Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és azt mondta gyanús (1 db)

Tegnap voltam orvosnál és azt mondta gyanús hogy kisfiam lesz. Van még esély esetleg a kislányra?

Éreztem, hogy fiú lesz, de én mégis annyira de annyira kislányt szerettem volna és most teljesen le vagyok törve. Tudom, hogy a legfontosabb az egészség, segítsetek hogy lehet ezt "feldolgozni"?

Legjobb válasz: Ha bebizonyosodik, hogy fiú lesz, akkor elkezditek magatokat beleélni, nézegetitek a fiús cuccokat...pár hét elteltével nem is fogtok emlékezni, hogy lányt akartatok. Képzeld azt, hogy lesz egy új szerelmed, és állandóan puszilkodtok majd. Nálunk ugyanez van: apa és a kis hercegnõje, akik fülig szerelmesek egymásba.

Ha bebizonyosodik, hogy fiú lesz, akkor elkezditek magatokat beleélni, nézegetitek a fiús cuccokat...pár hét elteltével nem is fogtok emlékezni, hogy lányt akartatok. Képzeld azt, hogy lesz egy új szerelmed, és állandóan puszilkodtok majd. Nálunk ugyanez van: apa és a kis hercegnõje, akik fülig szerelmesek egymásba.
Szia! Én is mindig kislányt akartam. Aztán amikor terhes lettem, ugye el kellett kezdenem edzeni magam arra, hogy van némi esély hogy ez a baba fiú legyen. Hát, annyira megbarátkoztam a gondolattal, hogy még most, 4 héttel azután is hogy megmondták hogy kislány, kicsit mintha elégedetlen lennék. Imádom, borzasztóan örülök neki, de valamiért még mindig néha eszembe jut - szinte reménykedve, hogy talán mégis fiú... fura ez...
Hagyjátok már ezt a szegény lányt! Nyilván nem ez a legnagyobb problémája, hogy fia lesz és nem lánya, csak kíváncsi volt, hogy mások ezt hogyan élik meg. Nem kell egybõl azzal jönni, hogy mások meg elvetélnek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Szia! Az elsõ beszúrás kérdését én tettem fel kb. 2 hete. Így utólag nagyon rossz volt a kérdésem elolvasni, igaz, én akkor is szégyelltem magam az érzéseim miatt. Egy a lényeg: most már csak az számít, hogy szépen fejlõdjön és egészséges legyen a kisbaba! Én amikor kiderült és csalódott voltam, felhívtam anyukámat és nagyon sokat beszélgettünk. Aztán minden nap rengeteget bszéltem a kisbabához és bocsánatot kértem tõle, amiért ilyen negatív voltam vele szemben pár napig. Simizem a hasam és "szeretgetem". Nagyokat rúg és ez csodálatos, most már annyira szeretem, mint amikor még nem tudtam a nemét. Pár nap, és Te is így fogsz érezni, majd meglátod!!! Sok boldogságot!
És amúgy egészséges? Gondolom igen, és ne haragudj, de egyedül ezzel kellene foglalkoznod. Én azért imádkozom, hogy egészséges legyen, nem azért, hogy lány vagy fiú legyen! Én már vesztettem el babát, na azt fel kellett dolgozni! Elsõ babánál olyan mindegy, fiú, vagy lány! De szerintem a másodiknál, harmadiknál is!
nem értem mit kell azon feldolgozni, hogy lesz egy egészséges gyereked... feldolgozni azt nehéz és kell, ha valaki elvetélt vagy soha nem lehet gyereke... nem ezt! Meg sem érdemled azt a kis babát, ha így állsz hozzá!
Én nagyon szeretnék kisfiút, elvileg nekem ma derül ki, hogy mi lesz. Ettõl függetlenül, ha lány lesz, akkor is nagyon fogok örülni. Pár nap, vagy pár hét, és örülni fogsz a kisfiúnak is!!!! Hidd el, az a lényeg, hogy meglegyen keze-lába-stb. Vigyázz magadra!!
Ez nem az a dolog, amit fel kell dolgozni. Miért nem örülsz az egszséges babádnak, ahelyett, hogy ilyeneket írsz. A baba is érzi, hogy csalódott vagy miatta, pedig Õ nem tehet semmirõl. Képzeld el azt, akinek nem lehet babája soha és aztán sírjon a szád. 38 hetes kismami
Ha elsõ gyerek, akkor tök mindegy, hogy milyen nemü. És az orvos még csak gyanakszik, tehát még nem biztos! Nekem 3 fiam van, két "szélsõnél" fiút szerettünk volna a középsõnél pedig lányt. Õ a legédesebb gyerek a világon... Mellesleg a középkorban királynékat fejeztek le, mert "nem tudtak" fiút szülni. ( Rossz megjegyzés volt, elnézést kérek a lányos anyukáktól!)
Én mindig lányt szerettem volna.El sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen.18hetesen kierült, hogy fiú.Akkor már sejtettem egy ideje, pedig csak lányneveket nézegettünk szinte.Hamar elfogadtm és már el sem tudnám képzelni, hogy lány legyen.Nekem már az lenne a csalódás ha egy kislány bújna ki egy hét múlva.:) Megszüljük a pasit, akit egész életünkön át szeretni fogunk minden hibájával.Akkor is ha csalódunk benne.Ez csak a fiunkra igaz, mert ki tudja 10 év múlva a párunk milyen érzést vált majd ki belõlünk?!Õ lesz az a pasi, akit imádni fogunk mindig, amíg csak élünk.:)
Ne legyél letörve!!! Adj hálát az égnek, hogy kismama vagy, lesz egy csodaszép gyermeked akit szerethetsz, akit babusgathatsz, hisz tudod mily sokan vágynak egy gyermekre, mily sokan vannak akik folyamatosan elveszítik babáikat, és akiknek örökbe kell fogadniuk. Kissé nonszensz, hogy míg az szeretnéd "feldolgozni" hogy fiad lesz, más azzal küzd, hogy hogy "dolgozza fel" hogy soha nem lehet gyereke.
nem tudom mennyire vigasztal, nekem 3 hete meghalt akisfiam, 32 hetes voltam ma kiderült egészséges lett volna, nem tudni mi történhetett. Ezt nem lehet feldolgozni, úgy érzem bele õrülök a hiányába. szóval örülj annak ami van!!!Ezt az érzést a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Jó egészséget.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan, aki végigdohányozta mindkét terhességét?

Nem vitatéma, akinek ez nem tetszik legyen szíves lapozzon arrébb. Mindenki tudja, hogy ártalmas, talán önző dolog és a többi, így ezeket mellőzni kérem, csak a kérdésre várok választ. Ha akadnak ilyenek, őket várom, akár privátban.
A kérdésem azért áll fent, mert az első terhességem teljesen lazán fogtam fel, dohányoztam rendesen, mint egyébként, a babának semmi baja nem lett, túlhordtam. Most kiderült, hogy babát várok, viszont sok bennem a kétely, köztük a dohányzás is. Nem tudom és talán nem is akarom letenni, évek óta dohányzom. Olyanok válasza érdekelne, akik 2 vagy több gyermekkel is dohányoztak. Meddig, mennyit, lett e valakinek is bármi baja?

30

8 hetesen virusos torokgyulladás, magas CRP eredmény mennyire nagy baj?

1 hete fáj a torkom, kohogok. Stodalt szedek, Ca pezsgotablettát, sok tea, méz citrom. Most jott meg a vérvétel eredmény a korzetitol magas CRP eredmény. Mar annyit sirtam, nagy bajt jelent ha a véremben benne van a gyulladás? mi lesz szegény babámmal? utálom magam hogy pont ilyenkor kellett osszeszednem a virust.

5

Ha a trombocyta szám 80. 000 alá csökken, tényleg csak egy speciális pesti klinikán szülhetek?

Volt valaki hasonló szituban? Már 10 évvel ezelőtt is alacsony volt, valószínűleg genetikailag ennyi, de most terhesség alatt elkezdett csökkeni. 24 hetesen most 120.000 volt. A doki azt mondta, 80.000 alatt nem szülhetek az általam választott kórházban. Pedig úgy tudtam, 50
000 alatt veszélyes.

0

Ma voltam uh-n ahol 8mmx10mm-es petezsákot láttak, és embrió sejtehtő. Csak 5 hetesnek írtak?

Szept.8-án volt utoljára meg, így már bőven 6.hetesnek kellene lennem. Ez nem baj?

5

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

6

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.

8

Az első 12 hétben mit mondtatok az ismerősöknek, mikor babáról kérdeztek?

Mi elkövettük azt a hibát, hogy kikotyogtuk az ismerősöknek, babát tervezünk. Viszont mindenki előtt hallgatni szeretnénk a 12. hétig. Sorozatban jönnek a kérdések, épp most kezdett el zavaró lenni, hogy úgy néz ki, sikerült a baba.

7

Anyukák! Ez tényleg két csík? Érvényes attól, hogy halványabb?

Terhes lennék? Tényleg?

18

Nálatok hány hetesen váltak a pici rúgásai igencsak erőssé, olykor fájdalmassá?

7

Csak a kíváncsiság kedvéért. Tippelős. Hány hetes?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/image_www.kepfeltolte..

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!