Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel volt. Ma (192 db)

Lehetséges, hogy kis barnázás melett baba legyen? Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap reggel volt egy minimális vérzésem, aztán semmi. Ma reggel meg kicsit barnáztam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj,mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden,hogy visszament a hõd,és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.

Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj, mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden, hogy visszament a hõd, és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg, csak kicsit barnázok, akkor csinálok holnap tesztet. Majd megírom. Remélem igazad lesz!!!
Elsõ vagyok! 10-es tesztet vegyél ha teheted!Az a legérzékenyebb. Húú, de jó lenne ha + lenne!
Nekem is ugyanígy volt. Már kezdtem elkeseredni, hogy barnázok, aztán egyszer csak elmúlt. aAkkor csináltam egy tesztet és + lett. Nagyon drukkolunk neked. Írj ám! 1 éves kisfiú anyukája
Szia! Itass vele több folyadékot! Keveset iszik, emiatt koncentráltabb lesz a pisije.
A kérdező hozzászólása: Tenleg nem iszik par ejszaka ota semmi teat azelott mindig felebredt, de ha ejsszaka aszt adom neki elobb kikopi es a cumijaert sir.
Elég ha napközben itatod többet, nem feltétlenül kell éjjel, emiatt ne is keltsd fel. Ha már este több innivalót kap, már nem lesz koncentráltabb a pisije. Én még szoptatom a babámat, elejétõl fogva túl zsíros a tejem, nagyon kevés folyadékot tartalmaz, és a fiam pelusa is állandóan "szagos" volt. A gyerekorvos mondta hogy vagy teát v. vizet, de valamelyiket mindenképpen adjam neki. Azóta megszünt ez a probléma.
Mit adsz neki este? Amikor én tejbegrízt adtam és utána még ivott tápit, akkor neki is szagosabb volt reggel a pelusa. Ez azért van, mert sok a tejalapú egyszerre amitõl több ammónia kerül a vizeletbe.
A kérdező hozzászólása: 23 ora korul kapja a tapszeret azelott meg olyan 20ora es 21 kozott eszik vagy levest jo surjen vagy lekvaros kenyer vagy joghurt vagy kifli mikor mit.De eddig meg sosem volt szagos a pisis pelusa reggelre.Ja de eszrevettem egy par napja meg nappal sem akar semmit inni csak nagyon nehezen iszik par korty teat vagy vizet.
Akkor koncentráltabb. Próbáltasd itatni. Sokszor keveset.

3 napja, délután volt egy nagyon-nagyon halvány pozi tesztem, tegnap reggel megjött, ma este már alig volt volt valami, lehet még ebből baba?

Egyáltalán nem görcsöltem, viszont a ma délutáni tesztem negatív.. :( Most is szurkál a hasam, más tünetem nincs..

Legjobb válasz: Sajnálom((( Így jártam már több mint 1 hete. Volt 6 pozitiv egyre erõsödõ tesztem,majd mindeféle görcs vagy fájdalom nélkül megjött. Utána negativ lett a teszt. A doki már nem látott semmit semmi biztosat,még majd csak a héten megyek kontrollra. Vmi elkezdõdött,de megszakadt. Vagy rosszul ágyazódott be azért,vagy más okból. A természet szelektál,ha erõs egészséges lett volna,megtapadt volna rendesen. Én ezzel vigaasztalom magam. Üdv

Sajnálom((( Így jártam már több mint 1 hete. Volt 6 pozitiv egyre erõsödõ tesztem, majd mindeféle görcs vagy fájdalom nélkül megjött. Utána negativ lett a teszt. A doki már nem látott semmit semmi biztosat, még majd csak a héten megyek kontrollra. Vmi elkezdõdött, de megszakadt. Vagy rosszul ágyazódott be azért, vagy más okból. A természet szelektál, ha erõs egészséges lett volna, megtapadt volna rendesen. Én ezzel vigaasztalom magam. Üdv
Hát ha ma már negatív lett a teszted, akkor ott már nincs baba sajnos. Valószínû, hogy elkezdõdött valami, de elment. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon sajnálom.. :( Végül is inkább most, mint pár hét, vagy hónap múlva.. Majd a következõ hónapban.. :)
Szia! sajnálom nagyon! :(, megértelek én is így jártam. Tegnap pozitív, mensi sehol, ma meg görcs és erõs vérzés..teszt negatív.. :( Dokim azt mondta lehet ez a sárga test hormon miatt...

24-én kellene megjönnie mensimnek. Már 1 hete fáj a mellem, 2 napja reggelenként enyhe, nagyon világos barnázásom van. A hőm tegnap reggel, meg ma reggel 37.2 volt, az eddigi 36.7-36.8 után. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már.. Mire számitsak? mikor teszteljek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg,30.-a körül tesztelj,hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Ha nem jön meg, 30.-a körül tesztelj, hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

9. hétben vagyok. Tegnap reggel és ma éjjel nagyon erős alhasi fájdalmam volt. Se ülni, se állni, se feküdni nem volt jó. A dokim szerint ha nincs vérzés nincs gond, de szerintetetek baj lehet?

Legjobb válasz: Én ilyenkor magnéziumot vettem be és úgy ültem a kanapén, hogy egy párnával megtámasztottam a derekam. Akkor jobb lett.

Én ilyenkor magnéziumot vettem be és úgy ültem a kanapén, hogy egy párnával megtámasztottam a derekam. Akkor jobb lett.
szerintem sincs baj, ha nem vérzel. csak az elõttem szólóhoz tudok csatlakozni: magnézium használ! én is sokszor görcsölök, de elmúlik. boldog babavárást 9 hetes kismami
Jó a magnézium is, de nekem többet segített ha beálltam a tus alá és 1 darabig toporogtam a meleg víz alatt.Pontosabban addig míg jobb nem lett.A folyó meleg víz oldja a görcsöket, nekem a feszülõ cicimre is jó volt.

A mensimnek csütörtökön kellett volna megjönnie. A hőm tegnap 37 volt, ma reggel 36, 5-36, 6. Vajon terhes vagyok vagy sem? Híg tejszerű folyásom van.

Legjobb válasz: Simán lehetsz TERHES is! Mire vársz-TESZTELJ!!!Most már nagy valószinüséggel ki fogja muttatni ha terhes vagy!! Sok sikert!!!

Simán lehetsz TERHES is! Mire vársz-TESZTELJ!!!Most már nagy valószinüséggel ki fogja muttatni ha terhes vagy!! Sok sikert!!!
Szia! Ha esik a hõmérsékleted akkor lehet, hogy 1-2nap múlva meg fog jönni. De a biztonság kedvéért vegyél tesztet, valószinüleg már kimutatja ha terhes vagy.
a hõmérsékleted nem utal terhessségre. miota probálkoztok?
a hõleesés mensi közeledesre utal

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!