Találatok a következő kifejezésre: Tegnap vettem hogy (277 db)

SOS! Kislányomnak aki 8 hónapos Milupa Frutapat adtam tegnap és ma ebéd után. Tegnap vettem, meg se néztem csak most láttam hogy lejárt 6 napja! Lehet tőle baja?

felháborító az is hogy lejárt bébi ételt forgalmaznak.

Legjobb válasz: Ne aggódj, nem lesz baja, de a helyedben visszavinném ahol vetted. Az, hogy mikor jár le az csak egy jelölés. Attól, hogy valami mondjuk holnap lejár az nem fog egy pillanat alatt megromlani. Tudom most fel vagy háborodva, de ahol vetted ott is emberek dolgoznak és mint olyan tévedhetnek. Magamról tudom, hogy nem mindig veszi észre az eladó vagy épp a bolt tulaja, hogy valami lejárt, pedig elhiheted keményen büntetnek érte. Ezt csak azért írtam le, hogy ne rájuk haragudj.

Ne aggódj, nem lesz baja, de a helyedben visszavinném ahol vetted. Az, hogy mikor jár le az csak egy jelölés. Attól, hogy valami mondjuk holnap lejár az nem fog egy pillanat alatt megromlani. Tudom most fel vagy háborodva, de ahol vetted ott is emberek dolgoznak és mint olyan tévedhetnek. Magamról tudom, hogy nem mindig veszi észre az eladó vagy épp a bolt tulaja, hogy valami lejárt, pedig elhiheted keményen büntetnek érte. Ezt csak azért írtam le, hogy ne rájuk haragudj.
Ne aggódj, nem lesz tõle semmi baja. attól, hogy az van ráírva, hogy x ideig hozható forgalomba, nem jelenti, hogy másnap már meg is romlik. Néhány napig bõven fogyasztható...a kenyér is 1 napig adható el, de gondolom, azért még másnap megeszed... Azért máskor nézd meg picit jobban :)
A kérdező hozzászólása: Köszi leginkább magamra haragszom hogy miért nem néztem meg elöbb?????Reméle mhog nem lesz baj hiszen nem tejtermék csak gyümi.Megkostoltam nincs semmi mellék ize!Köszi
Hol vetted?
A kérdező hozzászólása: Zugló Bosnyák téri Dm ben vettem.

Tegnap vettem 1 okos telefont, xperia neo, honnan tudom meg hogy nem használtat vettem e? ujjonnan vettem. Meg lehet nézni, de hogyan?

Legjobb válasz: A telefon dobozán van egy matrica, ami kinyitáskor elszakad. Ha a matrica a helyén volt, amikor felbontottad, akkor új, ha nem, akkor használt. Utólag szerintem nem lehet megmondani.

A telefon dobozán van egy matrica, ami kinyitáskor elszakad. Ha a matrica a helyén volt, amikor felbontottad, akkor új, ha nem, akkor használt. Utólag szerintem nem lehet megmondani.
Itt az IMEI számból kinyerheted a szériaszámot (csak következtetni tudsz): http://gsmdoki.blogspot.hu/2008/10/az-imei-szm-mint-alvzszm... *#0000# beírásával megnézheted mi, mikori verzió, de ebbõl is csak következtetni tudsz. Legjobb ha alaposan megnézed, a port, koszt, karcolásokat nem lehet nyomtalanul eltüntetni. Nekem kereskedésbe pl. olyat próbáltak eladni, amiben névjegyzék, fogadott sms-ek voltak...
Garanciajegyen rajta van, hogy mikor vették!

Van olyan valaki közületek akinél észrevették, hogy a köldökzsinór nem olyan mint amilyennek lenni kellene? 32 hetes vagyok és tegnap vették észre.

Legjobb válasz: hogyan vették észre? nekem nem vették észre,szülésnél derült ki,hogy rövidebb volt a köldökzsinór,így vákummal szültem

hogyan vették észre? nekem nem vették észre, szülésnél derült ki, hogy rövidebb volt a köldökzsinór, így vákummal szültem
Mit jelen az, hogy nem olyan, mint amilyennek lenni kellene?? Rövidebb, hosszabb vagy esetleg nincs meg benne a 3 ér???
A kérdező hozzászólása: Nincs meg benne a 3 ér csak egy véna és egy artéria van. Minden eddigi véreredményem jó volt, a 18 hetes genetikai ultrahangon sem találtak semmit. A 4d felvételeken sem. Tegnap viszont észrevették. A doki azt mondta ne aggódjak, mert ilyen elõfordul. De azért mégis...


Tegnap vettem az Elektroban egy jack elosztót, de sajna reggelre elromlott a fülhallgatóm. Tegnap az üzletben azt mondta az eladó, hogy ad az adapterhez egy nyugtát, és így 3 napig visszavihetem ha nem jó vagy ha nem ilyen kell. Lehetne (lent)?

Szóval, azt meg lehetne csinálni, hogy visszaviszem ma az elosztót, és annak az árához még hozzádobva egy kis pénzt veszek egy fülest? 599-ért már láttam (nem kell hogy drága legyen:)), az adapter 399 volt. Az elosztóhoz megvan a nyugtája, a számlája és a doboza is. Visszaveszik így akkor is, ha jól mûködik (igaz csak kipróbálva lett), csak nem ilyen kell, hanem füles? Elõre is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Szerintem megoldható.

Szerintem megoldható.
A kérdező hozzászólása: Akkor majd megkérdezem, köszi.:)
hagyd egy kicsit hogy magához terjen..tedd fol toltore aztan hagyd beken. 10perc-felora mulva probald bekapcsolni.
vírusos lett, sok aszpirint + forró teát neki
A kérdező hozzászólása: jó megpróbálom õket :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült bár a zárolásra még nem reagál :/
A kérdező hozzászólása: konkrétan semmire cserélem az aksit nagyon sokszor hogy reagáljon :/

Tegnap vettünk egy laptopot és kaptunk hozzá a gari mellé egy 3 napos "papírt" is. Tegnap bekapcsolás után rögtön észrevettünk 1 pixelhibát.3 napig kikell cseréljék, nem? Vagy ha nem akarják, akkor mondjuk azt, hogy így nem kell és vegyék vissza?

Ezt még délelőtt tettem fel... visszavittünk és azt mondták,hogy nincs bent az üzletvezető,majd hétfőn vigyem be újra,mert elvileg nincs visszavétel. bementünk a Westend-be és ott van egy Fogyasztóvédelemi-s info pult. ott azt mondták,hogy vissza kell,hogy vegyék! addig használhatom?

Legjobb válasz: Olvad el a papírod, rá van írva, gondolom azért adták.

Olvad el a papírod, rá van írva, gondolom azért adták.
Nem, addig ne használd, nehogy belekössenek.
A kérdező hozzászólása: webáruházban rendeltem meg...és a fogyasztóvédelem embere mondta, hogy 8 napon belül bármikor elállhatok a vásárlástól és visszavihetem
A webáruház az más, ezt nem mondtad. Ott valóban él a 8 napon belüli elállás joga. http://www.nfh.hu/hasznos/internetes/elallasijog.html
Fenyegetsd meg õket a fogyasztó védelemmel máskor, egybõl visszavették volna.Nem értem, hogy jön ide az üzletvezetõ ott lévõ emberke fogja vagy kifizeti vagy cseréli ennyi.

Szerintetek ez baj hogy ma vettem észre hogy ma kedd van és tegnap vettem be véletlenül a keddit? SEGÍTSETEK!

Rövidebben ma kedd van ma meg a hétfői gyógyszert vettem be!!

Legjobb válasz: :DDD bocsi! :DD Azért van h tud hol jérsz.. :D tök mindegy melyik napit veszed be ha egymás mellett vannak!

:DDD bocsi! :DD Azért van h tud hol jérsz.. :D tök mindegy melyik napit veszed be ha egymás mellett vannak!
Nem, nincs semmi gond, mindegyiknek ugyanaz a hatása. a napok csak segítségként vannak rajta :)
A kérdező hozzászólása: köszi csak megilyedtem

Tegnap vettem egy nokia302es telefont és egy nap alatt lemerült 12óra töltés után, fél nap hasznalat után. Az este beraktam töltőbe és még mindig azt irja hogy az aku feszültség alacsony. Tiszta újjon vettem a telefont. Szerintetek mi a baja?

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy az akksi rossz benne. De amúgy nekem is ezt csinálta. Az elsõ pár napban nagyon hamar lemerült. Aztán beállt és kezdi egyre tovább bírni!:) Szerintem várj vele, aztán majd beáll. Amúgy a Kezdetekben a töltöttségi szintet van, hogy rosszul becsli meg.

Szia! Lehet, hogy az akksi rossz benne. De amúgy nekem is ezt csinálta. Az elsõ pár napban nagyon hamar lemerült. Aztán beállt és kezdi egyre tovább bírni!:) Szerintem várj vele, aztán majd beáll. Amúgy a Kezdetekben a töltöttségi szintet van, hogy rosszul becsli meg.

Van négy aranyhalam, a múlthéten vettem csigákat az akváriumba. Tegnap vettem észre, hogy a hasi és hátuszóknál piros csíkok jelentek meg ma már egyik sarokban a víz tetejéhez közel gyoportosulnak. Mi lehet a bajuk, mit tegyek velük?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy valamilyen fertõzést vittek be a csigák, bár az ilyesmi elég ritka. Milyen fajtákat vettél pontosan és hány darabot? Nagyon fontos információ lenne még, hogy mekkora akváriumban tartod õket, milyen a szûrés, milyen gyakran csinálsz részleges vízcserét. Lehet, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, ezért kellene minél több információt megadnod.

Lehetséges, hogy valamilyen fertõzést vittek be a csigák, bár az ilyesmi elég ritka. Milyen fajtákat vettél pontosan és hány darabot? Nagyon fontos információ lenne még, hogy mekkora akváriumban tartod õket, milyen a szûrés, milyen gyakran csinálsz részleges vízcserét. Lehet, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, ezért kellene minél több információt megadnod.
A leírtak alapján lehetnek ammóniamérgezés tünetei is. Túl nagy termetû halak, túl kis helyen, amik leterhelik a vizet. Ez nem lenne meglepõ, ha a 4 aranyhal 200-250 liter alatt és komoly biológiai szûrés nélkül él.

Tegnap vettem egy induktios főzőlapot, és otthon vettem észre hogy a használati utasítás hiányzik. Betudom kapcsolni, de nem tudom beállítani az időt a hőfokot. Érintőképernyős. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?

Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?
Márka, típusszám nélkül nem tudunk válaszolni...
Érintõ képernyõs fõzõlap durva lehet! Android vagy iOS fut rajta? Ment a zöldkéz az elõzõnek!
A legtöbb indukciós fõzõlap érintõképernyõs. Még a rezsó méretûek is. Ha nem tudod használni haszn. ut. nélkül, menj vissza a boltba, ahol vetted, és kérjél másikat. Vagy csak simán olvasd el ott. Nem olyan bonyolult, hogy minden bableveshez kelljen használati utasítás.
ÉRINTÕ ÉRZÉKELÕ - nem képernyõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!