Találatok a következő kifejezésre: Tegnap volt 11 (47 db)

Lehet, hogy a kisfiam máris fogzik? Tegnap volt 11 hetes még csak, de már egy hete, tíz napja jobban nyáladzik, nagyon nyomja az öklöcskéjét a szájába, és olyankor mostanában sokszor fájdalmas képet vág.

Most tisztabatetelnel elkapta a kezem, és szinte megkönnyebbülve nyomta a szájába...

Legjobb válasz: Már ennyi idõsen elkezdõdik, de majd csak 6 hónapos kor körül bukkan elõ az elsõ. Dentinox-N gélt, vagy Panadolt ajánlok, ha nagyon nyûgös.

Már ennyi idõsen elkezdõdik, de majd csak 6 hónapos kor körül bukkan elõ az elsõ. Dentinox-N gélt, vagy Panadolt ajánlok, ha nagyon nyûgös.
A nyálzás, ököltömködés ebben a korban életkori sajátosság. Próbállják felfedezni az ízeket, örömüket lelik az orális tevékenységben. Valószínûleg nincs köze a fogzáshoz.
Az én kisfiam 2 hónapos korától nyáladzik, de az elsõ fogacskája csak 8 hósan bújt elõ. Azóta sorozatban bújik ki. Most jön a 8. fogacskája, azt hiszem a szemfoga, mert nagyon nyûgös egész nap szenved, éjszaka is többször felkel és csak velem akar elaludni. Úgyhogy nem mérvadó, hogy kinek, mikor jön ki a fogacskája. A dentinox-gélt csak akkor használom, ha már töri át a fogat, egyébként Nurofen vagy Panadol szirup felváltva. Ha nagyon szenvedett Germicid-C kúpot kapott, ami nagyon erõs és nyugató is van benne, azzal vigyázni kell. Vagy Mexalen kú is jó, az is fájdalomcsillapító és éjszakára használtuk. Sok sikert!
Habár nem kizárt, de nem valószinû még, hogy a foga jön. Az majd 6 hónap körül. Az én lányom is állandóan rágta 2 hónaposan az öklét, és nyáladzott is, mint majdnem minden baba, de ez még nem a fogzás jele.
Nekünk is 3 hósan kezdõdött a fogzási fájdalom, 4 hósan bújt ki 2 foga. Chamomilla vulgaris bejött, középsúlyos esetben dentinox vagy dologél, extrém üvöltésnél nurofen vagy panadol.
A Dentilox-N gél nálunk is bevált, de hogy cáfoljam az elõttem szólót, a kisfiamnak már 3 hónapos korában 2 foga volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem, hogy itt lehet-e kapni, sokat is aludt ma, most jobb kedvû szerencsére. Várok még más tapasztalatokat, ötleteket is, köszi!
Nekem 3 hós a babám és 1 hónapja õ is tömi az öklét a szájába és folyamatosan folyik a nyála. A védõnõnk azt mondta, hogy azért folyik a nyála, mert a szájába töm mindent, most már a textilpelust is. Más játékot még õ sem nagyon akar megfogni, de a pelust imádja. Én is úgy tudom, hogy a fogzás jelei már ilyenkor jelentkezhetnek, de változó, hogy kinek mikor bújik ki az elsõ fogacska. Én nem adok neki semmi gyógyszerfélét. Van, hogy az ujjamat rágja, az jól esik neki :-) Már vettünk neki borostyán babaláncot, azt mondják, hogy sokat segít a fogzásos idõszakban.
A kérdező hozzászólása: Latom a kor az akkor babafuggo, nem tehetek mast, kivarom... Igyekszem nem adni gyogyszert, amig nem elkerulhetetlen, es akkor veszek ilyeneket, mikor hazalatogatunk, koszi mindenkinek!
1 hónapos kora óta folyt a nyála mint a fene, de az elsõ foga az 7 hónapos és 1 hetes korában jött ki....azóta viszont nem folyik a nyála. :)
az én babóm 2 hós kora óta nyáladzott de valami katasztrófa módon, és 4, 5 hónapra bújt ki a 2 alsó fogacskája...most 5 hós és nem gondoltam volna, hogy fölülmúlja önmagát...szó szerint körülötte mindig mindent belep a nyál :) én nem, adok rá semmit még nem kellett, mert elég jól viseli. Persze nyügösnek nyügös, de viszonylag jól alszik tõle, annyi h mindent meg akar rágcsálni. Amíg nem tudott fogni én azt csináltam, hogy hûtõrágókát tartottam a szájába és azt jóízûen rágcsálta.
A kérdező hozzászólása: Ezeket jo tudni! :) Hat akkor kezdhetek reszketni attol, mikor megjon a foga, vagy drukkolni, hogy mi is szerencsesek legyunk, es ne fajjon neki annyira. Akkor veszek olyan fagyasztos ragokat is mar, meglatjuk, ertekeli-e. Koszonom! :)
A borostyán lánccal azért vigyázz, mert nekünk is van, de volt hogy le kellett venni a nyakából, mert annyira kidörzsölte neki, hogy teljesen kisebesedett és egy hétig kenegettük, meg szerintem egyébként nem is használ(t), most is jön a fogacskája, de sikít, amikor "nõ és áttör". Sok sikert!

Tegnap volt 11 hetesen egy spontan vetelesem. Nagyon vereztem. Bent tartottak ejszakara. Mar nem verzek annyira. De nem csinaltak semmilyen kaparast.... Nem fertozodhet el bent valami?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom! Szerintem csak akkor kaparnak, ha nem ürül ki teljesen a méh, ha teljesen kiürül akkor nem is fertõzõdhet el. De azért majd menj el a nõdokidhoz, hogy minden rendben van-e.

Nagyon sajnálom! Szerintem csak akkor kaparnak, ha nem ürül ki teljesen a méh, ha teljesen kiürül akkor nem is fertõzõdhet el. De azért majd menj el a nõdokidhoz, hogy minden rendben van-e.
Én négyszer vetéltem el, 5-6 hetesen, és egyszer sem kapartak ki. A hüvelyi uh szerint teljesen kiürültem. Mivel te elõrébb voltál, attól még lehet, hogy be fogják fejezni, de egyántalán nem biztos. Kérlek próbálj sokat pihenni fizikailag és lelkileg is, hogy a következõ sikerüljön. Nagyon sok sikert kívánok neked. 28 hetes kismama
Nagyon sajnálom!Begörcsöltél, és elkezdtél vérezni, vagy mi volt?
A kérdező hozzászólása: A 3 valaszolonak.Igen elkeztem verezni es gorcsoltem is.Keobb nagyon eros gorcseim lettek es nagyon vereztem nagy darabok jottek ki belolem.A korhazba kisedtek a maradekot.Az ejszakat bent toltottem.Nem kivanom senkinek!!De tul lehet elni!!Minden jot!

Tegnap volt a 11. nap fájt a hasam és ma reggel pici pecsételő vérzésem volt. Lehet, hogy tegnap volt peteérésem?

Februárban 26 napra, januárba 32 napra jött meg, de el?tte mind a kétszer több napig barnáztam.Már nagyon szeretnénk másfél éve babát.

Legjobb válasz: Szia! Van rá esély. Vannak akik félidõben véreznek ezt hivják közti vérzésnek, ekkor van a peteérésük. Nekem még ugyan soha nem volt, de egy szakkönyvben olvastam errõl. Én biztosra mentem és vettem ovu tesztet, du. vagy este kell vele tesztelni akkor a legmagasabb az LH érték. Az egyik hónapban a 11. napon a következõben pedig a 13.napon volt pozitiv a tesztem. Szerintem probáld ki.

Szia! Van rá esély. Vannak akik félidõben véreznek ezt hivják közti vérzésnek, ekkor van a peteérésük. Nekem még ugyan soha nem volt, de egy szakkönyvben olvastam errõl. Én biztosra mentem és vettem ovu tesztet, du. vagy este kell vele tesztelni akkor a legmagasabb az LH érték. Az egyik hónapban a 11. napon a következõben pedig a 13.napon volt pozitiv a tesztem. Szerintem probáld ki.

Marcius 11-en kiderult, hogy terhes vagyok de meg nagyon az elejen kaptam duphastont tegnap volt barna folyasom Ma voltam a dokinal levettek a veremet 11-en levettek 228-at mutatott ma meg csak 80-t. Akkor elment a baba? Mikor lehet ujra probalkozni?

Legjobb válasz: A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.

A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.
Igen el. A többit a dokival beszéld meg.

A tegnapi Cobra 11 végén mi volt a zene címe?

http://www.rtlklub.hu/most/37539_cobra_11_17_evad_5_resz_-_s.. - 43:30 Valaki tudja esetleg? :)

Legjobb válasz: Ha a cobra 11-ben lévõ zenék érdekelnek, akkor: http://www.cobra11-fanabteilung.de/musikguide/#musik-special

Ha a cobra 11-ben lévõ zenék érdekelnek, akkor: http://www.cobra11-fanabteilung.de/musikguide/#musik-special
99 % hogy igen. Nem tudom, hogy hány évesgy vagy, de keress fel egy nögyógya´szt.
A kérdező hozzászólása: Denekem mindig mindig késett egy hetet vagy többet is és volt olyan amikor meg 2 hétre jött meg szóval össze vissza. Lehetséges h az elõváladéktól lennék az?
Igen.Köztudott, hogy az elönedv is tartalmaz spermiumokat. Miért nem lehet végig védekezni?? Mink tervezzük a kistesót, de eddíg mi is ve´dekeztünk. Csinálj egy tesztet, keress fel egy orvost ha más nem írjon fek tabit, és akkor nem kel az óvszer. Szorítok érted, mert gondolom, hogy nem szeretne´l babát.. Megkérdezhetem, hogy hány e´ves vagy??

Tegnap volt a ciklusom 11. napja és baby mark ovu tesztel a tesztcsík dupla olyan erős volt mint a kontrol vonal. De mi csak ma tudunk együtt lenni már lekéstünk róla?

Legjobb válasz: Dehogyis! A pozitív napokon és az elsõ negatív napon is ugyanilyen esélyes, sõt!!! Mindent bele! :)

Dehogyis! A pozitív napokon és az elsõ negatív napon is ugyanilyen esélyes, sõt!!! Mindent bele! :)
A kérdező hozzászólása: remémlem csak már egy éve próbálkozunk és most próbálom ki az ovutesztet nem szeretném elszurni

Mi volt tegnap (2012.11.28. -án) kora reggel a 3-as metrón? Miért kelletett pótolni Újpest központ és az Árpád híd közötti szakaszát?

Semmi információt nem találtam err?l az eseményr?l. A metrópótló buszra szállva, még a megállókat sem mondták be, nemhogy még azt, hogy meddig megy.

Legjobb válasz: Nyugi, egy csomó sofõr még a pótló útvonalát sem tudja, így ilyen megállókat hagynak ki sokszor mint Árpád híd, Nyugati pu., Népliget, mivel felmennek a felüljáróra, ahol nincs is megállóhely kialakítva.

Nyugi, egy csomó sofõr még a pótló útvonalát sem tudja, így ilyen megállókat hagynak ki sokszor mint Árpád híd, Nyugati pu., Népliget, mivel felmennek a felüljáróra, ahol nincs is megállóhely kialakítva.
A kérdező hozzászólása: Ez már tényleg gáz! Ha egy metrót pótolnak, az nem egyenlõ azzal, amikor egy busz gyullad ki. Egy metró sokkal több utast szállít, nem is beszélve a ráhordó járatokról. De mindegy, gondolom, megint mûszaki hibára fogják ezt, pedig a Forgách utcánál mentõket is láttam.
Kérdezõ! Attól mi lesz jobb a lelkivilágodban, ha valaki megírja hogy igen leugrott valaki, emiatt mentek pótlóbuszok?? Ezer és egy oka lehet a mentõk ottlétének (pl. rosszul lett a metróvezetõ vagy egy utas stb. ) Ne akard már, hogy minden ilyen eset benne legyen a tv-ben...
A kérdező hozzászólása: Ne menjünk bele abba, hogy miket adnak le a hírekbe és miket nem. Én csak kíváncsi voltam, hogy miért volt a metrópótlás, hátha tudja valaki, mert úgy veszem észre, hogy egy pár BKV-s, vagy BKV 'rajongó' is látogatja az oldalt.

Ha tegnap este 11 után vettem be a tablettát és ma reggel 10-kor volt egy kis hasmensem abból lehet baj? Távozott a tabletta a szervezetemből?

Már több mint 1 éve szedem es most tartok a 7 napos szünet utani els? héten. Lehet bajom? Kell kiegészít? védekezés?

Legjobb válasz: Itt kérdezd meg: www.orvostudakozo.hu (Hamvas Ferenc).

Itt kérdezd meg: http://www.orvostudakozo.hu (Hamvas Ferenc).
3-4 óra alatt tökéletesen felszívódik, ne aggódj!
szerintem nem lesz belõle baj
már réges rég felszívódott a tabletta, ne aggódj! Hamvast meg hagyd a fenébe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!