Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és elfelejtettem (7 db)

Szerintem egy kis hormonzavarod lett a gyógyszer kihagyása miatt.
Ez az elsõ hónap, tehát most kezdted el szedni? Az "elején" mit jelent, hányadik szemet nem vetted be? Nem is pótoltad? Amid most van, az közti vérzés lehet és ez az elsõ hónapokban elõfordulhat.Tesztet szerintem a 7 napos tablettamentes szünetben csinálj, fõleg akkor, ha nem jönne meg, de amúgy is, mindenképp!

A barátommal tegnap lefeküdtem, és olyan fáradt voltam tegnap, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlóm, és ma reggel vettem be 8 órakor. Most akkor terhes lehetek?

Egyébként este 22 órakor szoktam beszedni a gyógyszert.

Legjobb válasz: a 3 adik válaszoló is hülyeséget mond, ha abba hagyod a fogamzás gátló szedését akkor nem 1 nap alatt ürül ki amit hónapokig szedtél.

a 3 adik válaszoló is hülyeséget mond, ha abba hagyod a fogamzás gátló szedését akkor nem 1 nap alatt ürül ki amit hónapokig szedtél.
esemény utánít kellett volna szerintem az a biztos
biztosan nem mivel még 1 napot sem hagytál ki. a fogamzás gátló van hogy 1 hónap mire ki ürül a szervezetedbõl, ettõl ne félj h terhes vagy
Ha úgy hagyja abba valaki, hogy beszedi az egész hónapot, akkor igen véd 1 hétig még, de csak is akkor ha végig szedte.
#13 Akkor én nem igazán értem a bogyó mûködését...ugyanis mi van azzal az egy héttel, amikor szünetet kell tartani?! Abbahagytam a gyógyszert, ezért egybõl terhes leszek.. Ja nem, eddig sose történt meg. És nem vérzek a teljes 1 hétben, csupán csak 3napot, szóval....
Értem.
NEM véd az utolsó levél utáni egy hetes szünetben. Csak akkor védene, ha a 8. napon új levelet kezdenél. Kérdezõ: még ha lenne is peteérésed, és meg is történne a megtermékenyülés, terhes most semmiképp nem lennél, max. 10-12 nap múlva.
Szexelni nem voltál fáradt, de egy tablettát bekapni igen? :) Egyébként ez még simán belefér.
#18 Te mirõl beszélsz? Beszedem a 3 heti adagot, majd egy hét szünet, mikor jön a vérzés. Aztán ha letelt a 7 nap, akkor újabb 3 hetes adag jön. Tehát abban az egy hétben, mikor nem szedem a gyógyszert, védelmet kell hogy nyújtson a bogyó!
Védelmet nyújt, hiszen a szervezetednek fogalma sincs, hogy te folytatni fogod a tabi szedését, vagy nem.
Nem tudom, mi nem világos a mondandómban... Azt írtam, UTOLSÓ. A 15-ös hsz-re reagálva... Ha valaki abbahagyja a gyógyszert és nem kezd új levelet a 8. napon, visszamenõleg is lehet gond.
#8 Gratulálok! Fogamzásgátló mellett TILOS az eseményutáni. Egyébként kérdezõ, 12 órán belül maradtál, úgyhogy nem gáz, nem leszel terhes. :) Az én gyógyszerem olyan, hogyha a 2. héten hsgyom ki, ott még túl is léphetem a 12 órát. Az a lényeg, hogy amikor észreveszem, akkor vegyem be. Ez nyilván legkésõbb a következõ gyógyszer ideje, szóval akkor kettõt veszek be. Ha addig nem tettem volna meg..
Akkor máshogy mondom. A tabletta -abbahagyás után 1 nappal- már NEM hat. Ha hatna nyilván nem kéne minden nap szedni. Nyilván kell neki egy kis idõ, amíg teljesen megszûnik a szervezetben, de ennek semmi köze a hatáshoz. Én az abbahagyás utáni napon lettem terhes, szóval elhiheted. :)
A kérdező hozzászólása: nekem csak most maradt ki elõször :)
Nem. 12 órát simán késhetsz vele.
Nézd meg a tájékoztatót. A legtöbb tabinál, ha a második és harmadik héten hagysz ki egy szemet, akkor nincs gond. Viszont ha az elsõ héten vagy, akkor terhes lehetsz. Az elsõ meg baromságot mond, a tabletta 1 nap alatt kiürül. Nem véletlenül esnek teherbe sokan 1 szem kihagyása miatt.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm. csak olvastam a fogamzásgátlóm papirján hogy ha nem szedem be a szokásos idõpontba, akkor 12 órán belül még beszedhetem :) most még abba épphogy bele estem.
Ja most nézem 12 órán belül voltál, így végképp nin cs gond :)
A kérdező hozzászólása: nem, már csak 2 szem van a tablettából, és egyszersem hagytam ki, csak most!
A kérdező hozzászólása: húú, akkor megnyugodtam:S
A kérdező hozzászólása: hát énis ugy tudom hogy sok idõ mire kiürül..:s nem hiába kell egy levél elszedése után 1 hetet várni :) )
Nem egy nap alatt ürül ki. akik "egy szem kihagyása miatt" teherbe estek azoknak azért elég sokszor kimaradt az az egy szem.
A kérdező hozzászólása: # 19 a barátom nem helyben lakik, másfél órás az út, és reggel fél 10tõl, nála voltam, és este 9re értem haza. stb stb. és mivel kaját is kellett csinálnom, teljesen kiment a fejembõl, hogy bekell szednem a gyógyszert. mindennek van oka. egyébként köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)

Tegnap voltam AFP-n, és elfelejtettem megmérni a súlyomat otthon és 1 kg-al kevesebbet mondtam, az nagyon baj lehet?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, az eredmény valószínûleg nem emiatt lesz téves ha téves lesz. (az esetek 70%íában hamis riadót fújnak az orvosok, megbízhatatlan vizsgálat)

Nyugodj meg, az eredmény valószínûleg nem emiatt lesz téves ha téves lesz. (az esetek 70%íában hamis riadót fújnak az orvosok, megbízhatatlan vizsgálat)
Én Miskolcon lakom, és tõlem sem kérdezték, hány kiló vagyok...
Nekem sem kérdezték. Gondolom akkor nem számít olyan sokat...
én is pécsi vagyok, a klinikára járok, tõlem kérdezték a súlyomat, sõt az eredményen is fel van tüntetve mint meghatározó tényezõ. azt mondták, hogy enélkül nem ér semmit a vizsgálat. 1 kg ide vagy oda nem hiszem, hogy számít
Ahogy hallottam az AFP egyébként is elég megbízhatatlan vizsgálat, szerintem ne aggódj emiatt!
nem hinném, hogy 1kg ide vagy oda annyit számítana. boldog babavárást
Szia! Én Pécsen lakom és a Megyeibe járok. Meg sem kérdezték, hogy hány kiló vagyok. Továbbá laborban dolgoztam és ilyet soha nem kérdeztünk a kismamáktól. Amint látszik város és város között is nagy a különbség.

Tegnap voltam az 576-ban és láttam egy játék borítóját csak elfelejtettem felírni a nevét, melyik lehetett ez?

A borítón volt egy kalapos öltönyös maffiózó szerű, akinek az egyik keze robot volt. az első ránézésre maffiás beütésű volt. Segítsetek!

Legjobb válasz: LoL.

LoL.
A kérdező hozzászólása: nem
The Bureau: XCOM Declassified ?
A kérdező hozzászólása: Az az. Köszönöm!
szívesen :)

Novynette tablettát szedek január óta. Kedden kellett volna bevennem az elsőt de elfelejtettem és csak ma délelőtt vettem be. Tegnap viszont együtt voltunk a párommal! Hatott még a gyógyszer valamennyire vagy kezdjek el imádkozni?

Legjobb válasz: Hú,hát énis novynette-t szedek,én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért,mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni,hogy bennt vagy a 12 órában,mert ugye az elsõ lenne,amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.

Hú, hát énis novynette-t szedek, én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért, mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni, hogy bennt vagy a 12 órában, mert ugye az elsõ lenne, amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.
Igen valószínû hatott a gyógyszer! Egy teszt kiderítheti és esetleg még a 72 órában benne leszel, akkor gyógyszer. De szerintem nem lesz gond

Nekem 2 hónappal ezelőtt volt egy abortuszom. Azóta fogamzásgátlót szedek, de 1-szer elfelejtettem bevenni és a párommal együtt voltunk. Tegnap volt egy kis vérzésem ma halvány barnás pecsételő volt. Lehet, hogy méhen kívüli terhességem volt?

Legjobb válasz: Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.

Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.
Nem az a kérdés, hogy terhességed volt-e? Hanem hogy most az vagy-e? Amit leírtál igencsak utal arra, úgyhogy a helyedben csinálnék egy tesztet.
Gratulálok én is! Nem minõsítem az ilyen felelõtlen nõket....2 hónapja abortusz most meg elfelejti a tablettát.Szexelni mikor felejtesz el?Mert esetedben az lenne a legjobb! A barna pecsételés nem jellemzõ a méhen kívüli terhességre, viszont a méhen belülire igen.Csinálj egy tesztet.Ha pozitív, ezt a babát is megölöd?
Azt azért fontos lenne tudni, hogy most épp a mensidet várod, vagy a ciklusod valamelyik napján tartasz, illetve mikor történt az ominózus eset. Ugyanis ha már kb. 2 hete és most kellene megjönnie, akkor lehet terhesség (mivel nem igazán jött meg). Ha meg a ciklusod közepe vagy második fele, akkor lehet beágyazádás miatti vérzés, vagy esetleg más. Méhen kívüli biztosan nem lehet, mivel az erõs görcsöléssel és sok vérrel jár... Ezt így nehéz eldönteni. Ha most kellene megjönnie, a legbiztosabb, ha tesztelsz.
A pecsételõ vérzés attól volt, hogy elfelejtetted bevenni az aznapit. máskor ne felejtsd el bevenni, gondolom nem akarsz még egy abortuszt.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapja szoptatok, mensim még nincs.
Szia, én 8 hónapja szedem, szoptatok is még napi 6x!Tegnap este elfelejtettem én is bevenni, ma reggel pótoltam!Mi tegnapelõtt bújtunk össze:-)! De már júliusban volt egyszer, hogy egy kimaradt, nem is pótoltam, együtt voltunk!Észre sem vettem, hogy elfelejtettem bevenni! Nem lettem terhes! Gondolom, hogy Te is szoptatsz még!Tudom, hogy az nem garancia, de így +gyógyszer mellett kisebb a teherbeesés veszélye! Reméljük minden oké! Szia
Bocs, most olvastam, hogy 9 hónapja szoptatsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!