Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt kis barnás (9 db)

Kicsit fájdogál a mellem, tegnap volt kis barnás folyásom, de mára el is múlt. Más tünet nagyon nincs. Lehet beágyazódás? Nektek milyen tüneteitek voltak?

a nemvártig még 1 hét, és kb 1 hete voltunk együtt

Legjobb válasz: lehet, bármi lehet. nekem is elég korán érzõdtek az ilyen dolgaim. De szerintem várd ki nyugodtan azt az egy hetet és ha késik, akkor gonolj erre. vagy vegyél egy tesztet és akkor nem kell találgatni, jobb esetben.

lehet, bármi lehet. nekem is elég korán érzõdtek az ilyen dolgaim. De szerintem várd ki nyugodtan azt az egy hetet és ha késik, akkor gonolj erre. vagy vegyél egy tesztet és akkor nem kell találgatni, jobb esetben.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ közben most vettem észre hogy vérzem is :S kicsit aggódom

Tegnap volt egy kis barnás nyákom. (Hirtelen azt hittem, hogy menstruálok.) Az orvos szerint minden rendben, de mégis ágynyugalomra ítélt. Hat hetes terhes vagyok. Tényleg ilyen komolyan kell ezt venni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 6 hetes vagyok és nekem ma volt egy kis barna folyásom. Az orvost nem kérdeztem, de szerintem még nincsenek erõs görcsök vagy nem lesz vérzés addig remélem nincs baj. És lehet, hogy a pihenés nem árt, mert nekem is gondolom annak hatására jelentkezett ez ma, hogy csomószor föl-lemásztam 3 emeletet.

Szia! Én is 6 hetes vagyok és nekem ma volt egy kis barna folyásom. Az orvost nem kérdeztem, de szerintem még nincsenek erõs görcsök vagy nem lesz vérzés addig remélem nincs baj. És lehet, hogy a pihenés nem árt, mert nekem is gondolom annak hatására jelentkezett ez ma, hogy csomószor föl-lemásztam 3 emeletet.
Az orvos biztosan jót akar és szerintem abból még sohasem volt baj, ha valaki pihizett néhány napig.Abból viszont sokkal több gond származhat, ha nem tartod be az utasításait. Õ a te és a babád egészségét tartja szem elõtt.Szerintem higgy neki!
Én a 8.hétig vérezgettem. Minden rendbe volt. Ne gondolj a legrosszabra.Ilyenkor még soknak van így.Ha görcsölsz és erõsen vérzel, az más.
Én is pontosan tegnap ijedtem meg ugyanettõl a dologtól , én 9 hetes terhes vagyok. Megvárom a hétvégét amit végig fogok pihenni és ha hétfõre sem múlik el akkor azt hiszem elmegyek és megbeszélem a dolgot egy orvossal.Amúgy eddig inkább sárgás folyásom volt , az is szinte minden nap, de a kenet eredményem rendben volt.
Szia! Az igaz, hogy sokmindenkinek van így és nem lesz belõle baj. DE! Mindenképp fogadd meg az orvasod tanácsát! Jó ha tudod, hogy korai vetélésnek is lehet ez a jele. De sokminden mástól is elõfordulhat. Sajnos Én kétszer vetéltem, az egyik napokig tartó barnázással kezdõdött..., és nagyon bánt, hogy nem vettem komolyan! Talán akkor másként alakul.( A másik erõs görcsökkel) Most 9. hetes vagyok, és nekem is volt az 5-6 hétben barnázás. Rögtön hívtam a Dokit, mert nagyon medijjedtem. Nekem is pihenést javasolt és progeszteron tartalmú gyógyszert. Segített!!! Most minden rendben, a picike majdnem 3 cm:-) Biztosan nálad is minden rendben van, csak azért írtam le történetemet, hogy komolyan vedd, amit az orvosod mond!!! Gratulálok a babádhoz! És vigyázz RÁ!
Én 7 hetesen spontán vetéléssel veszítettem el a babámat. Kis barnázással kezdõdött, én azonnal elmentem a dokihoz, aki masgzatvédõ tablettát adott és táppénzre küldött. A vérzés nem lett erõsebb, egész nap feküdtem, ezért nem is gondoltam semmi rosszra (az orvosom is azt mondta, hoyg ez a barnázás nagyon kis mennyiség). Mégis megtörtént egy pillanat alatt... Szóval ha ilyesmit észlelsz magadon, vedd nagyon komolyan: menj el a dokidhoz, illetve pihenj! Sok szerencsét és boldog babavárást!

Nekem 2 hónappal ezelőtt volt egy abortuszom. Azóta fogamzásgátlót szedek, de 1-szer elfelejtettem bevenni és a párommal együtt voltunk. Tegnap volt egy kis vérzésem ma halvány barnás pecsételő volt. Lehet, hogy méhen kívüli terhességem volt?

Legjobb válasz: Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.

Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.
Nem az a kérdés, hogy terhességed volt-e? Hanem hogy most az vagy-e? Amit leírtál igencsak utal arra, úgyhogy a helyedben csinálnék egy tesztet.
Gratulálok én is! Nem minõsítem az ilyen felelõtlen nõket....2 hónapja abortusz most meg elfelejti a tablettát.Szexelni mikor felejtesz el?Mert esetedben az lenne a legjobb! A barna pecsételés nem jellemzõ a méhen kívüli terhességre, viszont a méhen belülire igen.Csinálj egy tesztet.Ha pozitív, ezt a babát is megölöd?
Azt azért fontos lenne tudni, hogy most épp a mensidet várod, vagy a ciklusod valamelyik napján tartasz, illetve mikor történt az ominózus eset. Ugyanis ha már kb. 2 hete és most kellene megjönnie, akkor lehet terhesség (mivel nem igazán jött meg). Ha meg a ciklusod közepe vagy második fele, akkor lehet beágyazádás miatti vérzés, vagy esetleg más. Méhen kívüli biztosan nem lehet, mivel az erõs görcsöléssel és sok vérrel jár... Ezt így nehéz eldönteni. Ha most kellene megjönnie, a legbiztosabb, ha tesztelsz.
A pecsételõ vérzés attól volt, hogy elfelejtetted bevenni az aznapit. máskor ne felejtsd el bevenni, gondolom nem akarsz még egy abortuszt.

Múlt hét vasárnapra voltam kiírva. Tegnap óta barnás folyásom van, tegnap volt egy kis nyúlós váladék is, ez lehet a nyákdugó? Akkor már közel a szülés ugye?

Úgy érzem, mintha mindjárt megjönne, görcsölök, és keményedek is, de rendszertelenül. Nst-n ma voltam, mutatott fájásokat, de még azt mondta a doki, kevés, és nem rendszeres. Mikorra várható így a szülés, szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet bizony, sõt ebbõl hamarosan szülés lesz. Amikor rendszeres jönnek a fájások indulj a kórházba. Könnyû szülést.

Lehet bizony, sõt ebbõl hamarosan szülés lesz. Amikor rendszeres jönnek a fájások indulj a kórházba. Könnyû szülést.
Igen, szerintem is szülés lesz hamarosan!SOK SZERENCSÉT KIVÁNOK NEKED ÉS KÖNNYÛ SZÜLÉST!!!!
A nyákdugó távozása a szülés kezdetét jelenti. Szülhetsz akár még ma, de 2-3 napon belül is. Nemsokára kezedben tarthatod a babát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A fájások még nem rendszerezõdtek, sõt néha el is múlik teljesen. Remélem mihamarabb baba lesz belõle. Köszi a jó kívánságokat!!
Szia!VAn már valami?2-dik válaszoló v.ok.

A 15. nap körül járok a ciklusom szempontjából. Tegnap előtt, egy napig volt egy kis barnás folyásom. Ennek milyen okai lehetnek?

Remélem még nem baba, az korai lenne...

Legjobb válasz: Biztos hogy nem baba..:) Lehet hogy stresszes volt mostanában az életed, és így reagál..nálam is volt ígymár..:)

Biztos hogy nem baba..:) Lehet hogy stresszes volt mostanában az életed, és így reagál..nálam is volt ígymár..:)
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz...mostanában voltak a vizsgák is...csak nem..
ha nem védekeztek, akkor lehet baba.. de ezt h nem tod? :DD
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk, de ez is olyan, hogy semmi sem biztos, csak a halál. És ha valami furcsa, persze felvetem, hogy a barnázásnák milyen okai lehetnek..? pláne ha csak egy napig tartott.
Ha volt már tüszõrepedésed, akkor elõfordulhat, hogy a pete kilökõdése kevés barnás folyást hoz magával. Annak a jele, hogy nemsokára megjön.
h védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: gumival

Tegnap volt az elso inszemem, azt nem mondanam, hogy fajdalommentes, egesz nap voltak kisebb alhasi fajasok de nem veszesek, de ma delutanra mar elkezdett nagyon fajni a hasam, a mehem es volt egy kis barnas folyas. Mi valthatja ki?

Legjobb válasz: Lehet, hogy megsértett egy kicsit a doki a katéterrel. Nekem múlt héten volt az elsõ inszemem, de én semmit nem éreztem sem közben, sem utána. Hívd fel a dokid, hogy ez normális-e, szerintem. Drukkolok, hogy sikerüljön! Hol csinálták neked?

Lehet, hogy megsértett egy kicsit a doki a katéterrel. Nekem múlt héten volt az elsõ inszemem, de én semmit nem éreztem sem közben, sem utána. Hívd fel a dokid, hogy ez normális-e, szerintem. Drukkolok, hogy sikerüljön! Hol csinálták neked?
A kérdező hozzászólása: Nalunka ferjemmel van egy kis gond, nagyon kevesek es "lassuak" a katonak, ezert alapbol inszemet ajanlott a dokim. Mi tavaly februar ota probalkozunk, a postkoitalis utan(ahol egy db nem mozgo spermiumot talaltak) elkezdtuk a peteeres stimulalasat es vasarnap volt az elso inszemem. Nagyon bizom ebben a dokiban, sok jot hallottam rola, sok ismerosomnek nehany eves probalkozas utan sikerult osszehoznia par honap alatt a babat, remelem rajtam is tud segiteni. Csak az a gond, hogy mivel a spermiumokkal van a gond urologushoz kell forduljunk, tehat a nodokim mar sokat nem tud ertunk tenni. Nos, nagyon drukkolok Nektek, szerintem, ha fizikailag ok-k vagytok tuti sikerulni fog, de majd remelem megirod mi lett a vege :) Ha pozitiv hirekkel jossz, akkor en is oda fogok menni legkozelebb :) Szoritok Nektek!!!
Szia, én vagyok a 9:36-os, mi minden vizsgálatot Nagyváradon csináltunk, egy magán menddöségi köszpontban ahol magyarországi dokik rendelnek. A férjemmel minden rendben, nekem a postcoitalis teszt az pozitiv lett, immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nõ immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat) emiat az inszemináció. Az orvosom a Budapesti Kaáli Intézettel van kapcsolatba és minket oda küldtek inszeminációra, aszt mondták hogy 45.000 Ft lesz a beavatkozás, és ellöte itt fel készitenek gyógyszerek meg injekció, és csak a beültetésre megyünk mikor kell. Én csak hallotam meg olvastam itt az oldalon hogy Budapesten ilyen drága a lombik, nem tudok pontos árakat. Remélem az inszeminációm sikerülni fog és nem kell a lombik beavatkozás mert az nagyon drága...Irj ha va még kérdésed. És te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ujra. Elsosorban koszonom a valaszokat, masodsorban en is valaszolnek a 09:36-os kerdesre: a gyogyszerek (closty es menopur) 300 Ron volt es a a beavatkozas 100 Euro. Szamunkra ez egy megfizetheto ar, viszont a lombik egy kicsit mar sok. Egyik ismerosom tavaly lombikozott Szegeden es azt mondta, hogy ossz-vissz 1500 Euroba kerult. Ahhoz kepest, hogy itt 3500... Ti miert iszemeztek? Es Pesten mennyibe kerul? Es milyen vizsgalatokat csinalnak elotte, egyaltalan ott kell azokat is megcsinalni? Nem lehet itthonrol vinni a vizsgalatok eredmenyeit? (bocsi, hogy ennui kerdessel bombazlak, csak nagyon erdekel Magyaro.-on hogyan mukodik ez az egesz)
Köszi a választ, igen sajnos nekünk nem támogatot ugyhogy fizetünk érte, ezért is remélem hogy az inszem sikerülni fog, mert a lombik az nagyon drága, szurkolok mindenkinek, meglátjátok nemsokára babások leszunk ...
Ja, bocsi, csak most látom, hogy akkor ti nem is Magyarországon fizetitek a TB-t, úgyhogy akkor valószínûleg nektek mindenhol fizetnetek kellene. :( Akkor végülis mindegy, melyik intézetet választjátok. Bocsi, kicsit elnéztem! És sok sikert mindhármunknak! :)
Csak mert én úgy tudom, hogy az nem államilag támogatott, tehát az inszemért is (nem csak a gyógyszerekért) és a lombik kezelés teljes költségeiért fizetni kell. Máshol ezek ingyenesek, sztem nem mindegy. De természetesen szakmailag ugyan olyan képzettek, eredményesek, mint a többi meddõségi centru, nem ezért írtam, hogy nem ajánlanám, csak anyagi okokból. Elsõ voltam.
Utólsótól megkérdeszhetem miért nem jó a Kaáli intézet Budapesten, a nagyváradi lány vagyok és nekünk ott lesz az inszem...
Reméljük nem lesz baj, szorítok neked, hogy ne kelljen a lombik. Én Tapolcára járok, itt ingyen van az elsõ 5 inszem, csak a gyógyszereket kell fizetni, nekem az eddig 3600 Ft volt. Az elõ 5 lombik is ingyen van, ott is csak a gyógyszereket kell fizetni, az húzósabb, 100000 Ft körüli összeg. De azért nem olyan sok, mint nálatok! Budapesten is van több intézet, ott azt hiszem egyedül a Kaáli intézetben kell mindent fizetni, oda ne menjetek! Sok sikert! Elsõ voltam.
Szia, én Nagyváradi vagyok, nekem az elsö inszemem Budapesten lesz jövö hónapban. Az alhasi fájások azok 1-2 napig tartanak a beavatkozás után, én igy tudom, remélem már jobban vagy és sikerülni fog.Pihenyél sokat. Megkérdeszhetem menyit fizettél az inszemért? Magyarországon is drága a lombik program ott is 3000-3500 euroba kerül.
A kérdező hozzászólása: Elore is koszi!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszod, en is arra gondoltam, hogy talan megsertett valamit, mert a beavatkozas kozben is lattam egy veres vattat, de ha'Istennek ma reggelre mar elmult a fajdalom.Nagyon remelem nem okozott maradando karokat :( Kolozsvari vagyok, itt is csinaltak az inszemet, sajnos nem az en dokim vegezte el mivel o egy konferencian volt azokon a napokon, mergemben tegnap fel is hivtam es elpanaszoltam a felelmeimet neki. Sokat nem ertem el vele, de legalabb kiadtam a mergemet... Valoszinu, hogy a kovetkezo beavatkozasom mar lombik lesz es azt mar Magyaro-n szeretnem csinalni (itt nagyon draga, 3000-3500 Euro), esetleg tudnal ajanlani jo klinikat?
Szia nagyon kedves vagy, köszi szépen hogy szoritasz nekünk, remélem sikerülni fog, de mindenkép megirom majd az eredményt ide ehez a kérdéshez. Ird meg te is hogy neked hogyan sikerült a vasárnapi inszeminációd, tudom még korai, szurkolok hogy pozitiv eredmény legyen. Vigyázál magadra és sokat piheny.Üdv.Gy.

20 hetes vok tegnap volt egy kis barnás-véres (? ) folyásom 2x mikor wc-n voltaam, nagyon megijedtem mitől lehet?

Most voltam kontrolon csüt.ön minden ok volt.Attól lehet hogy erőlködtem nagyon a wc, mert szorulásom van? Normális hogy óránként kell pisilnem? A dokim meg szabin van.

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet. másik doki, ügyelet, stb!

Sok mindentõl lehet. másik doki, ügyelet, stb!
Es akkor szabin van a dokid mas orvos is van a vilagon ide irogatsz minthogy azonnal orvoshoz mennel. Veszelyezteted a babadat. En rogton szaladtam a korhazba megis elveteltem 24 hetesen nem ide irogattam megis.
Elõször is nyugodj meg, az már fél egészség. Valóban érdemes felkeresni orvost, már csak azért is hogy Te is megnyugodj...
Szia. Voltál dokinál? Mit mondott?
Szia doki mindenképp ügyeletes ha nincs dokid tk mindegy valaki lásson nem vicc..lehet haematoma vagy ilyesmide jobb félni mint megilyedni!Remélem nincs baj majd irj..
szia jol vagytok?minden ok?

8 hetes vagyok. Tegnap volt egy kis rózsaszínes-véres folyás, ma reggel egy csepp barnás, ez jelenthet bajt?

olyan a hasam mint a vízzel teli lufi,rossz érzés. csak 2 hét múlva kell mennem a dokihoz.

Legjobb válasz: Szia Szeritnem keresd fel az orvosodat gyorsan,mert lehet,h semmi baj nicsen,de ha van akkor O tud segiteni,h minden rendben legyen. Drukkolok,h semmi baj ne legyen,de tenyleg meg ma menj el hozza,az a biztos,es akkor fogsz igazan megnyugodni Te is,h a babaval minden rendben. 23 hetes kismama

Szia Szeritnem keresd fel az orvosodat gyorsan, mert lehet, h semmi baj nicsen, de ha van akkor O tud segiteni, h minden rendben legyen. Drukkolok, h semmi baj ne legyen, de tenyleg meg ma menj el hozza, az a biztos, es akkor fogsz igazan megnyugodni Te is, h a babaval minden rendben. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi. úristen! azt sem tudom hogy jutok el a dokimhoz, de majd a párom hazajön bevisz valahova. nagyon meg vagyok ijedve. Már két év ota próbálkoztunk.azért köszönöm a választ.
Szia! Èn is egy 23 hetes kismama vagyok. Persze, menj el dokihoz, biztos, ami biztos! De azért nyugodj meg, szerintem nem lesz semmi baj. Velem is ugyanez volt. Söt az elsö 3 hónapban, mikor elvileg a mensimnek kellett volna megjönnie, kb. akkor volt mindig 1-2 napig barnás pecsételésem, aztán elmúlt. Nekem azt mondták, a hormonok dolgoznak, és a mensi környékén ez normális az elsö 3 hónapban. Ja, a puffadás is normális, nekem is volt. Sajnos már az elején én is kigombolva tudtam hordani a nadrágjaimat. De nem sokára el fog múlni az is. Ne izgulj! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. pont most jönne meg a második az igaz, de rémisztõs volt, ki sem akartam jönni a vcbõl. A nadrágot én sem tudom begombolni. köszi

38 hetesen voltam tegnap vizsgálaton és akkor volt egy kis vérzés, ma reggel pedig a bugyiban volt barnás alvadt vérhez hasonló vmi. Lehet az a nyákdugó?

Legjobb válasz: lehet, de nekem a vizsgálatokkor szintén vérzett, a második gyereknél elég rendesen. mindkettõ császáros lett, mert nem akart megszületni. egyébként ha elmegy a nyákdugó, még akkor is van, h nem indul be a szülés, csak pár nap múlva. azért már átnézheted a pakkod újra amit viszel magaddal, hátha hirtelen kell. sok sikert és könnyû szülést kívánok. :)

lehet, de nekem a vizsgálatokkor szintén vérzett, a második gyereknél elég rendesen. mindkettõ császáros lett, mert nem akart megszületni. egyébként ha elmegy a nyákdugó, még akkor is van, h nem indul be a szülés, csak pár nap múlva. azért már átnézheted a pakkod újra amit viszel magaddal, hátha hirtelen kell. sok sikert és könnyû szülést kívánok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ és a segitseget...és miert lett neked csaszaros végül?mert nem tágultal?
kislányomnál este fél 8-kor mentem föl megfigyelésre, álítólag gépen kimutatható fájások voltak. én annyit vettem észre h nem bírtam ébren maradni két fájás közt. hozzá teszem nagyon erõs a fájdalom küszöböm. másnap délutánra annyira kimerültem és a baba is, h kezdett elmenni a pulzusunk.-->császár. fiamnál már muszály volt, mert az elsõ császár elõtt volt egy méhen kívüli nagy mûtétem, a hasfalam nem bírta volna az erõlködést. kiírt idõ után lett mindkét baba császározva. rengeteg szülés lement mellettem míg korházban voltam, láttam jobbnál jobb szüléseket. 12 perces, fájásokkal együtt. 35-37 perces sima iker szülés, mégsem bánom h császár lett a vége, mert tudom, h a gyerekek miatt volt rá szükség. kislányom 2, 5 éves 14 kg. kisfiam 6 hó, 10 kg. életerõs vidám teremtések.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!