Találatok a következő kifejezésre: Tegnap tőrtént egy baki, a (3 db)

Tegnap történt egy kis baki, kiszakadt az óvszer. A párom első mondata az volt hogy menjek el az orvoshoz. Mennyi esély van a terhességre? Mi a teendő ilyenkor?

Kb 4-5 hónapja már vettem be egy esemény utáni tablettát és úgy tudom, hogy fél évig nem lehet bevenni a másikat (lehet hogy rosszul tudom). A menstruációm 5 napja múlt el vagyis tegnaphoz képest 4.

Legjobb válasz: A helyedben elmennék, nem érdemes egy abortuszt kockáztatni.

A helyedben elmennék, nem érdemes egy abortuszt kockáztatni.
A válaszom: igen. Ellenben azt nem értem, hogy annak ellenére, hogy gumiban nyomjátok miért kell a srácnak benned elélveznie. Ez nagyban növeli az egyébként sem csekély kockázatát a terhességnek. A végén ugyanúgy eltudnád sütni kézzel, szájjal, lábbal, mellel vagy ... franciakulccsal, mit bánom én, s nem kerülnél ilyen helyzetbe, KicsiLány.
Az óvszer többek között arra is van, hogy együtt élvezhessenek el. Tuti kiakadnék, ha a pasim az óvszer ellenére kivenné... -.- (amúgy nem mindegyik esemény utánit ismerem, de Escapelle-t (ami az egyik leggyakrabban felírt) egy ciklus alatt többször is be lehet venni, csak a hatásfoka csökken (és persze nem tesz jót).)
3-as: na jó értelek, de te utálod a spermát, még a színét is, nemhogy az ízét... :D
Ha Te mondod.... :)
Drága 3-as, EGYETLEN EGY esemény utáni sincs, amit egy ciklus alatt többször be lehetne venni! Sõt, FÉL ÉVIG nem tanácsos!
Fogamzásgátló tabletta felírtaásán nem gondolkodtatok még??Olcsóbb is, mint az óvszer és biztonságosabb is....persze ki mit szeret...
"Milyen gyakran használható az Escapelle? Kizárólag sürgõsségi fogamzásgátlásra szabad az Escapelle-t használni, és nem rendszeres fogamzásgátlóként. Amennyiben egy menstruációs ciklus alatt többször is használja az Escapelle-t, az kevésbé lesz megbízható, és nagyobb valószínûséggel borítja fel a menstruációs ciklusát (vérzését)." [link]
vegyél be 72órás tabit..akkor smmi gáz nem lesz!!
Szia! Szerintem is 72 órás tabit kéne beszedned. Ne félj tõle, bár bazi nagy a hormontartalma, néha becsúszik ilyen baki és akkor bizony nincs más választás. Én a helyedben tuti inkább beszedném, mint hogy átessek egy abortuszon, ami százszor rosszabb.
Inkább egy 72 órás, mint egy abortusz! Sajnos ha lecsúszott, akkor megvan a lehetõsége, hogy ki is folyt valamennyi!
Nem kell félni a 72 órástól , ezért van. Sajna én is jártam így, ezért inkább fogmazásgátlót kezdtem szedni. menj ügyeletre és kérj 72 órást, akkor semmi baj nemlesz!
Szerintem is inkább 72 órás, mint abortusz. Én nem kockáztatnám meg, nem várnék, míg kiderül, hogy tényleg terhes vagyok-e.
UFFF.. velem ugyanez tortent es kivoltam borula mit tennek ha abortoszom lenne mert mar a testvereimnek volt es semmi jot nem meseltek rola az igaz hogy 72 orasit sem szedtem be egy szeruen csak szerencsem volt es nem lettem terhes...=D
a szerencse forgandó. ne bízz benne. ha még nem késõ, akkor 72 órás tabletta, de azt rögtön el kellett volna intézni. igaz, hogy egy lórúgás, de jobb, mint egy abortusz. mellesleg gondolom szüleid sem örülnének neki, ha elkezdene nõni a hasad. szóval ha még nem késõ, nyomás tablettáért. nem lesz tõle nagyobb bajod, mintha terhes lennél. ha pedig már kifutottál az idõbõl, akkor ha késik a mensid, akkor teszt, és orvos. ezektõl kevésbé félsz? ne akard megtudni, milyen érzés 2 héten keresztül nem aludni a terhességtõl való félelemben, minden tünetét magadon hordozva az idegességtõl, és 3 reggeli tesztet várni, amíg kimutatja az eredményt. százszor rosszabb, mint a tabletta, én már átéltem. nem is lehettem volna terhes, csak akkor is féltem.
Látod. rengetegen irják a 72 órás tablettát. mindenki élve maradt tõle. ugyhogy siess. nehogy lemaradj. jobb a biztonság. míg várni hogy abortusz e vagy sem.
normális, 72 órás tabi felborítja a dolgokat és azonnal vérzel utána mert így mûködik
ennyike. :D egyesnek igaza van. :D
Ezért jobb az análszex. ezért nem hasznalunk ovszert csajommal. nem kell tartani attol hogy terhes lesz a rohadt. Nekem jo az a lenyeg. sztm te neked sem netezni kéne hanem kapálni meg dolgozni bmeg!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!