Találatok a következő kifejezésre: Tegnap töltöttem a 7 (2 db)

Tegnap töltöttem be a 7. hetet. Két hétig rosszul voltam, szinte minden nap hánytam. Tegnap jól voltam, és úgy néz ki ma is jól ébredtem, nem émelygek annyira, mint eddig. A hasam nem fáj, csak néhe húzódik. Minden rendben velem és a babával?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)

Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)
Az elõttem szólónak is írnám, hogy sajnos az elején még legtöbbször semmilyen következménye sincs annak, ha baj van. Nekem a 8-ik héten elmúlt minden rosszullétem és éreztem, hogy ez nem normális. Elmentem az orvosomhoz és mondta, hogy sajnos nincs szívhang és ez mostanában eléggé gyakori. A következõ terhességemnél, a 12-ik hétig tartottak a rosszullétek és most vagyok a 21-ik hétben. Persze nem rémiszteni akarlak, csak sajnos ez is benne van. Az is lehet, hogy nálatok minden rendben, hiszen minden szervezet más és más. Én drukkolok!!!
Igazat adok az elõttem szólónak. Sajnos ez a 8.-9. hét elég veszélyes idõszak. Sajnos sok baba elhal mostanában, s a legrosszabb, hogy semmi tünete nincs, csak az ultrahangon derül ki.. DE vigaszként mondom, hogy nálam is ez volt, elmúltak a tüneteim, és mégis minden rendben volt. Menj el minél hamarabb orvoshoz, hogy megnyugodj! Sok sikert!
Nekem is úgy voolt a vetélés, hogy nem volt tünet, csak két hét múlva.. no de persze a mkostani terhességemmel is volt olyan hogy nem annyira volt hányingerem egyik vagy másik nap. Nem feltétlen baj a jele, de lehet az is. ez 50-50%. Lehet holnap újra rosszul leszel! :) Hátha..ez esetben a jónak lenne a jele, de ha elmúlik az sem feltétlen baj. Legyél óvatos, és ne aggódj! Ne képzeld be hogy baj lesz... minden a fejben dõl el!!!
Szia!Szerintem ne izgulj!Nekem is néha elmúlott pár napra a tünetem, sõt, volt amikor egy hétig tünetmentes voltam!Ez teljesen normális!Persze baj az bármikor lehet, de ne erre gondolj!Élvezd a tünetmentes idõket!:) Fogsz még eleget szenvedni!Nekem egy hét után úgy tért vissza, hogy már nem émelyegtem szinte egész nap, csak hirtelen hánytam, majd jó lett!Nem kell mindig rosszúl lenni!:)

Kisfiam tegnap toltotte be a 7 honapot. Szerintetek az gond ha meg nem all meg a labacskain? Forogni is par napja tud csak hasrol hatra a doki azt mondta nem gond minden gyerek mas! Lehet az a gond h kicsit ducika 9200gramm?

Legjobb válasz: De ugye nem próbálgatod állítgatni?!? 7 hónaposan max. kúszni kéne tudnia, de ha szépen forog mindkét irányba, már az is jó, ne aggódj!

De ugye nem próbálgatod állítgatni?!? 7 hónaposan max. kúszni kéne tudnia, de ha szépen forog mindkét irányba, már az is jó, ne aggódj!
Az én lányom is csak 9 hónaposan állt meg a lábain, pedig még csak duci sem volt. Nincs lemaradva a te gyereked sem, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: forgni meg csak hatrol tud hasra :)
Miért kellene neki ennyi idõsen megállni a lábain? 7 hónapos korában az én kisfiam forgott, mégcsak nem is kúszott! 7, 5 hós korban állt fel a kiságyban, 8 hós korában kezdett mászni, és 10 hós kora elõtt egy nappal állt kapaszkodás nélkül. Jövõ héten lesz 1 éves, és mászik mászik mászik, feláll bárhol, egyedül is kapaszkodási lehetõség nélkül. Még nem indult el, de õ sincs elkésve. Tudják õk, h mikor mire állnak készen, ne siettesd semmivel.
7 hósan az enyém sem állt meg a lábain, mi is aggódtunk :) Hamarosan elkezdett kúszni, majd 8 hósan egyszerre mászott, felült és felállt. Ne állítsd fel, majd magától csinálja, még nem elég erõs hozzá. Ja és nem sovány, nagyobb súlyt nehezebb mozgatni! Az enyém 11 hósan 8400g, nagyon pici :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat nem eroltetem en sem nem alltatom csak megproballtam es nem tartsa magat :) de viszont a jarokaban szepen tolja magat hatrafele :) majd raer mindent a maga idejeben !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!