Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt kis (128 db)

Valószínûleg rosszul helyezkedett el a kicsi.
A babád nyomakszik lefelé, és ez így van rendjén. Nyom ott már mindent, nyilallik ide-oda. Persze lehet, hogy volt egy kis szélgörcsöd is, hiszen mindenhol csökken a hely odabent. A vége felé sûrûsödnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek. Kitartás! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
Ugyan ezeket érzem, sõt, tegnap megvolt az elsõ nyilalásom nekem is, de nem hüvelybe, hanem végbélbe szintén. Úgy mentem a hipermarketbe, mint egy besz*rt kacsa.

Normális v fertőzés? 5hetes vok, tegnapi volt kis barnázásom 2x, ami elég kellemetlen szagú volt. Vasárnap voltam balcsin, de csak 10percre mentem be. Esetleg fertőzés? Ez árt a babának? Dokihoz csak szerdán tudok elmenni. Ilyenkor használható kenőcs

Legjobb válasz: Szia! ilyen idõsen nem feltétlenül utal bajra. Szerintem nem kell rögtön dokihoz menni(nekem is volt és nem mentem) de ha nem múlik említsd meg a dokinak szerdán:) Kellemes babavárást. 11hetes km

Szia! ilyen idõsen nem feltétlenül utal bajra. Szerintem nem kell rögtön dokihoz menni(nekem is volt és nem mentem) de ha nem múlik említsd meg a dokinak szerdán:) Kellemes babavárást. 11hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Szerdán amúgy is mennem kell dokihoz, majd említem neki. Csak félek, már egy babát elvesztettem, meg sajna abortuszt is kellett csinálni egyszer. Õt már nagyon várjuk, és már mindentõl megijedek. Utrogestant és femibiont írt fel az orvos
Átérzem a helyzetedet 22hetesen már én is vesztettem el babát, de már ugy vagyok vele hogyha idegeskedek minden apróságon akkor csak fokozom az esélyét hogy a babának baja lesz. úgyhogy sok erõt neked, és ne idegeskedj.nem lesz semmi baj. és merre fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom még, hogy hol fogok szülni, mert nincs fogadott orvosom, körzetes a máv kórház. Jó lenne, ha már tényleg ott tartanék, mert akkor tudom h minden rendben van. Sokat stresszelek az a baj

Kicsit fájdogál a mellem, tegnap volt kis barnás folyásom, de mára el is múlt. Más tünet nagyon nincs. Lehet beágyazódás? Nektek milyen tüneteitek voltak?

a nemvártig még 1 hét, és kb 1 hete voltunk együtt

Legjobb válasz: lehet, bármi lehet. nekem is elég korán érzõdtek az ilyen dolgaim. De szerintem várd ki nyugodtan azt az egy hetet és ha késik, akkor gonolj erre. vagy vegyél egy tesztet és akkor nem kell találgatni, jobb esetben.

lehet, bármi lehet. nekem is elég korán érzõdtek az ilyen dolgaim. De szerintem várd ki nyugodtan azt az egy hetet és ha késik, akkor gonolj erre. vagy vegyél egy tesztet és akkor nem kell találgatni, jobb esetben.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ közben most vettem észre hogy vérzem is :S kicsit aggódom
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Tegnap volt a 28.nap, egy kis barnázás volt, azóta semmi!Mit csináljak? Lehet baba a dologban? Most miért barnázhattam?

Tervezzük a babát,májusban missed-ab volt! Azóta 28 napos rendszeres ciklusaim vannak! A melleim fájnak,és megjön érzésem van. Kicsit megijedtem,mert tegnap már azt hittem hogy megjött,és így Karácsony alkalmából iszogattunk!

Legjobb válasz: Tesztelj, kiderül. Ha baba van a dologban, akkor se hergeld magad azzal, hogy ittál. Egy kis iszogatás egyszer belefér. Sokan még bagóznak is míg meg nem tudják, hogy várandósok.

Tesztelj, kiderül. Ha baba van a dologban, akkor se hergeld magad azzal, hogy ittál. Egy kis iszogatás egyszer belefér. Sokan még bagóznak is míg meg nem tudják, hogy várandósok.
hát nemsoká meg kéne jönnie nem igaz? tesztelj és megtudod mi az eredmény.

Tegnap volt egy kis barnás nyákom. (Hirtelen azt hittem, hogy menstruálok.) Az orvos szerint minden rendben, de mégis ágynyugalomra ítélt. Hat hetes terhes vagyok. Tényleg ilyen komolyan kell ezt venni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 6 hetes vagyok és nekem ma volt egy kis barna folyásom. Az orvost nem kérdeztem, de szerintem még nincsenek erõs görcsök vagy nem lesz vérzés addig remélem nincs baj. És lehet, hogy a pihenés nem árt, mert nekem is gondolom annak hatására jelentkezett ez ma, hogy csomószor föl-lemásztam 3 emeletet.

Szia! Én is 6 hetes vagyok és nekem ma volt egy kis barna folyásom. Az orvost nem kérdeztem, de szerintem még nincsenek erõs görcsök vagy nem lesz vérzés addig remélem nincs baj. És lehet, hogy a pihenés nem árt, mert nekem is gondolom annak hatására jelentkezett ez ma, hogy csomószor föl-lemásztam 3 emeletet.
Az orvos biztosan jót akar és szerintem abból még sohasem volt baj, ha valaki pihizett néhány napig.Abból viszont sokkal több gond származhat, ha nem tartod be az utasításait. Õ a te és a babád egészségét tartja szem elõtt.Szerintem higgy neki!
Én a 8.hétig vérezgettem. Minden rendbe volt. Ne gondolj a legrosszabra.Ilyenkor még soknak van így.Ha görcsölsz és erõsen vérzel, az más.
Én is pontosan tegnap ijedtem meg ugyanettõl a dologtól , én 9 hetes terhes vagyok. Megvárom a hétvégét amit végig fogok pihenni és ha hétfõre sem múlik el akkor azt hiszem elmegyek és megbeszélem a dolgot egy orvossal.Amúgy eddig inkább sárgás folyásom volt , az is szinte minden nap, de a kenet eredményem rendben volt.
Szia! Az igaz, hogy sokmindenkinek van így és nem lesz belõle baj. DE! Mindenképp fogadd meg az orvasod tanácsát! Jó ha tudod, hogy korai vetélésnek is lehet ez a jele. De sokminden mástól is elõfordulhat. Sajnos Én kétszer vetéltem, az egyik napokig tartó barnázással kezdõdött..., és nagyon bánt, hogy nem vettem komolyan! Talán akkor másként alakul.( A másik erõs görcsökkel) Most 9. hetes vagyok, és nekem is volt az 5-6 hétben barnázás. Rögtön hívtam a Dokit, mert nagyon medijjedtem. Nekem is pihenést javasolt és progeszteron tartalmú gyógyszert. Segített!!! Most minden rendben, a picike majdnem 3 cm:-) Biztosan nálad is minden rendben van, csak azért írtam le történetemet, hogy komolyan vedd, amit az orvosod mond!!! Gratulálok a babádhoz! És vigyázz RÁ!
Én 7 hetesen spontán vetéléssel veszítettem el a babámat. Kis barnázással kezdõdött, én azonnal elmentem a dokihoz, aki masgzatvédõ tablettát adott és táppénzre küldött. A vérzés nem lett erõsebb, egész nap feküdtem, ezért nem is gondoltam semmi rosszra (az orvosom is azt mondta, hoyg ez a barnázás nagyon kis mennyiség). Mégis megtörtént egy pillanat alatt... Szóval ha ilyesmit észlelsz magadon, vedd nagyon komolyan: menj el a dokidhoz, illetve pihenj! Sok szerencsét és boldog babavárást!

Nekem 2 hónappal ezelőtt volt egy abortuszom. Azóta fogamzásgátlót szedek, de 1-szer elfelejtettem bevenni és a párommal együtt voltunk. Tegnap volt egy kis vérzésem ma halvány barnás pecsételő volt. Lehet, hogy méhen kívüli terhességem volt?

Legjobb válasz: Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.

Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.
Nem az a kérdés, hogy terhességed volt-e? Hanem hogy most az vagy-e? Amit leírtál igencsak utal arra, úgyhogy a helyedben csinálnék egy tesztet.
Gratulálok én is! Nem minõsítem az ilyen felelõtlen nõket....2 hónapja abortusz most meg elfelejti a tablettát.Szexelni mikor felejtesz el?Mert esetedben az lenne a legjobb! A barna pecsételés nem jellemzõ a méhen kívüli terhességre, viszont a méhen belülire igen.Csinálj egy tesztet.Ha pozitív, ezt a babát is megölöd?
Azt azért fontos lenne tudni, hogy most épp a mensidet várod, vagy a ciklusod valamelyik napján tartasz, illetve mikor történt az ominózus eset. Ugyanis ha már kb. 2 hete és most kellene megjönnie, akkor lehet terhesség (mivel nem igazán jött meg). Ha meg a ciklusod közepe vagy második fele, akkor lehet beágyazádás miatti vérzés, vagy esetleg más. Méhen kívüli biztosan nem lehet, mivel az erõs görcsöléssel és sok vérrel jár... Ezt így nehéz eldönteni. Ha most kellene megjönnie, a legbiztosabb, ha tesztelsz.
A pecsételõ vérzés attól volt, hogy elfelejtetted bevenni az aznapit. máskor ne felejtsd el bevenni, gondolom nem akarsz még egy abortuszt.

Múlt hét vasárnapra voltam kiírva. Tegnap óta barnás folyásom van, tegnap volt egy kis nyúlós váladék is, ez lehet a nyákdugó? Akkor már közel a szülés ugye?

Úgy érzem, mintha mindjárt megjönne, görcsölök, és keményedek is, de rendszertelenül. Nst-n ma voltam, mutatott fájásokat, de még azt mondta a doki, kevés, és nem rendszeres. Mikorra várható így a szülés, szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet bizony, sõt ebbõl hamarosan szülés lesz. Amikor rendszeres jönnek a fájások indulj a kórházba. Könnyû szülést.

Lehet bizony, sõt ebbõl hamarosan szülés lesz. Amikor rendszeres jönnek a fájások indulj a kórházba. Könnyû szülést.
Igen, szerintem is szülés lesz hamarosan!SOK SZERENCSÉT KIVÁNOK NEKED ÉS KÖNNYÛ SZÜLÉST!!!!
A nyákdugó távozása a szülés kezdetét jelenti. Szülhetsz akár még ma, de 2-3 napon belül is. Nemsokára kezedben tarthatod a babát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A fájások még nem rendszerezõdtek, sõt néha el is múlik teljesen. Remélem mihamarabb baba lesz belõle. Köszi a jó kívánságokat!!
Szia!VAn már valami?2-dik válaszoló v.ok.

Nekem két napja késik és tegnap volt egy kis barnázásom. Tegnap csináltam tesztet és negativ lett! Fél éve hagytam abba a gyógyszert azután mindig megjött rendesen. Terhes lehettek vagy valamilyen más problémám van?

Semmilyen terhességi tünetem nincsen!

Legjobb válasz: nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!

nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!
A kérdező hozzászólása: Igen már nagyon szeretnénk babát! Válaszodat köszönöm!!!
50% esélyed van a terhességre. Lehet babát vársz, de az is lehet, hogy meg fog jönni, csak késik egy kicsit. Várnod kell!
Szia!Babás lehetsz, mert koraterhességnél elõfordulhat egy kis barnázás(én az elsõnél rendesen mensiztem).A tesztre ne hallgass, nem hiába szoktam leírni ide, akiknek ilyen kérdéseik vannak, hogy várjatok a teszttel, mert lehet hogy babásak vagytok, de még túl korai, és nega lesz a teszt.Én is az elõttem íróhoz csatizom, várj 5-6 napot, ha akkor is nega, és nem is jött meg, irány adoki, mert más is lehet(ciszta például).Sok sikert, és mielõbbi poz.tesztet.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!