Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt 2 (291 db)

3 nap múlva lenne esedékes a mensi, de tegnap volt 2 csepp barna folyás a tisztasági betéten. Azt hittem, hogy akkor valamiért előbb jön meg, de aztán utána semmi nem volt, meg ma se. Mi lehetett?

Az elmúlt napokban azt vettem észre, hogy eszméletlen sok folyásom volt, ilyen még soha nem volt, szinte rendes betétet kellett berakni, de se szaga, semmi nem volt. Most szúrkál a méhem.

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.
Szerintem várj a mensidig, ha nem jön meg, akkor tesztelj! Lehet baba van a dologban, nekem is nagyon sok folyásom lett hirtelen, és sokat szurkált a hasam is. A mellfeszülés egy kicsit késõbb jelentkezett.
Nekem például mensi elõtt két nappal mindig van egy enyhe barnás-rózsszínes folyás. De csak annyi, hogy a wcpapírt megszínezi egy vagy két alkalommal, semmi több. Aztán két napig semmi, és utána megjön. Viszont érdekes, hogy ez nem volt mindig így, kb. 1.5 éve kezdõdött, de semmivel nem tudom összekötni, egyszer csak így kezdett el mûködni a szervezetem.
Nekem mensi napján volt egy pici barna pötty. Én is azt hittem, hogy mensi lesz. De egy hét mulva sem jött meg. Erösebb volt az én csikom mint akontrol akkor már. Hátha neked is így lesz. 21 hetes kismama.

Tegnap volt 2 hete, hogy megvettem a guppijaim.4db-ot vettem és szeretnék még bele 4-5db-ot. Elég nagy hasa van 2 halnak. Esélyes már, hogy szülni fog?

El akarom választani a szülés idejére, csak a másik akváriumba nincs sz?r? és nem hiszem, hogy sokáig kibírná. Vagy ha naponta cserélem a 10 literes akvárium felét, akkor az jó lenne a addig?

Legjobb válasz: Hány literben van? 10?

Hány literben van? 10?
A kérdező hozzászólása: annyiba lenne amíg megszül..
Elvileg jó lenne, csak nem tudod kitalálni, hogy pontosan mikor szül. A nagy has még nagyon tág határokat szab. Meg amúgy ha már megszült, akkor úgyis kell abba az akváriumba is szûrõ. Ha elkezdenek enni, meg nõni, azt nem tudod megoldani vízcserékkel.
Ne vedd ki felesleges, Inkább vegyél valami sûrû növényt, ami sok és nagyon sûrû, hidd el , meg fognak maradni a kicsik.

6. napja késik, csináltam 2 tesztet mindegyik negatív, tegnap volt 2-3 csepp világosbarna pötty a bugyimon és néha beleszúr a petefészkembe ettől még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Sanszos, h inkább meg fog jönni (vagy lehet nem jó helyen van beágyazódva). Én elmennék dokihoz sürgõsen, uh-val megnézné, hogy mi a helyzet?

Szia! Sanszos, h inkább meg fog jönni (vagy lehet nem jó helyen van beágyazódva). Én elmennék dokihoz sürgõsen, uh-val megnézné, hogy mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Elmegyek mindenképpen orvoshoz csak jövõhétre kaptam idõpontot.Érdemes még reménykednem?


Tegnap volt 2 lazább kaki, ma reggel még egy, meddig nem gond várni?

Hány székletet várjak még? Rizslé? Banán? Vagy doki? 7 hónapos múlt

Legjobb válasz: Ha nem konkrétan hasmenés, csak hígabb a széklete, biztosan nem rohannék dokihoz. Adj egy kicsit fogósabb kajákat, rizst, krumplit, gesztenyét, banánt, és el fog múlni. Ha napi többszöri lenne, akkor esetleg adhatsz neki fél ampulla normaflore-t. Szerintem nagyon valószínû, hogy fogzástól van, 7 hónaposan simán lehet attól. Sõt, kisfiamnak az összes fogát megelõzte savanyú, erjedt szagú, sárgás színû hasmenés.

Ha nem konkrétan hasmenés, csak hígabb a széklete, biztosan nem rohannék dokihoz. Adj egy kicsit fogósabb kajákat, rizst, krumplit, gesztenyét, banánt, és el fog múlni. Ha napi többszöri lenne, akkor esetleg adhatsz neki fél ampulla normaflore-t. Szerintem nagyon valószínû, hogy fogzástól van, 7 hónaposan simán lehet attól. Sõt, kisfiamnak az összes fogát megelõzte savanyú, erjedt szagú, sárgás színû hasmenés.
lazább kakival nem kell semmit tenni. miért baj? vagy nem értem. tegnap is tettél fel kérdést és válaszoltak. ha hasmenése van az gond. de a lazább széklet nem hasmenés :) fogzástól lehet hígabb, szúrós szagú, gyakori, ez hónapokig is eltarthat
A kérdező hozzászólása: Nem is írtam, hogy hasmenése van! Igen tegnap is kérdeztem, mert a kicsinek nem az elsõ foga bújik, és mindig nehezen kakil, nem értem a napi több és lazább kakit, de nem gondoltam, hogy ez zavar valakit! Bocsi
Semmit nem kell csinálni, én még a Normaflore-t sem adnám ennyi laza kaki miatt. Banán, rizs mehet, de én úgy gondolom, hogy ez nem betegség miatt van. Igyon sokat, ha esetleg megnõ a laza kakik száma, akkor nézesd meg.
Miert nem kerdezted meg a furkalotol?
http://theba-tattoo.hu/piercing/piercing-utokezelese Nekem nincs piercingem de itt azt írja, hogy az elsõ 2 hétben ne érje állóvíz. Mivel letelt a két hét, és ha nem látod jelét gyulladásnak, vagy úgy látod, hogy már meggyógyult, szerintem mehetsz vízbe. De ha tudod, akkor kérdezd meg a piercingest aki készítette (hívd fel telefonon, vagy szaladj be hozzá a szalonba, akkor személyesen is megnézheti).
Ha meggyógyult, akkor lehet, de nagy az esélye, hogy visszagyulladjon. Bár ezért meg leszek kövezve, de leírom az én esetem. Nekem a melleimben is vannak piercingek, miután meggyógyult (kb. 2-3 hét9, párom nyalogatta a bimbót (18 karikás dolgok) és sajnos volt, hogy kicsit újra gyulladt, érzékeny lett. Vigyél magaddal fertõtlenítõt, én Octeniseptet használok, azzal fújd le fürdés után!
Minden fürdés után fertõtlenítsd le. :)
csajom 1 hetes pc-vel egész nap a medencébe volt semmi baja

Vannak görcseim, mint mesi elött és közben olyanok csak nem annyira erősek. Tegnap volt 2 hete hogy próbálkozunk a párommal, és ma csináltam tesztet de negatív lett Remélem ez nem biztos eredmény, és van baba. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).

Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).
Persze, hogy lehet, nekem is ilyen görcseim voltak. Nekem már a nemvárt napján egyértelmûen pozitív tesztem volt, de utána 1-2 nappal már biztosat fog neked is mutatni. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

8 hetes terhes vagyok. Tegnap volt 2 csepp kis barnazasom. Ez baj? Vagy csak attol lehetett, h szeretkeztunk a ferjemmel (pedig ovatosak voltunk)?

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta a doki, hogy utána pár csepp vér az nem baj, mert ilyenkor több vér van az erekben és könnyebben sérül az érfal! De azért kérdrzedd meg a dokidat, még eléggé az elején jársz! Jobb a békesség! Boldog babavárárst! 39 hetes kismama

Szia! Nekem azt mondta a doki, hogy utána pár csepp vér az nem baj, mert ilyenkor több vér van az erekben és könnyebben sérül az érfal! De azért kérdrzedd meg a dokidat, még eléggé az elején jársz! Jobb a békesség! Boldog babavárárst! 39 hetes kismama
Szia! én is 8 hetes vagyok és épp pénteken voltam orvosnál ezzel a problémával, az orvos rutinosan meg is kérdezte, hogy elõzõ nap volt e szex, mondtam igen..Azt mondta semmi baj, nagyon óvatosak legyünk, de nem kell felhagyni vele. A baba rendben van, ha tovább vérzel mint fél/egy nap akkor tényleg menj dokihoz. Nekem kb. egy napig volt a barnázás. Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: nem vereztem csak a tisztasagi beteten volt 2 picike csapp barna folt.... Koszi a gyors valaszokat!
Nekem is volt ilyen kb. 5 hetesen, este együtt voltunk a párommal, reggel pedig barnázásom volt, de az addig tartott, most mindketten jól vagyunk!
Én a második babámmal vagyok 8 hetes terhes és ahogyan az elsõnél, úgy most is minden nap van barnás színû folyásom. Nem sok, de látszik a tisztaságin. Az elsõ bébivel úgy a 4.hónap táján múlt el. Ha többet mozgok, erõltetem magam, vagy szex után nekem is erõsebb. A dokik szerint a vérbõ nyálkahártyában könnyen megpattan egy-egy kisebb ér. Amíg nem nagy a mennyisége és nem kísérik görcsök, nincs ok aggodalomra. Ha legközelebb mész orvoshoz ezt is említsd meg! Kellemes, problémamentes babavárást!
hát gondold végig, hogy nincs-e ilyen haverod...aki sokat hülyéskedik... nekem az egyik nárciszt rakott a postaládánkba:D amúgy már megoldódott a kérdés, vagy még mindig függõben van?:D
nem vót má pénz rózsára. vaaaaaagy a sz..gólem volt???
Mert ugye ebbõl a komoly bûnténybõl rendõrségi ügy lesz.... OMG
Hát ha ez igaz mindenesetre elég félelmetes. De szerintem lehet véletlen vagy esetleg valaki meg akart "tréfálni"
Lehet, hogy csak vki hülyéskedett.:D Több mint valószínû.
Horrorfilm forgatás van!
Itt a kapu elõtt egyszer egy büdös csöves aludt. Na az mit jelent?
Én voltam mert szeretlek
sztem meg akarnak ölni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces, ne ilyet légyszi. Hülyeségektõl kíméljetek! :S
A kérdező hozzászólása: Nem tudom még mostsem hogy ki volt.. De azóta még nem.. :D
tudom, hogy kicsit lekéstem xD de már kíváncsi vagyok, azóta tudod már, hogy ki volt? =)

Tegnap volt először 2 csík az ovu tesztemen és szeretkeztünk is. Ma ismét van két csík (talán erősebb is mint tegnap). Érdemes ma szeretkezni?

Ja, és ma egész nap hasszurkálást érzek ... Félek ,hogy inkább ártok a "tul sok" szeretkezéssel ...

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos

Hát ha tegnap volt nemmuszáj ma. de nem ártassz neki az bisztos
Szerintem akkor szeretkezzetek, amikor csak kedvetek van! Ne akarjátok görcsösen, mert annál nehezebben fog összejönni! Kitartás!
Szia! Nekem a 13. napon volt poz. az ovutesztem, igy aznap és másnap is együtt voltunk a párommal. A 28. napon teszteltem és terhességet mutatott a teszt. A spermiumok akár 72 óráig is életképesek. Ha van kedved hozzá szeretkezzetek, ha nincs akkor ne.
Ne görcsölj rá, mert annál nehezebben jön össze! Amikor kedvetek van, és mindketten úgy érzitek akkor legyen szex!Remélem összejön! Én is szeretnék már babócát, próbálok én sem görcsölni és rákoncentrálni, hát megmondom nem mindig megy, de azért megpróbálom! Szorítok neked! Írj majd, hogy mi lett!! SZORÍTOK NAGYON!!!!!
A kérdező hozzászólása: Végül is szeretkeztünk, de próbálom nem muszájból ... És próbálok nem görcsölni ...Következõ nap már negatív lett az ovu teszt. És most a várakozás ... ((:
Ismeros szuleszno tanacsa, miutan homeroztem-szamoltam-ovulacios teszteztem de nem lett baba: Cilkus 10. napjatol masfel-ketnaponta szex a 20. napig. Meg abban a ciklusban megfogant a baba! Az ovu teszt csak tampont, de igy biztos, h mindig lesz ott megfelelo mennyisegu kiskatona, ha kiszabadul a pete :)

Lehet peteérésem ha a hőm 36, 7 és tegnap 36, 2 volt?

A ciklusom változó 29-32 nap között mozog!

Legjobb válasz: Tegnap volt a peteérésed. Szóval a legjobb idõpont peteérs elõtt 2 nappal, peteérés napján és egy nappal utána :) Hajrázz még ma is!

Tegnap volt a peteérésed. Szóval a legjobb idõpont peteérs elõtt 2 nappal, peteérés napján és egy nappal utána :) Hajrázz még ma is!
A kérdező hozzászólása: De tegnap voltam együtt a párommal!Lehetek attól még terhes ha kevés volt a spermium?
Simán!!! Nagyon jó idõben voltál a pároddal, és még ma is kellene egyet :)
Ezek szerint elértetted az elsõ válaszom, szóval peteérés elõtti két napban, fõleg az elõttiben jó nagyon ha van szex! Szóval nagyon jó idõben voltatok együtt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!