én ezt a projektet ajánlanám: http://www.worldcommunitygrid.org/
Egyél faszenet.
Menj ma vissza az orvoshoz. A genny nem játék, lehet, hogy tenyésztés kéne a székletbõl, hogy célzottan lehessen gyógyítani.
Remélhetõleg ez nem genny, hanem nyálka, ami bélhurut miatt alakulhatott ki. A Normaflor és a Hidrasec mellé szedjél széntablettát és diétázzál. Ha genny lenne valószínûleg egyéb tüneteid(erõs hasi görcsök, láz)is lennének.
ilyet hülyeséget miért irtok bárkinek h széntablettat egyen amikor véres a széklete??attól a vérzés szerintetek elmúlik?? a vér az friss vér?vagy a szélketben benne van? proktologushoz kell menned, vagy gasztroenterologushoz.
A kérdező hozzászólása: az orvosom ma csak d.u rendel, széntablettát nemszedhetek, friss vér.
A hasmenéstõl, ill. az okától, ami vírusos, bakteriális fertõzéstõl lehet (legalábbis ennek nagy a valószínûsége), lehet véres és nyálkás a széklet. 1-2 napos hasmenésbe, véres székletbe nem kéne rögtön tumort, v. egyéb krónikus gyulladást látni és gastroenterológushoz rohanni. Menj vissza a háziorvosodhoz du. Õ meg fogja mondani mit tegyél! Gastroenterológiára amúgy sem lehet beutaló nélkül menni.

Tegnap voltam 12 hetes uh-n. Este óta erős barna van meg kicsi vér. Mitől lehet?

Van egy hematómám teljesen még nem szivodott fel de sokkal kissebb lett tegnap azt mondták.

Legjobb válasz: Szia!Én is tegnap töltöttem a 12hetet,és én is barnázok,de én 2 hete rendesen véreztem,ömlött belölem.Elmentem dokihoz,aki látott haematomát,és azota szedek duphastont.Szigoru fekvésre voltam itélve,de azota is barnázok,néha több is,mint "csak a vc papiron".Azota is minden rendben van a babával,kopp kopp. Én ugy tudom,h ha barnázol,akkor a haematoma szivodik fel,és jön ki is.Akkor a dokim azt mondta,h szerinte 5 napig biztosan fogok vérezni.Ez igy is volt,azota barnázok. Amint lehetöséged van rá,menj el a dokihoz,addig pihenj,és csak pozitivan gondolkozz,mást ugysem nagyon tudsz tenni akkor.Én 3 hét mulva megyek orvoshoz. Majd ird meg doki után,h mi volt.Kitartás:)

Szia!Én is tegnap töltöttem a 12hetet, és én is barnázok, de én 2 hete rendesen véreztem, ömlött belölem.Elmentem dokihoz, aki látott haematomát, és azota szedek duphastont.Szigoru fekvésre voltam itélve, de azota is barnázok, néha több is, mint "csak a vc papiron".Azota is minden rendben van a babával, kopp kopp. Én ugy tudom, h ha barnázol, akkor a haematoma szivodik fel, és jön ki is.Akkor a dokim azt mondta, h szerinte 5 napig biztosan fogok vérezni.Ez igy is volt, azota barnázok. Amint lehetöséged van rá, menj el a dokihoz, addig pihenj, és csak pozitivan gondolkozz, mást ugysem nagyon tudsz tenni akkor.Én 3 hét mulva megyek orvoshoz. Majd ird meg doki után, h mi volt.Kitartás:)
Szüleidet, párodat, barátokat nem tudsz felhívni akinek autója van? Sajna nem tudom hogy mitõl lehet a barnázás, mert nem volt ilyen a környezetemben, de abban tudok tanácsot adni, hogy feküdj le vízszintesen és pihenj! Ha erõsödik a vérzés akkor akár mentõt is hívhatsz. Remélem minden rendben lesz!
Szia! Már az elõzõ kérdésedre is én válaszoltam, ne idegeskedj, most ürül ki a hematómád, az volt a lényeg hogy a baba jól fejlõdik-e, és örömmel hallom hogy ige!!!! Pihenj sokat, néhány napon belül el fog múlni a barnázás, de ne idegesítsd magad mert a megemelkedett pulzusszám csak növeli az alhasi vérbõséget, és ez újabb hajszálér elpattanáshoz vezethet esetleg.... Rutascorbint írass fel a dokival, az erõsíti a hajszálerek falait, csak vitamin van benne (anyósom gyógyszerész)! NYUGI, a baba jól fejlõdik, most ez a lényeg!!!! A nyomogatástól nekem is fájt annak idején a hasam egész nap, estére az is jobb lesz, pihenj ma! Minden jót, minden rendben lesz! 25 hetes + 21 hós
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolso örülök hogy irtál nekem:-)) Én is nagyo örülök hogy jól van a babám nagyon aranyos:-)) Párom is nyugtatgat hogy tegnap voltam minden rendben volt mára is biztos minden rendben van én is arra gondoltam hogy mivel jól megnyomogatta lehet elpattant valami...hajszálér vagy ilyesmi.De igyekszem pozitivan gondolkodni.tudom minden rendben lesz.:-)

Kislányom kakijában volt egy pici vér? Mitől lehet? Tegnap voltunk 3hós vizsgálaton meg is vizsgálták rendesen. Ha nagy baj lenne akkor azt tegnap észre vette volna a doki. Nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy keményebb volt a kakija, és lehorzsolta a popsiját kifelé jövet. Az enyémnél ez volt. Figyeld tovább, és ha újra látsz benne, akkor lehet tejfehérje allergia is, így akkor nem árt megnézetni szakorvossal is. De reméljük, hogy csak az elsõ variáció.

Lehet, hogy keményebb volt a kakija, és lehorzsolta a popsiját kifelé jövet. Az enyémnél ez volt. Figyeld tovább, és ha újra látsz benne, akkor lehet tejfehérje allergia is, így akkor nem árt megnézetni szakorvossal is. De reméljük, hogy csak az elsõ variáció.
Azt mondom, mint az elõttem szóló.Székrekedésnél megsérülhetett a popsija, vagy ha nagyobb mennyiségû vér jelentkezik, lehet tejallergia is.Azért még elõfordulhat fertõzés is, de akkor több vér jelentkezik.Vagy van még valami.Nem szopizik?Mert ha egy picit sebes a melled, akkor attól is lehetett. Tehát ha nagyobb mennyiség jelentkezik, akkor vidd dokihoz.Van még több variáció is, de ezeket most nem írnám le.Leggyakrabban azok fordulnak elõ, amiket leírtam.Ha nagy lenne a gond, akkor a vizsgálatnál keménynek találták volna a hasfalát.
A kérdező hozzászólása: Szopizik.És most jutott eszembe elõzõ héten hasmenése volt és láza kapott rá pro+kid-et.Nem lehet, hogy annyira megfogta a székletét és most azért jött egy kis vér?

Menstruálok? Uszodában voltunk, és azóta barnás valami jött meg, valami sűrű.Tegnap viszont vér is volt.Akkor most megjött? Én még nem menstruálok! És ha mégis menstruálnék, akkor a mellem miért nem nőtt meg?

Legjobb válasz: Gratulálok, nagylány lettél. :) Ez nagyon menstruációnak tûnik. A menses és a mellméret nem függ össze. A melleid még sokáig fog nõni és változni, úgyhogy emiatt kár elkeseredned.

Gratulálok, nagylány lettél. :) Ez nagyon menstruációnak tûnik. A menses és a mellméret nem függ össze. A melleid még sokáig fog nõni és változni, úgyhogy emiatt kár elkeseredned.
Nekem sem nõtt meg mikor megjött....
menstruálsz, igen. a melled folyamatosan nõ, kb 18 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Azóta már Anya is megállapította...és az.
Nekem 10 és fél évesen jött meg elõször. (Aztán másodjára három hónap szüönet múlva csak.) A mellem akkor még szinte nem is létezett. 16 éves koromra C kosár lett, 20 éves koromra meg már D. (Anyámtól örököltem anagy melleket.) Szóval eltelt egy kis idõ, mire megnõtt. :-) Ne aggódj, neked is lesznek cicijeid.

A tegnap voltam a sziv dokinal es egy kicsit gyorsan ver a szivem es nagy a vernyomasom, es most derult ki hogy a vizeletemben van valami bakterium es vesekovem is van nagyon remenykedek hogy nem lessz gond a babaval?

Legjobb válasz: fokozottabban fognak rád figyelni (orvos és védõnõ) ha ez rendben zajlik (a figyelés ) és alaposak nem lesz bajod. a terhességi toxémia a magas vérnyomás mellett viszont esélyes lehet.

fokozottabban fognak rád figyelni (orvos és védõnõ) ha ez rendben zajlik (a figyelés ) és alaposak nem lesz bajod. a terhességi toxémia a magas vérnyomás mellett viszont esélyes lehet.
Ne izgulj, mert az a legrosszabb. Nekem is volt baci a vizeletemben, írtak antibiotikumot, ami nem árt a Manónak, viszont "rendet csinál"! Vérnyomásra biztos kapsz majd Dopegyt-et, nekem is magas volt kicsit, 2x1-et szedek naponta, de lehet 3x2-t is, ha valakinek még magasabb, ez nagyon gyenge gyógyszer ami a kismamáknak jó és nem ártalmas! A szíved lehet attól vert gyorsabban, hogy izgultál! Nyugi, minden rendben lesz! Gondolj a Pocaklakódra és legyél vidám! Boldog babavárást!
Nekem 6 mm volt.
Szia, én 7 hetesen voltam Uh-on akkor derült ki hogy kismami vagyok! Akkor már 11 mm-volt! Most 27 hetes vagyok, a hosszát nem de a súlyát tudom! 1 kg! :) ) Csodálatos, boldog babavárást kívánok!
Szia!Én is tegnap voltam uh-n bár már 14 hetes vagyok... nekem 7, 5 cm már, úgyhogy gyorsan növekednek :-))) Nekem a 11 hetesen volt 4, 4cm :-)
Nekem 6, 5 hetesen 7mm volt! De jól megugrott 8 hetesen 24.8mm
Szia! Én tegnap voltam uh-on 9 hetes vagyok és 24mm! 6 hetesen még csak 3, 7 mm volt, aggódtam is nem e túl kicsi, de 3 hét alatt rendeset nõtt a kis babókom úgyhogy megnyugodtam :) Boldog és szép babavárást kívánok! :)
Szia. Nekem 6+2 hetesen volt 6 mm-es és nekünk is gyönyörüen pulzált a kis szíve :) Gratulálok! :)

Tul vagyok az elso 12 heten, tegnap voltam UH-on es a baba izeg-mozog, ver a szivecskeje. Megnyugodhatok mar azert nagyjabol?

tokeletes a placenta es a mehem, nem vagyok veszelyeztetett terhes, sose volt verzesem, meg csak barnazas sem, es gorcseim se voltak.már genetikai okok miatt nem mehet el a babam xerintem, en meg vigyazok magamra.

Legjobb válasz: Igen megnyugodhatsz. Ne aggodalmaskodj. Én azt mondom aminek meg kell történnie, az úgyis megfog. Mi nem tehetünk ellene semmit. Csak pozitívan. Boldog Baba várást! 27 hetes km

Igen megnyugodhatsz. Ne aggodalmaskodj. Én azt mondom aminek meg kell történnie, az úgyis megfog. Mi nem tehetünk ellene semmit. Csak pozitívan. Boldog Baba várást! 27 hetes km
Ezek nagyon jól hangzanak. Bár probléma történhet bármikor, de ilyenekre sosem szabad gondolni! A legfontosabb, hogy vigyázol magatokra, rendesen étkezel.... Én is igyekszem mindenhez pozitívan hozzá állni. Bár vérezgettem 6 hetesen, meg vannak apró kis problémák, de ha állandóan stresszelnék, azzal ártanék a legjobban! Hamarosan eljön az idõ, amikor már érzed is, ahogy mocorog! Az egy csodálatos érzés! :) Minden jót! 23 hetes kismami
Gratulálok a picihez! Én még csak 9hetes és4napos vagyok, és alig várom h láthassam már uh-on. Én a helyedben megnyugodnék...persze egy kis félelem mostmár mindig lesz benned...bennünk... 16hetes uh, genetika, koraszülés elkerülése, szülés komplikációk nélküli kimenetele, és onnatól...csak azt fogjuk kívánni, h soha ne legyen semmi baja:9 Végig aggódjuk az életünket:) De milyen csodás!! Nem igaz?
Én a 17. héten már éreztem, de csak a 18. héttõl folyamatosan. Most meg már kész kis vasgyúró. Nem kíméli az anyukáját! :) A 23 hetes kismami
Én az elsõ gyereket 18 hetesen éreztem. Nem volt túl aktív...mióta megszületett annál inkább az:)
Szia! Ilyenkor már nyugodj le és élvezd a terhességet, hisz az egy gyönyörû korszak egy nõ életében!!! Nekem a 16-dik héttöl kapirgált a lányom, ugy a 19-dik héttöl éreztem az intenzivebb mozgásokat! Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: és az milyen erzes amikor eloszor erzi vki a babajat?en erzem, h. aktiv, igaz, nem tudom mik ezek, de olyan lukteto vagy pulzalo erzest erzek a koldokom mellett tobbnyire jobb vagy bal felin, pedi teljesen nyugalomba fekszem kozben, a szivveresem nem gyors, nem az idegek okozzak, ezek olyan lagy luktetesek. barmi is legyen, fantaxtikus, es erezteti, h. zajlik odabenn az elet
A kérdező hozzászólása: utolso valaszolonak: en is gratulalok neked, hidd el ma-holnap azt fogod exre venni, h. mar tul vagy a 12 heten es a masodik trimexterben jarx.nagyon gyorsan telnek a hetek. ha eljon a nyar mar azt vehetem exre, h. var a szules.de nem felek tole, eros no vagyok
A kérdező hozzászólása: koszonom a biztatast. en biztos vaok benne, h.megmarad, hiszen mindennel jobban vigyazok ra, es mindennel jobban szeretem. amugy hanyadik hetben kezd el erezhetoen mocorogni?
Ugyan azt mondják tapasztalt anyukák, hogy az elsõ bébit késõbb érzi csak az ember lánya, de én már a 16-ik héten éreztem.Mondjuk nem volt nehéz, mert apró mozgást nem csinált, hanem rögtön rúgott.Nagyon különleges dolog érezni azokat a pici lábakat a pocidban! :D Én most 29 hetes vagyok, és egy egész nap ficergõ kis pocilakóm van, de én nagyon élvezem.Sikeres babavárást és szülést kívánok neked!

Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"színű v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Mitől lehet ez? Talán beágyazódás?

Gyermeket szeretnénk régóta.A ciklusaim rendre 28 naposak.Ebben a ciklusban a 15-odik napon egy kis barnás pötyizés volt(épphogy).Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"szín? v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de hát még csak a 21-edik napomon vagyok.A mellem sem fáj, pedig jó 1 héttel menszesz el?tt már majd leszakad.

Legjobb válasz: Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)

Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)

Tegnap voltam vizeletvizsgálaton. Vért és gennyet is találtak benne. Nagyon félek, mi a gond?

Kihatással van ez a babámra 16 hetesen?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az én vizeletem is igen cifra és semmi bajunk. A kismamik veséje igen érdekes dolgokat tud produkálni. Beszélj dokival,hogy megnyugodj,de nem lesz semmi bajotok. Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Ne aggódj! Az én vizeletem is igen cifra és semmi bajunk. A kismamik veséje igen érdekes dolgokat tud produkálni. Beszélj dokival, hogy megnyugodj, de nem lesz semmi bajotok. Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kismamáknál tényleg mminden elõfordulhat a vizeletbe. Nekem nem volt genny csak vér. Én is megijedtem, de a dokim megnyugtatott, hogy vér azért is lehet a vizeletben , mert a baba meg a méh nyomja a húgyhólyagot és ezáltal egy kis vérzés keletkezhet. Na aggódj feleslegesen, biztos van rá mód, hogy megszüntessék és a babára nem lesz veszélyes, hiszen azért van a sok vizeletminta , amit leadsz hogy idejében kiszûrjék a bajt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!