Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt mensim (120 db)

Minimális barnázással mennétek orvoshoz? Tegnap töltöttem a 12. hetet, tehát tegnap volt a 3. elmaradt mensim. Előzőleg nem volt semmi barnázás, csak tegnap egy pici, éjszaka semmi, ma is eddig egy icipici.

Hasam fáj, mint mikor meg akar jönni, de ez az el?z? terhességemnél is így volt, sokat fájt, de szerencsére minden rendben volt. Duphastont szedek egy régi vetélés miatt. A dokimat telefonon nem lehet elérni.

Legjobb válasz: Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.

Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát kamuzni tényleg nem kamuzok. Amúgy megint itthon vagyok, reggel bementünk, kiderült, az ügyeletes orvos rosszul tudta a dolgok menetét. Este kell visszamennem, akkor teszik fel a lamináriát és holnap mûtenek. Amikor 3 éve volt a spontán vetélésem, a kórteremben volt egy lány, aki pont ugyanígy járt, mint én, õt is aznap mûtötték, pedig már egy hete tudta, hogy elhalt a baba. Engem is megdöbbentett akkor, hogy egy halott embrióval mászkált egy hétig, de azóta tudom, hogy így szokták. Ha nincs vérzés és görcs, akkor inkább kivárnak valamennyi ideig, hátha megindul magától és akkor minél kevésbé kell mesterségesen megbolygatni a dolgokat, mert olyankor több kárt tudnak tenni, én így tudom.
20.37-nek nem azt mondom hogy kamuzik a kérdezõ de nekem is meghalt 10 hetesen a babám és átszervezték miatta a rendet mert az abortuszosok helyére tettek be és két órán belül megoperáltak. debr. klinikán lehet hogy helyfüggõ de én beparáztam volna hogyha egy már nem élõ embrióval a testemben kellett volna még várnom napokig. csak ezért kérdeztem...
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. :(( Carmen22, ez miért lenne kamu? Ha nincs erõs görcs és vérzés, bizony nem mûtenek meg rögtön. Egyik barátnõm is így járt, mikor észrevették, hogy nem él a baba, rá 3 napra mûtötték.
Egyrészrõl nagyon sajnállak de ki is vagyok akadva... hetekkel ezelött elhalt a baba és hétfõn müt? ez kamu? engem hogy kiderült meghalt a baba 2 órán (!!!)belül megoperáltak.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.Fel a fejjel.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még délelõtt bementünk az ügyeletre, sajnos nem él a baba, valamikor hetekkel ezelõtt elhalt. Ha nincs különösebb gond, hétfõn kell visszamenni, akkor lesz a dokim és õ megcsinálja a mûtétet. Köszi a válaszokat!
nekem 3* volt barnázás az elsõ harmadban, mind a háromszor bementem az ügyeletre. Szerintem te is menj be, drukkolok
én azonnal ügyeletre mennék! fõleg, hogy volt már 1 vetélésed! remélem minden okés!!!!
Szerintem is, menj be az ügyeletre mindenképpen.
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled! Fel a fejjel!! nemsokára biztosan sikerül! nekem is volt vetélésem, és bár elfelejteni soha nem lehet, de talán egy másik baba feledteti az ember fájdalmát! Minden jót!
ha 11 napja volt mensi akkor talán még az ovuláción sem vagy túl . . .. a hõleesés alapján talán most lesz ovu
A kérdező hozzászólása: igen mindne reggel, ez lehetet beágyazodás?már elis mult csak agaszt hogyennyit eset a hõm:(
Jaaa, és minden reggel, ugyanabban az idõben mérd a hõdet, még mielõtt kiszállnál az ágyból!!Még pisilni se menj ki, vagy ilyesmi!És szurkolj, hogy ne menjen le a hõd!
Aha, és nem te írtad a másik kérdést, mi?Ugyanezt válaszoltad ott is!:D Miért kell hazudni??!Mindegy! Na, nagyon ritka esetben elõfordul, hogy nem pé-kor esik valaki teherbe, hanem utána vaaagy elõtte!Tehát arra van esély, hogy esetleg most van a beágyazódás, ugyanis akkor szokott elõfordulni egy pár csepp vér. De erre elég kicsi az esély.Szerintem várj a következõ mensesig, és ha kimarad, akkor csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: igen majdnem minden nap, és msot nagyon pici vércsepeim vannak és nagyon picit görcsöl a hasam
Akkor az normális. És mióta elmúlt, azóta szexeltetek, ugye?
A kérdező hozzászólása: igen de kicsit kevesebb volt de ugyanadig tartott, és mióta elmult folyamatosan volt krémes folyásom
Na figyelj!Milyen volt a mensid?Ugyanolyan, mint máskor, és addig is tartott kb?
A kérdező hozzászólása: vérzek kicist mármint nagyon pici pár csepp ez most mitõl lehet?
Persze...Ugyanazok a tünetek, +ugyanazok a helyesírási hibák...Nem te vagy , mi? Nekem aztán mindegy!Csak segíteni akartam, de akkor is ez a pé, nem pedig terhesség!
Ja, és már tegnap is írtam, hogy ha babás vagy, akkor NEM csökken a hõd! Miért nem hiszed el, hogy ez a peteérésed jelzi!!!Inkább most hajrá, és ha nem jön meg a szokott idõben, akkor kérdezd ezt meg!! De ha annyira nem akarsz nekem hinni, akkor vegyél egy tesztet, és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg!Talán annak hinni fogsz!
A kérdező hozzászólása: énma regisztáltam
Nem te kérdezted véletlenül tegnap ugyanezt, csak akkor 10 napja múlt el, ugye? Ha babás vagy azt inkább mensi kimaradása után veszed észre!
A kérdező hozzászólása: de nemfurcsa hoy miota mensim elmult folyamatosan kréms folyásom van?
beágyazódás táján szokott egy napot esni, aztán visszamegy. Még egyszer már ne tedd fel ugyanezt a kérdést, mert mást úgyse tudunk rá mióondani, mint eddig.

Tegnap volt a nem várt mensi ideje! Ma egy nagyon-nagyon halvány volt a tesztem. Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia, nekem is tegnap volt a nem várt ideje...bár bevallom én még nem merek tesztelni. Te viszont pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebben fogod látni a második vonalat...mert bizony Baba:) Gratulálok!!!! Milyen tüneteid voltak a napokban? Hányinger, mindjárt megjön érzés, mellfájás-feszülés,petefészek szúrka? Kérlek válaszolj, mert nekem ezek a tüneteim vannak, rettegek,hogy megjön. 26éves babucira vágyó

Szia, nekem is tegnap volt a nem várt ideje...bár bevallom én még nem merek tesztelni. Te viszont pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebben fogod látni a második vonalat...mert bizony Baba:) Gratulálok!!!! Milyen tüneteid voltak a napokban? Hányinger, mindjárt megjön érzés, mellfájás-feszülés, petefészek szúrka? Kérlek válaszolj, mert nekem ezek a tüneteim vannak, rettegek, hogy megjön. 26éves babucira vágyó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) majd még a bizti ami bizti kedvéért 2 nap mulva újra tesztelek...de lehet csak reggelig bírom ki! :)
Nekem is csak halvány volt a csík, azóta 8 hónapos a kisfiam. Azért csinálj még egy tesztet, de én gratulálok.
De aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Na...már nem vagyok ezen a bólygon!! :) )) Nem az elsõ válaszadó vagyok hanem a kérdezõõõ!! :) )) Bocsi!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, és Neked is minden jót, boldog, vidám babavárást kívánok a második válaszadónak! Az elsõ válaszadó! :)
A halvány csík is csík! Várj pár napot, mert nekem is az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett halvány poz.! Én most 8 hetes vagyok, de tampon nálam is mindig van, ijesztésnek :) Boldog babavárást, és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Én 3 napja csak tamponnal mertem kimozdulni itthonról.mert úgy éreztem hogy bármelyik percben megjön! :)
A kérdező hozzászólása: Ugyan ezek mint neked, csak a mellem nem fáj! Reggel mutattam a páromnak, de nem foglalkozott vele...olvasott tovább...mondta hogy õ majd akkor hiszi el ha erõsek a csíkok, és ha majd látszani fog a pocim..
A kérdező hozzászólása: Most reggel megint teszteltem... negatívv....nem értem...most akkor mi van??? :((((

24-re vártam a mensim és tegnap volt egy csepp barnám este. Kezdtem örülni, mert ma úgy voltam vele veszek 1 tesztet, de du. Elkezdtem vérezni! Nem sok de van! Mi lehet?

Nem sikerült a babó? Vagy esetleg holnap vegyek egy tesztet a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!

nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!
A kérdező hozzászólása: Ma elég volt 1 normál tampon.
A kérdező hozzászólása: De az sem lett tele!
A kérdező hozzászólása: Annak én is örülök és egyetértek. Csak most annyira úgy éreztem, hogy sikerült. Most is a méhem környékén érzek olyan fura szurkát!
Ha észrevehetõen kevesebb a vérzésed, vagy abbamarad, csinálj tesztet. Ha holnap rendesen elkezdõdik a menstruációd, nincs értelme tesztelni. Viszont ha kicsit vérezgetsz, de nem úgy mint máskor, akkor tesztelj. Na ezt jól megfogalmaztam...:) Tesztelj.Ne tesztelj.Tesztelj. Tudsz követni?:) )) És írd meg a végeredményt!!! :) ))

Tegnap voltam dokinál, norculutot, és clostyt írt fel. Január óta nem volt mensim. A closty segíthet, lesz bébim?

annyira szeretnénk bébit!

Legjobb válasz: Szia én január óta nem szedek fogi gátlót nekem március 6án volt utolsó mensi teszt negstív és azóta sincs semmi.kedden megyek dokihoz.remélem nektek is összejön.

Szia én január óta nem szedek fogi gátlót nekem március 6án volt utolsó mensi teszt negstív és azóta sincs semmi.kedden megyek dokihoz.remélem nektek is összejön.
A kérdező hozzászólása: szia, én nagyon, nagyon bízom benne hogy sikerül!!!és remélem nektek is!annyira jó volna!
A Closty a peteérést segíti elõ. Nekem nagyon bejött, mert egyszerre két pete is megérett és ki is lökõdött(tehát nem kellett tüszõrepesztõ injekcióra mennem). A Clostyt nagyon dicsérik én magam is hallottam pozitív eseteket, nem is egyet. Szóval bízz benne! A Norculut-ot nem ismerem...
Én is itt járok.Most kezdem el mind a kettõt.De már szedtem egyszer.Elsõre nem sikerült, most pedig másképp kell szednem.Én is csak reménykedem, az orvosom meg bizakodik.Bízz benne teis.Biztos hamar összejön.Sok sikert.
Ne izgulj, ez csak a gyógyszer hatása. Következõnél már rendben beáll a ciklusod ;)

5. napja késik a mensi.4teszt, mind a 4halvány pozi. Tüneteim vannak. Ma elmentem dokihoz, tegnap erös mensi szerü hasfájásom volt+pecsételö vérzés. Az orvosnál a vizeleti teszt negatív lett, UH semmit nem mutatott. Vettek vért. Mi a véleményetek?

Kiegészitésként még pár infó: 3különbözö fajtáju volt a teszt(25 és 10es érzékenységü). Van már egy 5éves kisfiam.A mensim több mint 2 éve semmilyen stressz vagy bármi miatt nem késett. Tüneteim:ingerültség,gyakori sirdogálás,mellfeszülés,alhasi feszülés,néha mensiszerü fájás,derékfájás,(na meg ott aza bizonyos ÈRZÈS!) Amikor megmutattam a doktornönek az utolsó 2halvány pozi eredményt,igen kikerekedett a szeme,hogy valóban pozitiv. azt mondta,lehet neki azért negativ,mert lehet van terhesség,de el fog menni vagy fals pozitiv (ami viszont szinte nincs-ahogy olvastam) Amikor megvizsgált igen véresek voltak a müszerek,de azóta sincs vér. A hasam fájdogál kicsit. Vérvételi eredmény szerdán lesz. Addig izgulhatok... :(

Legjobb válasz: Jajj,van még egy tünetem:fáradékonyság,álmosság :)

A kérdező hozzászólása: Jajj, van még egy tünetem:fáradékonyság, álmosság :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos, igaz lett a feltevés: nem maradt meg! :((( A véreredményemen az értékek nagyon alacsonyak voltak, igy várható volt, h elmegy.... Tegnap este el is kezdtem erõsen vérezni.... Hát, reménykedem, h a következõ alkalommal szerencsésebbek leszünk!
A kérdező hozzászólása: Hát az nem jó! Köszönöm a véleményeket! Mindenkiét!! Várok-várok, aztán majd lesz valami...!
Hát ez tényleg nem erõsödött :( Nekem is úgy indult, hogy picike rózsaszínes folyás, ilyesmi, de nem lett azonnal és hirtelen vér, csak nekem utána adott utrot a doki, amíg a második vérvétel eredménye kiderül, és mikor látszott, hogy csökken a hcg, akkor abba kellett hagyni, és utána jött meg. De még 1-2 napig simán eltarthat.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130617/IMG_2104_www.kepfeltoltes.. Azthiszem sikerült...
kepfeltoltes.hu ra tudsz képet tenni és ide linkelni. Nekem a vetélés erõs vérzéssel és görcsökkel járt, mondjuk én már 8 hetes voltam. Erõsebb vérzés volt, mint egy menzesz. (de legalább a mûtétet megúsztam)
Remélem, megmarad!!! Nekem iszonyat görcseim voltak, rosszabb mint a mensinél és nagyon barnáztam 3 napig, de már 12 éves nagylány :)
A kérdező hozzászólása: Igen, terveznénk a babát.Hát az utolsó két teszt amit a dr-nönek is megmutattam, az napi különbséggel volt. szombaton délelött és vasárnap reggel. De egy ilyen vetélés milyen hosszú folyamat? Ugy értem, tegnap este fájt elösször a hasam+pecsételö vérzés, meg ma reggel a dokinál. Most ugyan enyhén fájdogál a hasam, de csak rozsaszines folyás van, ha odatörlök...akkor még lehet napok kérdése is lehet, h elmegy a "bogyócska" (babának még nem lehet ugye nevezni) :(
Szerintem nem is a vérzés önmagában az, ami nem utal jóra, mert rengetegen vérezgetnek az elején, és nem lesz semmi gáz, de egészséges terhességben a hcg szint drasztikusan nõ, tehát a csíknak erõsödnie kell, ha legalább 2-3 nap eltelt 2 teszt között. Ha ugyanazon a napon csináltad mindet, akkor semmi jelentõsége, hogy halvány, de ha több egymást követõ nap, és nem erõsödött, valamint a dokinál már negatív volt, akkor valószínûleg elkezdett visszacsökkenni a hcg. Nem írtad, hogy terveztétek-e a babát, de elvileg ilyen nagyon korai, még UH-val nem is kimutatható terhesség megszakadása esetén az azt követõ hónapban elvileg sokkal nagyobb az esélye a teherbe esésnek, úgyhogy ha ez a helyzet, akkor ne keseredj el, hanem hajrá a következõ hóban!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó tesztet tegnap reggel csináltam. Szivesen feltenném a képet a tesztekröl, de hogy kell? Még sose csináltam.
Ha csak 5 napja késik, akkor még ultrahangon nem is nagyon látni semmit, max megvastagodott nyálkahártyát. A doki tesztje lehet nem volt annyira érzékeny, mint a tied. Biztosat a vérvételbõl tudsz majd, de a vérzés sajnos nem jelent jót, vetélésre utal. Azért drukkolok. Azóta újabb tesztet nem csináltál, hogy erõsödött e?
fel tudnál tenni képet a tesztekrõl?
Nem akarlak elkeseríteni, de vagy el fogsz vetélni, vagy valami nagyon nincs rendben....persze nem vagyok orvos. Felkeresnék egy másik dokit a helyedben!
:((( Így van, köv. alkommal már veletek marad!!!!

Egy hete késik a mensim. Tegnap volt egy csepp banás rózsaszínes folyásom azóta semmi. Melleim érzékenyek, de semmi más tünetem nincs. Szerintetek mensi lesz vagy terhesség?

Legjobb válasz: Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom,hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!

Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom, hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!
Szia!Nekem 4 napja késik, ma kicsit rózsaszínes foly. volt. De nem mensinek gondolnám!Nem tudom.Remélem baba, de akkor mi ez a folt!Holnap tesztelek.Te teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: ha holnap sem jön meg akkor csinálok tesztet, amúgy nem vagyok stresszes és nem is akarunk még annyira babát, megszakításosan védekezünk és úgy vagyunk vele ha esetleg baba akkor örülünk, de ha nem az sem gond. csak most kicsit "megijedtem" mert sosem szokott késni ennyit, max 1-2 napot. pedig már vagy egy hete érzem, hogy na most tuti megjött, mert úgy görcsölök is.
Én is így vagyok ezzel, a görcsökkel.Mi már nagyon szeretnénk babát!:)

Nincs semilyen folyásom, csak olyan nedvesnek érzem magamat, tegnap volt a mensim napja. A mensi jön vagy esetleg sikerült?

A h?m pé óta folyamatosan 36,8 eggyik pillanatrol a másikra leizzadok,a cicim feszül semmi más tünetem nincs.

Legjobb válasz: szia nekem elég sok folyásom van hol vizes hol pedig sûrûbb én holnapra nem várom ti mióta próbálkoztok?ti is középidõben vtatok együtt?

szia nekem elég sok folyásom van hol vizes hol pedig sûrûbb én holnapra nem várom ti mióta próbálkoztok?ti is középidõben vtatok együtt?

Mensi elott vagyok 10 nappal. Tegnap volt egy csepp vér a fehérnemumon, ma reggel meg olyan mintha megjott volna, de mégsem mert nem olyan a szine, inkább barnás. Mitol lehet ez? Mensi vagy más baj van?

Mèg soha nem jott meg ennyivel elobb,nem tudom hogy mi van... Fogamzàsgàtlot nem szedek,az nem zavart be. Volt màr valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Kiválthatja stressz,felfázás is,de a beágyazódás is! :)

Kiválthatja stressz, felfázás is, de a beágyazódás is! :)
A kérdező hozzászólása: Remèlem a harmadik verzio, de nem hiszem... Azt sem tudom mikor volt peteèrèsem.
En meg ma vagyok a 28.napon es mar 24oraja van valami rozsaszin folyasom. Ilyen nekem nem szokott lenni. Juliusi mensinel egybol ver jott es eleg erosen, tehat nem volt elotte napokig vagy akarcsak orakig semmilyen barnas vagy rozsaszines folyas! Mult honapban a 27.napon volt sotet barna folyas, egyre tobb es ejjel, tehat a 28.nap reggelre meg is jott, bar az a mensi is furcsa volt, mert mar a 2.napon is keves jott, aztan elallt, megint jott egy kicsi , elallt, aztan mar csak rozsaszines vmi jott neha-neha 2-3napig. Tehat ha azt nezem, mult honapihoz kepest kesik par oraja, pedig ebben a honapban alig voltunk egyutt. Foleg nem kozepidoben, tuti nincs baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!