Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt 30 (35 db)

Soha nem volt ilyen szabály!!!
Oda teremfociban a 10 méterest kell csak kapura rugni!
Soha nem volt ilyen szabaly es most sincs. Nem KELL a tizenegyest egybol kapura rugni.

Tegnap volt 30% vízcsere aljzat porszívással egybe kötve Valami fehér takony szerűség jött ki az aljzatból és rá rágat a növényekre de csak a vízbe látszik. Mi lehet az mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Porszívózd le a talajt leszívócsõvel, és mosd át vödörbe, majd tedd vissza. Lehet, hogy valami penész és nem ártalmas, de nem biztos hogy kell az oda neked.

Porszívózd le a talajt leszívócsõvel, és mosd át vödörbe, majd tedd vissza. Lehet, hogy valami penész és nem ártalmas, de nem biztos hogy kell az oda neked.
Mikor indítottad az akváriumot? Vagy mikor került bele a talaj? Mert ha esetleg friss indítás, akkor lehet, hogy csak a szerves anyagokat pusztítják a bacik a talajban, és azok termelik ezt a fehér trutyit. Amúgy ártalmatlan, magától elmúlik, ha zavar, kiporszívózhatod.

30 hetes kismama vagyok, tegnap volt jelentkezett egy csepp vér, de több nem, nektek volt ilyen már? és már hetek óta fáj a szeméremcsontom nagyon, mi lehet ez kinek volt ilyen?

Legjobb válasz: A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.

A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.
Én nem tudom mi ez de 31 hetes vagyok vér még nem jelentkezett de nekem is nagyon fáj a szemérem csontom ha felkelek valahonnan
A vérzés esetén mindig azonnal dokihoz kell menni!
Menj dokihoz, nehogy a lepénnyel legyen valami bibi!
A kérdező hozzászólása: Szerdán jön az orvos a falunkba addig remélem nem lesz gond tegnap óta nincs semmi csak a szeméremcsontjaim fájnak , köszike mindenkinek :) :)

Tegnap 21.30 körül keleti irányban egy nagyon fényes hullócsillag szerűt pillantottunk meg. Láttam már hullócsillagot, de ez valahogy más volt. Mi lehetett?

Sokkal közelebb volt mint a "normál" hullócsillagok, és a fénye irtó er?s volt. Sokáig zuhant nagyon er?s fénnyel lefelé. Vajon mi lehetett? Látta még valaki közületek?

Legjobb válasz: én nem láttam, de simán lehetett egy sima hullócsillag vagy repülõ vagy ufo vagy egy meteor ami elégett a légkörben.

én nem láttam, de simán lehetett egy sima hullócsillag vagy repülõ vagy ufo vagy egy meteor ami elégett a légkörben.
A kérdező hozzászólása: ...és azóta sem derült ki mi lehetett.....
Esetleg un. Iridium felvillanás is lehetett. Ez az Iridium mûholdak hatalmas napelemtábláinak a tükrözõdése, mint amikor tükörrel fényt vetítesz az árnyékba. Ez olyan fényes, mint az esthajnalcsillag, de lassabb a mozgása, mint a hullócsillagoknak. De lehetett olyan meteor is, amelyik "utolérte" a Földet. Ezek sokkal lassabban lépnek be a légkörbe, és emiatt nem is égnek el olyan gyorsan, tovább látszanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Hát biztosan valami volt, de megtudni ugysem fogjuk :(. Lehet hogy tényleg az volt, lassabb volt mint a hullócsillag, sokkal-sokkal fényesebb. Gondoltam hogy lehetett volna olyan jelzõrakéta amit kilõnek, de már rájöttem hogy kizárt, hisz ha fellõnek ilyet az lefelé esik. Szép napot!
Ilyet többször láttam már én is. Tovább is látszik mint egy hullócsillag, kb 5 s-ig. És a csóva rész is hoszabb, vastagabb és fényesebb.
juuj, tudom régi a kérdés már, de én pont ma láttam ilyet. és teljesen igaz minden rá amit írtál :) és én is nagyon szeretném megtudni, hogy mi volt az :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Tegnap volt a 30. napom, reggel teszteltem es negativ lett. Lehet, hogy sikerult, es terhes lettem? De akkor miert nega a teszt?

Pe-m korul gyengen barnaztam 2 napig, utana 1 hetig szurkalt, neha annyira begorcsolt, hogy be kellett gornyednem, hogy elmuljon, mint a mensinel. Kicsit szedelgek,reggelente emelygek,neha hanyingerem van, es mindig ehes vagyok. Feher-vizes folyasom van gyengen, es mindig faj a fejem,pedig nem vagyok fejfajos. Picit gorcsol a hasam,de ez semmi ahhoz kepest ahogy mensi elott szokott, megis olyan mindjart megjon erzesem van. Tanacstalan vagyok! Vagy kesik,vagy talan sikerult a baba?

Legjobb válasz: Szerintem babás vagy. A barnázás lehet a beágyazódás jele. Meg a tüneteid is olyanok. Nekem mensi után 1 héttel lett egy halvány 2. csíkom. Tesztelj 1-2 nap múlva a reggeli vizeletbõl. Szorítok!!

Szerintem babás vagy. A barnázás lehet a beágyazódás jele. Meg a tüneteid is olyanok. Nekem mensi után 1 héttel lett egy halvány 2. csíkom. Tesztelj 1-2 nap múlva a reggeli vizeletbõl. Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!

Vasárnap volt 5 hós a lányom, csak anyatejes. Idáig este 8-reggel 6-ig aludt. Tegnap elött 3.45-kor ma meg 2.30-kor kelt hogy éhes. Napont 5 x evett, tegnap meg 7x. Miért ébredhet fel?

Fel kellt hajnalba,megetettem,nem nyafizott hogy éhes lenne,de elfogadta. Ez miért van hogy 2 éjszaka is fel kel?

Legjobb válasz: ha ez állandósul, akkor szerintem ez egy jel, hogy már nem elég neki az anyatej. kihúzhatod fél éves koráig, de készülj fel, hogy sokszor fog ébredni. vagy lassan elkezdheted a hozzátáplálást, így jól fog lakni estére. én a tejpéppel próbálkoznék, az sok babánál segít. az enyém 6 hetesen aludta át az éjszakát, 4 hónaposan meg elkezdett felébredni, meg napközben is éhes maradt, elkezdtem a hozzátáplálást, estére tejpépet adtam neki, és újból átaludta az éjszakát. most 10 hónapos, csak fogzás idején ébred fel, egyébként alszik egyben 13-14 órát is. sõt, volt, hogy 15öt. :)

ha ez állandósul, akkor szerintem ez egy jel, hogy már nem elég neki az anyatej. kihúzhatod fél éves koráig, de készülj fel, hogy sokszor fog ébredni. vagy lassan elkezdheted a hozzátáplálást, így jól fog lakni estére. én a tejpéppel próbálkoznék, az sok babánál segít. az enyém 6 hetesen aludta át az éjszakát, 4 hónaposan meg elkezdett felébredni, meg napközben is éhes maradt, elkezdtem a hozzátáplálást, estére tejpépet adtam neki, és újból átaludta az éjszakát. most 10 hónapos, csak fogzás idején ébred fel, egyébként alszik egyben 13-14 órát is. sõt, volt, hogy 15öt. :)
A kérdező hozzászólása: akár már ma este is adhatok neki tejpépet? Azt is kóstoltatni kell vele mint a gyümit, zöldséget? Vagy abból adhatok neki annyit amennyit elfogad? 6 féle tápszerrel próbálkoztunk már és egyiket sem fogadta el.
szia! Szerintem biztos hogy igaza van elõttem szólónak. Mi holnap leszünk 5 hónaposak, és ugyan ez van nálunk is, annak ellenére hogy este néha kell a táp is. Szerintem csak a fogacskája jön és arra kel fel. Lehet nálatok is ez van. Mi sem ettük meg a tápot. Egyik HA-t sem, aztán a simát elfogadta. Melyiket próbáltad? szia
Lehet hogy igy van ahogy elõttem irták, habár a mi esetünkben nem segitett a hozzátáplálás. Az én babám is átaludta az éjszakát, aztán egyszer csak elkezdett felébredni ugyanúgy ahogy a tied. Azonnal megetettem, és egybõl vissza is aludt. A hozzátáplálás óta nem változott semmi és hiába kap tápszert is lefekvés elõtt az se segit. Ezért én arra gondoltam, lehet hogy nem is volt éhes mikor elõszõr felkelt csak mivel megetettem megszokta hogy éjjel újra felkeljen enni.
Szia! A tejpéppel kapcsolatban: a dobozán le van írva, hogy kell adagolni. Elõször csak 1 evõkanálnyit adhatsz neki, aztán fokozatosan egyre többet. Az én lányom se ette meg a tápszert, de elõször a tejpépet sem, pedig kevés volt a tejem. Aztán 5 és fél hónaposan elkezdtem kóstoltatni vele gyümölcsöt, fõzeléket. Lassan ment, de pár hónap alatt ki tudtam váltani vele egy-egy étkezést, és csak akkor fogadta el a tejpépet is. :( És csak ezek után kezdett el tápszert enni. Legyél türelmes, próbálkozz, egy idõ után megérzi, hogy kevés a tej és el fogja fogadni valamelyiket. És aztán, ha tudod, hogy jóllakott este, akkor nem feltétlenül kell megetetni éjszaka, ha fel is ébred, már tudni fogod, hogy nem az éhség miatt. Szerintem.
Ja, és van olyan tejpép, ami 4 hónapos kortól adható, gluténmentes, szóval nyugodtam elkezdheted akár ma is. :)
A kérdező hozzászólása: hamana, mildibé, milupa milumil, beba sima, vagy h.a, teljesen mindegy volt neki, egyik sem ízlett neki.Nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak! Még annyit kérdeznék, hogy napközben kóstóltassam a tejpépet vagy este is lehet, hogy kicsit laktassa el az az egy kanálka?
A kérdező hozzászólása: Ja és rizs vagy tejpéppel érdemes próbálkoznom?
elsõ vagyok, mi a milupa gyermekálom tejbedarapéppel kezdtük. nem nagyon van benne olyasmi, ami allergizálhatá, mert tápszer alapú, dara allergiáról meg még nem hallottam. én úgy csinálnám, hogy adnék neki délelõtt 2 kanállal, ha estig nem lesz semmi, akkor nyugodtan adhatod. mondjuk én mindig a bátrabbak közé tartoztam, ha te óvatosabb vagy, akkor csinálhatod úgy is, ahogy írtad. aztán másnap mehet féladag, harmadnap egész adag. nekem úgy sikerült a kóstoltatás, hogy addig verte a hisztit a babám 4 hónaposan, mikor elvettem tõle, hogy egybõl lecsúszott fél adag:) semmi baja nem lett tõle.

30 hetes vagyok. Tegnap és ma napi egyszer kétszer enyhén görcsölt a hasam, olyan érzés volt mintha meg akarna jönni. Tegnap voltam uh-on és minden rendben volt. Normálisak ezek a kicsi görcsök?

Legjobb válasz: ez persze hogy természetes... ezek ilyen "gyakorló" görcsök. egészen a szülésig lesznek ilyen görcseid. a szülésnél ugyan ilyet fogsz érezni csak 10x erösebben :) de ha vannak kérdéseid miért nem mész meg kérdezni az orvostól?? itt a kis babád életéröl van szó... hogy ha ugy érzed hogy valami baj van, mindig kérdezd meg az orvost, védönöt. ne várj arra hogy valaki a neten válaszoljon

ez persze hogy természetes... ezek ilyen "gyakorló" görcsök. egészen a szülésig lesznek ilyen görcseid. a szülésnél ugyan ilyet fogsz érezni csak 10x erösebben :) de ha vannak kérdéseid miért nem mész meg kérdezni az orvostól?? itt a kis babád életéröl van szó... hogy ha ugy érzed hogy valami baj van, mindig kérdezd meg az orvost, védönöt. ne várj arra hogy valaki a neten válaszoljon

Tegnap kellett volna megjönnie, 30 naposak a ciklusaim, mindig pontosak. Viszont tegnap egész nap megjövős érzésem volt, éjszaka alig aludtam, és a reggel is így kezdődött. Van esély a babára? Ha baba van esetleg, akkor is ezt kell ilyenkor érezni?

Legjobb válasz: én amikor terhes voltam,akkor 3 napig azt éreztem,hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez,hogy "jézusom hanyadika van,már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz,de várj még vagy 2-3 napot,és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok,és fõ a nyugalom!

én amikor terhes voltam, akkor 3 napig azt éreztem, hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez, hogy "jézusom hanyadika van, már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz, de várj még vagy 2-3 napot, és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok, és fõ a nyugalom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ....még reménykedem:) pusza

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!