Találatok a következő kifejezésre: Tegnap szeretkeztünk barátnömmel, (7 db)

Vajon terhes? Tegnap szeretkeztem a barátnőmmel és ha ma vagy honap bevesz egy fogamzásgátlót akkor az még hatni fog? Mert nem biztos hogy elöbb huztam ki mint hogy elmentem .

Legjobb válasz: mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz

mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz
Ha nem szed fogamzásgátlót akkor 1 szem nem segít a dolgon. Annak 72 órás a neve... Holnap irány a nõgyógyász! (Kórházban ügyelet is van sürgõsségi eset ez van)!
anyád véletlenül nem metil-higanyt rakott a cumisüvegedbe? szerintem nagy dózisban kaptad... by
MINEK SZEXEL AZ, AKINEK A 8. OSZTÁLYOS BIOLÓGIA MÉG NEM VOLT MEG! 1 72 ÓRÁS TABLETTA, DE UGYE AZ HOLNAP MÁR GYAKORLATILAG KÉSÕ 2 A FOGAMZÁSGÁTLÓ NEM ERRE VALÓ 3 NEM, NEM TERHES, TERHES AKKOR LESZ, HA A MEGTERMÉKENYÍTETT PETESEJT BEÁGYAZÓDIK....EZ A SZEXTÕL SZÁMÍTOTT 1, 5 HÉT IS LEHET AKÁR! +1 150 FORINTBA KERÜL KB EGY KOTON!
Nem hat.Mi az hogy nem biztos????Jött ondó vagy nem?Nem tudod mi az vagy hogy néz ki.Nem érezted mikor spricceltél?
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Üdvözzelek Kedves Apuka, Örömmel értesítjük hogy mai naptól fogva 9 hónapra rá meglesz a gyereke.

Tegnap hevesen szeretkeztünk barátnőmmel, figymaféknek nevezett "húr" elszakadt nálam teljesen. Nem nagyon fájt, viszont eszméletlenül vérzett. El kéne e mennem vele orvoshoz vagy majd begyógyul? Mennyi ideig nem érdemes szexelni a sebbel?

Bekötöttem a péniszemet, reggelre elállt a vérzés, nem fáj, vizelés könnyen megy, nem gyulladt, hegesedik a seb, errekciónális problémám nincs.Elvileg akinél rövid a figymafék (pl mint nálam volt), annál az orvos elvágja egy vágással, én ingyen megoldottam, bár eléggé sokat vérzett majdnem elájultam :D .Esetleg hasonló "sérült" ember meg tudja mondani, jobb lesz e igy a sex, avagy sem?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)

Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)
Bocs, de rákérdezhetek pontosan mi az a fitymafék? Párom is vérzett a múltkor szeretkezés után, habár nem erõsen, és csak néhány percig szivárgott, de mi nem tudjuk mi baja volt. (Pedig mi voltunk orvosnál) Szerintem mielõtt teljesen be nem gyógyul a seb, semmiképp ne szeretkezz, mert ha megint ilyen hevesek lesztek megint felszakadhat. Az mindenesetre biztos, h az orvos nem ugyanolyan vágást végez, mint amiben neked részed volt, ez ugyanis teljes mértékben beforrhat, amit az orvos csinál, pedig tuti nem. És sztem az sem mindegy melyik ponton van átvágva. A helyedben dokihoz is mennék, h megnézze a sebed, legalább megnyugtatna, h jól van, ez most már így marad, vagy ilyesmi.
Szia. Én úgy gondolom, hogy a fitymafék, a pénisz alsó felületén található vékony hártyácska, ami a bõrt összeköti magával a pénisszel, és ez szakadt el. 2 dolog:1.Amíg seb van, én nem szexelnék sehogy, mert elfertõzõdhet csajjal, vagy anélkül(zsebhoki..) 2.MIndeképp felkeresnék egy sima háziorvost(ehhez szakrendelés nem kell)aki ha kell, ír fel néminemû antibiotikumos kenõcsöt. DE!!Ha teljesen az én véleményemre vagy kíváncsi, mivel 25 vagyok(nõ) és sosem szedek gyógyszert, így én a régi jól bevált módszerhez folyamodnék:Patika, körömvirágkrém, lehetõleg köralakú narancssárga dobozos, és ezzel kenegetném.Nekem ennél jobb nincsen. És ezt miért külön írtam?Mert ma Magyarországon rengetegen gyógyszerpártiak, és csak amit az orvos ír fel, az az elfogadott, és lepontozzák azt, aki "különc". Pedig régen, mikor gyógyszerek helyett csak gyógynövények voltak.... Boldog Karácsonyt!!!
"Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)" Ez csak azokra igaz, akiknek jól sikerült. Nekem pl nem, úgyhogy engem nem nagyon nyugtat, hogy milyen sokan milyen jól érzik magukat a körülmetélt pénisszel... :(

Tegnap a barátnőmmel szeretkeztünk, és mikor elmentem, fingottam (de nem is éreztem hogy kéne csak jött). Ezekután hogy kerüljek a szeme elé?

nagyon rosszul éreztem magam ezután, habár a bn?m "poénként" fogta fel, de akkor is, nagyon kellemetlen.

Legjobb válasz: Juujj..1x már velünk is volt ugyanilyen...:D Mi is épp 'akcióztunk' és egyszer a barátom hirtelen durrantott egyet..nagyon kínos volt neki, de engem nem zavart, vagyis inkább csak vicces volt ez az egész.Nekem legalábbis...:D:DNem akartam mégjobban zavarba hozni, azzal hogy hangosan nevetek, inkább csak vigyorogtam,de alig bírtam megállni..:D 11hónapja vagyunk együtt, és csodálkozom egy kicsit, hogy nem vált szokásává...vagyis ez igy hülyén hangzik, de egymás elött soha nem szoktunk..neki volt már alvás közben 1x-2x véletlenül,d e hát ez van.:)Engem nem zavarna, eleinte biztos fura lenne, de szerintem nem probléma...Nyugi, a barátnõd is szerintem poénra vette, és már lehet el is felejtette...ne aggódj ez miatt.:):)

Juujj..1x már velünk is volt ugyanilyen...:D Mi is épp 'akcióztunk' és egyszer a barátom hirtelen durrantott egyet..nagyon kínos volt neki, de engem nem zavart, vagyis inkább csak vicces volt ez az egész.Nekem legalábbis...:D:DNem akartam mégjobban zavarba hozni, azzal hogy hangosan nevetek, inkább csak vigyorogtam, de alig bírtam megállni..:D 11hónapja vagyunk együtt, és csodálkozom egy kicsit, hogy nem vált szokásává...vagyis ez igy hülyén hangzik, de egymás elött soha nem szoktunk..neki volt már alvás közben 1x-2x véletlenül, d e hát ez van.:) Engem nem zavarna, eleinte biztos fura lenne, de szerintem nem probléma...Nyugi, a barátnõd is szerintem poénra vette, és már lehet el is felejtette...ne aggódj ez miatt.:) :)
a barátom naponta 10szer fingik, mikor vele vagyok egyedül... eleinte fura volt, de igazából semmi jelentõssége, ha belegondolsz... mikor tüsszenetened kell, nekem az kb ughyanilyen.. persze társaságban nem illik, az oké, de ha ketten vagytok, miért ne... a barátom sem egy tuskó, szal nem azért csinálja, csak elõtttem nincsen tzakargatnivalója.. hát ennyi.. ha a barátnõd ezen nem kadt fenn, sztem hagyd a dolgot, lépj túl rajta... nem gáz:D
Pontosan ez az, természetes dolog ha valaki fingik nehogy már ebbõl csinálj ügyet, és hidd el a barátnõd is fingik eleget még ha ott vagy is csak nem hallod max. Én spec jót röhögnék ha a csajom megeresztene egy embereset, mert most mi van akkor na?! Meg ha nem prûd a csajod akkor tényleg csak poénra veszi!
Ez természetes dolog. Ugyanúgy Õ is szokott. És inkább az jöjjön ki, mint a körzeti orvos nem igaz?! :) ))
Nem gáz inkább vicces :D Ha az én barátom cinálná biztos elnevettem volna magamat de tényleg nem gáz.Természetes dolog és nyugodtan találkozhatsz a barátnõddel
nálunk is természetes dolog ez. Ha nincs titkotok egymás elõtt, megbíztok egymásban, ez sem lehet olyan nagy ügy akkor. Hisz emberbõl vagytok, tök normális dolog.
"nem gáz" :) szóvicc tudtom nélkül..:)
Persze alap, simán lehet kuffantani a másik elõtt. Szerintem.
Jajjjj, halálra röhögtem magam! Ez nagyon jóóóóó! Egyébként tényleg nem gáz, ha régóta együtt vagytok, még poénnak is jó, én is biztos nevettem volna egy sort! Nekem is volt már olyan, hogy pukiztam szex közben, de elõre éreztem és addig félretoltam a popómat, aztán folyt. tovább. Emberek vagyunk, és még a sztárok is finganak. Lépj túl rajta, semmi gáz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazából nem is maga az a kellemetlen hogy fingottam, hanem hogy pont szex közben...
természetes dolog, fogdd fel te si poénnak.
Ez nagyon vicces! Hahahahahahahahaha!!!!! Ez aztán a gusztus!!!
Hát ez vicces!!!!!! Hahahahahahaha!!! Ez guszta!!!!
Egy ideig talán egy picit kínos, de szerintem már elfelejtette. Max. akkor lehetett kínos :) De azóta már..
Hát, az én barátom is fingott, mikor szeretkeztünk, és ezt nagyon utálom...remélem nem fordul elõ többször.Viszont ha a te barátnõd nevetett, akkor minden rendben van.Ha undorítónak találta volna, nem nevetett volna.
nevetés lehet zavarnak a jele is. én ha zavarban vagyok legtöbbször nevetek. szerintem kapcsolatonként változik, kinek fér ez bele, olyat is láttam ami elég gáz, hogy az egyik fél megengedte magának, de a másiktól zavarta.

Tegnap szeretkeztünk a barátnömmel, gumi nélkül és elmentem benne, fogamzásgátlod szed, és nem vártuk meg az 1 honapot, elsö levél utolso szemét ma veszi be. Kell most akkor félnünk?

gyogyszer meg lindinette 20 és a mensi 5. napján kezdte...

Legjobb válasz: Készülj fel a fikázásra, hogy milyen felelõtlenek vagytok, satöbbi... Meg fogod kapni, bár nem tõlem, velem is volt már ilyen ugyanis... Olvassátok el a fogamzásgátló papírján, hogy hogy hat a gyógyszer, ha a mensi végén kezdte szedni. (A legtöbb gyógyszer "azonnal" hat ha az elsõ napon kezdik, de gyógyszerfüggõen késõbb ha csak a 3. ill. utolsó napon) Én drukkolok nektek hogy ne legyen baj, és szerintem ha rendesen szedte nem is lesz, de félni ilyenkor lehet, persze csak neked, õt inkább nyugtasd meg, mert ha ideges, attól fog neki késni, és állni fog a bál. Ha probléma merül fel, a teszttel is vigyázzatok, olyat vegyetek amit hormonkezelés nem befolyásol.

Készülj fel a fikázásra, hogy milyen felelõtlenek vagytok, satöbbi... Meg fogod kapni, bár nem tõlem, velem is volt már ilyen ugyanis... Olvassátok el a fogamzásgátló papírján, hogy hogy hat a gyógyszer, ha a mensi végén kezdte szedni. (A legtöbb gyógyszer "azonnal" hat ha az elsõ napon kezdik, de gyógyszerfüggõen késõbb ha csak a 3. ill. utolsó napon) Én drukkolok nektek hogy ne legyen baj, és szerintem ha rendesen szedte nem is lesz, de félni ilyenkor lehet, persze csak neked, õt inkább nyugtasd meg, mert ha ideges, attól fog neki késni, és állni fog a bál. Ha probléma merül fel, a teszttel is vigyázzatok, olyat vegyetek amit hormonkezelés nem befolyásol.
vegyetek esemény utáni tabit. még van 1 napotok rá. az a legbiztosabb
Szerintem nem kell félnetek, hiszen már majdnem befejezte az 1.havi adagot. Ez a fogamzásgátló úgy tudom, már 1hét után véd, nem? Nincs ok az aggodalomra, borzasztó kicsi esélye a teherbeesésnek így, szóval nyugi, de egy hét múlva úgyis kiderül. A dokik is csak a biztonság kedvéért javasolják az 1.hónapban a kiegészítõ fogamzásgátlást, szóval no para! :)
pff... remélem a gyereketek nemlesz ilyen fogyatékos:D
Semmi okod nincs félni. De azt pl nem értem h mért kell ilyet kérdezni, mikor ottvan a gyógyszer betegtájékoztatója.... Azon meg világosan rajta van h 7 napig kell kiegészítõ fogamzásgátlás, utána mér véd.
És nem értem azt, aki ezt felelõtlenségnek mondja... Fölösleges hónapokat várni, mikor csak 7 nap kell.
A kérdező hozzászólása: pont ezaz hogy én akárhogy olvastam a lindynette tályékoztatoját nincs benne..vagy nemtom

A barátnőmmel tegnap este szeretkeztünk óvszer nélkül, és kivettem mielőtt elmentem volna, de aztán a hüvely alján kivüllről volt valami fehér habos valami, egy igen kevés. Az csak attól volt hogy a barátnőm beizgult és az a folyadék habosodott meg?

Legjobb válasz: hát ez valszínû hogy elég nagy hiba volt, hogy óvszer nélkül csináltátok !mert attól h kivetted mielött elmentél volna, az elõváladékod ugyanugy bejuthatott,és abban is van sperma.te hát fennáll a veszély :S

hát ez valszínû hogy elég nagy hiba volt, hogy óvszer nélkül csináltátok !mert attól h kivetted mielött elmentél volna, az elõváladékod ugyanugy bejuthatott, és abban is van sperma.te hát fennáll a veszély :S
Viszont nagyon minimális arra az esély hogy az elõváladék megtermékenyitse...
Igen, az gyakran megesik, a sok sikától. ha nem élveztél bele, akkor no para. Nincs meg a minimális spermiumszám a megtermékenyítéshez :)
minimális, de van rá esély, és megtörténhet akármikor. csak azt nem értem, h mégis mibõl áll megvenni azt az 500 ftos óvszert??? ráadásul nemis egy darab. berakod az ágyalá, vagy mittomén, vagy a kocsidba, vagy a pénztárcádba és ennyivolt. mért esik nektek ilyen nehezetekre megvenni azt az óvszert??? aztán majd nézel mikor vmelyik volt csajod becsönget egy kisgyerekkel, íme miklóska, a kicsi fiad....és ezentúl gyerektartás, stb. ugyemilyenjólesz. vegyél óvszert. rohadtul nemnagydolog. hameg régóta vagy együtt a nõddel szedjen tabit, azsem egy nagy cucc, rengeteg fajta van, akinek féj tõle keze lába feje hasa körme stb, azmeg megbeszélheti a dokival és kap egy sokkal genygébbet és minden elvan intézve, nekedsem kell többet az óvszeren lovagolnod és akármikor akárhol szexelhettek
Nagyon nagy hiba volt hogy óvszer nélkül csináltátok...barátnõm ék is eljátszották ezt nem is egyszer hogy "60-nál kiszállok" címen és a csaj terhes lett és apasi nem élvezettel benne csak az elõváladék... ilyet többet ne csináljatok nem éri meg!

Tegnap este a barátnőmmel szeretkeztünk, viszont szex közben hirtelen nagyon nedves lett a barátnőm belül! Mi volt a baj?

Egyb?l abbahagytuk a szexet, mert barátn?m szólt hogy érzett valami furcsát ami eddig nem volt. Kivételnél azt hittem hogy kilyukadt a gumi, de megnéztük jobban és nem volt semmi baja. Nem tudjuk mi történt, és most mindketten félünk. Igazából én biztosan érzem, hogy nem lehetett baj. De ? nagyon fél? Teherbe eshetett vagy csak egy kicsit jobban élvezte az eggyüttlétet? Köszi a válszokat

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj ez, csak felizgult nagyon, nekem is volt ilyen és még nem éreztem ahoz hasonlót, és megijedtem, féltem az "érzéstõl". De a következõ alkalommal minden rendben lesz nyugi

Szerintem egyáltalán nem baj ez, csak felizgult nagyon, nekem is volt ilyen és még nem éreztem ahoz hasonlót, és megijedtem, féltem az "érzéstõl". De a következõ alkalommal minden rendben lesz nyugi
Szerintem összehozttok egy hüvelyi orgazmust. Nyugi, ettõl nem lesz gyerek, ez csak olyan orgazmus mint a másik, csak nem a csiklóból ered hanem a G-pontból.
Nyugi vagy csak majdnem de lehet hogy elélvezett!Örüljön neki a barátnõd, nekem edddig nem sikerült! :( NYUGI!
tudod mire való a gumi? nem ugy néz ki:) nem lyukadt ki nem mentél el akor mért lenne terhes
talán az elõváladéktól?
Még jó hogy nem szállt be a kutya.... Legalább bernáthegyitek van?
errõl jobb ink nem beszélni ;) :D am kérj bocsánatot
Nálam rosszabb volt. Az akkori barátnõmet felvittem. Én kielégítettem õt kézzel, majd viszonozta. Pont a közelében voltam a csúcsnak, amikor benyitott a nagynéném. Azt látta, hogy a barátnõm fogja a szerszámom, sikít egyet és megy a falra. Meg volt beszélve, hogy zsebibe megy, de megijedt. A nagynéném meg sem tudott szólalni, becsapta az ajtót. Amikor kimentünk, akkor azt mondta ne is beszéljünk róla, felejtsük el. Amikor elmúlt a sokk, akkor elkapta a röhögõgörcs és vagy tízszer elmondta amit leírtam az elõbb. Elsüllyedtem szégyenemben. Két hét múlva elköltöztem otthonról.
Apád most büszke ember hogy a fia immáron puncivadász! Hidd el nekem!
Kicsit olyan kamusnak tûnik a dolog. Ott vagy a szobádban egy csajjal akit valahogy titokban becsempésztél, a kutya kinyitja az ajtót (gondolom ha már dugás van egy titkos csajjal akkor csak nem nyitott ajtónál csináljátok) bemegy és elkezd ugatni. Erre az egész család, nem csak egy ember azonnal beront a szobádba mert a kutya az még soha nem ugatott :D Na mindegy ha tényleg ez történt akkor se tudsz mit csinálni, legalább a szüleid örülhetnek hogy nem egy pasival vagy nem a kutyával csináltad.
Mennyire volt éles a szitu konkrétan? Tehát valami nagyon kemény dolgot láttak élesben (teszem azt ahogy lovagolj rajtad a csaj mint állat.) vagy nem volt ennyire hivalkodó voltak a közelben takarók lepedõk gyorsan összerezzentetek és bújtatok.. ? A legkeményebb forgatókönyv amit el tudok képzelni hogy épp úgy élveztél el hogy a csaj szájába adtak az áldást... az tényleg kemény szitu..
miért nem mondtad hogy: Na családi gruppen :D:D Ami az enyém az a tietek is :D
Kopoghatnának, amikor bemennek hozzád. Amúgy a szex természetes dolog, de védekezni nem árt, óvszer, kulcsra zárt ajtó...
semmit mit kéne tenned? természetes dolog hogy elõbb utóbb a család 1-2 tagja rátok nyit am legközelebb zárd be az ajtót
Remélem nem a nyelvtantanárnõt dugtad...
Figyelj! Minden csoda 3 napig tart. Viselkedj úgy, mintha ez a "malõr" meg sem történt volna. Lassan mindenki napirendre tér fölötte és kész! Minden esetre, ha újra aktuális lesz, gondosan zárd be az ajtót, akkor biztos nem nyit rátok senki!
Hát már semmit nem tudsz tenni!Egészségetekre!
Errõl most eszembe jutott az Amerikai Pite 3.. Stifler: Állat a kuutya!!!! :) Na komolyra fordítva a szót átérzem elég kellemetlen szitu lehetett de nem csak neked mindenkinek. A szüleid szerintem legalább annyira zavarban vannak mint te. Nem értem miért kéne bármiért is bocsánatot kérni, szeretkeztél a barátnõddel ez természetes, hol máshol mint otthon valamelyikõtöknél, a szüleid is valószínûleg tisztába vannak ezzel, hacsak nem vagytok nagyon fiatalok ez a kérdésbõl nem derül ki. Ez egy kellemetlen szitu, amit el kell felejteni, szerintem legjobb ha természetesen viselkedtek, a szüleid sem akarnak majd róla beszélni idõvel elfelejtitek. Apukád belül még lehet büszke is :) ))) Mondom egyetlen bibi ha nagyon fiatalok vagytok, de mivel fiú vagy ez sem olyan vészes.
A kérdező hozzászólása: Hllaod ez egy kicsit amerikai pétés:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!