Találatok a következő kifejezésre: Tegnap tőrtént egy (43 db)

Tegnap történt egy kis baki, kiszakadt az óvszer. A párom első mondata az volt hogy menjek el az orvoshoz. Mennyi esély van a terhességre? Mi a teendő ilyenkor?

Kb 4-5 hónapja már vettem be egy esemény utáni tablettát és úgy tudom, hogy fél évig nem lehet bevenni a másikat (lehet hogy rosszul tudom). A menstruációm 5 napja múlt el vagyis tegnaphoz képest 4.

Legjobb válasz: A helyedben elmennék, nem érdemes egy abortuszt kockáztatni.

A helyedben elmennék, nem érdemes egy abortuszt kockáztatni.
A válaszom: igen. Ellenben azt nem értem, hogy annak ellenére, hogy gumiban nyomjátok miért kell a srácnak benned elélveznie. Ez nagyban növeli az egyébként sem csekély kockázatát a terhességnek. A végén ugyanúgy eltudnád sütni kézzel, szájjal, lábbal, mellel vagy ... franciakulccsal, mit bánom én, s nem kerülnél ilyen helyzetbe, KicsiLány.
Az óvszer többek között arra is van, hogy együtt élvezhessenek el. Tuti kiakadnék, ha a pasim az óvszer ellenére kivenné... -.- (amúgy nem mindegyik esemény utánit ismerem, de Escapelle-t (ami az egyik leggyakrabban felírt) egy ciklus alatt többször is be lehet venni, csak a hatásfoka csökken (és persze nem tesz jót).)
3-as: na jó értelek, de te utálod a spermát, még a színét is, nemhogy az ízét... :D
Ha Te mondod.... :)
Drága 3-as, EGYETLEN EGY esemény utáni sincs, amit egy ciklus alatt többször be lehetne venni! Sõt, FÉL ÉVIG nem tanácsos!
Fogamzásgátló tabletta felírtaásán nem gondolkodtatok még??Olcsóbb is, mint az óvszer és biztonságosabb is....persze ki mit szeret...
"Milyen gyakran használható az Escapelle? Kizárólag sürgõsségi fogamzásgátlásra szabad az Escapelle-t használni, és nem rendszeres fogamzásgátlóként. Amennyiben egy menstruációs ciklus alatt többször is használja az Escapelle-t, az kevésbé lesz megbízható, és nagyobb valószínûséggel borítja fel a menstruációs ciklusát (vérzését)." [link]

Veronika vagyok, kérdésem a kovetkezo: Kell-e jelentoséget tulajdonítanom egy furcsa, tegnap tortént dolognak ami az e-mail kuldéseimmel kapcsolatos? Szerintetek a jelenség egy átmeneti zavar volt?

Az egyik e-mail cìmemre a mail delivery software kb. 30 règen elkuldott e-mailrol jelezte vissza osszesen 4 e-mailben, egy napon, hogy nem lehet elkuldeni oket, egy olyan napon, amikor nem kuldtem azokra a cìmekre semmit. Mindenkinek koszonom, ha leìrja a vèlemènyèt.

Legjobb válasz: Kedves Veronika! Köszönjük a bemutatkozást, felesleges. Ugyanakkor. Átmeneti zavarok nem túl rendszeresek egy normális levelezõkliens esetén, vagy pl. a Gmail esetén. Ha az freemail, citroamiles címen vagy címekrõl történt meg, bármi elképzelhetõ, ezek instabil, használhatatlan reklámoldalak.

Kedves Veronika! Köszönjük a bemutatkozást, felesleges. Ugyanakkor. Átmeneti zavarok nem túl rendszeresek egy normális levelezõkliens esetén, vagy pl. a Gmail esetén. Ha az freemail, citroamiles címen vagy címekrõl történt meg, bármi elképzelhetõ, ezek instabil, használhatatlan reklámoldalak.
normális, 72 órás tabi felborítja a dolgokat és azonnal vérzel utána mert így mûködik
ennyike. :D egyesnek igaza van. :D
Ezért jobb az análszex. ezért nem hasznalunk ovszert csajommal. nem kell tartani attol hogy terhes lesz a rohadt. Nekem jo az a lenyeg. sztm te neked sem netezni kéne hanem kapálni meg dolgozni bmeg!!!

3 hete nem szedek fogamzásgátlót. Holnap kellene megjönnie. Tegnap együtt voltunk a párommal, de történt egy kis "baleset". Ma reggel a hőm 35, 8 volt. Tegnap óta vércsöppös folyásom van. Lehetek terhes?

A babát még nem terveztük. Még nem szabad jönnie! Remélem még nem vagyok terhes. Ha igen, elveszítem az állásom. Szeptember elött nem eshetek teherbe!!! Nyugtassatok meg! Ha nincs peteérésem, akkor nem lehetek babás ugye?!

Legjobb válasz: Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás,de ha 3 hete abbahagytad a gyszert,honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem,szval van esélye, de azért nem kell megijedni,nem hinném hogy baj lenne,figyelgesd a mensidet,szorítok!

Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás, de ha 3 hete abbahagytad a gyszert, honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem, szval van esélye, de azért nem kell megijedni, nem hinném hogy baj lenne, figyelgesd a mensidet, szorítok!
Szerintem ez már a menses, csak mivel most hagytad abba a gyógyszert, kicsit szabálytalan, korábban jött. Majd pár hónap múlva be fog állni. Nem vagy terhes.
Ja és hõd is erre utal. (2.válaszoló vagyok)
En is ugy gondolom, h ez a mensid, legalabbis amikor anno En abbahagytam akkor nekem igy volt. Viszont vigyazzatok nagyon, h nem akartok babat, mert 2003-ban amikor gogyszert csereltem mert az akkori nem valt be, a kovetkezo honapban mar nem is jott meg, mert babas lettem.
Ha még csak 3 hete hagytad abba a fogamzásgátlót honnét tudod, hogy holnap kell megjönnie? Én amikor abbahagytam a gyógyszert nekem - a korábbihoz képest - majdnem 1 hétre rá jött meg! Tehát az sem egészen biztos, hogy holnap kellene megjönnie! A hõd is mutatja egyébként, hogy valamikor meg kell jönnie! Legyél türelmes! Egyébként honnét tudod, hogy nincs peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy ma kell megjönnie, csak itt az ideje. Egyébként tegnap már nem volt semmilyen folyásom sem. Azt sem tudom, hogy nem volt peteérésem, csak gondolom, mert elvileg nem lehetett 3 és fél héttel az utolsó mensim után.

Azal szeretnék hozátok fordulni hogy szellemi aktivitást vetünk észre a családban de a legeröseb tegnap este (2014. 01.24) történt egy ajto kinyitás és aztán bocsukodo hangjával amit a kutya is halot mi ez?

és kivételesen nem oda ment megnézni hogy mivolt ez a hang hanem odajött mellém aztán 5-6 perc mulva a kutya elkezdte a levegöt ugatni mitöl van?mint ha otllene valaki ijenkor már rosz érzés fogot el és mikor ránéztem a szoba ajtora ) hamonika ajto) látam kijeb hogy kijeb van nyilva mint hogy hagytam ez az egész akort kezdödöt mikor egy "elátkozot" kép után néztem a neten véletlen egybe esé? Valaki segitsen irjon ha valakivel is történt hasonlo

Legjobb válasz: Ez érdekes!

Ez érdekes!
Ez valóban egy érdekes "helyesírás". Már-már természetfeletti...
sz*rd le, had járkáljon.
A elõbbi kettõ válaszolóval ne foglalkozz õk csak trollok, erre van egy jó megoldás sóval kell a házat vagy szobát körbe szórni de legalább 30cm magasan mivel csak így hatásos és ne legyen megszakítva sehol mert akkor nem ér semmit az egész
Az írásod alapján nem merném feltételezni, hogy arra felétek bármilyen "szellemi aktivitás" történne.
5-ös, pacsi! :DDD
"egy "elátkozot" kép után néztem a neten véletlen egybe esé"- Nem véletlen ! Nyilván valamilyen korábbi tevékenységeiddel bevonzottad magadhoz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azal - Azzal hozátok - hozzátok szellemi aktivitást - elkezdtél gondolkodni? Kár hogy abbahagytad... vetünk - vettünk a családban de - a családban, de legeröseb - legerõsebb ajto - ajtó ajto kinyitás - váó, azt hittem, hogy az emberek ajtón keresztül közlekednek... bocsukodo - becsukódó halot - hallott amit a kutya is halot - miért csoda az, hogy hallja a becsukódó ajtó hangját? Netalán süket? és kivételesen - És kivételesen nem oda ment - nem ment oda mivolt- mi volt ez a hang hanem - ez a hang, hanem odajött mellém aztán - odajött mellém. Aztán mulva - múlva levegöt - levegõt elkezdte a levegöt ugatni mitöl van? - elkezdte a levegõt ugatni. Mitõl van ez? mitöl - mitõl mitöl van?mint ha - Mitõl van ez? Mintha otllene - ott lenne ijenkor - helyesen ilyenkor, de ide ekkor illik mint ha otllene valaki ijenkor - Mintha ott lenne valaki. Ekkor rosz- rossz fogot - fogott fogot el és mikor - fogott el, és mikor/ fogott el. És mikor szoba ajtora - szobaajtóra ) hamonika ajto) - (harmónika ajtó) látam - láttam kijeb - kijjebb nyilva - nyílva látam kijeb hogy kijeb van nyilva - helyesen láttam kijjebb, hogy kijjebb van nyílva, de ide a láttam, hogy kijjebb van nyílva illik van nyilva mint hogy hagytam - van nyílva, mint ahogy hagytam hagytam ez az egész - hagytam. Ez az egész akort - helyesen akkord, de ide az akkor illik kezdödöt - kezdõdött ez az egész akort kezdödöt mikor egy - Ez az egész akkor kezdõdött, mikor egy "elátkozot" - "elátkozott" kép után néztem a neten - képet kerestem/néztem/találtam a neten. neten véleten - neten. Véletlen egybe esé - egybeesés segitsen - segítsen irjon - írjon hasonlo - hasonló Valaki segitsen irjon ha valakivel történt hasonlo - Valaki segítsen, vagy írjon ha történt vele hasonló. vagy Valaki segítsen/írjon ha történt vele hasonló Nem vagyok se nyelvtannáci, se troll, de elvárod, hogy ennyi helyesírási és fogalmazási hibával( ha helyesen számoltan, 36 darab van összesen) nem trollkodó, több mint kilenc éves, normális embernek higgyen?
A hirtelen támadt szellemi aktivitást használjátok fel, ez a pozitív erõ hasznos lehet a Magyar Helyesírás Szabályai címû bestseller forgatása közben.
Vidd el további vizsgálatokra. Holnap irány a körzeti orvos, és ír beutalókat neurologia stb. Remélem semmi gond.
mit jelent az hogy megvizsgálták? az epilepsziát valóban a neurológián kell kivizsgáltatni, van egy mûszeres vizsgálat EEG a neve, egyáltalán nem fájdalmas ezt csinálják pici babáknak is, oda kellene elvinned nem tudom nálatok kell-e oda beutaló amit a házidoki ad vagy sem
ki mondta, hogy epilepszia? a házi gyermekorvos? az epit csak a neurológus állapíthatja meg.

Tegnap szeretkeztünk a párommal, óvszerrel védekeztünk, de sajnos történt egy hiba, miáltal sperma került belém. Most mit csináljak?

MA KELLENE, HOGY MEGJÖJJÖN A MENSTRUÁCIÓM! Terhes lehetek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Sok ilyen kerdes van, nök akik gyereket szeretnenek , a parjuk beleegyezese nelkul, nem hatott a fogamzasgatlo, nem vettem eszre h terhes vagyok csak szules elött , kilyukadt a gumi stb. Gumi mellett nem törtenhet baleset, masoktol varod a zöld utat, hogyha terhes maradtal vedekezes mellett (amit nem hiszek) nem a te hibad

Sok ilyen kerdes van, nök akik gyereket szeretnenek , a parjuk beleegyezese nelkul, nem hatott a fogamzasgatlo, nem vettem eszre h terhes vagyok csak szules elött , kilyukadt a gumi stb. Gumi mellett nem törtenhet baleset, masoktol varod a zöld utat, hogyha terhes maradtal vedekezes mellett (amit nem hiszek) nem a te hibad
A kérdező hozzászólása: Megjött a menstruációm, vagyis remélem, hogy azaz a piros.. :) Akkor remélem tényleg nincs baj. Köszönöm!
Ilyen esetekben a legjobb az esemény utáni, de ha megjött, akkor nagyobb biztonságban vagy.

Én 1 hete együtt voltam a párommal és történt egy kis baleset szex közben elszakadt az ovszer. Lehetek terhes? De tegnap ota vannak jelek hányinger meg szédülések vagy ez még korai jelek?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a stressz miatt is lehet. Ha késik a menszid, vegyél tesztet. Óvszer mellett is jó ha van otthon esemény utáni tabletta, balesetek esetére.

Lehetsz terhes, de a stressz miatt is lehet. Ha késik a menszid, vegyél tesztet. Óvszer mellett is jó ha van otthon esemény utáni tabletta, balesetek esetére.
Egy hét után még nem jelentkeznek a terhesség tünetei. Beképzeled magadnak.
A kérdező hozzászólása: hm. köszönöm a válaszokat de nekem van már kettö gyermekem és ijen hejzetben nem voltam még hogy elszakadt a gumi szex közben :(
Akkor az elõzõ kettõ hogy lett?
4-es! Van egy merész tippem: talán tervezetten?
Tervezett gumiszakadás? Úgy érted kigyengítették egy ponton?
Most komolyan, nem tudod, mit jelent tervezetten gyereket vállalni? AZT, hogy NEM VÉDEKEZNEK SEMMIVEL!
Mit dugtál be mibe? És le volt kapcsolva a táp szerelésnél? Az összes alkatrész elszállt?
Hát apám, gratula, vehetsz másik gépet. Ha nem belevaló a táp, ez a vége, márpedig a táp magával rántja az egész gépet.
Igen, érvényes. Ülnek rajta napokig, aztán kapsz egy újat. A gépnek jó eséllyel semmi baja sincs.
Ha elfüstölt, akkor a kábeleket is cserélni kell.

Mi történt azzal a kecskével, aki miatt tegnap aggódott egy gyerek, mert az apja részeg, és le akarja vágni ebédre?

Törölték azt a kérdést, és nem tudom, hogy akkor most levágta az apja ebédre?

Legjobb válasz: Levágták,és jó egészséggel elfogyasztották.

Levágták, és jó egészséggel elfogyasztották.
Tegnap még aggódott, ma meg jóllakott abból a pecsenyébõl.
Nem nem ebédre hanem vacsorára vágta le a kecskét (délben belekezdtedd) mert azt hitte egyszeru lesz de nem volt! (szóval mindig elfutott aza jószág)
A kérdező hozzászólása: ma délben kezdett bele?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!