Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és csak a (90 db)

Tegnapi voltam UH-on, a vérzéstől számítva ugyan 6. hetes terhes vagyok, de az orvos vél. Szerint nem valamikor december végén lehetett a fogantatás és ezért tegnap csak egy kicsi foltot - talán petezsákot láttam - ami fél cm-es, kell aggódom?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj szerintem. Ebben a terhességi korban a fejlõdés szempontjából néhány napos eltérésnek is jelentõsége van. A fogantatás idõpontját max. nagyjából sejteni lehet, de néhány kivételtõl eltekintve ezt biztosan nem lehet tudni. Gratulálok és egy picike türelem még kell!

Szia! Ne aggódj szerintem. Ebben a terhességi korban a fejlõdés szempontjából néhány napos eltérésnek is jelentõsége van. A fogantatás idõpontját max. nagyjából sejteni lehet, de néhány kivételtõl eltekintve ezt biztosan nem lehet tudni. Gratulálok és egy picike türelem még kell!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Köszi a választ, ugye mennyire nehezen telnek így a napok? Én is azért félek, mert bárkitõl olvasom, mindenki írja, hogy már szívhang is van, ezért pánikolok, meg már volt is egy vetélésem, szorítok neked, rendben kell, hogy legyen minden!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, csak félek, mert már volt egy vetélésem..
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok :) Viszont nekem clostis hónapom volt, szóval én tuti hogy 6 hetes vagyok és nekem hétfõn látott a doki 5 mm-es petezsákot. Annyit mondott, hogy "hááát elég pici" Én is aggódom, jövõ héten megyek megint uh-ra. Remélem minden rendben lesz nálad is!(Meg nálam is)

Tegnap voltam uh, és csak a fejméretet nézték, nem kevés ez? Ilyenkor nemfontos hogy nézzék a sújt, meg a többi méretet is?

24 hetes ikres kismama vagyok,és legközelebb 32 hetesen kell mennem uh-ra.nincs ez kicsit soká?)8 hétig megsem nézik öket?!!)

Legjobb válasz: Szia. Én tegnapelõtt voltam uh-on, és nekem majdnem 20 percig nézte az orvos a babát, és minden méretet megmondott megnézett. A következõ uh 28 hetesen lesz ami kötelezõ, nekem ezt mondta. Szerintem azért ennél kicsit többet kellett volna néznie, fõleg hogy 2 baba van. Nekem alaposan átnézte az egyet is. Fõleg a méhlepényt, hogy az rendben van e. Beszélj vele hogy szeretnél menni elõbb mint a 32. hét, és mondd meg az orvosodnak, hogy minden méretükre kíváncsi vagy, mert az megnyugtatna téged, Ha fogadott orvosod van, és normális akkor megfogja tenni. De azért ne izgulj, ha baj lenne, tuti hogy szólt volna! Boldog babavárást kívánok, és ne idegeskedj.

Szia. Én tegnapelõtt voltam uh-on, és nekem majdnem 20 percig nézte az orvos a babát, és minden méretet megmondott megnézett. A következõ uh 28 hetesen lesz ami kötelezõ, nekem ezt mondta. Szerintem azért ennél kicsit többet kellett volna néznie, fõleg hogy 2 baba van. Nekem alaposan átnézte az egyet is. Fõleg a méhlepényt, hogy az rendben van e. Beszélj vele hogy szeretnél menni elõbb mint a 32. hét, és mondd meg az orvosodnak, hogy minden méretükre kíváncsi vagy, mert az megnyugtatna téged, Ha fogadott orvosod van, és normális akkor megfogja tenni. De azért ne izgulj, ha baj lenne, tuti hogy szólt volna! Boldog babavárást kívánok, és ne idegeskedj.
Szerintem is beszélj az orvosoddal! Tényleg furcsa, hogy csak a fejüket mérte le, pláne ikreknél gondolom még alaposabban meg kellene vizsgálnia.
Szia!!!24 hetes korra nagyon kevés amit mértek, mert ilyenkor már a mellkas, combcsontot...stb is megkell nézni.Mindenképp menj vissza az orviosodhoz és beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem is fogom ennyibe hagyni, aggodom a kicsikért!boldog heteket mindenkinek.

Hogyan tudnám rávenni a barátnőmet, hogy végezzen Kegel - gyakorlatokat? Tegnap benne voltam, és közben a kezemmel a csiklóját izgattam, és egyszer csak összerándult a hüvelye.

Annyira de annyira jó érzés volt, hogy le sem tudom írni. Hogyan tudnám rávenni, hogy gyakorolja? egy picit konzervatív a lány...

Legjobb válasz: Mondd neki,hogy szeretnéd,és olyan lenne. De óvatosan közöld Vele,nehogy azt gondolja,hogy azért mondod,mert túl tág. Amúgy meg..RÁVENNI nem kell.Megkéred szépen,és vagy benne van,vagy nem.

Mondd neki, hogy szeretnéd, és olyan lenne. De óvatosan közöld Vele, nehogy azt gondolja, hogy azért mondod, mert túl tág. Amúgy meg..RÁVENNI nem kell.Megkéred szépen, és vagy benne van, vagy nem.
én nem értem, mi az a gyakorlat és mi a baj?
Többet kellene izgatnod, a csiklóját.

11+6 napos vagyok tegnap voltam uh-on a nyaki redő 1, 3mm, viszont a baba csak 48mm. Nem kicsi? A dokim szerint minden rendben van és meg is bizom benne, csak érdekel a véleményetek!

Legjobb válasz: Nem kicsi, nekem a fiam ekkor pont 6 cm volt, de most 3 hósan már 64cm ami nagynak számít, tehát a te babád arányaiban nem kicsi.

Nem kicsi, nekem a fiam ekkor pont 6 cm volt, de most 3 hósan már 64cm ami nagynak számít, tehát a te babád arányaiban nem kicsi.
Ha a doki szerint minden rendben van, akkor miért aggódsz?? A mérete is pont jó!
A kérdező hozzászólása: Nem aggódom, csak kíváncsi voltam a véleményekre!:)
Szia!Ne aggódj, az én pocaklakóm 11+1 naposan 45 mm volt, az nt pedig 1.2mm lett.A dokim nekem is azt mondta, minden rendben, ne aggódjak.Azóta két héttel nagyobb a koránál.Minden jót nektek!
az h 48mm-ert mért, lehet h nem is annyi, hisz az csak egy pillanatkép. Az tuti h 48mm-t eléri. De lehet épp összegörnyedt. Nekem 11hetesen és 5 naposan elõször52mm-ert mért, aztán látta h kinyújtózkodott. Megállította a képet, és újra megmérte. Lám máris nõtt 58mm-re:)

Tegnap töltöttem be a 7. hetet. Két hétig rosszul voltam, szinte minden nap hánytam. Tegnap jól voltam, és úgy néz ki ma is jól ébredtem, nem émelygek annyira, mint eddig. A hasam nem fáj, csak néhe húzódik. Minden rendben velem és a babával?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)

Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)
Az elõttem szólónak is írnám, hogy sajnos az elején még legtöbbször semmilyen következménye sincs annak, ha baj van. Nekem a 8-ik héten elmúlt minden rosszullétem és éreztem, hogy ez nem normális. Elmentem az orvosomhoz és mondta, hogy sajnos nincs szívhang és ez mostanában eléggé gyakori. A következõ terhességemnél, a 12-ik hétig tartottak a rosszullétek és most vagyok a 21-ik hétben. Persze nem rémiszteni akarlak, csak sajnos ez is benne van. Az is lehet, hogy nálatok minden rendben, hiszen minden szervezet más és más. Én drukkolok!!!
Igazat adok az elõttem szólónak. Sajnos ez a 8.-9. hét elég veszélyes idõszak. Sajnos sok baba elhal mostanában, s a legrosszabb, hogy semmi tünete nincs, csak az ultrahangon derül ki.. DE vigaszként mondom, hogy nálam is ez volt, elmúltak a tüneteim, és mégis minden rendben volt. Menj el minél hamarabb orvoshoz, hogy megnyugodj! Sok sikert!
Nekem is úgy voolt a vetélés, hogy nem volt tünet, csak két hét múlva.. no de persze a mkostani terhességemmel is volt olyan hogy nem annyira volt hányingerem egyik vagy másik nap. Nem feltétlen baj a jele, de lehet az is. ez 50-50%. Lehet holnap újra rosszul leszel! :) Hátha..ez esetben a jónak lenne a jele, de ha elmúlik az sem feltétlen baj. Legyél óvatos, és ne aggódj! Ne képzeld be hogy baj lesz... minden a fejben dõl el!!!
Szia!Szerintem ne izgulj!Nekem is néha elmúlott pár napra a tünetem, sõt, volt amikor egy hétig tünetmentes voltam!Ez teljesen normális!Persze baj az bármikor lehet, de ne erre gondolj!Élvezd a tünetmentes idõket!:) Fogsz még eleget szenvedni!Nekem egy hét után úgy tért vissza, hogy már nem émelyegtem szinte egész nap, csak hirtelen hánytam, majd jó lett!Nem kell mindig rosszúl lenni!:)

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Nem, sõt általában semmi különöset nem lehet érezni a beágyazódáskor.
Ugy van ahogy a elsõ válaszoló írja.
Egyátalán nem kell hogy legyen! Nekem az elsõ terhességemkor nem volt, a második terhességemnél meg halvány rózsaszín valami volt a wcpapíron. Nem is tudtam hogy mitõl lehet...de mostmár igen. Ez egyénenként változik. De semmi sem kell hogy legyen! Reméljük hogy baba lesz:)

Tegnap este együtt voltam a párommal és kiszakadt a gumi és későn vettük észre. És még csak most kezdtem el szedni a tablettát tegnap vettem be a 6. szemet! Kellene félnem? Tri-Regolt szedek

És még annyit hogy ha beveszem a tabit,azt mennyi id? alatt szívódik fel?Mert volt egy kis hasmenésem ami nem volt vészes de kb a tabi beszedése után 3-4órával volt...

Legjobb válasz: a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell ,azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!

a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell , azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy tegnap elõtt bevettem egy fájdalom csillapítót mert nagyon fájt a fejem!Ez gyengítette a fogámzásgátlót?válaszokat köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nemtudok elmenni mert3hós a kisfiam és nem tudom kire bízni a legközelebbi nõdoki pedig 40km-re van...már oda sem érnék rendelésre:S
Ha a mensid elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól már védve vagy. A hasmenés akkor hasmenés, ha napi nagyon sok alkalommal vizes f*sás van, egyszeri lágyabb széklet még nem hasmenés, tehát nem befolyásolja a felszívódást. Szerintem ne aggódj!
Szülést vagy vetélést követõen az orvos utasítása szerint, de legkorábban a második menstruáció jelentkezésének 1. napján ajánlott a drazsé szedését elkezdeni. Amennyiben orvosi okokból a fogamzásgátlás még korábbi megkezdése indokolt, akkor a drazsé szedését az elsõ menstruáció 1. napján kell elkezdeni, de az elsõ 2 héten még egyéb (nem hormonális) fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni.

Tegnap és ma ébredés után el voltak zsibbadva a jobb lábamon, és a bal kezemen az ujjaim, tegnap csak a jobb kezem ujjai, mi okozhatja? Mozgatás után elmúlt.

Legjobb válasz: Az,hogy oldalt alszol. Semmi komoly, nem kell aggódni. Szedjél magnéziumot az segít a zsibbadáson és görcsökön.

Az, hogy oldalt alszol. Semmi komoly, nem kell aggódni. Szedjél magnéziumot az segít a zsibbadáson és görcsökön.
Verkeringes! Nem lehet, hogy rafekszel a kezedre, igy a veraramlast akadalyozod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, elvileg lehet persze hogy ráfekszem a kezemre, de a láb ujjaim is elzsibbadtak ma pl.Kis mozgatás után jó volt már.Amúgy igen mindig oldalt alszom, akkor ez is lehet az oka?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!