Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt de csak ma (64 db)

Tegnap volt peteérésem, de csak ma tudok együtt lenni a férjemmel, az még jó lehet, úgye?

Szombaton és vasárnap is együtt voltunk, de tegnap (kedden) volt a peteérésem és úgy görcsöltem, hogy nem tudtunk együtt lenni, mára már enyhült, remélem még nem késünk el, babát szeretnénk. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszodat, a hõmet öszintén nem szoktam mérni, de valószínû igazad van, tegnap este fele már nagyon görcsölt, feszítet, majdnem lekapartam a falat, utánna meg már hányingerem is volt bármennyire is szerettem volna együtt lenni a férjemmel, nem ment. De akkor majd ma és a nem várt napján talán meglátjuk az eredményt. Mégegyszer köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat, a hõmet öszintén nem szoktam mérni, de valószínû igazad van, tegnap este fele már nagyon görcsölt, feszítet, majdnem lekapartam a falat, utánna meg már hányingerem is volt bármennyire is szerettem volna együtt lenni a férjemmel, nem ment. De akkor majd ma és a nem várt napján talán meglátjuk az eredményt. Mégegyszer köszönöm.
Szia! Az jó mert a tüszõérést jelezte, van akinél csak egynapig van, továbbá azt jelenti, hogy átjárható a méhnyak könnyen a spermiumok számára. Szerinem jól tippeltem és inkább ma van a peteérés. Drukkolok!!
Nagyon drukkolok neked, és tudom milyen érzés, mert én is így vagyok vele. Ebben a hónapban a 13. napon kezdõdött nálam a nyák, és másnap voltam Uh-n ahol a doki mondta, hogy még nem repedt meg a tüszõ de óriási. Az az éjszakám amig nem mentem UH-ra nekem is így telt.
Szia! Nem is biztos, hogy tegnap volt a peteérésed, lehet, hogy ma van és azért görcsöltél tegnap, mert már nagyon nagyra nõtt a tüszõd és feszített, mára pedig azért múlt el mert hajnalban megrepedt, úgyhogy minden esély megvan rá, ma legyetek együtt!!!egyébként ha pedig tényleg tegnap volt, akkor a vasárnapi együttlét is jó mivel a spermiumok 48 de akár 72 óráig is elélnek a petevezetõbe. A hõdet méred? ha igen ma reggel megemelkedett?
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tegnap tapasztaltam nyúlos folyást ez nem tudom pontosan mitõl lehetett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen akkor ma amin hazaér a férjem letámadom. Alig aludtam az éjszaka, folyton arra gondoltam, hogy lecsusztunk a dologról, és ebben a hónapban már nem lesz esélyünk, de most felvillantottad elõttem a reményt, ezért nagyon köszönöm, és jó egészséget kívánok neked, nektek.
Szerintem ma nagy az esélyetek rá! Ez izgi, mindenképp írd meg 2 hét múlva az eredményt! :-)

Mi lehet ez? Tegnap volt tojásfehérjés nyákom, ma már semmi, de a hőm nem ugrott meg, ugyanannyi, mint tegnap volt. Akkor ez most még nem az ovu volt igaz? Csak próbálkozik a szervezetem?

Legjobb válasz: Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani,hogy megvolt-e,mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem,hogy megvolt,aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...

Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani, hogy megvolt-e, mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem, hogy megvolt, aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem, hogy még ez tényleg csak próba volt, mert csak hétvégén lesz itthon a férjem.
Remélhetõleg hazaér addigra :) és jó lesz az idõzítés...
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is nagyon remélem D

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?


Marcius 11-en kiderult, hogy terhes vagyok de meg nagyon az elejen kaptam duphastont tegnap volt barna folyasom Ma voltam a dokinal levettek a veremet 11-en levettek 228-at mutatott ma meg csak 80-t. Akkor elment a baba? Mikor lehet ujra probalkozni?

Legjobb válasz: A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.

A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.
Igen el. A többit a dokival beszéld meg.

Tegnap volt peteérésem! Ha ma együtt leszek a barátommal, de tegnap nem tudtunk, csak az előtte levő 3 napban, van esély babára?

Most nagyon megéreztem a peteérést,mert nagyon fájt a mellbimbóm és a hasam is görcsölgetett.Bár a kalkulátor 22.-ére írta,de tegnap lehetett,mert tegnap éreztem nagyon!Remélem összejön a baba!!

Legjobb válasz: Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Persze, van esély! Sok szerencsét! :)

Tegnap volt peteérésem de csak ma tudtunk együtt lenni a párommal! Attól még teherbe eshetek?

Legjobb válasz: A pete a peteérés után 20-36 orát életképes,tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.

A pete a peteérés után 20-36 orát életképes, tehát ha télleg tegnap kezdõdött inden esely megvan.
Igen, de húzzatok bele!
Szia Szerintem ha a petekiszabadul akkor csak 24 óráig él, de csak 12 óráig termékenyithetõ meg.

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ha tegnap hőemelkedése volt, de ma még nem csak nagyon taknyos a 10 hónapos babád kivinnéd levegőzni, vagy csak sűrűn szellőztetnél?

Ha igen mennyi időre?Éppen egy hete gyógyult meg a hörghurutból,már megint megfázott szegény.:(

Legjobb válasz: Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája

Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája
Kiviheted. Fõleg, amilyen szép idõ van. Csak arra figyelj, hogy öltöztesd fel rendesen.
Mi ugyanígy vagyunk, és kiviszem õt minden délelõtt ebben a csodás idõben. Csak jól fel kell öltöztetni, már harisnyát is adj szerintem rá, és takard be. Sokkal jobban alszik a friss levegõn.
Ha ma egyforma , akkor ma legyetek együtt, de lehet hogy holnap lesz ovu , (az mindíg a pozitív utáni elsõ negatív napon van)
A PG/53 egy ovulációs mikroszkóp, nem egy vizeletes papírcsík.Nem keverted össze?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt használom:) Tegnap együtt voltunk...úgy érzem sikerült!...remélem
A kérdező hozzászólása: ma a hõm leesett....ez jó?ezt soha nem tudom
Beteszed a görbéd?Ovu elõtt leesik, de aztán újra felmegy, és ott is kell maradni!
A kérdező hozzászólása: sajna én csak papíron vezetem, pár napja leesett és még ott is van...az lh teszt most is pozitív

Tegnap előtt 36, 7 volt a hőm, tegnap lement 36, 1-re valószínüleg pé-m volt, de ma is csak 36, 2 volt a hőm, most akkor mi van? pé-kor meddidg marad lenn a hő? Vagy ez így normális?

Azért gondolom,hogy pé-m volt ,mert tegnap voltam a 13.napon és áttetsz? fehér folyásom volt,ami mára csökkent(tegnap és elötte is "rajta" voltunk az "ügyön"

Legjobb válasz: Nekem 2-3 nappal a peteeres utan szokott felmenni a hom

Nekem 2-3 nappal a peteeres utan szokott felmenni a hom
hol méred? és egy idõben mindig?
A kérdező hozzászólása: számban mérem, sajna nem tudom egy idõben mérni, mert 2 mûszakban dolgozom!kb.2 óra difi van a délutános és a délelõttös mérés közt, sosem kelek ki az ágyból addíg mig meg nem mértem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!