Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt de csak ma tudtunk (4 db)

Tegnap volt peteérésem de csak ma tudtunk együtt lenni a párommal! Attól még teherbe eshetek?

Legjobb válasz: A pete a peteérés után 20-36 orát életképes,tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.

A pete a peteérés után 20-36 orát életképes, tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.
Igen, de húzzatok bele!
Szia Szerintem ha a petekiszabadul akkor csak 24 óráig él, de csak 12 óráig termékenyithetõ meg.

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?

Tegnap volt peteérésem! Ha ma együtt leszek a barátommal, de tegnap nem tudtunk, csak az előtte levő 3 napban, van esély babára?

Most nagyon megéreztem a peteérést,mert nagyon fájt a mellbimbóm és a hasam is görcsölgetett.Bár a kalkulátor 22.-ére írta,de tegnap lehetett,mert tegnap éreztem nagyon!Remélem összejön a baba!!

Legjobb válasz: Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Persze, van esély! Sok szerencsét! :)


Este volt peteérésem, viszont csak tegnap elõtt este tudtunk együtt lenni, meg talán majd ma este, de nem biztos. így ez a hónap is elúszott? Már nagyon elegem van.

Legjobb válasz: Nyugalom! Tudom, hogy nehéz, de a szexet ilyen teljesítménykényszerbõl szinte stopperral csinálni szerintem nem vezet eredményre. Ha tegnapelõtt együtt voltatok, annak is van esélye:) Hajrá!

Nyugalom! Tudom, hogy nehéz, de a szexet ilyen teljesítménykényszerbõl szinte stopperral csinálni szerintem nem vezet eredményre. Ha tegnapelõtt együtt voltatok, annak is van esélye:) Hajrá!
A tegnap elõttibõl lehet lesz egy kis csajszitok! ;)A maiból meg egy fiúcska. :D Sztem nagyon rágörcsöltök, ne aggódj, ne muszájból csináljátok, hanem egyszerûen szeressétek egymást, ne gyerek gyártás legyen, hanem gyengéd szeretkezés, vagy ép buja szex egy jó pohár bor után.Nálunk ez vezetett eredményhez! ;) Sok sikert!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Csak februárban megszakították a 16 hetes terhességemet egy nyamvadt heamatóma miatt, pedig a baba nagyon jól volt, még mikor elaltattak is rugdalt, csak annyira véreztem, hogy nem engedte tovább az orvos.õ is elsõre sikerült, meg a már 5 éves gyönyörûségem is, most meg már fél éve nem jön össze.azért vagyok ennyire kétségbe esve.:(
Sajnálom a történteket, borzasztó lehetett! De egyáltalán nem biztos, hogy elúszott ez a hónap. Én a kislányommal a peteérés elõtti 3. napi együttlétbõl estem teherbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!