Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt 19 napom. Este (2 db)

Peteérésed van szerintem.
A kérdező hozzászólása: Akkor is lehet ha amugy 28 naposak a ciklusaim?
Hõt néztél? Mindig 28 nap? Mert ha magas is a hõd, akkor lehet hogy baba van alukolóban. Hallottam már ilyet hogy valakinek a petefészek volt érzékeny. De inkább peteérésnél szokott így fájni a petefészek. Viszont akkor kb. 31-32 napra kellene megjönnie.
A kérdező hozzászólása: nagyon alacsony a höm.tegnap 36, 1 volt, ma meg nem mértem.valaki szerint nem jol csináltam, ezért ezt a honapot rá hagytam.
Akkor viszont ez tényleg a peteérés jele!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor van remény mert tegnap reggel is dolgoztunk rajta!Ezt valahogy mind a ketten nagyon akartuk!

13 volt a menszeszem utólsó napja aznap este együtt voltam a férjemmel.19-23-ig volt elvileg ovum én 19-én voltam a párommal. Tegnap -teszt de a melleim fájnak. A negatív teszt ellenére van esélyem a babára?

Legjobb válasz: Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.

Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!!Majd akkor jövõ hét közepén tesztelek 1-et hátha!!!):)
szerintem is nagyon korán teszteltél!majd úgy kedd szerda reggel próbáld újra, akkor is érzékeny tesztel, még akkor sem lesz biztos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!