Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt de csak (165 db)

A barátnőm, Klau aki 14 éves lefeküdt a 15 éves barátjával. Nem egyszer. A legutolsó óta itt sír mert nem védekeztek . Szerinte terhes. De szerintem nem. Mert bár igaz hogy csak tegnap volt, de nem észlel semmit. Mit tanácsolhatnék neki?

Legjobb válasz: Gratulálok a kis barátnõdnek! 14 évesen szexelni... nem semmi (de nem ez a kérdés)! és igen, bizony, lehet terhes, mert az nem megy olyan gyorsan... Tegnap feküdtek le, akkor el kell telni még legalább 2 hétnek, hogy bármilyen teszt kimutathassa... Nem észlel semmit! Jó vicc... tanultatok ti biológiát??? Ne sírjon a kis hölgy, hanem szedje össze magát, álljon az anyukája elé még ma és menjenek azonnal a gyereknõgyógyászatra72 órás tablettáért! Ha annyi eszük nem volt, hogy legalább gumival csinálták volna, ez az egyetlen megoldás! de ehhez anyukája is kell!!!!

Gratulálok a kis barátnõdnek! 14 évesen szexelni... nem semmi (de nem ez a kérdés)! és igen, bizony, lehet terhes, mert az nem megy olyan gyorsan... Tegnap feküdtek le, akkor el kell telni még legalább 2 hétnek, hogy bármilyen teszt kimutathassa... Nem észlel semmit! Jó vicc... tanultatok ti biológiát??? Ne sírjon a kis hölgy, hanem szedje össze magát, álljon az anyukája elé még ma és menjenek azonnal a gyereknõgyógyászatra72 órás tablettáért! Ha annyi eszük nem volt, hogy legalább gumival csinálták volna, ez az egyetlen megoldás! de ehhez anyukája is kell!!!!
72 oras tablettarol hallott mar?
Hogy védekezzen, és két hét múlva teszteljen. Illetve ha még most elrohan egy ambulanciára, kaphat 72 órán belül esemény utáni tablettát, ha kicsúszott ebbõl az idõbõl, akkor marad, amit fent írtam... Egyébként azt megkérdezheted tõle, hogy a ciklusa hányadik napján történt, ebbõl lehet következtetni arra, hogy mennyire esélyes egy esetleges terhesség. (Az utolsó menstruáció elsõ napjától számítva hányadik napon volt az együttlét, ez az érdekes)
Azt is orvos írja fel.
Tablettát beszerezni, óvszer is kell legközelebb, anyukának szólni, hogy baj van.
Sajnos ez mindegy. Mármint hogy õ elélvezett-e. A barátjának meg van kicsi elõváladéka, ami szintén tartalmazhat életképes spermákat...
72 órás tabi legközelebb pedig inkább ne szexeljen ha annyi esze sincs hogy védekezzenek.
nem nyíregyháziak vagytok? :)
A kérdező hozzászólása: De igen:D
Ez se zárja ki teljesen a terhességet... Hímivarsejtek már a fiú "elélvezése" elõtt is juthattak bele.. Az meg, hogy õ nem élvezte, semmit sem számít... még a megerõszakolt nõk is teherbe eshetnek... Ne kifogásokat keressetek, irány az anyukája és az orvos! Ki fog szaladni az idõbõl!!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy a barátja nem élvezett el.. és õsem
Nem fogja kidobni, bár egy alapos beszélgetés és egy fejmosás nem fog ártani neki! Ha szexelni mer, az anyja elé is álljon oda! Nem hiszem, hogy anyukája majd örülne, ha néhány hét múlva arra jönne rá, hogy a kislánya terhes... A 72 órás vagy esemény utáni tablettát orvos írja fel, vészhelyzeti fogamzásgátló. http://www.femina.hu/egeszseg/3_dolog_az_esemeny_utani_table..
A kérdező hozzászólása: de az mi?:D és azt nem az orvos írja fel? az anyukája ha megtudja kidobja a házból
72 oras gyogyszert vegyetek azonnal es vegye be.
A kérdező hozzászólása: az elsõ napja volt asszem ... de velem sem oszt meg mindent.. én is lenézem.. de mellette kell állnom mert a barátnõm.
Érkertiek? szerintem tudom kik vagytok :) Kalunak van egy kiskutyája, te pedig egy 10 emeletesben laksz :)
Engem is érdekelne, mert 2 hete kb velem is ugyanez volt. Nagyon megijedtem..
Fibrilláció is lehet asszem. Nézzetek utána a neten.
A kérdező hozzászólása: Kerestem de semmi konkrétat nem találtam azért próbáltam meg itt hátha valakivel elõfordult már Sok minden lehet ez Kicsit ijjesztõ de semmi bajom meg azóta nincs is

Létezik, hogy 16 hetesen kezdődjön a hányós korszak? Eddig folyton hányingerem volt, de csak 2x hánytam, most viszont tegnap hábnytam és mindjárt megint megyek. Létezik, hogy egyre erősödik ez a tünet, mikor már múlnia kéne?

:)

Legjobb válasz: Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)

Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz... :) Csak nem túl kellemes és érdekes amikor a kicsi lányom a fejem mellett áll a WC-n :D
Hehehe... Nálunk ugyanez... 2 évesem érdeklõdõ, enyhén aggodalmas tekintete... :) (elsõ voltam)
Létezik. Még az is elõfordult az egyik ismerõsömnél, hogy végighányta az elsõ és a harmadik trimesztert is.
A kérdező hozzászólása: Hurrá... :D Már most várom a végét!:D Köszi az eddigi válaszokat!

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?

Csüt-ön voltam ultrahangon, mindent rendben találtak, még a baba szivhangját is hallottam már /7 hetes vagyok/. Azonban tegnap vécézés után megtöröltem, és barnás gyengén vér hajszáleres folyásom volt, de csak akkor és annyi. Mi ez?

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája

Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája
ha nem görcsölsz akkor nincs baj szerintem de én is is igy jártam csak görcsökkel(7hetesen)és a mult héten ment el a babám!de neked sok szerencsét kivánok!vigyázz magatokra!
Nekem is ez volt és kényszerpihenõre ítéltek. Pihenj te is sokat, szedj napi 3x2 B6-ot. Azért én a helyedben visszamennék a dokihoz...
Az én dokim azt mondta elöfordul, mikor mondtam neki.Késöbb erösödött.Kaptam magzat megtarto gyogyszert.Ne álltalánosits, de nekem ez volt az egyetlen tünetem és elhalt a magzatom.Beszélj az orvossal.Pihenj sokat.Ismeröseim körében volt másnak is a terhesség alatt barnás folyása, nekik semmi problémájuk.De nem vagyunk egyformák.

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa

Mi lehet ez? Tegnap volt tojásfehérjés nyákom, ma már semmi, de a hőm nem ugrott meg, ugyanannyi, mint tegnap volt. Akkor ez most még nem az ovu volt igaz? Csak próbálkozik a szervezetem?

Legjobb válasz: Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani,hogy megvolt-e,mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem,hogy megvolt,aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...

Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani, hogy megvolt-e, mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem, hogy megvolt, aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem, hogy még ez tényleg csak próba volt, mert csak hétvégén lesz itthon a férjem.
Remélhetõleg hazaér addigra :) és jó lesz az idõzítés...
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is nagyon remélem D

Ha tegnap hőemelkedése volt, de ma még nem csak nagyon taknyos a 10 hónapos babád kivinnéd levegőzni, vagy csak sűrűn szellőztetnél?

Ha igen mennyi időre?Éppen egy hete gyógyult meg a hörghurutból,már megint megfázott szegény.:(

Legjobb válasz: Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája

Én kivinném. Hasonló esetekben én is szoktam hezitálni, de a levegõzés után mindig megállapítom, hogy jól döntöttem! Gyorsabban telik az idõ, változatosság a babának, friss levegõn nem is folyik annyira az orruk, csak jól jár, ha kicsit kiviszed - akár csak fél órára is. Figyelj az öltöztetésére, rétegesen, de ne izzadjon. És sapi is kell már ilyenkor (tegnap több gyerkõcöt is láttam sapi nélkül). 1 éves anyukája
Kiviheted. Fõleg, amilyen szép idõ van. Csak arra figyelj, hogy öltöztesd fel rendesen.
Mi ugyanígy vagyunk, és kiviszem õt minden délelõtt ebben a csodás idõben. Csak jól fel kell öltöztetni, már harisnyát is adj szerintem rá, és takard be. Sokkal jobban alszik a friss levegõn.

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

2, 5 hós babóm tegnap délután óta nagyon sokat bukik, sőt ki is hányta a tejcit (anyatejet és tápszert is kap). Eddig is bukott minden evés után de az csak 1-2 korty volt, de ez most annál sokkal több. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Azt már észrevettem hogy fele annyit eszik. Csak tegnap megijedtem hogy kihányta azt a keveset is, pedig csak büfiztetni akartam, de tele lett a padló.

A kérdező hozzászólása: Azt már észrevettem hogy fele annyit eszik. Csak tegnap megijedtem hogy kihányta azt a keveset is, pedig csak büfiztetni akartam, de tele lett a padló.
Ha hányt is nem csak bukott, akkor én beszélnék a dokival, esetleg el is vinném hozzá. Ha csak bukott, akkor lehet, hogy csak sok volt neki a kaja, a meleg miatt lehet, hogy most kevesebbet kíván enni.
Szia, nem lehet, hogy érzékeny valamire a pocija? nekem 7 hetes a babóm és eddig két alkalommal fordult elõ a ti esetetekhez hasonló: mikor gombát ettem. nem bírja szegényke. ahogy bekerül a szervezetembe a gomba, és õ iszik a tejcsibõl szinte máris jön ki belõle. a gomba nálunk emiatt szigoru tiltólistán van... nem ettél valamit, amit eddig nem ?
Sürgõsen orvos.Kiszáradhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!