Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam 4mm (3 db)

Tegnap voltam ultrahangon! 4mm a babykém, szívműködés rendben, és 6 hetesek vagyunk! Jó ez a méret?

Legjobb válasz: Bocs, elírtam 5,6mm.Most néztem meg az ultrahang képen.

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam 5, 6mm.Most néztem meg az ultrahang képen.
szia! ha megkérdezhetem mikor volt az utolsó mensid?
Az 5, 6 teljesen jó! Itt megnézheted az átlagos adatokat. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menszim jan 29-én volt.De tudom pontosan, hogy rá egy két hétre fogant!
Nekem 7 hetesen volt 5, 5 mm, szval nagyon jók vagytok:-) Gratulálok!
Szia! Ugyanannyi idõs terhesek vagyunk, az én babám is 6 hetes, és 4 mm. (bár múlt héten voltam dokinál..)És pont akkor foganhatott õ is, mint a te bébid :)

Okt.15-én voltam Uh-n, láttak egy 9.3*2.4mm-es petezsákot. Tegnap visszahívtak, hogy megnézik, de nyomtalanul eltünt. Most már semmi remény?

Az orvosom szerint 7-8 hetesnek kellene lennem.A tesztek pozitívak,se görcs,se vérzés,mellfeszülés,derékfájdogálás megvan.

Legjobb válasz: Néha elõfordul hogy felszívódik.

Néha elõfordul hogy felszívódik.
Sajnos én is ugy gondolom hogy felszivodot.
Sajnálom. Nekem a 12 hetes genetiaki uh-n derült ki, hogy nincs bent senki. Valószínû, hogy nem volt egészséges, és tudom, hogy most még nagyon nehéz. Akkor én is majnem belehaltam a fájdalomba. De egy két hónap és újra próbálkozni KELL!!!!!! Fel a fejjel, jól sírd ki magad, aztán jöhet az igazi! Az enyém már itt van és most alszik, ma 10 hetes. 2007 szeptemberében vetéltem el, és decemberben már babás voltam. Nagyon szurkolok Neked, Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Nem adom fel, fiatal vagyok. Beletörõdtem már, csak most olyan mintha 1 idõzített bombán ülnék, mert a véreredmény hétfõn lesz meg.

Két hete voltam 6hetes és 4mm volt a baba, pulzáló szícsővel. Tegnap csak úgy elmentem UH-ra és közölte a doki már csak az üres petezsák látható. Mitől van ez? Nem értem hova tűnhetett?

Ha azt mondja van, de leállt a szive, azt mondom "ok", de hogy elt?nt... Nem értem hova lett... És ha nem megyek el, akkor észre sem veszem, h elment, csak majd kapok vmi fert?zést?

Legjobb válasz: Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama

Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama
De csak úgy felszívódott, hidd el! Nagyon kicsi volt még, 4 mm. Ilyenkor még elõfordul, hogy semmi jel nélkül egyszerûen csak felszívódik, eltûnik. Sajnálom!
sajnos nekem is ugyanez volt. szive volt és még picike volt. nagyon! felszivodótt.. a természettel nem lehet szem, beszállni! sajnálom. remélem legközelebb sikerül!
Sajnos van ilyen! Én ikrekkel voltam terhes, és a két pici közül az egyik kb. 5 hetes korában felszívódott. A másik viszont egészségesen megszületett :) . Állítólag elég gyakori dolog, hogy az elsõ néhány hétben "nyomtalanul" felszívódik.
Meg ne haragudj, de 6-8 hetesen az több, mint enyhe túlzás, hogy megvan mindene. 12. hétig alakulnak ki a szervek, valószínû, hogy olyan osztódási probléma lehetett, ami az élettel összeegyeztethetetlen.
A kérdező hozzászólása: hogy tud felszívódni egy gyerek akinek már van szinte mindene? csak úgy nem tûnhet el...
Nagyon sajnalom, de valoban gyakori ilyen koraterhessegben a felszivodas :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!