Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel voltunk a (76 db)

Lemaradhatunk így arról a 6-12 óráról? Tegnap reggel voltunk együtt és ma este tudunk megint. Tegnap du-n volt pozitív az ovutesztem?

Szerintetek jó az id?zítés? félek hogy sok id? tellik el közte..

Legjobb válasz: Nekünk ovu napján éjfélkor jött össze az egészséges baba. Az elõtt három nappal hajnalban voltunk együtt, akár abból is összejöhetett... Nektek pedig jó esélyetek van a tegnapi szeretkezésbõl is megfoganni, meg a ma estibõl is. Ne aggódj ennyire. :-)

Nekünk ovu napján éjfélkor jött össze az egészséges baba. Az elõtt három nappal hajnalban voltunk együtt, akár abból is összejöhetett... Nektek pedig jó esélyetek van a tegnapi szeretkezésbõl is megfoganni, meg a ma estibõl is. Ne aggódj ennyire. :-)
Jókor voltatok/lesztek együtt! A spermiumok kibírják akár 5 napig is odabent várva a petesejtre! Szerintem a tegnap reggeli éppen tökéletes és elég is lett volna, de nem árt még ma este is akciózni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sikerült a baba?
Sikerült???? Mert kérdõjelet írtál!!!

Ma reggel és egész nap sárgás volt a folyásom, fehér helyett. Tegnap együtt voltunk a párommal. Nem fáj nem szúr nem viszket. Mit tegyek?

6 hetes kismama vagyok, nincs semmi más kellemetlen tünet ami esetleg gombára utalhatna..Esetleg ez lehet vetélés jele? A n?gyógyászom felkeresem, de csak keddt?l elérhet?, ha valakinek volt ilyen baja, kérem írja meg.Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!

Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!Remélem tényleg csak ez lehet!
A dokinak említsd meg, mert nem a vetélés jele, de lehet baci, attól hogy nem viszket, sajnos lehet, a trichomonasnak lehet sárga folyás a tünete, én is kaptam rá kúpot.Jobb az ilyet megnézetni.A babának nem lesz baja, ne félj. Boldog babavárást! Nekem amúgy volt vetélésem is, az barnázással kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ma reggel megint fehér a folyásom, ha újra elõjön ez, felkeresem a dokit..:)

Mennyi esélye van annak h teherbe estem, ha tegnap reggel voltunk egyutt a párommal?

tegnap reggel voltunk egyutt, peteérésrm azonban hnaptól várható, vagyis a legtermékenyebb 11 12 13 14 15-en vagyok. szerintetek?

Legjobb válasz: szia mi is így voltunk vele most várunk :-)

szia mi is így voltunk vele most várunk :-)
A kérdező hozzászólása: jajj de jó:) gratulálok nektek:)
erre majd csak a jóisten tudja megmondani válasz, de õ is csak 2 hét múlva! ( 1. találkozik-e a spermium a petesejttel 2. megtermékenyül-e 3. eljutnak-e a méhbe 4. beágyazódik-e 5. jól megtapad-e 6. egészségesen fejlõdik, e, mert ugye, ha nem akkor korai vetéléssel végzõdik ) ezeket leszámítva nagyon sok sikert kívánok!
Van rá esély, a peteérés idõpontja nincs kõbe vésve, + a spermiumok néhány napig "várakoznak" a petesejtre.
van esély de azért legyetek együtt még ezeken az esélyes napokon is együtt legalább 2-szer
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok a választ!:) hát remèlem h minden rendben lesz, ez az elsõ baba projectünk.:)
Szerintem legyetek együtt ma is. De a tegnapi is jó lehet.
Mindenkép ma is és holnap is!!
Igen legyetek ma is együtt!

3 hete nem szedek fogamzásgátlót. Holnap kellene megjönnie. Tegnap együtt voltunk a párommal, de történt egy kis "baleset". Ma reggel a hőm 35, 8 volt. Tegnap óta vércsöppös folyásom van. Lehetek terhes?

A babát még nem terveztük. Még nem szabad jönnie! Remélem még nem vagyok terhes. Ha igen, elveszítem az állásom. Szeptember elött nem eshetek teherbe!!! Nyugtassatok meg! Ha nincs peteérésem, akkor nem lehetek babás ugye?!

Legjobb válasz: Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás,de ha 3 hete abbahagytad a gyszert,honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem,szval van esélye, de azért nem kell megijedni,nem hinném hogy baj lenne,figyelgesd a mensidet,szorítok!

Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás, de ha 3 hete abbahagytad a gyszert, honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem, szval van esélye, de azért nem kell megijedni, nem hinném hogy baj lenne, figyelgesd a mensidet, szorítok!
Szerintem ez már a menses, csak mivel most hagytad abba a gyógyszert, kicsit szabálytalan, korábban jött. Majd pár hónap múlva be fog állni. Nem vagy terhes.
Ja és hõd is erre utal. (2.válaszoló vagyok)
En is ugy gondolom, h ez a mensid, legalabbis amikor anno En abbahagytam akkor nekem igy volt. Viszont vigyazzatok nagyon, h nem akartok babat, mert 2003-ban amikor gogyszert csereltem mert az akkori nem valt be, a kovetkezo honapban mar nem is jott meg, mert babas lettem.
Ha még csak 3 hete hagytad abba a fogamzásgátlót honnét tudod, hogy holnap kell megjönnie? Én amikor abbahagytam a gyógyszert nekem - a korábbihoz képest - majdnem 1 hétre rá jött meg! Tehát az sem egészen biztos, hogy holnap kellene megjönnie! A hõd is mutatja egyébként, hogy valamikor meg kell jönnie! Legyél türelmes! Egyébként honnét tudod, hogy nincs peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy ma kell megjönnie, csak itt az ideje. Egyébként tegnap már nem volt semmilyen folyásom sem. Azt sem tudom, hogy nem volt peteérésem, csak gondolom, mert elvileg nem lehetett 3 és fél héttel az utolsó mensim után.

Ma délután 2 óra körül csináltam ovu tesztet, ami pozitív lett. Tegnap reggel voltunk együtt a párommal, akkor ma hagyjunk ki, és holnap legyünk együtt? Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert

Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert
inkább ma legyet együtt. ne hagyjátok ki ezt a napot
Sanszos a tegnapiból is, hogy összejöjjön, de azért biztos ami biztos, ráerõsíthettek:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Csak azért tettem fel a kérdést, mert egy csomó helyen azt írják, hogy pozi ovu teszt után 24-36 órában van tüszõrepedés. Csak azért kérdeztem rá, h tuti legyen + jó a kis katonák és erõsek legyenek. (lévén hogy nem várjuk ki a "2 napot") :)

Tegnap eggyüt voltunk a páommal és nem védekeztünk viszont ma reggel megjött. Lehetek terhes?

Egészségügyi problémák miatt nem szedhetek gyogyszert ezért gumit használunk de tegnap kimaradt és eggyütvoltunk gumi nélkül.Ma reggel viszont megjött terhes lehetek attol hogy ma megjött?

Legjobb válasz: Kizárt, hogy terhes legyél.

Kizárt, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ.
Miért lenne kizárt? Sokan még a menszesz alatt is teherbe esnek.
Csak mert maga a menstruáció kisodorja a spermiumot a hüvelybõl. Valóban létezik menstruáció alatti teherbeesés, de valljuk meg, ritka az ilyen eset.
Nem, de ha nem védekezel, miért nem nézel utána hogy mûködik a tested, hogy mikor vagy fogékony, és kevésbé az? Menstruacio.lap.hu vagy akárhol, csak pár percet kell olvasni, és kicsit jobban képben leszel. Ami nem jelent fog.gátlást, de tudhatod mikor a legveszélyesebb...
Ne legyél teljesen nyugodt lehetsz terhes.Én mensi után 1 nappal, kúppal voltam együtt a párommal.Igaz belém ment, de gondoltam most volt meg, és kúpot is használtunk kizárt a teherbeesés.Most vagyok a 16 hétben a pharmatex bébimmel:)
Nem kizárt, de kevés az esély. A 'sodrással" nem értek egyet, a mensi nedves közeget biztosít a spermiumoknak, amiben jól haladnak, nem ettõl függ, hogy most teherbe esel-e vagy sem, hanem attól, hogy volt-e peteérésed és van-e pete megfelelõ helyen. Nem kizárt, de rendszeres ciklus esetén az esélye elenyészõ.
A kisodással én sem értek egyet, mert ugye este voltak együtt és csak másnap jött meg a kérdezönek - ez alatt a spermiumoknak böven lehetett ideje eljutni a petevezetékbe. És annyira nem ritka - söt olyan eset is ismert, méghozzá elég sok, amikor a mensesz ALATT lett terhes a nö, tehát még akkor se sodródott ki.
Mensi alatt kevés a teherbeesés valószinüsége...nos nálunk ez a kevés épp elég volt a 7hónapos kisfiunknak :-) szerintem ne légy benne olyan biztos, hogy nem, hisz minden lehet...

6hetes terhes vagyok, tegnap reggel voltam dokinál, szerinte minden oké volt. Estére elkezdtem kicsit vérezni. Vajon elment a babám? Reménykedhetek még?

Voltam bent a korházba,csináltak vér teszte,de csak ma lesz meg az redmény.Nem folyamatos a vérzés,csak néha jön egy kicsi,olyan barnás a szine,nem kifejezetten vér.

Legjobb válasz: A vetélés nagyon erõs vérzéssel és erõs görcsökkel jár, pont mint egy szülésnél. Szerintem nincs semmi probléma ilyen idõs terhességnél gyakran elõfordul vérzés.

A vetélés nagyon erõs vérzéssel és erõs görcsökkel jár, pont mint egy szülésnél. Szerintem nincs semmi probléma ilyen idõs terhességnél gyakran elõfordul vérzés.
Szerintem meg nem normalis jelenseg a verzes. Ultrahangra kellene menned, mert azon latszik, hogy van-e meg petezsak. A vervetelbol gondolom a Hcg hormont akarjak kimutatni, ami nem szivodik fel azonnal, ha ne adj Isten elment volna a baba. Probalj meg egy UH-ra elmenni amint lehet, es addig is nagyon nagyon sok pihenes. Semmi bevasarlas, takaritas vagy emelgetes. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de mostmér elég rendesen vérzek, ugygondolom elment a baba.
A baba nem ment el vérzéssel, ha nincsenek erõs görcseid akkor még van remény.Volt már szívhangja?Mert nekem hamarabb azért ment el mert a petezsákban nem volt embrió, tehát igazából nem is voltam terhes.Ha erõsen görcsölsz menj be a kórházba.Ha nem akkor lehet nem tudott az embrió rendesen beágyazódni, akkor adnak valamit ami segít neki.Ultrahanggal vizsgáltak már?Mióta vérzel?Mert akkor többet tudnál.Remélem nem lesz baj!
Én is véreztem 6 hetesen, méghozzá erõs, löketszerû vérzés volt, de nem vetéltem el. Viszont azonnal bementünk a kórházba, ahol megvizsgált a ügyeletes doki, aztán sürgõsen visszahívtak UH rendelésre, mert igazán azzal állapítható meg, él-e még a magzat. Csodálkozom hogy neked nem ezt mondták. Szóval fölöslegesen nem akarok benned reményt kelteni, de nálam nem vetélés miatt volt az erõs vérzés, hanem asszem vmi seb volt a méhemben ha jól emlékszem. Aztán még legalább 2 hétig nekem is barnás vérezgetésem volt, addig szigorú pihenésre ítéltek. Úgy tudom vetéléskor darabos a vérzés, mert a magzati szövetek is belekerülnek a vérbe. 38hetes kismama

Tablettat szedtem es negy napja abba hagytam. Tegnap egyutt voltam a parommal es ma reggel halvany verfoltokat eszleltem. Lehet ez terhesseg jele, vagy ha nem akkor mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Hát... gondolom beszedted az egész levél gyógyszert és rá 4 napra elkezdtél vérezgetni, ha jól értem? Szerintem csak egyszerûen megjött a menszeszed.

Hát... gondolom beszedted az egész levél gyógyszert és rá 4 napra elkezdtél vérezgetni, ha jól értem? Szerintem csak egyszerûen megjött a menszeszed.
Ha nem szedted be az egész levéllel és közben hagytad abba, akkor attól van a vérzés.Egy napja hagytad abba, és tegnap voltál a férjeddel igy kizártnak tartom a terhességet.Ha az egész levéllel beszetted a gyógyszert akkor meg egyszerûen menstruálsz!
Hát ez igen érdekes kérdés!!!Nem kell aggódni semmi komoly, ezt úgy hívják MENSTRUÁCIÓ!!!Nem lesz baj, és pár nap múlva el is múlik....JA és ne lepõdj meg következõ hónapban is ez lesz...Sok sikert!!!!!!
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek, akkor bisztos azert fogok szulni nemsokara, mert menstrualtam :) ))) azert volt a verzes

Az ovu tesztem tegnapra mutatta az ovulációt (bár már a tegnap előtti is majdnem olyan erős volt), a mai halványabb és ma reggel voltunk együtt?

Tegnap éjszaka éreztem,hogy fájdogál a hasam alja és a ma reggeli együttlét óta barnás maszatolásom van.Lehet,hogy ez az ovulációs vérzés?Még csak az els? hónapunk,hogy ovu tesztelek.

Legjobb válasz: Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!

Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!
Igy van, ahogy elõttem írták, valószínüleg ma reggel volt ovulációd. A pozitív ovuteszt nem azt jelenti, hogy akkor van, hanem azt, hogy 1-2 napon belül várható. A pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovuláció. És ugye az ovutesztnél a halvány 2. csík már negatívat jelent. Csak akkor pozitív, ha szinte egyforma erõsségû a 2 csík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!