Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt de csak ma (65 db)

Tegnap volt peteérésem, de csak ma tudok együtt lenni a férjemmel, az még jó lehet, úgye?

Szombaton és vasárnap is együtt voltunk, de tegnap (kedden) volt a peteérésem és úgy görcsöltem, hogy nem tudtunk együtt lenni, mára már enyhült, remélem még nem késünk el, babát szeretnénk. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszodat, a hõmet öszintén nem szoktam mérni, de valószínû igazad van, tegnap este fele már nagyon görcsölt, feszítet, majdnem lekapartam a falat, utánna meg már hányingerem is volt bármennyire is szerettem volna együtt lenni a férjemmel, nem ment. De akkor majd ma és a nem várt napján talán meglátjuk az eredményt. Mégegyszer köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat, a hõmet öszintén nem szoktam mérni, de valószínû igazad van, tegnap este fele már nagyon görcsölt, feszítet, majdnem lekapartam a falat, utánna meg már hányingerem is volt bármennyire is szerettem volna együtt lenni a férjemmel, nem ment. De akkor majd ma és a nem várt napján talán meglátjuk az eredményt. Mégegyszer köszönöm.
Szia! Az jó mert a tüszõérést jelezte, van akinél csak egynapig van, továbbá azt jelenti, hogy átjárható a méhnyak könnyen a spermiumok számára. Szerinem jól tippeltem és inkább ma van a peteérés. Drukkolok!!
Nagyon drukkolok neked, és tudom milyen érzés, mert én is így vagyok vele. Ebben a hónapban a 13. napon kezdõdött nálam a nyák, és másnap voltam Uh-n ahol a doki mondta, hogy még nem repedt meg a tüszõ de óriási. Az az éjszakám amig nem mentem UH-ra nekem is így telt.
Szia! Nem is biztos, hogy tegnap volt a peteérésed, lehet, hogy ma van és azért görcsöltél tegnap, mert már nagyon nagyra nõtt a tüszõd és feszített, mára pedig azért múlt el mert hajnalban megrepedt, úgyhogy minden esély megvan rá, ma legyetek együtt!!!egyébként ha pedig tényleg tegnap volt, akkor a vasárnapi együttlét is jó mivel a spermiumok 48 de akár 72 óráig is elélnek a petevezetõbe. A hõdet méred? ha igen ma reggel megemelkedett?
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tegnap tapasztaltam nyúlos folyást ez nem tudom pontosan mitõl lehetett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen akkor ma amin hazaér a férjem letámadom. Alig aludtam az éjszaka, folyton arra gondoltam, hogy lecsusztunk a dologról, és ebben a hónapban már nem lesz esélyünk, de most felvillantottad elõttem a reményt, ezért nagyon köszönöm, és jó egészséget kívánok neked, nektek.
Szerintem ma nagy az esélyetek rá! Ez izgi, mindenképp írd meg 2 hét múlva az eredményt! :-)

Mi lehet ez? Tegnap volt tojásfehérjés nyákom, ma már semmi, de a hőm nem ugrott meg, ugyanannyi, mint tegnap volt. Akkor ez most még nem az ovu volt igaz? Csak próbálkozik a szervezetem?

Legjobb válasz: Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani,hogy megvolt-e,mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem,hogy megvolt,aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...

Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani, hogy megvolt-e, mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem, hogy megvolt, aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem, hogy még ez tényleg csak próba volt, mert csak hétvégén lesz itthon a férjem.
Remélhetõleg hazaér addigra :) és jó lesz az idõzítés...
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is nagyon remélem D

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?


Marcius 11-en kiderult, hogy terhes vagyok de meg nagyon az elejen kaptam duphastont tegnap volt barna folyasom Ma voltam a dokinal levettek a veremet 11-en levettek 228-at mutatott ma meg csak 80-t. Akkor elment a baba? Mikor lehet ujra probalkozni?

Legjobb válasz: A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.

A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.
Igen el. A többit a dokival beszéld meg.

Tegnap volt peteérésem! Ha ma együtt leszek a barátommal, de tegnap nem tudtunk, csak az előtte levő 3 napban, van esély babára?

Most nagyon megéreztem a peteérést,mert nagyon fájt a mellbimbóm és a hasam is görcsölgetett.Bár a kalkulátor 22.-ére írta,de tegnap lehetett,mert tegnap éreztem nagyon!Remélem összejön a baba!!

Legjobb válasz: Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Tegnap volt peteérésem de csak ma tudtunk együtt lenni a párommal! Attól még teherbe eshetek?

Legjobb válasz: A pete a peteérés után 20-36 orát életképes,tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.

A pete a peteérés után 20-36 orát életképes, tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.
Igen, de húzzatok bele!
Szia Szerintem ha a petekiszabadul akkor csak 24 óráig él, de csak 12 óráig termékenyithetõ meg.

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ha tegnap hőemelkedése volt, de ma még nem csak nagyon taknyos a 10 hónapos babád kivinnéd levegőzni, vagy csak sűrűn szellőztetnél?

Ha igen mennyi időre?Éppen egy hete gyógyult meg a hörghurutból,már megint megfázott szegény.:(

Legjobb válasz: Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája

Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája
Kiviheted. Fõleg, amilyen szép idõ van. Csak arra figyelj, hogy öltöztesd fel rendesen.
Mi ugyanígy vagyunk, és kiviszem õt minden délelõtt ebben a csodás idõben. Csak jól fel kell öltöztetni, már harisnyát is adj szerintem rá, és takard be. Sokkal jobban alszik a friss levegõn.
Ha ma egyforma , akkor ma legyetek együtt, de lehet hogy holnap lesz ovu , (az mindíg a pozitív utáni elsõ negatív napon van)
A PG/53 egy ovulációs mikroszkóp, nem egy vizeletes papírcsík.Nem keverted össze?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt használom:) Tegnap együtt voltunk...úgy érzem sikerült!...remélem
A kérdező hozzászólása: ma a hõm leesett....ez jó?ezt soha nem tudom
Beteszed a görbéd?Ovu elõtt leesik, de aztán újra felmegy, és ott is kell maradni!
A kérdező hozzászólása: sajna én csak papíron vezetem, pár napja leesett és még ott is van...az lh teszt most is pozitív

Kismamák, anyukák ezek normális dolgok? Tegnap reggel pozit teszteltem és a hőm 36.7-volt. Mára nem várom, ma reggel viszont már csak 36.6 volt. De pozit teszteltem ma is.

Amint viszont még megdöbbentem reggel,hogy este úgy feküdtem le,hogy annyira fájt mind a két mellbimbóm,hogy alig lehetett hozzájuk érni.Ma reggel keltem fel h mérjem a h?met,és egyáltalán nem fájt!!Most sem fáj.Ez normális??Meg félek nagyon a h?mt?l,hogy nem fog fentebb menni,hanem esni fog le. :(( Volt már olyan kismama vagy anyuka,aki ugyan ebben a cip?ben járt??

Legjobb válasz: Jesszusom! Én sose néztem a hõmet! :) Ez nekem kicsit "fura",már bocsi! Terhes vagy és ennyi! Az elején még egyik teszt haloványabb a másik erõsebb,mivel nem is egyforma a tesztcsík! Úgyhogy nyugii!!! :)

Szia!Én 6 hét 2 naposan mentem dokihoz elõször, és még csak petezsákot és szikhólyagot látott, szívhang még nem volt!Aztán rá egy hétre mentem újra, akkor már hallottuk a kicsikénk szívverését, akkor voltam 7+2 hetes! Én azért mentem nem egybõl mert igazából még bárhogy alakulhatott volna a dolog, nekem már volt egy terhességem, akit 5 hetesen elvesztettünk, akkor pozi teszt után rögtön orvoshoz rohantunk, de nem láttak semmit, valszeg felszívódott sajnos!Ezért mondják a dokik, h mensi késése után 2 héttel menjünk elõször!Ha meg vegyszerrel dolgozol, biztos egybõl kiírnak táppénzre!ezen ne aggódj!
8-as vagyok Hát szerintem ilyenkor még korai, az orvos úgyse nagyon lát még semmit. Én is csak a 8. héten voltam, akkor már volt szívhangja is. Mondjuk ha téged megnyugtat, akkor elmehetsz elõbb is, de késõbb úgyis visszahív.
Nekem július 28.tól fájt a mellem azt hittem hogy azért mert meg fog jönni. De július 31.én nagy meglepetésemre nem is jött meg. Nem is foglalkoztam a hõmmel. Arra lettem figyelmes, hogy egyik-napról a másikra megundorodtam a kávétól. 11.én csináltam tesztet ami pozitív lett annyira nem akartam elhinni hogy rá 2napra megint és az is pozitív lett. Én nem is foglalkoztam a hõmmel terhesség elõtt és utána se. 7+6napos vagyok ma.
A kérdező hozzászólása: Ja és peteérésem 13.án volt.
Jesszusom! Én sose néztem a hõmet! :) Ez nekem kicsit "fura", már bocsi! Terhes vagy és ennyi! Az elején még egyik teszt haloványabb a másik erõsebb, mivel nem is egyforma a tesztcsík! Úgyhogy nyugii!!! :)
Az is teljesen normális!Nekem hullámoznak a tünetek, a mellfeszülés pl a legelejétõl, múlt hétig folyamatosan volt, aztán hol volt hol nem, mentem is a dokihoz, h tuti baj van, de nem megvizsgált, láttuk, és hallottuk is ahogy dobog a szíve!Nyugi, minden rendben lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Ez a ma reggeli tesztem :http://www.kepfeltoltes.hu/view/120826/DSC01230_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Nem értem, de már eddig 2 ember mondta nekem, hogy maradjak addig a m.helyen, amíg az orvos is nem támasztja alá a terhességet.De ha egyszer ott vannak a terhességi tesztek, és mind pozi(ma reggel csináltam a 3.at), akkor miért vonják még mindig kétségbe a terhességet?Én pedig biztosra érzem, hogy itt van a kis drágám, és max még 1 hetet dolgozok így, és eljövök táppénzre.Ma is megyek délután, holnap meg már éjszaka.Néha azt sem tudom, hogy milyen nap van, mert ez az össze-vissza mûszak meghülyít.
17-es vagyok Hát ha ilyen helyen dolgozol, akkor szerintem mégis menj orvoshoz, elõbb is. Max. menned kell majd még 8 hetesen is.
Korai szerintem még elmenned mert úgy is vissza fog hívni. nekem is nehéz volt kivárni az idõszakot de hamar el tellett. Legalább mire mész oly szép örömet szerez neked az uh-nál hogy már lesz szívhang is :) Én mikor mutatja hogy van majdnem elsírtam magamat annyira örültem neki. :)
A kérdező hozzászólása: Ez pedig a tegnapi:http://www.kepfeltoltes.hu/view/120824/DSC01222_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Ne menjek hamarabb??
A kérdező hozzászólása: Igen itt már megnéztem, és eszerint 4 hét 2 napos vagyok.Szóval akkor még várjak 3 hetet és csak azután menjek orvoshoz??Nem sok egy kicsit a 3 hét??
itt van egy link ahol meg tudod nézni http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én is itt ellenõriztem le.
Én akkor mentem mikor kimaradt a mensim, rá 1 hétre kb. Szívhangot nekem nem is hallgattak csak 18. héttõl, gondolom uh-n látják ahogy mozog a szíve. Boldog babavárást!
Szia!Szerintem már ne mérd a hõdet, pozi lett a teszted, babát vársz, már nem lébnyeg a hõ!Én is abba a hibába estem mint te , h pozi teszt után mértem, és csak idegeskedtem h most mért esett le mér nem magasabb stb!Semmi értelme!Nyugi meg, ott az a baba :) Ha ez megnyugtat nekem ilyen volt a hõgörbém, most vagyok 7+3 hetes :) http://ciklus.hu/images/diagramok/9dcb91f8731c92288ebe8d8a15..
Az emberi hõmérséklet nem állandó, rengeteg dologtól függ. Az hogy terhesség alatt hogy változik.... Hát nem gondoljátok, hogy 1 fok esés olyan hatalmas "tragédia"?? Ha pl. 36, 1 lett volna már elgondolkodtató a 36, 7 után. A tesztnek higgy, nem véletlen lett pozi!
A kérdező hozzászólása: Abban tudnátok még segíteni, hogy akkor most hány hetes terhes vagyok, és mikor menjek elõször orvoshoz?Azt tudom, hogy a 7.héten érdemes menni elõször UH-ra mert akkor lesz szívhangja is a picinek.Csak azt nem tudom, hogy most hol járok.Utolsó mensim Július 26-ától 30-áig tartott.És a következõt pont mára nem vártam.És a második nap, hogy pozi a teszt.
A kérdező hozzászólása: És a mellbimbó fájdalom miatt sem kell aggódnom??Hogy este még fájt, ma meg semmi??
Szerintem se méregesd már a hõdet, mert csak idegeskedsz tõle. Az meg, hogy egyik nap fáj a melled másik nap nem, teljesen normális. Nekem a terhességem elején semmi tünetem volt, most, hogy betöltöttem a 28. hetet, már a 2. napja kelek erõs hányingerrel. Minden terhesség más, nincs két ugyanolyan. Gratulálok a babádhoz! 28+3 hkm
Ne kattogj már ennyire ezen! Pozitív lett a teszted, terhes vagy! Az, hogy 1 tizeddel kevesebb vagy több a hõd, nem jelent semmit, mint ahogy a mell érzékenységének változása sem. Ez a sok parázás többet árt. Még csak a legelején vagy, mi lesz még a végéig?
A kérdező hozzászólása: Ugye nem fogok elveszíteni a hõm miatt a babát??Ez a ma reggeli teszt:http://www.kepfeltoltes.hu/view/120825/DSC01226_www.kepfelto..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!