Találatok a következő kifejezésre: Tegnap vettem az utolsó szem Lindynette (2 db)

Tegnap vettem be az utolsó szem Lindynette tablettát. Váltanom kell és a dokim azt mondta hogy a a másik (Milligest) tablettát a 7 napos szünet után a 8. napon kezdjem el szedni Mit tegyek?

Viszont a gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy más gyógyszerr?l való áttéréskor, a megvonásos menstruáció els? napján kezdjem el szedni.

Legjobb válasz: Szerintem tégy úgy, ahogy a tájékoztatóban van! Az a biztos és így nem kell más módszerrel védekezni!

Szerintem tégy úgy, ahogy a tájékoztatóban van! Az a biztos és így nem kell más módszerrel védekezni!
Én, mikor váltottam Lindynetterõl Belarara a 7. napon szedtem be az elsõt. Mintha ugyanazt folytatnám. Szerintem te is ezt tedd.
Mindegyik gyógyszernél máshogy kell váltani! A Belara-nál pl nem kellett volna szünetet tartanod! Van olyan amielyiknél meg kell tartani a 7 napos szünetet és a 8. kell elkezdeni az újjat, de van olyan, és ilyen a Milligest is, ahol a szünetben jelentkezõ vérzés elsõ napján kell elkezdeni szedni! Utána nézhetsz: http://www.pharmindex.hu (regisztrálni kell, de minden gyógyszert megtalálsz itt, a betegtájékoztatókat is)
szia, en most Belarrol Lynditette-re, nekem is az volt a tajekoztatpra, hogy nem kell szunetet tartani, de a doki azt mondta, hogy tartsak uugy 7 napot es a nyolcadikon kezdjem, en igy tettem, Annyi, hogy ha szunetet tartottal, akkor meg egy ideig kieg. vedekezes kell.
A kérdező hozzászólása: És ha nem tartok szünetet, ( tehát a vérzés elsõ napján kezdem) akkor is kell kiegészítõ védekezés?

Ha LINDYNETTE 20-at szedek és bevettem már az első levélből az összes szemet, mindig rendszeresen, és ma van az első nap a 7 napos szünetből, tehát tegnap vettem be az utolsó szemet, akkor már védekezés nélkül lehetek a barátommal, ti mernétek?

Vagy a szünetben jobb védekezni?

Legjobb válasz: szia. Nyugodtan együtt lehetsz a barátoddal, már védett vagy. De ha nagyon aggódsz, akkor várd meg a szünet végét. Én nem vártam meg, már elõtte együtt voltam a barátommal. Nem volt semmi gond. :)

szia. Nyugodtan együtt lehetsz a barátoddal, már védett vagy. De ha nagyon aggódsz, akkor várd meg a szünet végét. Én nem vártam meg, már elõtte együtt voltam a barátommal. Nem volt semmi gond. :)
Igen, nyugodtan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!