Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt 2 csík (13 db)

Tegnap volt halvány csík ma pedig 2 is negatív 4 nap késés után? Akkor nincs baba?

Legjobb válasz: Hát akkor már nem valószínû. Sajnálom.

Hát akkor már nem valószínû. Sajnálom.
lehet nem jól tapadt meg a petesejt...valószínûleg meg fog jönni :(
En is igy jartam sajnos. Ket het kesessel jott meg vegul. Dokim szerint kemiai terhesseg volt. Sajnalom. :-(

Tegnap volt először 2 csík az ovu tesztemen és szeretkeztünk is. Ma ismét van két csík (talán erősebb is mint tegnap). Érdemes ma szeretkezni?

Ja, és ma egész nap hasszurkálást érzek ... Félek ,hogy inkább ártok a "tul sok" szeretkezéssel ...

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos

Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos
Szerintem akkor szeretkezzetek, amikor csak kedvetek van! Ne akarjátok görcsösen, mert annál nehezebben fog összejönni! Kitartás!
Szia! Nekem a 13. napon volt poz. az ovutesztem, igy aznap és másnap is együtt voltunk a párommal. A 28. napon teszteltem és terhességet mutatott a teszt. A spermiumok akár 72 óráig is életképesek. Ha van kedved hozzá szeretkezzetek, ha nincs akkor ne.
Ne görcsölj rá, mert annál nehezebben jön össze! Amikor kedvetek van, és mindketten úgy érzitek akkor legyen szex!Remélem összejön! Én is szeretnék már babócát, próbálok én sem görcsölni és rákoncentrálni, hát megmondom nem mindig megy, de azért megpróbálom! Szorítok neked! Írj majd, hogy mi lett!! SZORÍTOK NAGYON!!!!!
A kérdező hozzászólása: Végül is szeretkeztünk, de próbálom nem muszájból ... És próbálok nem görcsölni ...Következõ nap már negatív lett az ovu teszt. És most a várakozás ... ((:
Ismeros szuleszno tanacsa, miutan homeroztem-szamoltam-ovulacios teszteztem de nem lett baba: Cilkus 10. napjatol masfel-ketnaponta szex a 20. napig. Meg abban a ciklusban megfogant a baba! Az ovu teszt csak tampont, de igy biztos, h mindig lesz ott megfelelo mennyisegu kiskatona, ha kiszabadul a pete :)

Tegnap délutàn csináltam egy tesztet ami negativ lett azonban ma reggelre ott volt a 2. csík. Ez akkor most szellemcsíkos? Volt valakinek ilyen?

Az amelyiken 2 csík lett tegnap délutáni a másik ma reggeli.

Legjobb válasz: 2 éve tesztelek folyamatosan, kipróbáltam már rengeteg féle tesztet és még soha nem volt ilyen. Ha nega az nega is volt. Soha nem jött ki egyiken sem másnapra még egy csík. Most sem élem bele magam. Csak kíváncsi voltam, hogy volt e már valakinek ilyen.

mi újság?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a biztatást, bár nem hiszek a csodában, tesztelek minden reggel egyet, lehet még kevés a hcg a szervezetben, azért ilyen, de néztem is nagyot mert még ilyen soha sem volt. 17.-én amúgy is mentem volna dokihoz, majd legfeljebb kiderül, hogy mi is van. Fura, hogy a ma reggeli viszont totál nega. Már volt 2 sikertelen inszem.-em, ez most spontán lett volna.. Mensim nem volt, csak 2 napig valami nagyon sötét folt, elég volt 1 tisztasági is. Ez volt vasárnap-hétfõn, azóta semmi. Ma van a ciklusom 28. napja, de nekem ált. úgy 24 naposak.
A kérdező hozzászólása: 2 éve tesztelek folyamatosan, kipróbáltam már rengeteg féle tesztet és még soha nem volt ilyen. Ha nega az nega is volt. Soha nem jött ki egyiken sem másnapra még egy csík. Most sem élem bele magam. Csak kíváncsi voltam, hogy volt e már valakinek ilyen.
Szia!Mi újság veled? Teszteltél azóta? Mi az eredmény? Remélem nálad is bejön az idõn túli pozitív = terhesség :) 7.válaszoló
Nekem a kislányomnál az elsõ tesztet este csináltam lefekvés elõtt: Ránéztem és negatív volt. Kidobtam. Másnap reggel is csináltam egyet azon egy nagyon nagyon nagyon de nagyon haloványka kis csík volt. Elõkotortam a kukából az esti negatív tesztet, ami már akkor pozitív volt. Csinálj még egyet, írj mi történt, de szerintem pozitív. Amúgy nekem az orvosom mindig kérte, hogy vigyem magammal a tesztem a vizsgálatra, hogy õ is megnézze. Szóval, ha az orvosnak megfelelõ a több órás teszt akkor szerintem jó az a teszt nagyon. :-)
Szerintem tesztelj egy másfajta teszttel!!Majd írd meg, hogy mi az eredmény!!Megy a drukk!!
nekem is volt ilyen, már nem emlékszem, melyik fajta teszttel.szombat délután csináltam meg, negatív volt.de egy pár óra múlva valami belsõ hang azt súgta, hogy nézzem meg.kikukáztam, és akkor ott volt rajta a második csík.másnap reggel elsõ pisibõl egy másik fajta teszt teljesen negatív volt.másfél hét múlva viszont erõs pozitív lett a tesztem.
Nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de azért leírom az én esetemet. Nekem mind a kettõ terhességemnél az elsõ teszt csak órákkal késõbb csíkosodott be, én ezt annak tudtam be, hogy a teszteken a csík idõvel sötétebb lesz és valószínûleg rettenetesen halványan ott volt már a másik csík is, de idõ kellett, hogy észre lehessen venni. Minden esetre hivatalosan ez nem pozitív eredmény és mielõtt nagyon beleélnéd magad azért szerintem csinálj még másikat is. (amikor tényleg negaív volt az soha nem lett nálam dupla csíkos még sokkal késõbb sem)
Miután megcsináltad rögtön megjelent a második csík?
Rá van írva a tesztre, hogy mennyi idö múlva kell megjelennie, másnap az már tuti nem érvényes! Sorry!

Ha tegnap halvány éppen hogy látható volt a tesztemen a 2. csík akkor rá 3 napra mennyivel lesz erősebb? Már jól látható lesz?

Legjobb válasz: Valószínüleg igen sokkal jobban látható lesz:) Én szerdán teszteltem éphogy láthatót és minden nap csináltam reggel egy másikat és mára olyan erõs mint a control csík:) Gratulálok a babához! Boldog Ünnepeket Kívánok!

Valószínüleg igen sokkal jobban látható lesz:) Én szerdán teszteltem éphogy láthatót és minden nap csináltam reggel egy másikat és mára olyan erõs mint a control csík:) Gratulálok a babához! Boldog Ünnepeket Kívánok!
Szia! Nekem két nap is elég volt, és egy érzékenyebb teszt, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak róla, hogy az elõzõ halvány csík már biztos, hogy pozitív! Nyugodtan tesztelj holnap! Én qupido-t használtam másodszorra. Gratulálok a Babátokhoz! :) Boldog Karácsonyt!
Csatlakozom a elõttem szólókhoz: én is kétszer teszteltem, egyszer napközben, elég halványat, majd két nap múlva reggel, határozottan erõset és azonnal megjelenõt. Sok boldogságot és kellemes ünnepeket :) 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor reggel tesztelek újra! Remélem hogy baba lesz!
Ha nem lesz komolyabb vérzés természetesen lehet.Vigyázz magatokra!Gratulálok!!!
Ha látszik a második csík, akkor az már pozitívnak számít! A barnázgatás lehet attól, hogy a tested emlékszik a havonta megjelenõ menszeszre, attól még ne pánikolj. De azért vigyázz magadra, sokat ne idegeskedj, az nem tesz jót! Néhány nap múlva ismételd meg újra a tesztelést! Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Hm.. A tesztet azt az elsõ vizelettel kell csinálni, akkor a biztos, nem?
Gratulálok! Még ne menj orvoshoz, csak abban az esetben ha erõsebb barnázás vagy esetleg vérzés lesz. De erre most ne is gondolj, inkább örülj a kisbabádnak :) 2-3 hét múlva elég elmenni dokihoz, akkor már látni fogja UH-n is :)
A barnázás még nem jelent gondot mint írták páran elõttem is. Egyik reggel kéne reggeli vizeletbõl tesztet csinálnod. Írd meg mi lett az eredmény. Drukk! Ja és igen ne idegeskedj, az tényleg nem tesz jót.

Tegnap volt két halvány 2. csíkom, két külömböző teszten. Viszont mensi szerű görcseim vannak, folyásom szinte nincs is. Ettől még lehet baby?

Legjobb válasz: Lehet baba.Nekem is így volt, voltak ilyen görcseim,bár nekem akkor mikor meg kellett volna jönnie.De nem jött meg...

Lehet baba.Nekem is így volt, voltak ilyen görcseim, bár nekem akkor mikor meg kellett volna jönnie.De nem jött meg...
Lehet, nekem is menzi körül görcsölgetett, de nem jött meg, hanem pici barnázás volt csak. Csináltam tesztet az egyik halvány 2 csík volt a következõ nap pedig erõs 2 csík.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat Hétfõn van a napja, mikor(nem) meg kellene jönni! Apró, szúkálódást is érzek. Jaj, nem tudom, hogy mi lesz, jó lenne, ha nem jönne meg!
Drukkolok neked! Sokaknál jelentkezik a mensiszerû görcs ilyenkor. Ha tudsz pihizzél, és azt hiszem a Magne B6 a görcsöket is oldja! Szerintem holnap akár újra tesztelhetsz is, ha ott a baba, erõsödik a csík! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!!! Szerintem megvárom a hétfõt és utánna tesztelek. Még egy kérdés, hát ha tudsz segíteni. A mellbimbóm közepe fehér, mellette apró pöttyök vannak, lehet hogy ez is azt jelenti?
a teszt nemtéved(általában) szerintem már nemkell találgatnod. egyértelmüen baba. örülhetsz. gratulálok
a halvány csík is csík, szóval nagyon valószínu a baba:) gratulálok:) Mensiszeru gorcseim nekem is voltak, azt hittem, meg fog jonni (én csak késobb csináltam tesztet).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, arik vagytok. Ma reggel is "kellett" tesztelnem, és ott is "csak" halvány 2. csík volt. 3 különbözõ teszt, 3 halvány csík!Majd kiderül!

A tegnap este elvégzett (negatív) terhességi tesztcsíkon reggelre megjelent egy 2. csík is. Mit jelent ill. másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: rajta kell lennie a betegtájékoztatón hogy valahány perc után már érvénytelen a teszt!

rajta kell lennie a betegtájékoztatón hogy valahány perc után már érvénytelen a teszt!
A kérdező hozzászólása: Én szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baby, csak a megzavarodott ciklusom, így már bele se élem magam. Hónapokon át mint egy eszelõs, minden praktikát be akartam vetni. Ezeket már elengedtem. Viszont ma délutántól szúr az alhasam, és mindjárt megjön érzésem van. Szóval bármi lehet. Nagyon boldog babavárást neked ;)
Szia! Nekem is így volt, 10-es érzékenységûvel csináltam tesztet.Utána még 2 napig negatív volt 25-ös teszttel. 4.nap reggel lett teljesen pozitív a 25-ös. Most 21 hetes vagyok, minden rendben, csak késõbb fogant valószínû.
A kérdező hozzászólása: Reggel én is újra tesztelek :) Nyugi, lesz babánk!!! Majd számolj be, hogy hány csíkod lett!
szia. Velem ma pont ez történt... reggel 3 perc után negatív...egy óra mulva mikor felkeltem 2 szép csík volt rajta...nekem minenki biztatót írt...ennek ellenére tûkön ülök, reggel megint teszttel kezdek...drukkolok neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! PCO+IR-es vagyok, Mens Mentisbe járok, folyik a 3-as kezelés nálam is!
Nekem volt ilyen és nem voltam terhes sajnos. De ne add fel, ha régóta vársz, endokrinológia, kivizsgálás, olvass a neten, változtass, ne add fel! Nekem 3 év után, gyógyszer, mûtét, diéta után, de sikerült!!! Ne add fel!
Nekem volt már ilyen, és tényleg terhes voltam. Rá pár napra már azonnal kijött a második csík.
Ki tudja, lehet jelent azért valamit. Nekem sosem jött ki 2. csík még sok idõ után sem. Szurkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megerõsítettetek, csak olyan jó volt látni elõször életemben 2 csíkot, még ha érvénytelen is ;))
Az már érvénytelen! Csinálj másikat, ha továbbra sem jön meg. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Negatívat teszteltem reggel, tehát nincs baba. Nagyon köszönöm a válaszaitokat. :)

Ez nem rossz előjel? Halvány 2 csíkom volt tegnap, most kicsit halvány barnázom, feszül a méhem, és gyakran kell wc-re mennem. Egy nőgyógyász azt mondta, hogy front miatt lehet. Ez így van?

Legjobb válasz: Én azt hallottam a terhesség elején barnázás van. A melled is feszül pl nekem nem szokott front miatt feszülni a mellem ezt nem tudom inél milyen :) Szerintem lehetsz terhes. tesztelj

Én azt hallottam a terhesség elején barnázás van. A melled is feszül pl nekem nem szokott front miatt feszülni a mellem ezt nem tudom inél milyen :) Szerintem lehetsz terhes. tesztelj
Szia! Valóban lehet a front miatt is, de holnap inkább menj el orvoshoz, hogy megtudd, mennyi idõs terhes vagy, stb.! A terhesség miatt is lehet ez, hogy tágul a méhed, és attól van vizelési inger, és halvány barnázás! De inkább orvos, és megmondja! Sok sikert! ( UI.: Nekem is ilyen volt, és már egy éves a kislányom! )
A kérdező hozzászólása: holnap, vagy kedden tesztelek, csütörtökön vagyok elõjegyezve nõgyógyászhoz, remélem hogy iazat mutatott a 2 teszt ... :)
A kérdező hozzászólása: a barnázásra mondta a doki frontot, ma kezdett feszlni a méhem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!