Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és nem értem (2 db)

Tegnap voltam dokinál, és nem értem a "diagnózist"! Ez hogy lehet?

33 hetes vagyok. Tegnap megvizsgált a doki, mondta, hogy kicsit több folyásom van. (Amit én nem vettem észre...). Írt fel kúpot, meg tablettát. Itthon néztem a leletet, ami szerint olyan fert?zésem van, ami nemi úton terjed. Lassan 2 hónapja nem voltam együtt a párommal. Akkor ez most hogy lehet? Babónak ugye nem lesz baja?

Legjobb válasz: Nem lesz baja a babónak !!Csak azért kell elkezdeni idõben a kezelést mert lassan eljön az idõ és szülni fogsz, addigra múljon el , nehogy a szülõcsatornában fertõzõdjön meg a baba. Esetleg véletlenül törölközõ által is el lehet kapni, de párodat is vizsgálatni kell akkor. De még az is lehet hogy nemi úton IS terjed de nem csak úgy.

Nem lesz baja a babónak !!Csak azért kell elkezdeni idõben a kezelést mert lassan eljön az idõ és szülni fogsz, addigra múljon el , nehogy a szülõcsatornában fertõzõdjön meg a baba. Esetleg véletlenül törölközõ által is el lehet kapni, de párodat is vizsgálatni kell akkor. De még az is lehet hogy nemi úton IS terjed de nem csak úgy.
Szia! Nekem candidát diagnosztizáltak. Se folyás, se viszketés nincs. Lehet vmi nyilvános mosdóban szereszted? Terhesség alatt amúgyis minden nyavalyát összekapunk.:( Én is rákérdeztem a kúpra, hogy nem árt e a babának, azt monta, nem jut el hozzá. persze nem tudom, te mit kaptál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Párom is szedi a gyógyszert, persze nem nagy lelkesedéssel! :-( Ma megyek a lelettel a védõnõhöz, már elõre attól félek, hogy kombinálni fog valamit...
Szia! A fertõzés a terhesség alatt könnyebben elkapható, mert felpuhul a nyálkahártya és kevésbé ellenálló. Valóban lehet, hogy nyilvános helyen kaptad el. A kezelés segíteni fog és nem lesz semmi baj, ne aggódj. Azért kell kikezelni, mivel a szülés során már nem védi a magzatburok a babát és bõrkiütése lehet emiatt. Ennyi baja lehet, semmi komolyabb. A védõnõ nem fog akadékoskodni, mivel orvos által diagnosztizált és kezelt dologról van szó. Nem lesz semmi baj! Sok sikert a babához!

Két hete voltam 6hetes és 4mm volt a baba, pulzáló szícsővel. Tegnap csak úgy elmentem UH-ra és közölte a doki már csak az üres petezsák látható. Mitől van ez? Nem értem hova tűnhetett?

Ha azt mondja van, de leállt a szive, azt mondom "ok", de hogy elt?nt... Nem értem hova lett... És ha nem megyek el, akkor észre sem veszem, h elment, csak majd kapok vmi fert?zést?

Legjobb válasz: Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama

Felszívódott, van ilyen. Sajnálom! Kívánom, hogy legközelebb szerencsével járj! De ne keseredj el!32 hetes kismama
De csak úgy felszívódott, hidd el! Nagyon kicsi volt még, 4 mm. Ilyenkor még elõfordul, hogy semmi jel nélkül egyszerûen csak felszívódik, eltûnik. Sajnálom!
sajnos nekem is ugyanez volt. szive volt és még picike volt. nagyon! felszivodótt.. a természettel nem lehet szem, beszállni! sajnálom. remélem legközelebb sikerül!
Sajnos van ilyen! Én ikrekkel voltam terhes, és a két pici közül az egyik kb. 5 hetes korában felszívódott. A másik viszont egészségesen megszületett :) . Állítólag elég gyakori dolog, hogy az elsõ néhány hétben "nyomtalanul" felszívódik.
Meg ne haragudj, de 6-8 hetesen az több, mint enyhe túlzás, hogy megvan mindene. 12. hétig alakulnak ki a szervek, valószínû, hogy olyan osztódási probléma lehetett, ami az élettel összeegyeztethetetlen.
A kérdező hozzászólása: hogy tud felszívódni egy gyerek akinek már van szinte mindene? csak úgy nem tûnhet el...
Nagyon sajnalom, de valoban gyakori ilyen koraterhessegben a felszivodas :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!