Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és ezeket az adatokat (2 db)

Tegnap voltam dokinál és ezeket az adatokat adta: TVS:az ut. 52x34 mm, nhy: 8mm, b. ov. 19mm-s átlagos átmérőjű, benne 5 mm-nél kisebb tüszők, j. ov. 24mm-es benne 5mm körüli tüszők. Douglasban folyadék nem látható. Mit jelentenek ezek?

Kisbabát szeretnénk és most kezdi el a ki vizsgálásokat a dokim.Azt mondta,hogy ne izguljak mert minden rendben lesz.De nem tudom,hogy ezek az adatok normálisnak számítanak?Mert nem igazán mondot semmit.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon meg köszönném.Hétf?n megyek vérvételre.

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy a ciklusod hanyadik napján néztek. 52x34 mm a méhed. A bal oldali petefészked 19 millis, a jobb oldali 24 mm, a tüszõk kicsik. Az érett tüszõ 17 mm felett van. Azt hiszem a 8 mm a méhnyálkahártyára vonatkozik. Szerintem, a ciklusod elején mérték ezeket az adatokat. Sok sikert a babához.

Ez attól függ, hogy a ciklusod hanyadik napján néztek. 52x34 mm a méhed. A bal oldali petefészked 19 millis, a jobb oldali 24 mm, a tüszõk kicsik. Az érett tüszõ 17 mm felett van. Azt hiszem a 8 mm a méhnyálkahártyára vonatkozik. Szerintem, a ciklusod elején mérték ezeket az adatokat. Sok sikert a babához.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!