Találatok a következő kifejezésre: Tegnap tudtam hogy (97 db)

A 6 hónapos törpenyuszim tegnap este megellett, miközben nem is tudtuk, hogy vemhes. Mit tegyünk? (több lent)

5 nyuszija született, egy nem élte túl az éjszakát. Anyukámmal csináltunk a maradék négynek egy téglával elkerített, szénával bélelt fészket. Az anya nyuszi már elkezdte tépkedni a sz?rét (most reggel), de amúgy semmi mást nem tesz a kölykeiért. Hogyan vegyük rá, hogy gondozza ?ket?

Legjobb válasz: Szia!Éppen most vannak nálunk is kicsik! :)) Nekünk 7 volt egy nekünk is elpusztult!Ti gondozni nem tudjátok és amúgy is eléggé szorult helyzetben vagytok mert ha hozzájuk nyúltok az anyanyúl még inkább nem foglalkozik majd velük! :S Tanácsot nem tudok adni de viszont mi is azt hittük elõször hogy nem eteti és nem gondozza õket de 1-2 napra rá kiderült hogy mégis, lehet hogy nálatok is ez van!:))

Szia!Éppen most vannak nálunk is kicsik! :) ) Nekünk 7 volt egy nekünk is elpusztult!Ti gondozni nem tudjátok és amúgy is eléggé szorult helyzetben vagytok mert ha hozzájuk nyúltok az anyanyúl még inkább nem foglalkozik majd velük! :S Tanácsot nem tudok adni de viszont mi is azt hittük elõször hogy nem eteti és nem gondozza õket de 1-2 napra rá kiderült hogy mégis, lehet hogy nálatok is ez van!:) )
A nyuszi direkt nem ül a fészken, mert a természetben így odavonzaná a vadállatokat, így inkább elmegy a fészektõl és így "elcsalogatja õket". A nyuszi egy nap 1-szer, max 2-szer szoptat, mert olyan sûrû a teje, hogy elég ennyi. Figyeljétek a kis nyuszikat, hogy feszes e a hasuk, ha igen, akkor rendesen eteti õket:) Illetve néha nézz rájuk, hogy mind a fészekbe van e, mert ha nem, akkor könnyen kihûlnek és elpusztulnak. Amúgy ha nagyon jó viszonyba vagy az anyanyullal, akkor nem zavarja, ha felveszed a kicsinyeit, mert megismeri a szagodat. Persze jobb az elõvigyázatosság 1-2 hét és úgyis kimásznak maguktól a fészekbõl. Jó nyuszizást hozzájuk! :) És érdemes ivartalanítani, ha nem szeretnétek több picit, mert a nyulak nagyon szapora állatok.
A nyulak titokban szoptatnak.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem, hogy így lesz, mindenesetre köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Az este folyamán összehozott egy takaros kis fészket, áthordta a kölykeit, de az egyiket a sarokban találtuk.Visszatettük(lapáttal), de ami igazán zavar, az az, hogy folyton rajtuk ugrál, rájuk ül, rájuk fekszik több percre, vagy amíg el nem zavarjuk. Ez most azt jelenti, hogy nem nagyon érdekli, hogy mi van velük, vagy ez is valami 'védekezés' szerûség? Amelyik a sarokban volt, azt egyszer megszagolta, de nem csinált vele semmit, vagy ez azért volt, mert én is ott voltam?
elsõ ellése a nyuszinak?
A kérdező hozzászólása: igen, 6 hónapos törpenyuszi
A kérdező hozzászólása: Hát egy maradt, de az nagyon aranyos :) Ma van 2 hetes, és nagyon szép fekete szõre van és barna szeme.De azért még mindig nem nyúlok hozzá, majd 1 hónaposan, akkor már biztosan lehet :DD

Hogy lehet az hogy csak tegnap mutatta a Híradó azt hogy Anthony Hopkins itt forgat Magyarországon mikor már itt van több hete és ráadásul csak azért adták be a hírekbe mert állítólag elvitte a mentő? Nem is tudtam hogy itt van!

De bezzeg amikor itt van valami Twilightos [email protected]ó az egyb?l a csapból folyik! Mindenhol csak ezt adják!!Pedig hát ?k semmik Anthony Hopkins-hoz képest! Semmi színészi tehetségük és mégis ?k a nagyobb sztárok!Elszomorító hogy ma már ez megy... :(

Legjobb válasz: szerintem kicsit le vagy maradva,bemondták amikor megérkezett és mondták is hogy itt lesz egy darabig,de hát nem mondhatják be minden nap több héten keresztül,hogy anthony hopkins Magyarországon van!

szerintem kicsit le vagy maradva, bemondták amikor megérkezett és mondták is hogy itt lesz egy darabig, de hát nem mondhatják be minden nap több héten keresztül, hogy anthony hopkins Magyarországon van!
A kérdező hozzászólása: Értem én, csak arra céloztam ezzel hogy bezzeg mikor a Twilightos hülye gyerek itt volt Budapesten bezzeg egész héten csak errõl szólt a Fókusz is! Igaz az egy ganéj mûsor is egyébként!
Miért, azt sem nyomban a hazaérkezésük után adták le a hírekben, hogy a Karthágó Egyiptomban volt. Hanem sokkal késõbb.

Tegnap tudtuk meg hogy az unokatesomnak az anyjanak attetes tudo es horgo rakja van felepulhet belole?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ha a tüdõráknak tünetei vannak, akkor sajnos már nem tudunk segíteni, az esetek majdnem 100 % százalékában. Dohányzott a hölgy? Mindenképpen keressétek az alternatív gyógymódokat, mert tudok olyanokat amik beváltak, amikor az orvos is csak széttette a kezét, és minél gyorsabban keressétek - mert az orvostudomány sajnos véges, a kemó nagyon le fogja gyengíteni, és lehet, hogy nem is az alapbetegség viszi el majd, hanem a kemó.

Az a baj, hogy ha a tüdõráknak tünetei vannak, akkor sajnos már nem tudunk segíteni, az esetek majdnem 100 % százalékában. Dohányzott a hölgy? Mindenképpen keressétek az alternatív gyógymódokat, mert tudok olyanokat amik beváltak, amikor az orvos is csak széttette a kezét, és minél gyorsabban keressétek - mert az orvostudomány sajnos véges, a kemó nagyon le fogja gyengíteni, és lehet, hogy nem is az alapbetegség viszi el majd, hanem a kemó.
Szerintem sajnos az már nagyon súlyos eset, és kevés a remény a gyógyulásra. De az utolsó pillanatig reménykedni kell és támogatni lelkileg is, és vele maradni amíg lehet, mert az meghosszabbíthatja az élettartamot, ha pedig nagyon erõs benne az akarat, akkor lehet meg is gyógyul..csodák még vannak. A lényeg, hogy ne keseredjetek el, legalább ne elõtte, és támogassátok mindenben! Ja és persze szigorúan követni a doki utasításait kezelésben és életmódban egyaránt!
A kérdező hozzászólása: igen dohanyzott es sajnos nem is keveset! hat mar kapott ket kemot a masodiknal gyengebbnek erezte magat remeljuk alegjobbakat , hogy felepulhet meg!
nagyon sajnálom, ami történt, nehéz dolog végignézni ahogy elveszítjük egy szerettünket. de könnyebb lenne, ha felkészülnétek rá, mert ez a távozó számára is könnyebbé teszi, fel tud készülni lelkiekben és el tud búcsúzni. kegyetlenül hagzik, de a tüdõrákból még akkoris alig van esély felépülni, ha idõben észreveszik, mert a legagresszívabb rákos betegségek közé tartozik, ha pedig már áttétet is adott, akkor gyakorlatilag már egyetlen rákból sem lehet felépülni. fontos, hogy támogassátok. a kezelések meghosszabbítják majd az életét és könnyebbé is teszik azt, de ebbõl sajnos nincs kiút.


Tegnap tudtam meg, hogy a barátom megcsalt, gusztustalan módon, már mki tda csak én nem. Mit csinálnátok?

Szakítottam vele persze rögtön,de bosszút esküdtem,hogy

Legjobb válasz: "Mit csinálnátok?" Én semmit. Soha nem voltam (szerelemben) bosszúálló típus. Ha megérdemli, akkor úgy sem érdekli, hogy mit csinálok, a "fáradtságot", meg az ezen való rágódást meg végképp nem. Ha meg nem érdemli meg, akkor meg azért nem. Mindemellett, persze, ha megcsalna valaki, akit nagyon szerettem, stb. biztos sokáig gondolkodnék a bosszún, mint minden megbántott nõ, de nem hiszem, hogy tennék bármit... ha mégis, akkor meg nagyon megbánnám és szánalmasnak érezném magam késõbb... Szóval szerintem, próbálj lenyugodni... ha mégis bosszút akarsz állni még késõbb is "tisztább" fejjel, akkor az olyankor sokkal ütõsebb, mint most (szerintem).

"Mit csinálnátok?" Én semmit. Soha nem voltam (szerelemben) bosszúálló típus. Ha megérdemli, akkor úgy sem érdekli, hogy mit csinálok, a "fáradtságot", meg az ezen való rágódást meg végképp nem. Ha meg nem érdemli meg, akkor meg azért nem. Mindemellett, persze, ha megcsalna valaki, akit nagyon szerettem, stb. biztos sokáig gondolkodnék a bosszún, mint minden megbántott nõ, de nem hiszem, hogy tennék bármit... ha mégis, akkor meg nagyon megbánnám és szánalmasnak érezném magam késõbb... Szóval szerintem, próbálj lenyugodni... ha mégis bosszút akarsz állni még késõbb is "tisztább" fejjel, akkor az olyankor sokkal ütõsebb, mint most (szerintem).
Ez az ember nem érdemli meg, hogy idegeskedj miatta. Valahol azt olvastam, hogy a mérgelõdés mások hibái (bûnei) miatt büntetni magadat. Lépj túl rajta, hidd el így nyugszol meg leghamarabb. Nem érdemes egyetlen negatív gondolatot sem rá pazarolni. Örülj, hogy nem két gyerek után derült ki, hogy milyen mocsok. Foglald le magad.
Ez szomorú és gerinctelen dolog! Mennyi ideig voltatok együtt azt nem írtad! Csak azért hogy mennyire volt komoly ez a kapcsolat! Mi az hogy meg ver!? Tudod mit az élet mindenkit megbosszul! Amit te adsz másnak, azt magad is 1x majd vissza kapod valamilyen formában és az se biztos hogy ugyan attól az embertõl! Ezzel azt akarom mondani, hogy õ is majd bizni fog egy lányban és az majd jól átcseszi a fejét és majd rádöbben õ is milyen szar érzés ez! Azt tudom ajánlani hogy szard le! Találsz magadnak értelmesebb embert aki megbecsül téged! Igazából a másik csajnak szerintem nyugodtan el lehetne mondani, de ezt te érzed hogy mit válallsz ezzel!
NEM ÉRDEMLI MEG HOGY VALAHA IS KIBÉKÜLJ, VAGY ESETLEG MEGBOCCSÁS NEKI.HA EGYSZER MEG TETTE, MÁSKOR IS MEGTESZI, AZÉRT, MERT TUDNI FOGJA, HOGY SZÁMÁRA FONTOS VAGY.HIDD EL 2 HÓNAPJA ÉLTEM ÁT.ITT VAGYOK JÖN, DE A NÖI BÜSZKESSÉGEM NEM ENGEDI A KÖZELEMBE.HIDD EL!!!!!!
Én inkább arra koncentrálnék a helyedben, hogy kikapcsolódjak, több idõt töltsek a barátaimmal és ne gondoljak egy ilyen féregre. Ha "beköpöd" az új nõjénél, egyrészt nem biztos, hogy hinni fog neked, másrészt csak magadra haragítod és lehet, hogy még ebbõl is te kerülsz ki vesztesen. kutyából nem lesz szalonna, ha emberünk gyökér, akkor gyökér lesz az új kapcsolatában is. Szóval, hagyd a fenébe.
én teljesen ignorálnám az életembõl örökre és ennyi. a srácot is meg az új nõjét is. ha ilyen, akkor megbünteti majd az élet, ne félj. a srácnak majd nem lesz hosszú távon normális kapcsolata, mert normális csajoknak nem kellenek ilyen primitív szemétládák. a csaj meg majd megszívja akkor, ha vele is ugyanúgy kicseszik a srác mint veled tette. el van intézve. a csalódások sajnos hozzá tartoznak az élethez. sok rendes emberrel is elõfordul, hogy néha melléfog egy partnerrel. ilyenkor a legjobb a lehetõ leggyorsabban túllépni a balfék expartneren. ennek max az lehet a jó oldala, hogy tanulhattál belõle valamit. a rossz tapasztalatainkból is tanulunk valamit az életben, akárcsak a jókból.
én kinyírnám..de minimum jól megveretném, hogy egy életre megjegyezze a nevem a mocsk.os szemé.tládája..
Hagyd, ne csinálj semmit. Elég nagy büntetés az neki, hogy ekkora gyökér. Kitalálhatsz bosszúkat, de vigyázz nehogy elboruljon az agyad, és véghezvidd valamelyiket, mert szinte biztos, hogy te jönnél ki belõle rosszul. Az pedig engem is érdekelne, hogy meddig voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: 1 év és 8 hónapig éltem vele.Közben volt egy operációja, én ápoltam, eltartottam 1, 5 hónapig amíg egy forintot nem keresett, segítettem ott ahol tudtam és a családom is. Azt sem mondom, hogy nem hálálta meg késõbb, de én voltam az egyetlen, akire számíthatott akkor, mert ha én nem vagyok, durván szólva mehetett volna a híd alá.Imádtam, nem csaltam meg, soha ilyen aljas húzást nem vártam tõle.Az is kiderült közben hogy az új csajnak azt mondta, már nem vagyunk együtt úgy, és nemsoká otthagy engem.Én meg nem tudtam semmirõl, de sokan mások már sokszor látták õket együtt amikor én azt gondoltam, hogy minden rendben van.Én meg nem vettem észre semmi változást.Közben kiderült, ez egy jól szituált családból való lány, és én arra gondolok, azért csinálta így, mert nem volt biztos az új kapcsolatban, és enyhén szólva az utóbbi idõben nem úgy jönnek össze a pénzügyei ahogy kellene.Nem egy túl szép lány, az uncsitesóm pl azt mondta, inkább a saját keze.Tényleg igaz lenne, hohy a jó elnyeri méltó büntetését?Mert akkor a rossz is nyerje el, azt ami jár neki.Egyszerûen úgy érzem, meg kell hogy bûnhõdjön azért amit tett velem, attól függetlenül, hogy bármennyire szeretem, nem kellene már.

Tegnap tudtam meg hogy 7 hetes terhes vagyok, crl 7, 5 mm. Nem kicsi? Szívmûködés rendben ezt írta. Nem mondott semmit csak gratulált, és 3 hét múlva lesz controll. A védõnõ holnap fogad.

Elõbb menjek el vérvételre amire a háziorvos ad beutalót úgy menjek controllra? Melyik héten milyen vizsgálat lesz?

Legjobb válasz: Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!

Nem kicsi. Nem tudom ott, hogy van, de nekem laborra az orvos adta a beutalót, nem a védõnõ. Elõször a 12. héten voltam, akkor volt az elsõ nagy ultrahang is. Gratulálok!
Holnap megkapod a kiskönyvet, majd a védõnõ megmondja mikor hova kell menned. Vérvételre a 12. hét környékén kell, akkor lesz a genetikai uh is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :)
gratulálok :) elõször nekem is a védõnõhöz kellett menni, õ mindenben tájékoztatott hogy mikor hová kihez...
Nem kicsi, és nehéz pontosan mérni, fõleg ha szar a készülék, pl. sztk rendeléseken. :) gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Biztosan ad majd minden kérdésemre választ a védõnõm. A beutalót a háziorvos adja nem a védõnõm lehet rosszul fogalmaztam. A tegnapi vizsgálat óta volt/van némi kis barnázásom, nem folyamatos és nem görcsös nagyon kevés csak pisiléskor. Meddig normális? Volt rákszûrés is tegnap utána hüvelyi uh. lehet felsértett?
Én is arra tippelek, hogy felsérthetett picit, mert azt szokták mondani, hogyha nem görcsölsz vagy nem erõsen vérzel, vagy nem élénket, akkor nem kell aggódni. remélem minden rendben lesz veletek :) szép karácsonyt nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó! Nagyon bízok benne hogy nem lesz baj. Nektek is szép karácsonyt! :)

Tegnap tudtam meg, hogy jövőhéten gyökérkezelik a fogam, ez mivel jár, és mennyire fájdalmas?

Van egy fogam,amit már kétszer betömtek,de ráharapásra,és hidegre érzékeny lett.... Nagyon rossz egy gyökér kezelés?

Miért, hogy nem tudok zenét hallgatni a YouTube-ról? Tegnap tudtam, nem történt semmi de ma már nem tudok. Viszont pendriv. Ról tudok hallgatni. A flash player telepítve van

Legjobb válasz: Fejtsd ki kicsit :) Nem indul el, vagy nincs hangja? Az elõbbi böngészõ probléma (flashet frissítsd pl), utóbbinál nézd meg nem-e levetted a böngészõ hangerejét :D Ha egyik se vált be fejtsd ki jobban mi a gond.

Fejtsd ki kicsit :) Nem indul el, vagy nincs hangja? Az elõbbi böngészõ probléma (flashet frissítsd pl), utóbbinál nézd meg nem-e levetted a böngészõ hangerejét :D Ha egyik se vált be fejtsd ki jobban mi a gond.
mirõl nem tudsz, telefon, számítógép ?
A kérdező hozzászólása: A Lap Top-ról nem tudtam.. Most már tudok, mert a videon lévõ csuszka volt elnémítva. De a hallgatás után egy új videót megint csak a csuszka elmozdításával tudok megnézni, pedig ez eddig nem volt pro bléma.Köszi hogy válaszoltál.. Üdv Bibi
A kérdező hozzászólása: Kedves Zeu! A Lap Top -on nem tudtam nézni. Valóban a csuszka volt elmozdulva. De minden egyes esetben a csuszkát el kell mozdítanom ha valamit meg akarok hallgatni.., pedig ez eddig nem volt probléma, Köszi a válaszod Üdv Bibi

Tegnap tudtam meg hogy gyermeket várok. Szerintetek így esküvő előtt pár nappal mondjam el a jóhírt vagy esküvőnk reggelén mondjam el a neki és a szüleimnek és anyósoméknak vagy esküvőn mindenki előtt mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szerintem a parodnak mondd el eloszor meg az eskuvo elott es egyutt dontsetek el hogyan es mikor jelentitek be az oromhirt :) Gratulalok es sok boldogsagot.

Szerintem a parodnak mondd el eloszor meg az eskuvo elott es egyutt dontsetek el hogyan es mikor jelentitek be az oromhirt :) Gratulalok es sok boldogsagot.
Én az esküvõ reggelén mondanám el.
Hat attól függ, mennyire maradi a családod... Mondjuk en inkább most mondanám el, mint az esküvõ reggelen. Hogy mindenki elott mondjam el, az meg eszembe se jutna. Ha most tudtad meg, akkor 4-6 hetes lehetsz. A 12. hetig semmi sem biztos. Ne adj Isten, hogy történjen valami, de ha megis, hidd el, nem lesz kellemes az ismerõsök "jaj mikor is jon a baba" kérdéseire válaszolni akkor....
Én is csak a páromnak mondanám el. Szüleimnek kb. a 6-8. héten, távolabbi rokonoknak és ismerõsöknek pedig a 12. hét után. Esküvõn biztos nem csinálnék bejelentést - egyrészt korai és babona is, másrészt nem akarnám, hogy bárki azt higgye, csak a baba miatt esküszünk. De beszéljétek meg. És gratulálok :)
Én még az esküvõ elõtt elmondanám a páromnak, és majd esküvõ után a családnak. Szerintem nem kellene az esküvõt a babával összekötni, legyen inkább 2 nap amikor lehet 1-1 dolognak örülni.
Csak a páromnak mondanám el, az esküvõ elõtt! Szülõknek, rokonoknak majd csak késõbb, hisz még az sem biztos jó helyen van-e a baba, dobog-e a szíve, megmarad-e... A 12. Hétig annyi minden lehet...
Sajnos én nem tudok frappáns megoldással szolgálni, csak egy hatalmasat gratulálnék! ez nagyon jól összejött! csodálatos lesz akár hogyan is csinálod! :)
Ugyam igy jartam. Nem.birtam ki! Muszaly volt elmondanom. A paromnak+szuloknek+nagyaszuloknek+testvereknek+nasznagyoknak.
Én lehet hogy még a páromnak se mondanám el, csak mikor már az utolsó vendég is elment! Egy kis alkohol, vagy egy nagyobb beszélgetés és örömében elmondja valakinek! Utána már nincs megállj! Mindenki egy pillanat alatt meg fogja tudni! Legalább azt várjátok meg, hogy szívhang legyen.
Jelensd be az eskuvon pl egy kisbaba tortaval vagy egy kulonleges dallal.
A kérdező hozzászólása: el mondtam neki a jó hírt bár annyiba füllentettem neki hogy tegnap végeztem el a tesztet és mondtam neki hogy lehet hogy a teszt is tévedhet éppen ezért ma délutánra kértem idõpontot a dokinál és meg kértem hogy kísérjen el. Mind a kettõnknek potyogott a könnye nagyon boldogok vagyunk. és ma délután megyünk a dokihoz. majd írok hogy mi volt.
:) Na látod! :) Attól ne ijedjetek meg, ha a doki még nem lát semmit, hamar mentek, még nagyon pici, valószínû visszarendel.De persze ez nem biztos, csak egy eshetõség.Várjuk a beszámolót! :)
naaaaa?:-):-)
A kérdező hozzászólása: Most már 100% hogy igen Tényleg Babát várok. Mint tegnap ma is Potyogott a párom mag az én könnyeim is az öröm hír hallatán. Nagyon boldogok vagyunk.
nagyon gratulalok es remelem nem bantad meg, hogy egyutt mentetek el a dokihoz:-) a lagzis bejelentessel kapcsolatban hogy dontottetek?
A kérdező hozzászólása: A szülõknek Már Elmondtuk A barátoknak ismerõsöknek kicsit késõbb mondjuk el.
A kérdező hozzászólása: kedves 33. Komment írója nagyon boldog vagyok hogy elkísért engem és boldog vagyok hogy ott volt velem mikor megtudtuk hogy szülõk leszünk. Nagyon meglepõdtünk így nagyon jó fog telni a esküvõ. Csak amiatt kicsit dühös mert az öcsém mamának hív.
Mennyi idõs terhes vagy? (Ezt sehol nem látom) Gratulálok és nagyon szép, kellemes babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: 4 hetes terhes vagyok.
4 hetes? Érdekes....
Érdekes! 4 hetes terhességnél csak megvastagodott méhnyálkahártyát lehet látni, ilyenkor még a terhesség ténye nem bizonyított es visszahívnak 1-2 hét múlva. Ez van amikor valaki olyanról kamuzik amirõl fogalma sincs.
24 és 30 válaszoló vagyok.Egy újabb kamu amit benyaltam......bár gyanús lehetett volna, hogy apukának nagyon nem akarózott elmondani...és még írtam is hogy korán lesz a doki.. :/
most szornyen butanak erzem magam....
Ezt a kérdést én is bekajáltam. Ha valós lenne akkor automatikusan tudná, érezné, hogy mikor mondja el. Így visszagondolva? Lehet, hogy terhes vagyok! Menjek el orvoshoz? A teszt tévedhet? Mikor mondja el, hogy terhes vagyok? Páromnak, vagy szüleinek is elmondjam? Ez túl sok kérdés, hogy igaz legyen.
:) Öröm-boldogság?
no mit szolt? :-)
A kérdező hozzászólása: Rendben!!!! Vágok elébe El mondom neki ma a jó hírt !!!! és megkérem hogy menjünk el dokihoz hogy biztosan kiderítsük hogy tényleg gyerekünk lesz e?
Én egy kicsit más szemszögbõl nézem a helyzeted, nem azt nézem, hogy mi lesz ha elmondod, nem marad meg és mindenkinek magyarázkodni kell késõbb.Azért ha mégis elmondanád, elkerülhetõ lesz az, hogy amikor el akarnarják rabolni a menyasszonyt, ide-oda rángassanak, dobáljanak, felkapjanak és fussanak veled, ami veszélyes terhesen.Én az esküvõ elött szerettem volna teherbe esni, a párom várni akart esküvõ utánig és jól tettük, hogy vártunk pont ezek miatt. Ha babásan mennék férjhez , akkor ez miatt elmondanám, hogy a menyasszonnyal óvatosan bánjanak.Menyecsketáncnál is úgy kipörgettek az asszonyok, hogy majdnem elestem. Mindenesetre jó szórakozást az esküvõdre, akárhogy is döntesz , mulatozni azért lehet mindenhogyan, csak okosan, vigyázz magatokra és gratulálok!
Mondjuk nálunk nem volt menyasszony rablás, szóval én nem ilyen szemszögbõl nézem. Páromnak elmondanám, a többieknek csak a 12. hét után. Én rettentõen babonás vagyok ilyen szemszögbõl. Semmiképp nem mindenki elõtt mondanám el, ha el akarod mondani mindenkinek, akkor is elõbb a szülõknek, zárt körûen, esetleg utána a többieknek.
Csak a páromnak, de neki egyértelmû hogy azonnal, miután megtudtam!!! Élvezzétek az esküvõt, és õrizzétek most még, magatoknak ezt a csodás kis titkot!A ti szívetekben még szebb emlék lesz az esküvõtök!Az elsõ orvosi vizsgálat után, mondanám el a szûk családnak, a barátoknak ismerõsöknek 12 hét után! :) Gratulálok
Hát igen ha még nincs szívhang meg ilyenek akkor ne mondjátok senkinek. Nekünk elsõre összejött a baba nagyon örültünk, vártuk, akartuk, vigyáztam magamra, nem dohányzok, nem iszok, változatosan étkezek stb. stb. Nagyon örülök, hogy nem szóltunk a családnak mert el is ment a baba. Most ismét van egy 12 hetes picike a pocakomban, 1-1 embernek már elmondtuk, de még mindig nem reklámozzuk, majd a 20 héten, amikor már meg lesz a genetikai Uh, a Down syndroma szûrés és ilyesmik. (Igazából ha lehetne csak akkor mondanám el mikor már itt van) :D Az a biztos. Szerintem a párodnak mond el, mert furának fogja gondolni ha nem iszol az esküvõn, ha esetleg rosszul vagy és ilyesmik. De a családdal várjatok még.
A kérdező hozzászólása: akkor várok esküvõ utánig mondjuk meg csinálom a tesztet nászúton és ott elmondom neki a jóhírt és utána a szüleimnek, anyósoméknak.
Az fura, hogy a párod még nem tudja, neki miért nem mondod el már most?Rá nagyon is tartozik, az elsõ pillanattól kezdve!Miért ne lehetne ez a közös titkotok, szerintem ez úgy lenne normális?!
A kérdező hozzászólása: Kedves 18.komment írója meg gyõzött Várok szombatig és szombat reggel el mondom neki. De csak neki õ majd eldönti hogy elmondja e a szüleinek vagy sem.
Gratulálok. Párodnak azonnal. Szûk családi körnek nászút után. Mindenki másnak, csak a 12 terhességi hét után.
A kérdező hozzászólása: mivel a test 50-50% pontosságú én elmegyek orvoshoz és csak utána mondanám el a jó hírt a páromnak?
Pozitiv iranyban a teszt nem szokott csalni, csak rendkivul ritka esetben. Ha en lennek a parod helyeben, nem esne jol, hogy nem mondtad el azonnal nekem.
Mond el esküvõ, elõtt, vagy után, de semmi esetre se aznap. Az a nap legyen a tieteké, a másik nap meg a baba bejelentésének a napja! :) (Sok jó hír is ki tudja ütni az embert).
Miután épp az életeteket készültök összekötni, nem is értem miért várnál a doki után elmondani a párodnak(aki mindjárt a férjed, és apuka is)??!!A teszt nem 50 50 %, a pozitív az pozitív!Ebben a szituban, ha én lennék az apa, rosszul esne ha késõbb, node pláne csak az orvos után tudnám ezt meg! Kicsit úgy tûnik nekem, félsz elmondani a párodnak....ez esküvõ elõtt nem túl jó!Senkinek nem kell még tudni ilyen korán, kabalából mindenbõl, na de a párod, veled akar lenni, jóóóban, roooosszban---errõl(is) szól/szólna az esküvõ!!!
miert ne izgulhatna a parod az orvos elott a varoban, mig Te bent izgulsz?:-) ne foszd meg ezektol az elmenyektol! de ha megfosztod, vigyazz milyen apat kivansz a jovoben! az, hogy milyen apa lesz nagyban fugg az elso, kozos, varakozos 9 honaptol is!
Én csak a páromnak modanám el, most. Aztán vele közösen eldöntenénk, hogy a többieknek mikor. Mi vártunk a 12. hétig. De az esküvõ közepén biztos nem jelenteném be.

Tegnap tudtam meg, hogy a munkahelyem megszűnt, én gyeden vagyok, érint engem valamilyen szempontból?

Nekem senki nem szólt a volt kollégan?m hívott telefonon, hogy már augusztusban megsz?nt a cég... Milyen szempontokból érint? Persze azon kívül, hogy nem lesz hova visszamennem, meg nem tudok így második babát vállalni, mert már nem lesz tgyásom....

Legjobb válasz: Ezen kívül (hogy a másodikhoz nem lesz munkaviszony) semmi nem érint, a gyedet továbbra is kapod, csak passzívan.

Ezen kívül (hogy a másodikhoz nem lesz munkaviszony) semmi nem érint, a gyedet továbbra is kapod, csak passzívan.
Felszámolási eljárás nincs?
A kérdező hozzászólása: Hát sajna a világon semmirõl nem tudok. Nekem senki nem szólt semmit... :-( tök véletlen tudtam meg, hogy augusztusban mindenkivel alá iratta a közös megegyezéssel való felmondást, és slussz, nekik azt mondta a fõnököm, hogy megszûnt a cég.....
MEg kellene tudnod az igazságot. Addig nem kellene semmit aláírnod!
Miért lenne hülyeség? Nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen.
De jó :) Gratulálok!! Boldog babavárást!!
A kérdező hozzászólása: miután megtudtam és írtátok meg kérdeztem tõle hogy hova szeretne elmenni belföldön õ Hajdúszoboszlót mondta és hétvégén lementünk és következõ hét szerdáig voltunk. és elmondtam neki a jó hírt képzeljétek még sírt is. Nagyon boldogok volt.
Na mi újság? Tudja már az apuka? Mit szólt?
A kérdező hozzászólása: kedves 3. Válaszoló említettem a páromnak ezt a Sárvári ötletet és rábólintott. Ha tudná hogy miért megyünk le oda. Majd írok hogy mi volt.
Kedves kérdezõ, férfiként azt tudom mondani, hogy ha arra lehet számítani, hogy a párod örömmel fogadja a dolgot, akkor ez egy nagyon szép gondolat, tégy így. Ha viszont az ellenkezõjére, akkor erõsen kétesélyes...
Nagyon jó ötlet, garantáltan életetek legemlékezetesebb kiruccanása lenne :) Ha ajánlhatok: Sárvár, Spirit Hotel. Van mellette egy romantikus tó, ahol tudtok akár csónakázni is. Szerintem ideális hely lenne :) Gratulálok, kismama :)
Szerintem szép gondolat :) jó lesz rá visszaemlékezni késõbb. (én karácsonykor mondtam el, két nappal elõtte teszteltem pozitívat, de alig tudtam kivárni :D )
A kérdező hozzászólása: tegnap voltunk vizsgálaton és megtudtuk hogy kislány lessz. Hétfõn reggel irány Sárvár és elmondom neki a örömhírt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!