Találatok a következő kifejezésre: Tegnap voltam és az ultrahang is (2 db)

Tegnap voltam orvosnál és az ultrahang is meg a terhességi teszt is negatív lett, de ugyanúgy fáj és püffedt a mellbimbóm. A hasam alja is ugyanúgy fáj. Lehet, hogy terhes vagyok, csak még nem mutatható ki?

Legjobb válasz: Nem vagy véletlenül a menstruációd elött?? Vannak olyan esetek mikor a szervezet produkálja a terhességi tüneteket,pedig a terhesség nincs is.Lehet,hogy hormonális probléma.Ha nem múlik,várj egy hetet,csinálj még egy tesztet,vagy menj vissza az orvosodhoz.

Nem vagy véletlenül a menstruációd elött?? Vannak olyan esetek mikor a szervezet produkálja a terhességi tüneteket, pedig a terhesség nincs is.Lehet, hogy hormonális probléma.Ha nem múlik, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet, vagy menj vissza az orvosodhoz.
Hasonló tüneteket produkálhatsz abban az esetben is, ha háromfázisú fogamzásgátló tablettát kezdesz szedni. A hormonok hasonló változásokat okozhatnak a szervezetedben, mint a terhesseég (pl. hányinger, mellfeszülés, alsóhastáji fájás stb.) Ez egy idõ után elmúlik... de van olyan nõ, akinél nem is jelentkezik.
igen minden rendben van!
Mi lenne a baj vele? :) persze, hogy jó
Hmm, akkor nalam nincs valami rendben? Nekem 7 mm-t mertek. Ugyanannyi idos terhesseg. Ez akkor nem normalis? Nagy? :(
Nem nagy, de lehet, hogy nem ugyanannyi idõs a terhesség. :) nekem 5 hetesen volt 2.1mm.
mármint arra gondolok, hogy valamennyivel elõbb-késõbb fogant, az is lehet, hogy picit elmérte az uh-s, szerintem ha nem mondják, ha gond lenne, vagy lehetne, akkor nem kell aggódni, kötelesek szólni
Szia! Nekem 4+4 hetesen 3, 3 mm-es lapos petezsák, 5+4 hetesen 7mm-es petezsák, 3 mm-es szikhólyag, embriócsomóval, 7+4 hetesen 11, 5 mm-es crl, jó szívhang, 9+5 hetesen 26mm-es embrió, jó szívhang:D (és most jelenleg itt tartunk) Szerintem minden terhesség más, nyugi, ha a doki azt mondta, hogy jó a baba mérete, akkor biztosan úgy is van!!:) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagyok. Akkor ezek szerint megnyugodhatok... Nagyon nehezen teszem. Tavaszal volt egy terhességem, amit mûtéti úton be kellett fejezni (üres petezsák). :-( Most legalább már van embrió. :-) De azt hiszem az egész terhességet végig fogom izgulni. :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!