Találatok a következő kifejezésre: Tegnap töltöttem a (35 db)

Minimális barnázással mennétek orvoshoz? Tegnap töltöttem a 12. hetet, tehát tegnap volt a 3. elmaradt mensim. Előzőleg nem volt semmi barnázás, csak tegnap egy pici, éjszaka semmi, ma is eddig egy icipici.

Hasam fáj, mint mikor meg akar jönni, de ez az el?z? terhességemnél is így volt, sokat fájt, de szerencsére minden rendben volt. Duphastont szedek egy régi vetélés miatt. A dokimat telefonon nem lehet elérni.

Legjobb válasz: Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.

Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát kamuzni tényleg nem kamuzok. Amúgy megint itthon vagyok, reggel bementünk, kiderült, az ügyeletes orvos rosszul tudta a dolgok menetét. Este kell visszamennem, akkor teszik fel a lamináriát és holnap mûtenek. Amikor 3 éve volt a spontán vetélésem, a kórteremben volt egy lány, aki pont ugyanígy járt, mint én, õt is aznap mûtötték, pedig már egy hete tudta, hogy elhalt a baba. Engem is megdöbbentett akkor, hogy egy halott embrióval mászkált egy hétig, de azóta tudom, hogy így szokták. Ha nincs vérzés és görcs, akkor inkább kivárnak valamennyi ideig, hátha megindul magától és akkor minél kevésbé kell mesterségesen megbolygatni a dolgokat, mert olyankor több kárt tudnak tenni, én így tudom.
20.37-nek nem azt mondom hogy kamuzik a kérdezõ de nekem is meghalt 10 hetesen a babám és átszervezték miatta a rendet mert az abortuszosok helyére tettek be és két órán belül megoperáltak. debr. klinikán lehet hogy helyfüggõ de én beparáztam volna hogyha egy már nem élõ embrióval a testemben kellett volna még várnom napokig. csak ezért kérdeztem...
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. :(( Carmen22, ez miért lenne kamu? Ha nincs erõs görcs és vérzés, bizony nem mûtenek meg rögtön. Egyik barátnõm is így járt, mikor észrevették, hogy nem él a baba, rá 3 napra mûtötték.
Egyrészrõl nagyon sajnállak de ki is vagyok akadva... hetekkel ezelött elhalt a baba és hétfõn müt? ez kamu? engem hogy kiderült meghalt a baba 2 órán (!!!)belül megoperáltak.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.Fel a fejjel.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még délelõtt bementünk az ügyeletre, sajnos nem él a baba, valamikor hetekkel ezelõtt elhalt. Ha nincs különösebb gond, hétfõn kell visszamenni, akkor lesz a dokim és õ megcsinálja a mûtétet. Köszi a válaszokat!
nekem 3* volt barnázás az elsõ harmadban, mind a háromszor bementem az ügyeletre. Szerintem te is menj be, drukkolok
én azonnal ügyeletre mennék! fõleg, hogy volt már 1 vetélésed! remélem minden okés!!!!
Szerintem is, menj be az ügyeletre mindenképpen.
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled! Fel a fejjel!! nemsokára biztosan sikerül! nekem is volt vetélésem, és bár elfelejteni soha nem lehet, de talán egy másik baba feledteti az ember fájdalmát! Minden jót!

Az első babámat várom. Tegnap töltöttem a 17. hetet. Ha erősen figyelek érezhtem már a babát?

Legjobb válasz: Van egy fórum, ahol sokan vagyunk kismamák, és le vagyok döbbenve, de már egy jó páran azt írták, hogy 12-14 hét körül érezték, és van köztük egy csomó elsõ babás is. Aztán hogy igaz-e, nem tudom, de ezt írták. Én még nem érzem, de ma töltöttem be a 10. hetet. De várom már én is nagyon.

Van egy fórum, ahol sokan vagyunk kismamák, és le vagyok döbbenve, de már egy jó páran azt írták, hogy 12-14 hét körül érezték, és van köztük egy csomó elsõ babás is. Aztán hogy igaz-e, nem tudom, de ezt írták. Én még nem érzem, de ma töltöttem be a 10. hetet. De várom már én is nagyon.
Szia Én 16 hetesen éreztem elõször és még erõsen se kellet figyelnem van aki hiába koncentrál stb csak a 20 héten érzi de mikor fekszel az ágyba és kis buborékokat érzel a pocidba az lehet a baba :)
Nagyon gyengén már én is éreztem ekkor. Számomra a 19. hétben vált bizonyossá és erõsen érezhetõvé.

Hogy lehet az, hogy a 34. ik héttől 2111-es a méhszájam tegnap töltöttem a 39. ik hetet és most 3222-es lett?

Értem,hogy tovább nyílt de ha megvolt rövidülve mostanra vissza állt 3 ujjnyira?Ez baj vagy csak elírta az orvos.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ha egyszer megrövidül, az már nem megy vissza. Szerintem elmérték vagy elírták, akár most de akár az elõzõ vizsgálatnál.

Én úgy tudom, ha egyszer megrövidül, az már nem megy vissza. Szerintem elmérték vagy elírták, akár most de akár az elõzõ vizsgálatnál.
Szerintem is elírták. De szerintem nincs baj, akár rövidült, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnél tuti jól volt mert többször vizsgált a 34.ik héttõl és mindig ennyi volt, magnéziumot kellett szednem és aggódtunk, hogy majd vissza kell tartani és magnéziumot kellett szednem meg szigorúan feküdnöm, de most meg mondta is hogy már 2ujjnyi beírni meg így írta be.
Ugyanaz a doki vizsgált? Mert ez elég szubjektív vizsgálat:) Amúgy ez nem baj.
A kérdező hozzászólása: Igen!Én csak egy orvoshoz és szülésznõhöz járok nem szokott más vizsgálni.Azért nem kérdeztem meg õt mert csak kijövetelkor láttam a papírt.

Tegnap töltöttem a 21. terhességi hetet, és nem igazán érzek magzatmozgást. Vagy csak első terhességem miatt nem ismerem fel?

Lehet ez attól, hogy molett alkatom van? Nem dagadt! Összefügg? Csak ritkán, kb két naponta van valami bugyborékolásos dolog :S Nektek hogy volt ez?

Legjobb válasz: Szia. Érdemes beszerezni egy szívhangfigyelõt. Pont így voltam én is, hogy halálra aggódtam magam, hogy nem eleget mozog a babám. Vettem 16hetesen egy szívhangfigyelõt a teszveszen jó áron, és ha már nem érzem annyiszor mozogni a babámat mint ahogy szeretném, akkor fogom és meghallgatom vele a szívhangját, és legalább nem idegeskedek hanem megnyugszok. 28hkm

Szia. Érdemes beszerezni egy szívhangfigyelõt. Pont így voltam én is, hogy halálra aggódtam magam, hogy nem eleget mozog a babám. Vettem 16hetesen egy szívhangfigyelõt a teszveszen jó áron, és ha már nem érzem annyiszor mozogni a babámat mint ahogy szeretném, akkor fogom és meghallgatom vele a szívhangját, és legalább nem idegeskedek hanem megnyugszok. 28hkm
20 hkm vagyok, és tiszta ideg én is! Egyik nap többet mozgolódik, másik nap alig-alig, és olyankor mindig megijedek nagyon, én is molett vagyok. Védõnõ azt mondja, hogy ha több helye van a picurnak, és kényelmesen elvan, akkor nem érzed. Ahogy nõ a pici, egyre kisebb a hely, jobban érzed, de aztán a méh megint utánanõl, és egy ideig megint elég lesz neki a hely, és akkor már nem érzed, vagy nem érzed annyira. Tehát nem függ össze mással, lehet, hogy a te babócád kényelmesen elvan. Nekem inkább az a bajom, hogy kétségbeesek folyton, ha pár órát nem jelentkezik, a hideg veríték folyik a hátamon.
A kérdező hozzászólása: nekem van olyan nap, hogy semmit sem érzek :(
Én 20 hetes vagyok. Az alkatom miatt (tök lapos hasam volt anno, nem sovány voltam, de a bordáim látszottak) én már 3 hete erõsen érzem a babát. Fekvõ helyzetben és törökülésben a legaktívabb. Van hogy alszik nap közben, és órákig semmi mozgás, fõleg ha járkálok, teszek-veszek. Nem kell megijedni, ha még nem annyira aktív. Késõbb le fogja rúgni a vesénket is! :)
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet :) Én tegnap egyáltalán nem éreztem, és még ma sem :(
Ne aggódj, én még a 24. héten se éreztem, vagy nem voltam biztos benne, hogy azt érzem. Szintén molett vagyok, ráadásul a méhlepény elöl tapadt, ami szintén kipárnázta a méhemet, így olyan volt, mintha egy vastag falú gumiszobában lett volna a baba. Ilyen esetben nem nagyon érezni.
A kérdező hozzászólása: végül 21 hetes 5 napos korában rúgott elõször, de akkor 3 napig abba sem hagyta. elég érdekes volt ez így, hogy hirtelen kezdett bele :)

Normális az ha első babánál a hasam még nem érzem hogy leszállt volna, ugyanolyan nehezen veszek levegőt. Jelentheti ez azt hogy túlhordom a babát? Tegnap töltöttük a 37. hetet, ma kezdtük a 38. -at

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális. 39. hetes leszek holnaptól, de még mindíg nehezen kapok levegõt, és biztos nem szállt még le a pocim. A dokim szerint se gond, csak én bírom nehezen.

Szia! Szerintem normális. 39. hetes leszek holnaptól, de még mindíg nehezen kapok levegõt, és biztos nem szállt még le a pocim. A dokim szerint se gond, csak én bírom nehezen.

Tegnap töltöttem be a 7. hetet. Két hétig rosszul voltam, szinte minden nap hánytam. Tegnap jól voltam, és úgy néz ki ma is jól ébredtem, nem émelygek annyira, mint eddig. A hasam nem fáj, csak néhe húzódik. Minden rendben velem és a babával?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)

Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)
Az elõttem szólónak is írnám, hogy sajnos az elején még legtöbbször semmilyen következménye sincs annak, ha baj van. Nekem a 8-ik héten elmúlt minden rosszullétem és éreztem, hogy ez nem normális. Elmentem az orvosomhoz és mondta, hogy sajnos nincs szívhang és ez mostanában eléggé gyakori. A következõ terhességemnél, a 12-ik hétig tartottak a rosszullétek és most vagyok a 21-ik hétben. Persze nem rémiszteni akarlak, csak sajnos ez is benne van. Az is lehet, hogy nálatok minden rendben, hiszen minden szervezet más és más. Én drukkolok!!!
Igazat adok az elõttem szólónak. Sajnos ez a 8.-9. hét elég veszélyes idõszak. Sajnos sok baba elhal mostanában, s a legrosszabb, hogy semmi tünete nincs, csak az ultrahangon derül ki.. DE vigaszként mondom, hogy nálam is ez volt, elmúltak a tüneteim, és mégis minden rendben volt. Menj el minél hamarabb orvoshoz, hogy megnyugodj! Sok sikert!
Nekem is úgy voolt a vetélés, hogy nem volt tünet, csak két hét múlva.. no de persze a mkostani terhességemmel is volt olyan hogy nem annyira volt hányingerem egyik vagy másik nap. Nem feltétlen baj a jele, de lehet az is. ez 50-50%. Lehet holnap újra rosszul leszel! :) Hátha..ez esetben a jónak lenne a jele, de ha elmúlik az sem feltétlen baj. Legyél óvatos, és ne aggódj! Ne képzeld be hogy baj lesz... minden a fejben dõl el!!!
Szia!Szerintem ne izgulj!Nekem is néha elmúlott pár napra a tünetem, sõt, volt amikor egy hétig tünetmentes voltam!Ez teljesen normális!Persze baj az bármikor lehet, de ne erre gondolj!Élvezd a tünetmentes idõket!:) Fogsz még eleget szenvedni!Nekem egy hét után úgy tért vissza, hogy már nem émelyegtem szinte egész nap, csak hirtelen hánytam, majd jó lett!Nem kell mindig rosszúl lenni!:)

En tegnap toltottem be a 27. hetet. Tegnaphoz pont 3 honapmulvara vagyok kiirva. Akkor en most meg mindig a 2. es nem a 3. trimeszterben vagyok? Miert?

Legjobb válasz: Ide írd be az adataidat és megtudod.:) http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator De egyébként már a 3.trimeszterben vagy.

Ide írd be az adataidat és megtudod.:) http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator De egyébként már a 3.trimeszterben vagy.
Szia. Én tegnapelõtt töltöttem be a 27-ik hetet. Szerintem ez már a 3-ik harmad, mert ha a 40 hetet elosztjuk 3-mal, akkor 13, 3 jön ki, ami megszorozva 2-vel, 26, 6 tehát a 27-ik hét már az utolsó harmadnak felel meg. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Nagyon boldog bebivarast nektek! :-)
Igen.
pár óra múlva de mit tettél hogy ilyen felkapott? :D
A kérdező hozzászólása: http://www.y__outube.com/watch?v=fGB7jOxTrtA
A kérdező hozzászólása: hát tegnap este állt meg... amúgy köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Ja azt hittem nem enged linket közzétenni...
Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a http://www.y__outube.com webhelyet.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=fGB7jOxTrtA jól van na :D
Bocs, de ez nekem elég valószerûtlen. A 3 feliratkozó, és a 21 órával ezelõtti feltöltés együttese. .. . . Hát én nem is tudom. Ráadásul 40 embernek tetszik. Ámbár, tudja fene. Sok szerencsét hozzá!!!
A youtube mindig lestoppolja amikor eléred a 301 megtekintést. Ilyenkor leellenõrzi, hogy nem csaltással érted-e el ezt a számot és ha mindent rendben talál akkor akkor számol tovább.

Ma töltöttembe a 16 hetet! És tegnap este nagyon görcsöltem! Mi lehet? Nagyon félek!

Legjobb válasz: Ha nagyon görcsöltél, akkor miért nem mentél be ügyeletre?

Ha nagyon görcsöltél, akkor miért nem mentél be ügyeletre?
szia.hogy vagy?görcsöltél azóta?reemélem nem.elmentél az orvoshoz?mit mondott?remélem jól vagy, és a babával is minden rendben.kérlek írj ha tudsz.
Leírták elõttem páran.Menni kell az ügyeletre!Az 5éves lányod még gyerek.Õ nem tud segíteni neked.Ha ennyire görcsöltél párod miért nem maradt otthon?Azért az, hogy nagyon görcsölsz az nem vicc.Nem véletlenül görcsöltél.Nem ijjesztgetni akarlak, de nekem anno mondta az orvosom, hogy ha erõs görcseim vannak azonnal kórház, mert lehet azért görcsölök "csak", hogy nõ a méhem, de mondta, hogy nem mindegy, hogy a méhem nõ gyorsabban vagy a baba, mert ha a baba, akkor kinyílhat a méhszáj.Neked is tudni kell ezt, mert van már egy gyermeked.Görcsölsz még?E.
Az most oké, h a védõnõ nem látja sürgõsnek, de neked el kell gondolkodni azon, h mit csinélsz veszély esetén a nagyobbal. Mint írtam a placentaleválás nem gyerekjáték, akár fél óra alatt eszméletlenre vérzel. Az elsõ vércseppnél már hívhatod a mentõt. Hívhatsz valakit, akivel a gyerek lehet v beviszed magaddal. De ha azon kezdesz el aggódni, h te nem mozdulsz a nagyobb miatt, akkor ott leszel rosszul elõtte. Mit fog csinálni egy 5 éves gyerek? Õ nem tud rajtad segíteni. Ha valami bajod lesz, akkor késõbb meg magát okolja és még a terhességtõl is elveszed a kedvét. 3 emberért vagy felelõs: magadért, a kislányodért és a babáért. Nem azt mondom, h rosszul leszel, hanem azt, h számolni kell a következményekkel, h lehet probléma és az nem mindig akkor jön, mikor apa otthon van.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a védõnõvel és azt mondta ha nagyon akarok akkor délután várjam meg a páromat míg haza nem ér és menyük be az ügyeletre!
hogy vagy?görcsölsz még?remélem már minden rendben. ha megint görcsölsz, akkor vagy kérd meg a szomszédod, ismerõsöd, hogy addig vigyázzon a kislányodra, vagy vidd be magaddal.biztos lesz egy nõvér aki addig lefoglalja, amig téged vizsgálnak.biztos nem fogják érte leharapni a fejed, ha nem tudod hova tenni a pici lányt.és elzavarni sem fognak a gyerek miatt.
Az öt évessel: szomszéd, barát, barátnõ, szülõk, rokonok, ha más nincs, viszed magaddal.
Ha van egy 5 éves gyereked és emiatt nem akarsz semmit tenni, akkor a kérdés tárgytalan. Egy anyának, ha újra terhes, akkor gondolkodnia kell azon, h veszély esetén kit hívjon. Mi van, ha elkezd leválni a lepényed az éjszaka közepén. Ömlik a vér. Mit csinálsz az 5 éves lányoddal, míg szépen kivérzel?
Így van, orvos, ügyelet, szomszéd, mentõ stb.
A kérdező hozzászólása: És akkor hova teszem az 5 éves lányomat? és igen a héten megyek AFP-re
Akkor mentõt kellett volna hívni. Te inkább halálra aggódod magad, mint teszel a babád egészségéért? Szerezz be magnéziumot és kezdd el szedni. Nem most kell menned AFP-re? Mutasd meg magad az orvosnak. Tudod, az én párom is 12 órázik éjszakánként és senki nincs a közelünkben a családból. Az anyukája lakik a legközelebb, de még az is messze van. Az én családom meg Mo-on él. A 112-t otthonról is lehet hívni, ingyenesen. Ha orvosod van, akkor õt is hívhatod segítségért. Merj segítséget kérni, ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Mert senki nem volt itthon és akkor még, meg mozdulni sem tudtam!
A kérdező hozzászólása: Igen voltam orvosnál és minden rendben van!:)

3 éves lesz a kisfiam, 2010. novemberében volt egy vetélésem üres petezsák miatt. Most ismét terhes vagyok, tegnap töltöttem az 5. hetet. Várjak még az orvoshoz menetellel szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)

Szerintem 1 hetet minimum! De drukkolok nagyon! :-) Nekem az elsõ terhességem végzõdött "úgy", szerencsére azóta van egy 21 hós Nagylányunk! :-)
Én 5 hetesen + 2 naposan mentem dokihoz, üres petezsákot látott + szikhólyagot. Nem lettem nyugodtabb!! Sõt! Ha csak egy héttel késõbb mentem volna, már többet tudok, és nyugodtabban várok. Ne tudd meg mit össze idegeskedtem, hogy vajon lesz-e lakója annak a petezsáknak. De közben persze volt pozitív hozadéka is, mert megtudtam hogy valóban terhesség lépett fel, és jó helyre ágyazódott be tehát nem méhen kívüli. (most valószínûleg nem segítettem sokat ezzel a válasszal, de aztán hátha mégis...) Igazából az lett volna a mondani valóm, hogy ha még birod, akkor várj egy hetet szerintem, ha baj lenne, az akkor is kiderül, viszont most ez még nem derülhet ki... Vigyázz magadra, sok örömet és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Nem baj ha egy hét múlva mész, de ne idegeskedj addig! Pihenj sokat! :)
Szia, elsõ vagyok. Voltál azóta dokinál? Minden rendben, ugye?
A kérdező hozzászólása: Jajj, kicsit késve, ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam. Voltam orvosnál 6+4 hetesen, minden rendben volt, akkor volt 6 mm, és már volt szívverése is a drágának! :)
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is sok sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!